כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 74 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

731
וואלה שיחקת אותה שרון תמונות מגרות מוחא כפייה
יש לך ישבן עסיסי עושה חשק לחדור לתוכו Tongue

גם שתי התמונות הקודמות שלך יפות ,ללא ספק את סקסית Heart

תהני ותתני פה לחבר'ה להנות ממך
if you want to shoot shoot dont talk

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

732
הייתי לפני כמה ימים
צילצלתי מהדרך ענתה לי, אמרתי לה שאני בדרך אוטוטו מגיע
לאחרי שחניתי (שזה סרט בפני עצמו למצוא שם חנייה) התקשרתי לא ענתה
התקשרתי שוב ושוב ושוב לא ענתה, בפעם המיליון ענה לי תקליט להתקשר ב 20:20.
פה כבר הבנתי שקיבלה מישהו אחר
בינתיים איך מעבירים 20 דקות שגם קר בחוץ
למרות זאת הצלחתי לעשות זאת, התקשרתי ב 20:10 כל שתי דקות בכדי לא לפספס אותה
הצלחתי להשיג אותה ב 20:18. אמרתי לה שאני מחכה לה כבר זמן ואני בחוץ
אמרה לי אוקיי תן לי 5 דקות אני מכניסה אותך.
בינתיים התקדמתי למיקום כשהגעתי (לקח אפילו בדיוק 4 דקות) התקשרתי שוב לא זמינה Stern Smile
התקשרתי שוב ושוב ושוב, לא זמינה לא זמינה לא זמינה, לבסוף עונה תקליט נא להתקשר ב 21:00 כועס
יענו מה את אומרת לי שנייה אני מכניסה אותך והכנסת מישהו אחר לאחר שאני כבר ממתין לך בחוץ 20 דקות?
קיצר, לא ידעתי מה לעשות וחשבתי ללכת למישהי אחרת, מיכוון שאותו יום הייתי חרמן עליה
ואני מכיר אותה הרבה זמן הרבה לפני שרובכם היו אצלה אולם אף פעם לא הייתי אצלה, הייתי חייב לנסות.
אז איך העברתי עוד 40 דקות לאחר שכבר המתנתי 20 דקות בחוץ?
טיילתי כמו מפגר ברחובות בן יהודה כאשר אני נועץ מבטים בכל בחורה בעוברת
(לא יודע למה אבל כל בחורה בולטת שאני רואה שם אני מרגיש שהיא נערה עובדת או לפחות דימוס....חיוך)
בקיצר הצלחתי להעביר 40 דקות, חזרתי אליה ולבסוף נכנסתי
אם תעקבו אחריי תראו שאני תמיד אומר את האמת
אז הסקס לא היה משו ולא נהנתי מחדירה, אבל מה
המציצה שלה אלוהיתתתתתתת אצבע למעלה
אני לא גומר מהר, אבל היא שידה לא קטנה מוצצת במלאו המרץ ולא מתעייפת
לא יודע אם אני יחזור... לא שולל ולא מאשר
אולי בקרוב, תלוי....... אם אני יקבל פיצוי Tongue Tongue
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

733
שלום שרון
לצערי את אכן הגדרת את התנוחה, אכן, כן, את...
לגבי הסדר - לגיטימי שזה יהיה באקט הראשון אבל בשבילי
ואני מאמין שרוב הגברים כמוני, עדיף היה קצת ברגיל
ואחרי כמה דקות לעבור לאחור..
קחי את זה כביקורת בונה, אין לי דבר נגדך....

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

736
[QUOTE=פררו רושה] [QUOTE=איצטגנין]
פררו,
גזר הדין כבר נקבע.
כעת הוא רק עובד על ההוכחות.... [/QUOTE]
צחוק
[/QUOTE]

אני ולא רק אני...עדיין מתחבט בשאלת האמינות שלך....על פניו ,לפחות בשלב הזה אתה נשמע ממש ,אבל ממש -לא אמין!

נרשמת לפורום לפני חודשיים , ב-100 ההודעות הראשונות היית מאוד מתון וחביב (שלב שכל הודעה שלך טעונה אישור)

ומאז...התחלת להשתולל Shocked

גם אני מאוד אוהב את שרון ! גם כאדם וגם כבחורה מהתחום שנותנת שרות !

מאחורי הקלעים אני משמש הרבה פעמים כסנגור שלה חיוך ובכיף ! לדעתי היא אחלה !

אבל אתה מוכוון מטרה ! - כאילו שאתה עובד אצלה...ולא להיפך !.

להמליץ עליה בתור לקוח מרוצה ! מצוין! אבל לכוון את כל פעילותך פה רק בלהלל את שרון...זה לא נשמע טוב

הבחור שביקש המלצה למישהי עדינה...אתה ממליץ לו על שרון???? הוא צריך gfe לא ברמה של חברה אלה

ברמה של סרוגייט...ואתה שולח אותו לשרון?????

לתשומת ליבך ! אתה משתמש חדש...והדרך שאתה הולך בה...תבנה לך שם לא טוב ולא אמין !

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

739
היום ביקרתי את שרון, ובחיקי תסריט שהוכן מראש.
תסריט :
בועז (להלן - הזנאי, משחק לומברוזו) נתפס כשהוא מעלה למכוניתו שוטרת שהתחזתה לזונה, וכעבריין לפי חוק "איסור הזנות" הוא מחוייב לבקר בסדנה
שמקיימת זונה לשעבר, בשם ניקול (משחקת שרון).
ניקול מקבלת אותו בדירתה הצנועה, כשהיא לבושה בטריינינג אפור עם רוכסן (אך בלי חזיה) ובסנדלים, ובועז מציג לפניה את טופס ההשתתפות בסדנה.
חשוב לציין שהסדנה היא בתשלום מלא !. שעות ההשתתפות בסדנה נחשבות ברוב מקומות העבודה לצורך צבירת גמול השתלמות.
סדנה זו מוכרת גם לצורך החזרה למוטב של מטרידים מינית, והשתתפו בה כבר כמה דמויות ידועות בציבור. כמובן שהסדנה מתאימה גם למי שנתפס בשתי העבירות האמורות לעיל.
לפני שמיעת ההרצאה ניקול מבקשת מבועז הדגמות קצרות לסוג העבירות שבגינן נשלח לסדנה.
ראשית הדגמה של ההטרדה : ניקול היא סטודנטית הנוסעת באוטובוס, ושולחת סמסים בטלפון. בועז נצמד אליה מאחור ומנסה להתחכך בה, לשלוח ידיים וכדומה. ניקול ממש מזדעזעת, קוראת לבועז סוטה מלוכלך ולכן שולחת אותו למקלחת.
ההדגמה השניה פשוטה אף היא : בועז העלה למכוניתו זונה וקיבל ממנה מציצה, אך באמצע המציצה הזונה "התהפכה עליו" (בשפת חז"ל - נשמטה מתחתיו") , הוציאה תעודת שוטר, אזקה אותו והביאה אותו לתחנה. גם בתחנה בועז התנהג כגרגרן, טרף שוקולדים ודונאטס שהיו מונחים לצורך השוטרים.
השוטרת העוצרת כעסה מאוד (היא בנתה בעצמה על הממתקים המושחתים), וכיבדה את בועז בספנקים נמרצים.
לאחר ההדגמות לעברות השונות, התחיל שלב הסדנה העיקרי, בו ניקול הסבירה כיצד התדרדרה לזנות.
כבר כנערה מאוד נמשכה לנושאי מין. את כלבלב הבית אילפה לענג אותה בעזרת לשונו (כאן בוצעה הדגמה קצרה, בועז בתפקיד הכלבלב). כשבגרה מעט, השיגה דילדו והפכה לאומנית העינוג העצמי. ניקול אף ציינה כי למיצי הכוס שלה ריח וטעם טובים מאוד. ניקול הדגימה, ובועז התבקש לטעום ולחוות דעה .
לאחר מספר שנים הסתבכה ניקול בהשקעות כושלות (בהלת הצבעונים בהולנד, מניות תעלת פנמה, מפולת הבורסה ב- 29), איבדה את רכושה ואף נגררה לחובות. כדי לשרוד במצוקתה פנתה להפוך את תחביבה המיני למקצוע. בהתחלה היתה חביבה לכל הלקוחות, מחבקת ומנשקת בחביבות את כולם.
שני ארועים גרמו לה לשנות התנהלות זו.
בארוע הראשון נשכרה ניקול לאורגיה בבית גיל הזהב, ששוכניו השובבים הצטיידו מראש בכדורים מעמידים. גם שם התנשקה ניקול בהתלהבות, אלא שמרבית השיניים התפוררו בפיה, כמעט ובלעה שיניים תותבות, ושני לקוחות אף פונו באמבולנס טיפול נמרץ. מאז נמנעת ניקול בקנאות מלהתנשק עם לקוחות.
הארוע השני התחיל כשהתייצב לקוח בנוי לתלפיות, מחופש לשוטר תנועה אמריקני. השוטר גמר את ענייניו עם ניקול, אך בשלב התשלום נמס והפך לכספית נוזלית, נזל מבעד לדלת ולמדרגות, הגיע לים, שם הפך לצוללת זעירה ומבריקה ונעלם. החוויה הזו גרמה לניקול להפוך למכנית ורובוטית במפגש עם כל לקוח שביעי.
כדי להסביר מהי הרובוטיות המדוברת פתחה ניקול במחול הרובוט המרשים והמאיים גם יחד. למזלו של בועז, הוא היא המבקר השלישי (מודולו 7).
בשלב זה עברה ניקול לשלב באחרון בסדנה, הנקרא פיתוח האמפתיה , וזאת על ידי משחק היפוך תפקידים. בועז קיבל פאה נאה, ונשלח לנקות את רצפות הבית. ניקול התחזתה למטריד, עקבה אחריו והקניטה אותו תוך כדי עבודתו, בין השאר על ידי צביטות ,ספנקים ליטופים באברי המין והערות סקסיסטיות. ניקול התלהבה מהסיטואציה, חגרה סטרפאון קטן, שימנה את עכוזו של בועז ואז חדרה לתוכו ורכבה עליו, תוך כדי פרץ קריאות של עידוד עצמי.
בשלב זה הסתיימה הפגישה הראשונה בסדנה, בועז התלבש , קיבל כוס קפה, וחתימה ביומן הנוכחות.
מוסר ההשכל : יידע כל זנאי עברי כי מרה תהיה אחריתו בעידן שלטון החוק!"

מכיוון שבועז כבר הגיע למעונה של ניקול, ונותר זמן לא מנוצל, תקף עליו יצרו , והוא קיבל מציצה איכותית ואז הזדיין עם ניקול במספר תנוחות - תנוחת הבוקרת ההפוכה שזכתה להנצחה מצולמת, תנוחת הדוגי בה מוצג התחת השובב במלוא הדרו, ולקינוח במיסיונרית, המאפשרת התמקדות בפנים האקזוטיות והיפות של שרון (כך במקור).

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”