כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 78 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

771
אוינק אוינק הדלביוב החרמן מהמר על החזיריק הקשיח
ונאלץ לזמבר את פופינס הנימפומנית בכל הפוזות! צחוקצחוקצחוק

אהלן חברים יקרים כאן שוב חברכם הנאמן והחרמן אוינק אוינק חיוך גדול
יום אחד חשקה נפשי להמר בקזינו יוקרתי בעיר. התגנדרתי במיטב בגדיי וצעדתי בצעדים קלילים ועליזים לכיוון הקזינו חיוך גדול

בכניסה עמדה TZIPA כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה שובבה. נראה שהיא הייתה השומרת בכניסה? Shockedצחוק

"שלום גבירתי אני רוצה להיכנס לקזינו" חיוך אמרתי לה בחביבות.

"יש לך כרטיס VIP שלנו? הכניסה היא רק לחברי מועדון!" Approve הצהירה השומרת המלוכסנת.

"המממ לא גבירתי אין לי כרטיס כזה אבל..." אמרתי לה והיא קטעה אותי צחוק

"אז לך מפה PRIDURAK! הכניסה היא רק לחברי VIP!" צעקה המלוכסנת צחוק

"היי גבירתי תירגעי! הזמנתי כרטיס VIP אבל לוקח זמן עד שהוא מגיע בדואר. מה דעתך שנעשה ליקוק פופקה ומציצת זין ובתמורה את תכניסי אותי לקזינו?" הצעתי לה קריצה

השומרת המלוכסנת הביטה לעברי, ליקקה את שפתיה ואמרה "כן!!!" Tongueמוחא כפייה

למלוכסנת הקשוחה קראו אוקטביה פופינס. היא נשענה על הקיר והבליטה את ישבנה התפוחי! פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת השובב והטעים שלה! גרררר גררררר יאמי יאמי! Tongue

פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי שעמד במלוא הדרו לכבוד ה ROTIK שלה Tongue
היא מצצה לי את חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה וממש יצאתי מדעתי! כזאת TZIPA חביבה שיודעת את העבודה! מוחא כפייה

אחרי שסיימנו נפרדתי ממנה ונכנסתי למועדון בביטחון גדול כמו גנגסטר שרוכשים לו כבוד! Cool
בקזינו פגשתי את הדילרית פופינס? WTF היא הכל זאתי, גם שומרת וגם דילרית ממש אשת אשכולות צחוק
התחלתי להמר ובמהרה הפסדתי את כל הכסף שלי! פאק אין לי מזל היום מבולבל
לא ויתרתי והחלטתי להמשיך להמר על הבגדים שלי! צחוק

הפסדתי: חולצה, מכנס, נעליים ותחתונים Shocked עמדתי והבטתי על הדילרית פופינס שצחקקה וסובבה על אצבע את התחתונים שלי צחוק

"אז מה מר אוינק אוינק הפסדת הכל!" צעקה פופינס וצחקקה צחוק

"לא נכון עדיין נשאר לי את חזיריק הקשיח! אני מהמר עליו!" צעקתי צחוק

הרולטה הסתובבה והבטתי בה בדאגה גדולה... אולי הפעם יתמזל מזלי ואני... Ermm

"הפסדת!!! חה חה חה!" צעקה פופינס ולקחה ממני את חזיריק הקשיח צחוקצחוקצחוק

"לא לא גברת פופינס תחזירי לי את חזיריק הקשיח! הוא ממש חשוב לי! אני לא יכול לחיות בלי חזיריק הקשיח!" בכי בכיתי לה בזמן שהיא ליקקה ומצצה את חזיריק הקשיח צחוקצחוקצחוק

"אוקיי אוינק אוינק אני אחזיר לך את חזיריק הקשיח בתנאי שתדפוק אותי בכל הפוזות!" Tongue צעקה בהתלהבות פופינס צחוק

"בטח בטח TZIPA סקסית שלי! אני אדפוק אותך בכל הפוזות גוד גוד!" Tongue צעקתי וחטפתי ממנה את חזיריק הקשיח לפני שהיא תבלע אותו צחוק

פופינס תפסה אותי בחוי והובילה אותי לחדר המנוחה שלה. היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה חיוך גדול
זחלתי בין רגליה הסקסיות והדבקתי את לשוני לכוס הורדרד והטעים שלה! Tongue
פופינס לא נשארה אדישה ללשוני השובבה וגנחה: "בדיוק! כן! אתה גורם לזה להשמע קל! טוב מאוד! מרנין! מרשים מאוד! (ליקקתי את שתי ה DIRA4KI שלה בו זמנית! Tongue) מגיע לך בונוס!" Tongueצחוק

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה! כל הכבוד!" Tongueצחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם הפופקה השובבה שלה! מוחא כפייה
ליקקתי והסנפתי את הפופקה שלה בזמן שהיא מצצה את חזיריק הקשיח ושיחקה עם הבייצלך הטריות שלי בפיה הלוהט! Tongue

לפתע פופינס חשפה שיניים חדות ביותר! נו OSTRINKIE ZUBKI כאלה Shockedצחוק ונעצה אותן בבשרי הורדרד Shockedצחוק קודם ב VALASATIE NOJKI שלי, אח"כ ב PUHLINKIE BA4KI שלי ולבסוף ב LISAIA POPKA שלי Tongueצחוק התפתלתי וחיבקתי את ישבנה של פופינס בחוזקה צחוק

פופינס לא יכלה עוד וקפצה על חזיריק הקשיח כדי לעשות שקש פרוע בכל הפוזות! מוחא כפייה

"אני זיין צמרת! המוצר פופינס אני דופק אותך מעולה!" צחוק שרתי בזמן שפופינס רכבה עליי כשהיא עם ישבנה אליי חיוך גדול

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור על חזיריק הקשיח כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של זיין צמרת חרמן ושל מוצר פופינס הנימפומנית וזה היה נפלא! Tongueצחוק

"הווו יססס אתה עושה EBATSIA מעולה זיין שלי! אנחנו בוערים מתשוקה!" שרה פופינס והתנפלה שוב בנשיכות על אוזניי ועל צווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס הסקסית באוויר חיוך גדול
העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי במראה מהפופקה שלה שקיפצה והשמיעה פלאק פלאק פלאק! Tongueמוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"את הטראומה המדהימה שלי! אני אוהב לחוות שקש איתך!" שרתי צחוק

פופינס קמה ונשענה על האופניים. השחלתי את חזיריק הקשיח לכוס הלוהט שלה וזיינתי אותה עמוק וחזק בעמידה! חיוך גדול

"שרמוטה שלי! (בלחש) את מרגישה את הזין הגדול שלי בתוכך?" שאלתי אותה ושנינו התפקענו מצחוק צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנעתה! איזה TZIPA מרשימה היא! Tongue
היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לעשות ניסים ונפלאות בפיזדה שלה! צחוק

"פינצ'רתי לך את הצמיגים של הפרארי שלך! הכרחתי אותך לרדוף אחריי עד שכבשת אותי והתמסרתי לך בשקש סוער!" שרה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile

"אני יודע שאת חייבת לקבל את הזין שלי דחוף! הנה בובה הבאתי לך אותו טייק אווי הוא חרמן מאוד!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"במשך כל הלילה אנחנו צוחקים ומזדיינים! אני בקושי יכולה לנשום אחרי לילה שלנו של שקש!" צעקה פופינס בהתלהבות צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"עשית חור בקיר עם הזין שלך! לא נרגעת ועשית בי שלושה חורים!" צעקה פופינס צחוק

פופינס הייתה עדיין חרמנית ורעבה אז היא ביקשה לטעום את הזרע הטעים שלי! חיוך גדול
היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את התחת שלה למעלה ועשתה לי את הביד המיוחד שלה! מוחא כפייה
אחרי זמן מה השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם וטעים! Tongue
היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מוצר!" צחוקTongueStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולאצבע למעלהParty

חברים יקרים בחיים צריך לקחת סיכונים! הימרתי על הזין שלי ואף הפסדתי אותו זמנית, אבל זכיתי ב TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JOPA מטריפה וחורים רעבים ללא הפסקה! Tongue
חריו חריו חריו אוינק אויק! Pigקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongue

סקסית את המוצר הכי נחשק בממלכת הנימפומניות! Tongueצחוקקריצה

שרמוטה שלי (בלחש) את מרגישה את הזין הגדול שלי בתוכך? את בוערת מתשוקה? צחוקצחוקצחוק

סקסית כששלושת החורים שלך יתאוששו תקראי לי, אני אעשה בך שלושה חורים חדשים! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

772
אוינק אוינק הכוסון המטורלל לא מספיק טוב בשביל האלה פופינס אבל... הוא עושה מעשה נועז וזוכה למזמבר אותה בכל הפוזות! Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני כוסון מטורלל! TongueCool
כל ה TZIPOT מתות עליי ומריירות על גופי הספורטיבי ועל חזיריק הקשיח היפה והמרשים שלי! Approveקריצה

יום אחד הלכתי ברחוב בהליכה המטורללת שלי כשלפתע ראיתי כדור אש ענקי ומולי הופיעה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה! Tongue

"שלום לך טוסיק שובב מאיפה נפלת עליי DARLING?" שאלתי אותה ובחנתי אותה בסקרנות חיוך גדול

"היי כוסון אני האלה פופינס, אלת הזיונים! ירדתי לפשוטי העם כדי לחפש זיון!" קריצה אמרה האלה פופינס בהתלהבות ונצמדה אליי Tongueמוחא כפייה

"פששששש נחתת במקום הנכון בזמן הנכון! אני כוסון מטורלל ואני אספק לך את מבוקשך!" קריצהאמרתי לה והתנפלתי על הפופקה הסקסית שלה! Tongue

פיסקתי את פלחי ישבנה וליקקתי את חור התחת שלה שהיה טעים להפליא גררר גררר יאמי יאמי! מוחא כפייה
האלה פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! היא גם מצצה את החזיריקים הקירחים שלי! פששששש מסתבר שיש מוצצות מדופלמות באולימפוס צחוקצחוקצחוק

"תגיד אוינק אוינק במה אתה עוסק בחייך?" שאלה האלה פופינס בסקרנות.

"אני כוסון מטורלל כל הנקבות מתות עליי!" אמרתי בגאווה צחוק

"וזהו? הההווווו ציפיתי ליותר!" מבולבל ענתה פופינס בעצב.

"מה רצית טייס?" שאלתי אותה וגיחכתי צחוק

"וואוו כן זה נשמע מדהים!" Tongue צעקה בהתלהבות פופינס צחוק

"אני מת לקבל ממך זיון! חכי לי פה פופקה שלי אני בקרוב חוזר!" קריצה אמרתי לה ורצתי במהירות לבית ספר לטייס צחוק

בבית ספר לטייס עשיתי קורס טייס מזורז וקיבלתי תעודת טייס מוסמך! Cool
עליז ומאושר חזרתי למקום המפגש והודעתי לאלה פופינס: "הטובים לטייס הכוסיות לאוינק אוינק הטייס!" Tongueצחוק והראתי לה את התעודה! Approve

"פששששש אוינק אוינק יש לך תעודת טייס? אז עכשיו אתה לא רק כוסון מטורלל אתה גם טייס מוסמך ושרמנטי!" צעקה פופינס בהתלהבות ונמרחה עליי כמו אשת הטייס שתמיד חלמתי שתהיה לי! Tongueצחוק
האלה פופינס הודיעה לי חגיגית שעכשיו היא תתמסר לי בכל הפוזות! Tongueמוחא כפייה
היא תפסה אותי בטייס הקשיח שלי והובילה אותי לחדר הפרטי שלה שנמצא באולימפוס הוטל צחוק
היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי ללקק את הפיזדה האלוהית שלה! Tongue

הדבקתי את לשוני לפיזדה הודרדה והטעימה שלה ועינגתי אותה בטירוף! Tongue
האלה פופינס ממש נגנבה וגנחה: "זה מתקדם יפה! הצליח לך! פנטסטי! הפעם עשית את זה! (ליקקתי את שני החורצ'יקים הטעימים שלה בו זמנית! Tongue) נפלא! זה גדול!" Tongueמוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

היא הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה המלכותי על פניי! Tongueצחוק
ליקקתי והסנפתי את ה DIRA4KI הטעימות שלה בזמן שהיא מצצה ושליקלקה את הטייס הקשיח שלי ואת הבייצלך העגולות והשובבות! Tongueצחוק

לפתע האלה השובבה חשפה שיניים גדולות וחדות והתחילה לנשוך אותי בטירוף ברגליי השעירות, במותניי הורדרדות ובפופקה השובבה שלי! צחוק הצלחתי להתגבר על הפחד כמו טייס אמיתי! עכשיו אני טייס חסון וקשוח! Evil Smile

האלה פופינס לא יכלה עוד ודרשה שאדפוק אותה עמוק וחזק בכל הפוזות! Tongue

היא עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לקפץ עליו במרץ! חיוך גדול

"החוי שלי בוער מחרמנות! גדול פלוס שלי אוהב לזיין אותך בובה!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של כוסון מטורלל דופק ושל אלה פופינס נדפקת! וזה היה נפלא! Tongueצחוק

"אני האלה פופינס מהאולימפוס! קדימה תן לי זיון מעולה כדי שאני אדע שאתה משקיע בי!" שרה פופינס צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! מוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את האלה שלי באוויר! חיוך גדול
הטסתי אותה על הטייס הקשיח שלי מול המראה והתמוגגתי מהפופקה שלה שקיפצה ומחאה כפיים סוערות! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

זחלנו לקצה המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"אני כוסון מטורלל הווו יססס! אני אוהב להתעסק בחוייניה מגניבה! לדוגמה הכוס השובב שלך!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הכוס של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"יש לי פיזדה חרמנית שלא נותנת לי מנוח! אני חייבת מהר לספק אותה עם חוי איכותי כמו שיש רק אצלך!" שרה פופינס צחוק

"קרטיב וניל שלי מוכן להשפריץ! בואי TZIPA שלי קבלי את הקינוח שלך בפה!" שרתי צחוק

האלה פופינס התיישבה עליי ב 69, הרימה את ישבנה למעלה והתחילה לעשות לי את הביד המיוחד שלה! Tongue אחרי זמן מה השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הטייס!" Tongueצחוקמוחא כפייהStar וגרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהTongueחיוך גדולStarמוחא כפייהParty

חברים אני הדוגמה החיה שסטלן מטורלל יכול להפוך לטייס מכובד ולזכות באלה שירדה מהשמיים! היידד לי, היידד לאלה פופינס והיידד לכל הטייסים אי שם שמזיינים TZIPOT ברונטיות מלוכסנות עיניים באולימפוס! Tongueצחוקקריצה

סוף

סקסית תפסקי רגליים אני נוחת בילדה השובבה שלך! צחוקצחוקצחוק

סקסית אחרי שגדול פלוס שלי קיבל כנפי טייס הוא יטיס אותך כל יום לממלכת האורגזמות! Tongueצחוקקריצה

סקסית תפתחי את רגלייך ותני לי להשקיע בחורים שלך! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

773
כבוד השופט הוטרדתי מינית! אוינק אוינק ואוקטביה פופיסנס תובעים זה את זו ומזדיינים עד לאפיסת כוחות! צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק וברשותי יש מסעדה יוקרתית! Approve
יום אחד קפצה למסעדה שלי כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת טוסיק שובב ומזמין! Tongue

לגברת הסקסית קראו אוקטביה פופינס. אחרי שהיא התיישבה בשולחן והזמינה את מה שרצתה באתי לשאול לשלומה קריצה

"אז מה גבירתי הכל לשביעות רצונך?" שאלתי אותה בחיוך חיוך גדול

"כן אוינק אוינק הכל מצוין! תשמע הכל טעים אבל אני רוצה לטעום גם את ה SASISA4KA שלך!" אמרה פופינס בחרמנות וליטפה את הזין שלי Tongueצחוק

"בטח יקירתי תתכבדי!" קריצה אמרתי ושלפתי מול פניה את הנקניקיה הקשיחה שלי צחוק

גברת פופינס החרמנית והרעבה התנפלה על הנקניקיה הקשיחה שלי במציצה חמה ומטריפה! Starאכלה טוב טוב את הנקניקיה הטעימה שלי! Tongueצחוק

"פופינס את הולכת למצוץ אותו הרבה הרבה! תעשי מיאו לביצים שלי!" אמרתי לה והיא עשתה מיייאווו מטורף כמו חתולה חרמנית! Tongueצחוק

גם אני רציתי לטעום מעדן טעים אז סובבתי את פופינס אליי, השענתי אותה על השולחן, פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי על חור התחת הקטן וטעים שלה! Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק מה דעתך לזרום לסקס?" Embarrassed שאלה פופינס וליטפה את ה SASISA4KA שלי עם רגלה.

"המממ את יודעת בעצם אני קצת עייף... אפילו תשוש הייתי אומר... זיינתי כל הלילה איזו נימפומנית חולת SASISA4KOT" אמרתי לה צחוק

פופינס הייתה פעורת פה ובהלם מוחלט! היא יצאה בהפגנתיות מהמסעדה שלי בלי להשאיר טיפ והלכה ישר לבית המשפט צחוק

"כבוד השופט אני רוצה לתבוע את אוינק אוינק על עוגמת נפש ולקבל פיצויים! התחרמנו והוא סירב לדפוק אותי! אני עצובה ובדיכאון בגלל זה!" אמרה פופינס לשופט כשידיה שלובות וכף ה NOJKA שלה מתופפת ברצפה בעצבים צחוק

להפתעתי הרבה זומנתי לבית המשפט. השופט קרא את גזר הדין ולא האמנתי למשמע אוזניי! מבולבל

"מר אוינק אוינק עלייך לשלם לגברת פופינס 50 אלף ש"ח קנס על עוגמת נפש!" אמר השופט צחוק

הייתי בשוווק!!! Shockedמבולבל
חזרתי למסעדה והתחלתי לחשוב איך אני ממשיך בעסקים עם כזה חור בכיס Wacko

באותו הערב להפתעתי הרבה גברת פופינס שוב באה למסעדה שלי. היא התיישבה בשולחן וביקשה שמפניה... "היה לי היום יום מוצלח! הנה גם קח טיפ שמן לפתיחה!" אמרה פופינס ונתנה לי טיפ של 50 שקל כשאני הפסדתי במשפט 50 אלף ש"ח! כועס

"אם תיתן לי שירות יפה תקבל עוד טיפ יפה!" אמרה פופינס וצחקקה צחוק

בהמשך הערב הגשתי לפופינס כל מיני מאכלים והיא לא הפסיקה לשלוח ידיים לנקניקיה הקשיחה שלי ולפופקה הסקסית שלי! היא גם זרקה לי הערות מיניות! ממש הטרידה אותי מינית! Shocked
ניצלתי את הרגע ורצתי לבית המשפט צחוק

"בית משפט בית משפט גברת פופינס הטרידה אותי מינית במסעדה שלי!" צעקתי אחרי שהגעתי לבית משפט עם חור בתחתונים צחוק

"גברת פופינס עלייך לשלם למר אוינק אוינק פיצויים של 50 אלף שקל" קבע השופט ומיד פצחתי בריקוד האוינק אוינק שלי Tongueצחוק הרווחתי 50 שקל לה לה לה! TongueParty

פופינס הייתה בשוק!!! Shocked
למחרת פופינס שוב באה למסעדה שלי. אחרי שהיא התיישבה והתחילה לאכול ממש התחרמנתי עליה וניסיתי להתחיל איתה קריצה

"תרצי אולי לטעום את הנקניקיה שלי במקום הגזר?" קריצה שאלתי אותה ודחפתי את החוי שלי לצלחת שלה צחוקצחוקצחוק

"היי מה נראה לך שאתה עושה??? בית משפט בית משפט!" צעקה פופינס ורצה לבית המשפט כשאני בעקבותיה צחוק

"כבוד השופט הוא הטריד אותי מינית! אני דורשת פיצויים של 50 אלף ש"ח!" דרשה פופינס חיוך

"טוב תקשיבו נמאס לי ממכם! אתם חייבים להזדיין חינם וזהו! עזבו אותי בשקט דלביובים! פסק הדין הוא להזדיין בכל הפוזות עד לאפיסת כוחות! שלא יהיה לכם כוח לרוץ לבית משפט יותר! לכו מפה!" פסק בית המשפט צחוקצחוקצחוק

הבטנו זה על זו בחרמנות, אחזנו ידיים ויצאו בדילוגים שובבים מבית המשפט צחוק
הגענו לדירת הזיונים שלי כשאנחנו אחוזי חרמנות! פופינס קפצה על המיטה, פיסקה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! Tongue

זחלתי בין רגליה כמו נקניקיה שקמה לתחיה! הדבקתי את לשוני לפיזדה החמה שלה ועשיתי לה שם ליקוק מושקע בטירוף! Star
פופינס ממש התחרפנה וגנחה: "מדליק! מעולה! אתה אדם דגול! בואינה אתה חיה! זה באמת יפה! תמשיך כך! וואוו! (ליקקתי את שני החורצ'יקים שלה בו זמנית! Tongue) אתה על הסוס!" מוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם הפלא הסקסי שלה על פניי! Tongue
ליקקתי והסנפתי את התחת הטעים שלה בזמן שהיא מצצה, ליקקה ושליקלקה את ה SASISA4KA שלי ואת הבייצלך הקירחים שלי! מוחא כפייה

מסתבר שפופינס אוהבת לאכול לא רק נקניקיות קשיחות, היא חובבת גם רגליים שעירות! מותניים ורדרדות ותחת שובב וחלק! הלווו פופינס תשאירי משהו ממני לזיון! צחוקצחוקצחוק
קיבלתי הרבה נשיכות מפופינס השובבה TongueTongueTongueTongue

הגיע הזמן לבצע את מה שבית המשפט הטיל עלינו קריצה
פופינס התיישבה על הנקניקיה הקשיחה שלי כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לקפץ במרץ! Star

"אמרת שהכל נגמר בינינו אבל הבגדים שלך על רצפת חדר שינה שלי אומרים אחרת!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי! חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של חובב חורים קטנים וטעימים ושל חולת נקניקיות קשיחות ועסיסיות! וזה היה נפלא! מוחא כפייהצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! חיוך גדול

"יש לי ישבן עסיסי וכוס קטן ורטוב! אני משגעת אותך לגמרי!" שרה פופינס צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול
העפתי אותה על ה SASISA4KA הקשיחה שלי מול המראה והתמוגגתי מהפופקה הסקסית שלה שקיפצה ומחאה כפיים סוערות! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה! השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"שברת לי את החזיריק בזיון שלנו! עכשיו כל בחורה אחרייך תקבל חתיכה של חזיריק ולא חזיריק שלם!" שרתי צחוק

פופינס קמה, נשענה על האופניים והבליטה את ישבנה. השחלתי את הנקניקיה הקשיחה שלי לפיזדה הלוהטת שלה ודפקתי אותה עמוק וחזק! Evil Smile

"רק חושבת איך לספק את הכוס שלי! כל השאר לא מעניין אותי!" שרה פופינס צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס באהבה! Heart

"אני כזה זין שובב עושה כל כוס מאושר! יש הרמוניה בין הזין שלי לכוס שלך!" שרתי צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"הווו יססס תפתח אותי כמו בקבוק שמפניה! יש לך זין גדול פלוס אני מתה עליו!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"את זנזונת סקסית ואני אוהב להשחיל אותך בכוס החם והרטוב שלך!" שרתי צחוק

"כן כן אני כזאת חרמנית! תספק אותי מינית חזק ועמוק!" שרה פופינס בזמן שסיפקתי אותה מינית גודה גודה צחוק

פופינס כבר הייתה צמאה לזרע המרענן שלי אז היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את הטוסיק שלה למעלה ועשתה לי את הביד המיוחד שלה! Tongue
אחרי זמן מה מילאתי את פיה של פופינס בכמות נהדרת של זרע מרענן! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק SASISA4KA!" צחוקTongueמוחא כפייהStar וגרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהStarTongueחיוך גדולאצבע למעלהParty

אז אחרי שתבענו זה את זו בבית משפט מעכשיו נתבע זה את זו רק במיטה! כי אין כסף שיחליף שקש פרוע וחסר גבולות! ותודה לכבוד השופט שפסק על ה SASISA4KA שלי לשכור חדר בחורים של פופינס! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

סקסית תקני סלוטייפ להדביק את החזיריק כדי שאף פוסטמה לא תקבל חתיכה ממנו צחוקצחוקצחוק

סקסית אם מישהו מתקשה לפתוח אותך תקראי לגדול פלוס שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

הזין שלי כזה שובב ועושה את הכוס שלך מאושר עד שהוא פורס כנפיים ועף אל השמיים! Tongueצחוק

SASISA4KA שלי רוצה להתעלס עם ה PISI4KA שלך! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והטעימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

774
המתווך התותח אוינק אוינק מוכר את הדירה של פופינס ואז דופק אותה בחורים הרעבים בשקש פרוע! Tongueצחוק

אהלן חברים יקרים! זה אני אוינק אוינק אהובכם! התגעגעתם אליי שרמוטות? צחוקקריצה
לאחרונה התחלתי לעסוק בתיווך דירות, הכסף לא רע והעבודה די מעניינת, פוגשים אנשים שונים ומשונים ומידי פעם יוצא זיון עם איזה TZIPA חרמנית Tongueקריצה

יום אחד התקשרה אליי לקוחה חדשה, שמה אוקטביה פופינס. היא הייתה מעוניינת למכור את הדירה שלה והחליטה לקחת את שירותיי כי שמעה שאני הכי מקצועי בעיר! Cool

הגעתי לדירתה של פופינס. חברים מדובר בכוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה שובבה ובטח פיזדה חמה ורטובה! מכיר TZIPOT כאלה יש להן FANTAN בין הרגליים צחוקצחוקצחוק
טיילתי בדירה ועשיתי כמה תמונות כשלפתע פופינס נצמדה אליי והתחילה למשש לי את הזין. מה אמרתי לכם חברים ממש גברת טפטפת צחוקקריצה

פופינס נשענה על המיטה והבליטה את ישבנה התפוחי. הורדתי את החוטיני שלה, פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי בליקוק נועז על חור התחת שלה! גררר גרררר יאמי יאמי כמה טעים וחמים! Tongueמוחא כפייה
פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי. היא מצצה אותו במציצה חמה ורטובה כמו כרישה עצבנית ורעבה לזין! Tongueצחוק

כבר רציתי לזרום עם ה SEXUALNAIA PTI4KA הזאת לזיון פרוע אבל אז לפתע קיבלתי טלפון מלקוחות שרצו לראות איזשהי דירה... "כן כן אני מיד בא!" אמרתי בקול סמכותי Approve

"דובשניה שלי אני חייב לרוץ! עבודה לפני הכל!" אמרתי לה, נישקתי את הפופקה שלה ויצאתי לדרכי Embarrassed

פופינס לא קיבלה את זה יפה וממש כעסה עליי! היא לא יכלה להשלים עם זה שהעבודה שלי באה לפניה. בכל זאת כזאת TZIPA שווה, עוד לא צמח החוי שסירב לה צחוק

כעבור זמן מה פופינס התחילה לקבל ממני טלפונים בכל מיני שעות הזויות והבאתי לקוחות להראות את הדירה שלה. חחח פופינס עוד לא יודעת עם מי יש לה עסק, כשאני רוצה למכור דירה אני מוכר אותה צ'יק צ'אק צחוק

לילה אחד שלחתי לפופינס הודעה: "ערה?"

פופינס הייתה בטוחה שאני רוצה שקש והתגנדרה כהוגן אבל אז התקשרתי אליה והודעתי לה שיש לקוח בדרך לראות את הדירה צחוק

"מה לקוח?אתה יודע מה השעה?" צעקה עליי פופינס בטלפון צחוק

"נו PTI4KA חייבים עכשיו זה לקוח חשוב!" Tongue אמרתי לה וניתקתי צחוק

לפופינס יצא קיטור מהפיזדה!!! כועסצחוקצחוקצחוק

פרצתי לדירה של פופינס דקה לפני שהגיע הלקוח. נגעתי לה בכל הדברים בדירה וסידרתי אותם כמו שרציתי... "ככה זה יראה יותר יפה ללקוח בעין ויגרום לו לקנות את הדירה מאשר הסדר המוזר שלך, תאמיני לי LAPA4KA אני מבין בדברים האלה!" חיוך גדול הרגעתי אותה.

פופינס התעצבנה והסתכלה עליי בכעס בעיניי השטן המלוכסנות שלה צחוק

"מה אתה עושה לי עם כל הדברים? רק חסר שתציג לראווה את כל הויברטורים והפלאגים האנאליים שלי!" צעקה פופינס צחוק

"את יכולה לכעוס עליי כמה שבא לך TZIPA רק חוי יש לך בראש! את לא מבינה שום דבר במכירת דירות חחח" צחקתי צחוק

לפני שפופינס הספיקה לזרוק עליי TAPA4IK הגיע הלקוח! טוק טוק טוק בדלת Tongue
פתחתי את הדלת, הצגתי את הלקוח בפני פופינס שחייכה אליו בחיוך מזוייף ומאולץ צחוק ועשיתי לו סיור בדירה. איך שצפיתי הלקוח רצה את הדירה ומיד חתם על חוזה Tongueמוחא כפייה

"נו מה את אומרת LASTA4KA שלי? מה דעתך לחגוג את העסקה בשקש סוער בכל הפוזות?" שאלתי אותה כשכולי מבסוט ובעננים Approve

"כן כן חוי יפה וקשיח שלי בוא נעשה זאת כאן ועכשיו!" Tongue צעקה פופינס והייתה מבסוטית בטירוף שסוף סוף אני רוצה לדפוק אותה! צחוק

פופינס החרמנית זחלה על המיטה ונשכבה על גבה, היא פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! חיוך גדול הדבקתי את לשוני לפיזדה הורדרדה שלה ועשיתי לה שם ליקוק מושקע ומקצועי! Star

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "זה מתקדם יפה! טוב! הצליח לך! (ליקקתי פיפיסקה ופופקה בו זמנית! Tongue) זה גדול! נופת צופים! זה נכון!" מוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה טוב מאוד!" Tongueמוחא כפייה

פופינס השובבה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם הפופקה שלה על פניי. הסנפתי וליקקתי את חור הטוסיק הקטן והמתוק שלה בזמן שהיא עשתה אהבה רטובה עם החזיריק הקשיח ועם הבייצלך הרכות שלי! Tongue

מסתבר שפופינס היא גם נשכנית לא קטנה או שסתם הייתה רעבה לעור הורדרד והעדין שלי צחוק
היא חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ברגליי, במותניי ובפופקה הסקסית שלי! צחוק

פופינס כבר לא יכלה וקפצה בחרמנות אדירה על חזיריק הקשיח! היא קיפצה עליו כשהיא עם ישבנה אליי וממש יצאה מדעתה! צחוק

"אני כזה תחמן שיכול להיכנס לתחת בלי חומר סיכה! אני רואה את ה NOJKI שלך אני נמס כמו גלידה!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של מתווך חרמן תחמן ושל TZIPA זנותית ותבלינית וזה היה נפלא! Tongueצחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את SEXUALNAIA PTI4KA שלי באוויר! Star
העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מישבנה המדהים שקיפץ ומחא כפיים סוערות! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! חיוך גדול
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"SLISHKOM MNOGO PIZDEL מעכשיו פחות דיבורים יותר זיונים!" צעקה פופינס צחוק

עברנו לעמידה! פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לקרוע לה ת'פיזדה! Evil Smile
אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה עמוק וחזק בפיזדה! חיוך גדול

"פופינס את הזונה שלי ואני אוהב אותך מאוד! אני רוצה שתאכלי את החוי שלי עמוק וחזק בכוס!" שרתי צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"OOO קיבלתי בכוס! OOO קיבלתי בפה! אני אישה תבלין!" שרה פופינס צחוק

"יש לי SASISO4KA סקסית ואני מזיין איתה מדהים!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

"הזונה יותר מידי זונה!" צעקתי צחוק

"הזבלן יותר מידי זבלן!" צעקה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לנענע את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"אתה מאברבנאל?" שאלה פופינס...

"אני מהכוס של אמא שלך!" עניתי לה צחוק

זיינתי את פופינס בכוס שלה טוב טוב עד שהיא התחילה להזיע וביקשה לטעום את הזרע המרענן שלי! צחוקקריצה

נשכבתי על הגב, פופינס התיישבה עליי ב 69, הרימה את הטוסיק שלה למעלה והתחילה לעשות לי את הביד המיוחד שלה! מוחא כפייה
אחרי זמן מה השפרצתי לפיה כמות יפה של הזרע הטעים והמרענן שלי! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המתווך!" Tongueצחוקמוחא כפייהStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהאצבע למעלהחיוך גדולStarParty

אז ככה חברים תמכרו דירות תזכו לזמבר פיזדות! כן כן חברים מי שמוכר דירה של TZIPA יפה זוכה לזמבר אותה בחורים הרעבים מהלילה עד הבוקר! יאללה ממש חגיגה! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

סקסית אם תהיי רעבה תזמיני את ה SASISO4KA הסקסית שלי לארוחת בוקר, צהריים וערב! Tongueצחוקצחוקצחוקצחוק

סקסית את אישה תבלין? בואי ואני אתבלן איתך את חזיריק הקשיח שלי! Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית ערה? הזבלן יותר מידי זבלן רוצה לזיין זונה יותר מידי זונה! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'קים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

775
אוינק אוינק החרמן קונה מיטה ובודק את העמידות שלה עם גברת פופינס הנימפומנית! Tongueצחוק

שלום חבריי היקרים! כאן שוב אוינק אוינק אהוב לבכם חיוך גדול
כבר תקופה ארוכה שאני רודף אחרי אוקטביה פופינס. אני דלוק עליה כבר הרבה זמן ומת לאכול לה ת'חורים! Evil Smile אבל כמשחק מקדים אני מושך לה בצמות, מציץ לה מתחת לחצאית... ממש כמו בתקופת בית הספר העליזה Tongueצחוק אני כזה חרמנוביץ' שובב אוהב לעשות מעשים מגונים! קריצה

יום אחד עמדתי בתחנת האוטובוס ובדיוק הגיע אוטובוס לא שלי. לפתע ראיתי את גברת פופינס רצה לאוטובוס הזה. איך כשהיא עברה לידי קפצתי עליה וחיבקתי אותה בחוזקה! Tongue

"פופינס אהובתי התגעגעתי אלייך! מי דובשניה של פאפא אוינק?" שאלתי אותה בשמחה צחוק

"אוינק אוינק מה אתה רוצה ממני? עזוב אותי אני צריכה לעלות לאוטובוס הזה!" צעקה פופינס.

"נהג נהג עצור!" צעקה פופינס ורצה אחרי האוטובוס כשהשתחררה ממני סוף סוף. אבל זה היה מאוחר מידי והאוטובוס כבר נסע בכיצחוק

"אההההההה מנוול! בגללך פספסתי את האוטובוס!" כועס צעקה בעצבים פופינס ונתנה לי מכות! "פיק פיק פיק!" צחוק

"נו פופינס אל תכעסי עליי אני חרמן עלייך רצח!" אמרתי לה וליטפתי את ישבנה העסיסי Tongue

ראיתי שפופינס מחייכת אליי בשובבות וההבעה הכועסת שלה הופכת להבעה שובבה וחרמנית קריצה
בלי לבזבז אף רגע השענתי את פופינס על תחנת האוטובוס, הורדתי את תחתוניה, פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי בליקוק נועז וחושני על חור התחת שלה! אחחח כמה טעים ומתוק החורצ'יק שלה! גרררר גרררר יאמי יאמי! Tongue

פופינס התחרמנה חבל"ז! היא הסתובבה ושלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי! היא ליטפה אותו בחרמנות והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! Tongue
בזמן שהזין שלי עמוק בפיה פופינס הגניבה מבט וראתה את האוטובוס שלה מגיע...

"האוטובוס שלי! אני חייבת לרוץ ביייייי!" צעקה פופינס ורצה לאוטובוס, משאירה אותי ואת חזיריק הקשיח VAZBUJDONII כאלה צחוק

הייתי ממש עצוב אבל הייתי צריך להמשיך בחיים חיוך
לפחות עשיתי עם פופינס ליקוק פופקה ומציצת זין! זאת כבר התקדמות יפה! מוחא כפייה

חזרתי הביתה ונשכבתי על המיטה... שמתי לב שהמיטה שלי ממש הרוסה, חורקת ושוקעת מבולבל
חחח זה בטח מרוב זיוני TZIPOT שונות חשבתי לעצמי צחוק
קמתי מהר והלכתי לחנות כדי לבחור מיטה חדשה לזיונים קריצה

הגעתי לחנות ואחרי בדיקה של כמה מיטות בחרתי את מיטת חלומותיי! Cool
אבל אז ראיתי את המחיר וחשכו עיניי! Shocked

"תשמע המיטה הזאת מאוד יקרה אני מתלבט... האם היא תעמוד במה שהיא צריכה להתמודד איתו?" שאלתי את המוכר וקרצתי לו קריצה

"מה הבעיה יש לנו מישהי שהיא במיוחד למטרה כזאת, לבדוק יחד עם לקוחות האם המיטה איכותית מספיק בשבילם!" Tongue הודיע לי המוכר בהתלהבות, קרץ לי והושיט לי קונדום.

טה דה דה ולפתע הגיעה גברת פופינס! Tongueצחוק

"וואוו פופינס זאת את? את עובדת פה בתור בודקת המיטות?" Tongue שאלתי אותה בהפתעה.

"כן אוינק אוינק יקירי בוא נבדוק ביחד האם המיטה הזאת לשביעות רצונך!" אמרה פופינס בשובבות וקפצה על המיטה מוחא כפייה

היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! חיוך גדול
זחלתי בין רגליה הסקסיות והתחלתי לענג את המושמוש הורדרד שלה! Tongue

פופינס ממש יצאה מדעתה וגנחה: "נהדר! אתה גדול! וואלה! ידעתי שאתה יכול! (ליקקתי את שני החורים שלה בו זמנית! Star) עבודה יפה! מגיע לך בונוס! רואים שעבדת על זה!" Tongueצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי כל הגב והתיישבה עם הפופקה הסקסית שלה על פניי. התנפלתי על חור התחת הקטן והטעים שלה בזמן שהיא עשתה אהבה רטובה עם חזיריק הקשיח ועם הביצלייך החלקות שלי מוחא כפייה

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף ברגליי השעירות, במותניי הורדרדות ובפופקה החלקה והסקסית שלי צחוק

יססססססס הגיע הזמן לבדוק את המיטה עם ה TZIPA הכי סקסית בעולם! גברת פופינס! Tongueמוחא כפייה

פופינס עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לרכב במרץ! Tongue המוכר מחא כפיים והתחיל לרקוד בחנות לפי קצב הדפיקה צחוקצחוקצחוק

"חוי של פאפאשה נכנס לפיזדה של מאמאשה! הווו יססס TZIPA אני מזיין אותך טוב טוב!" שרתי צחוק

"אני TZIPA חרמנית וכל היום חושבת רק על הזין שלך!" שרה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי Star

"הווו מממ... איזה חזיריק קשיח מדהים יש לך יאמי יאמי!" שרה פופינס בהתלהבות וליקקה את שפתיה צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של פאפאשה חרמן ושל מאמאשה נימפומנית רטובה וזה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול העפתי אותה על חזיריק הקשיח ברחבי החנות לתדהמתם של הלקוחות שהיו ממש המומים אבל גם סקרנים ולא הורידו מאיתנו את העיניים צחוק

התיישבתי עם פופינס על הכורסה של מנהל החנות והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

"עוד יום ועוד יום וחזיריק קשיח שלי לא נותן לי לישון! טוב שיש כוסיות בסביבה אני ארגיע את החרמן הגדול!" שרתי צחוק

קמתי שוב עם פופינס והעפתי אותה על חזיריק הקשיח בחזרה למיטה שלנו. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! מוחא כפייה

"קדימה תפסיק לעשות SALATIKI לנוביי גוד ותתחיל לספק את הפיזדה שלי!" שרה פופינס צחוק

פופינס קמה ונשענה על האופניים. השחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לפיזדה הרעבה שלה ודפקתי אותה מכל הלב והאהבה! Heart

"טוק טוק בובה שלי זה אני! תפתחי את הרגליים אני הולך לתת לך חוי גדול וקשיח בפיזדה הרטובה שלך!" שרתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה! היא כזאת VAABRAJALA שובבה צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הפיזדה הרעבה! Star

"הווו כן אתה כזה כוכב פורנו אל תפסיק לספק אותי מינית!" שרה פופינס צחוק

"הווו יססס אני כוכב פורנו חסר מעצורים! בנות עומדות בתור אצלי ליד הדלת לטעום את החזיריק הקשיח שלי!" שרתי ועשיתי שריר צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה של בודקת המיטות המדופלמת כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"נו פופינס תפסיקי להפריע לי! אני רוצה לקרוא סיפור ארוטי ולאונן!" התלוננתי צחוק

"תפסיק לקרוא סיפור ארוטי ולאונן! אני רוצה שתדפוק אותי חזק ועמוק בכל הפוזות!" צעקה פופינס צחוק

פופינס השובבה רצתה להיות הראשונה שטועמת את הזרע שלי על המיטה החדשה צחוקקריצה
היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את הפופקה שלה למעלה והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! Star
אחרי זמן מה ראיתי כוכבים ומילאתי את פיה המתוק בכמות יפה של זרע חם וטעים! חיוך גדול
פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק SALATIKI!" צחוקTongueמוחא כפייהStarוגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלהParty

אז ככה חברים כמובן שקניתי את המיטה הנהדרת הזאת! זאת מיטת EBATSIA מעולה כמו שאני אוהב! ותודה לבודקת המדהימה אוקטביה פופינס שהראתה לי איך מנצלים את המיטה הזאת עד תום! Evil Smile
היא עוד תקפוץ למיטתי להרפתקאות מיניות חדשות בחוריה הרעבים! Tongue חזיריק שלי הרשים אותה כהוגן חרררר חרררר אוחחחחחח חריו חריו חריו! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייייים!!! TongueTongueTongue

סקסית החורים שלך עומדים אצלי בתור לדפיקה עמוקה ורטובה! צחוקצחוקצחוק

סקסית עשיתי אחלה SALATIKI לנוביי גוד, עכשיו רק צריך להוסיף את הכוס שלך ל SALATIK וזה יהיה מושלם! Tongueצחוקקריצה

סקסית אם עוד פעם אחת את בורחת לי לאוטובוס אז חזיריק קשיח שלי ברוגז! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'קים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

776
אוינק אוינק קונדסון שובבון עושה שטויות ונאלץ לזמבר את שכנתו TZIPA פופינס בכל החורים! Tongueצחוקמוחא כפייה

אהלן חברים יקרים! כאן שוב אהוב ליבכם אוינק אוינק החרמן! לאחרונה אני אוהב לעשות שטויות ולשחק עם שכנתי השווה אוקטביה פופינס קריצה

יום אחד ישבתי בחדרי וראיתי סדרה. לא ידעתי שבאותו רגע שכנתי פופינס באה אליי כדי להחזיר לי משחק מחשב.

"שלום גברת אוינק אוינק, אוינק אוינק בבית?" שאלה פופינס את אמא שלי.

"כן תכנסי הוא בחדר שלו" חיוך ענתה לה אמא אוינק.

בדיוק באמצע סצנה לוהטת בסדרה פופינס נכנסה לחדרי בלי לדפוק...

"היי אוינק אוינק באתי להחזיר לך משחק מחשב... המממ מה אתה רואה שם?" שאלה פופינס בסקרנות.

"שום דבר פופינס אני רואה סדרה... מה את לא רואה?" Embarrassed אמרתי לה בחוסר נחת.

"אני רואה מה אתה רואה, סדרה מפוקפקת! יש שם זיונים! אותך לאמא!" אמרה פופינס וצחקקה צחוק

"לא פופינס למה ככה? זאת בסה"כ סדרה, אמא אוינק לא צריכה לדעת" קריצה אמרתי לה וליטפתי את ישבנה.

"אוקיי אוינק אוינק אז בוא נעשה ליקוק פופקה, מציצת זין וזיונצ'יק בטוסיק... אחרת..." אמא של אוינק אוינק!" צעקה פופינס צחוק

"לא לא אין צורך לספר לאמא אוינק אוינק" אמרתי לפופינס והשענתי אותה על המיטה. הורדתי את התחתונים שלה, פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי בליקוק שובב על חור התחת הקטן והטעים שלה יאמי יאמי! Tongueמוחא כפייה

אחרי שהברשתי את החורצ'יק של פופינס עם לשוני היא הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! Tongue ממש אכלה אותו הזונה הקטנה! מוחא כפייה
לבסוף פופינס הסתובבה, נשענה על המיטה וקיבלה את החוי שלי עמוק בישבנה! Evil Smile
פירקתי לה את הטוסיק גוד גוד והיא ממש יצאה מגדרה! Tongueאצבע למעלה

אחרי שסיימנו לשחק במבוכים וזיונים פופינס התלבשה והודיעה לי חגיגית שאני יכול לחזור לצפות בסדרה המפוקפקת שלי! מוחא כפייה

יום אחד היה לי ממש משעמם, סיימתי לצפות בסדרה המפוקפקת והחלטתי ללכת לעשות מעשה קונדס קריצה יצאתי לחדר מדרגות והתחלתי להשתין לתוך העציץ... פססס פססס פססס צחוק

"היי אוינק אוינק מה בדיוק אתה עושה? משתין לתוך עציץ!?" Shocked שאלה פופינס ולפני שקיבלה תשובה החבאתי את הממטרה הקשיחה שלי בתחתוניי וברחתי הביתה צחוק

כעבור כמה דקות פופינס פרצה לחדרי צחוק

"אוינק אוינק ראיתי בדיוק מה עשית! השתנת לתוך העציץ בחדר מדרגות! קדימה בוא תרד לי מיד!" דרשה פופינס צחוק

"לא רוצה ולא רוצה!" צעקתי צחוק

"אמא של אוינק אוינק..." צעקה פופינס צחוק

"מה פופינס?" צעקה אמא מהסלון צחוק

מיד קפצתי על המיטה ונחתתי בין רגליה של פופינס צחוק

"שום דבר גברת אוינק אוינק אזעקת שווא!" הרגיעה אותה פופינס והתחילה לכייף צחוק

הצמדתי את לשוני לפיזדה הורדרדה של פופינס והיא גנחה: "וואוו! תמשיך כך! מדהים! יוצא דופן! (ליקקתי את שתי ה DIRO4KOT הטעימות שלה בו זמנית! Embarrassed) מחשבה יפה! חן חן! סחטיין!" Tongueצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הלכה הביתה שבעה ומרוצה! חיוך גדול

יום אחד שוב היה לי משעמם... ירדתי למטה והתחלתי לעשות בלאגן בתיבות דואר... החלפתי את כל המכתבים בין התיבות צחוק כמובן שהפיזדה פופינס ראתה את זה והופיעה מולי כשהבעה ממזרית ומאושרת על פניה המלוכסנות צחוק

"אוינק אוינק מה נראה לך שאתה עושה? מחליף את כל המכתבים בתיבות הדואר!" גערה בי פופינס צחוק

"מה קרה פופקה אני בסה"כ מסדר קצת את המכתבים!" אמרתי לה Embarrassed

"מסדר מכתבים הא? אני רואה בדיוק מה אתה עושה! אותך לאמא אם לא תדפוק אותי עמוק וחזק בכל הפוזות!" דרשה פופינס צחוק

"יאללה ניצחת בואי לחדר" אמרתי לה ורצנו מהר לחדרי צחוק

פופינס החרמנית העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ה JOPA העסיסית שלה על פניי! צחוק אחחח איזה JOPA יפה וטעימה! ליקקתי והסנפתי אותה בשקיקה! Tongueמוחא כפייה
פופינס הרעבה התנפלה על חזיריק הקשיח ועשתה איתו ועם הבייצלך הטריות שלי מסיבת מציצות וליקוקים! Tongueצחוק

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף ברגליי השעירות, במותניי הורדרדות וב JOPA החלקה והשובבה שלי! Tongueמוחא כפייה
פופינס לא יכלה להתאפק עוד וקפצה על החוי שלי שחדר עמוק לישבנה כשהיא עם גבה אליי חיוך גדול

"את כזאת חולת מין ואני כזה זין ביצועיסט! זה שילוב מדהים!" צחוק שרתי בזמן שפופינס רכבה במרץ על הזין הביצועיסט שלי! מוחא כפייה

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"איך אני אוהבת שאתה דופק אותי היטב! אני השרמוטה הפרטית שלך למימוש פנטזיות פרועות!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של זין שובב וביצועיסט ושל השרמוטה הפרטית והרטובה שלי וזה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה כשהוא מפלח עמוק וחזק את ישבנה! המראה היה לעילא ועילא! Tongueצחוק

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! מוחא כפייה
הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! Evil Smile

"זה קרה כ"כ ספונטני אני בשוק שזה קרה לי! התמסרתי מינית טוטאלית לחזיריק הקשיח שלך!" שרה פופינס צחוק

עברנו לזיון בעמידה! פופינס נשענה על האופניים והשחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לפיזדה שלה! Star

"קיבינימטל'ה! חזיריקל'ה שלי רוצה לזיין אותך מיד! הווו יססס אני חודר לכוס החם והרטוב שלך! שרתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו מצאה זמן להתגנדר להנאתה! אחח איזה TZIPA יפה אני דופק חשבתי לעצמי ועשיתי שריר! Cool
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה ודפקתי אותה עמוק וחזק בכוס ובתחת! Approve

"אתה אוהב לזיין אותי! אני עושה לך שמח בחוייצ'יק!" שרה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Evil Smile

"אני אוינק אוינקל'ה כוכב פורנול'ה! פופינסל'ה את מרגישה איך החוי שלי חודר לתוכך?" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הישבן של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"כן סקסי אוחחח אוחחח סקסי אוחחח מממ... סקסי אל תפסיק סקסי כן סקסי חזק סקסי עמוק סקסי!" גנחה פופינס בקולי קולות צחוקצחוקצחוק

עברנו לדוגי אנאלי מהיר ועצבני! Evil Smile

"חוייצ'יקל'ה שלי חרמן ומת לזיין! אוחחח להיות בתוך פושפושל'ה שלך תענוג גדול!" שרתי צחוק

פופינס הייתה כבר ממש רעבה ורצתה שאני אתן לה לטעום את המעדן של חוייצ'יקל'ה שלי! צחוק
היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את הטוסיק שלה למעלה והתחילה לעשות לי את הביד המיוחד שלה! Star
אחרי זמן מה השפרצתי את מעדן החוייצ'יק שלי לפיה של פופינס! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק חוייצ'יק!" TongueצחוקStar וגרגרה את הזרע בגרונה! גרררררררר Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלהParty

חברים אם גם לכם יש שכנות כוסיות ברונטיות רעבות לזין, תזהרו! הן יוציאו מהחוייצ'יק שלכם את טיפת הזרע האחרונה ואם לא תיתנו להן אז אותכם לאמא! צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייייייייים!!! TongueTongueTongue

סקסית תעשי לי שמח בחוייצ'יק אני אוהב שהוא מחייך אליי צחוקצחוקצחוק

סקסית תענישי אותי עשיתי לך מעשה קונדס בפיזדה! צחוקצחוקצחוק

כן כן סקסית תגנחי חזק את השרמוטה הפרטית שלי! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

777
אוינק אוינק הרוצח המבוקש נעזר ב TZIPA פופינס ודופק אותה עמוק וחזק כדי לחמוק מהמשטרה! צחוקצחוקצחוק

חברים יצא לכם להכיר את אישתי גברת פופינס? בטח שאתם מכירים אותה היא שרמוטה גדולה והיא מככבת כל שבוע בסיפורי שקש פרועים של אוינק אוינק. הבן זונה הזה דופק את אישתי ללא בושה וללא גבולות בכל החורים הרעבים שלה! כועסצחוק

ומה אני חמור? שאני אשתוק על דבר כזה? תפסתי לי TZIPA משגעת! גברת פיזדה! יש לה פיזדה חמה ורטובה והיא משוגעת על הגדול פלוס שלי הווווו יססססססססס! Cool

יום אחד כשאישתי הייתה בעבודה גברת פיזדה באה אליי לליקוק פופקה ומציצת זין! Star
השענתי אותה על המיטה, הורדתי את תחתוניה הסקסיים, פיסקתי את פלחי ישבנה ועינגתי את חור התחת שלה עם לשוני! Tongue היא גנחה מהנאה ואני גנחתי מהטעם! מוחא כפייה

גברת פיזדה ליטפה את הגדול פלוס שלי עם רגלה ובשלב מסויים לא יכלה להתאפק עוד! היא הסתובבה והתנפלה על הגדול פלוס שלי במציצה חמה ורטובה! וממש אכלה אותו במציצת הכריש הנפלאה שלה! Evil Smileמוחא כפייה

"מר פופינס ממזר שכמוך מה אתה עושה עם הזונה הזאת? למה הגדול פלוס שלך בפה שלה?" כועס שאלה אישתי גברת פופינס בעצבים צחוק שיט היא תפסה אותי בוגד מבולבל

"המממממ מתוקה זה לא מה שאת חושבת!" מבולבל צעקתי בפחד צחוק

גברת פופינס לא נשארה שם ולו רגע אחד וברחה מהבית. בזמן הבריחה היא זרקה את הטלפון שלה בעצבים ושברה אותו.

מר פופינס ניסה לחייג אליה אבל שמע שהמנוי אינו זמין מבולבל

גברת פופינס קפצה לתוך האוטו שלה וכבר רצתה לנסוע לבר הקרוב כדי לדפוק את הראש ולתפוס לעצמה חוי טוב לפירוק לילה כשלפתע... אוינק אוינק רוצח מבוקש שבורח מהמשטרה צץ במושב האחורי Shockedצחוק

אהלן חברים יקרים מה חשבתם שאני לא אקפוץ לביקור? זה הדיווח שלי אני הכוכב הראשי במחזה צחוקקריצה
כמו שהבנתם התחבאתי במושב האחורי באוטו של גברת פופינס. איך שהיא התיישבה באוטו כיוונתי אליה אקדח...

ואמרתי לה: "אם את לא רוצה למות תיסעי לאן שאני אומר לך ואז אני ארד שם ואת תמשיכי לדרכך בריאה ושלמה!" Approve

גברת פופינס כמובן שהסכימה (כאילו הייתה לה בררה צחוק) ונסעה לאן שהוריתי לה חיוך
לפתע ראינו מולנו מחסום משטרה! Shocked פאק פאק מה אני עושה? חשבתי לעצמי מבולבל

"אוינק אוינק אם אתה רוצה שאני אעזור לך לעבור את המחסום אתה צריך לדפוק אותי בכל הפוזות!" Tongue אמרה בהתלהבות גברת פופינס והתחילה להתנענע במושב שלה בריקוד ניצחון צחוק

"בטח בטח TZIPA פופינס אני אדפוק אותך כהוגן בחורים! נעשה שקש פרוע כמו שלא חלמת שאפשר לעשות! החורים שלך יעלו באששששש!" Evil Smile אמרתי לה.

פופינס עזרה לי לעבור את המחסום ועצרנו באכסניית הזיונים הקרובה צחוק
נכנסנו לחדר ופופינס מיד קפצה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה! אצבע למעלה
קפצתי על המיטה ונחתתי עם הפרצוף היישר בפיזדה שלה צחוק

הדבקתי את לשוני לפיזדה שלה ופופינס התחרפנה וגנחה: "פנטסטי! נפלא! לך על זה! שיחקת אותה בגדול! הפעם עשית את זה! (ליקקתי את שני החורצ'יקים בו זמנית! Tongue) מצוין! נהדר!" Tongueמוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה המלוכסנות וגנחה: "אוינק אוינק עשית עבודה מעולה!" כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי הגב והתיישבה עם ה JAPETZ הסקסי שלה על פניי. הסנפתי וליקקתי בשקיקה את חור התחת הטעים שלה והיא התעלסה בפראות עם חזיריק הקשיח ועם הבייצלך השובבות שלי! חיוך גדולצחוק

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף בגופי החסון צחוק
היא טרפה את ה NOJKI השעירות שלי, את ה BA4KI הורדרדות שלי ואת הפופקה הקטנה והחלקה שלי! אחחח איזה ZUBKI יש לה ממש כרישה חרמנית מהאוקיינוס הפרוע צחוק

פופינס החרמנית קפצה על חזיריק הקשיח שלי והתחילה לקפץ עליו במרץ כשהיא עם ישבנה אליי Star

"יום ראשון HVATIT STRADAT HUINEI LU4SHE DELAI EBATSIA עם החוי שלי! מאמי איך את מרגישה כשהחוי הגדול שלי נכנס לתוכך!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לקפץ עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"יום שישי אני יודעת ש HVATIT IZDEVATSIA NAD SVOIM MUJIKOM! צריך לפנק את ה MUJIK שלי בזיון איכותי!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של EBARISHKA רוצח מטורלל ושל TZIPA חולת מין רטובה וזה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס השובבה שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והמראה היה מלבב ונפלא! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue
העפתי את פופינס שוב באוויר עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

"יום שני המחשבות על MOKRIE TEPLIE DIRO4KI שלך לא נותנות לי לישון!" שרתי צחוק

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לדפוק אותה עמוק וחזק בפיזדה בעמידה! Star

"יום שבת אני כזאת חולת מין שוב מוציאה את החזיריק הקשיח שלך מהתחתונים ודורשת שתספק אותי מינית כאן ועכשיו!" שרה פופינס צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה! צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הפיזדה גוד גוד! Evil Smile
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"יום ראשון שוב מתחיל הכל מהתחלה אנחנו מזדיינים שבעה ימים בשבוע אנחנו חולי מין אמיתיים הווו יסססס!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"יום שלישי מאמי תשטפי בין הרגליים אני הולך לחגוג היום בין רגלייך במסיבת שקש סוערת!" שרתי צחוק

"יום רביעי היום רק התחיל נראה מה ומו יזרום!" שרתי צחוק

"יום חמישי שהמה והמו לא יתיש אותך יותר מידי שיהיה לך כוח לדפוק אותי! אני רוצה אותך כוכב פורנו במיטה!" שרה פופינס צחוק

פופינס נהייתה ממש רעבה לזרע החם והטעים שלי! חיוך גדול
היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את ה POPA שלה למעלה והתחילה לעשות לי את הביד המיוחד שלה! Tongue
אחרי זמן מה השפרצתי לפיה כמות מדהימה של זרע חם וטעים! פופינס הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק MUJIK!" צחוקTongueמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולאצבע למעלה

מכיוון שפופינס התאהבה בגדול פלוס שלי היא החליטה לברוח איתי ולהיות TZIPAT הזיונים הלוהטת שלי! Tongueמוחא כפייה אנחנו מזדיינים 24/7 יום ראשון עד שבת של זיונים לוהטים ומטורפים! מצא מין את מינו! גדול פלוס חזירי וקשיח וגברת חורים רעבים ורטובים FOREVER! Heartצחוקצחוקצחוק

סוף

גדול פלוס שלי תמיד מעלה לך חיוך על הפנים ועושה לך רטוב בחורים! Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית המה והמו גם רוצים לעשות לך שמח בחורים רק תבחרי יום! צחוקצחוקצחוק

סקסית תפנקי את ה MUJIK שלך בזיון איכותי הוא רוצה לישון טוב ליד חורייך החמימים! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

778
לאוינק אוינק העצלן אין כוח לחפור בחוק אז במקום זה הוא חופר לפופינס הזנזונת בחורים! Tongueצחוקצחוקצחוק

גברת פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה סקסית בטירוף ורעב מטורף לחוי גדול, יפה ועומד מעולה! Tongue וזה בתנאי שבעל החוי הוא גבר עשיר צחוק

יום אחד פופינס הזנזונת תפסה לעצמה אחד עשיר מר חוי ובילתה איתו את הלילה Evil Smile
מר חוי החרמן ליקק לה את ה POPA היפה והטעימה שלה! Tongue גברת פופינס מצצה לו את החוי הקשיח שלו ואז הוא VIEBAL אותה כהוגן! מוחא כפייהצחוק

למחרת גברת פופינס גררה את מר חוי לקניות צחוק
הם נכנסו לחנות נעליים...

"יווו איזה נעל חמודה!" צעקה בהתלהבות פופינס Tongue

מהר מהר מר חוי הסתכל על המחיר Ouchצחוק

"לא לא אל תסתכל על המחיר תסתכל על הנעל, תראה איזה חמודה!" חיוך גדול אמרה פופינס.

"יקירתי אני חושב שהנעליים האלה שפה ב 100 שקל סייל הן תמורה הולמת לביצועייך הלילה!" אמר לה מר חוי צחוק

"אני חושבת שאתה פשוט חמור גדול!" כועס צעקה פופינס בעצבים והלכה ממר חוי צחוק

גברת פופינס החליטה לשנות כיוון בחיים ולהיות עורכת דין Cool

כבר למחרת נשמע תוק תוק בדלת והגיע הלקוח הראשון, מר אוינק אוינק קריצה

אהלן חברים! כן כן זה אני אוינק אוינק הגדול וכבודו ובעצמו! חיוך גדול איך ששמעתי שגברת פופינס נהייתה עורכת דין שכרתי את שירותיה כי יש לי סיפור לא נעים ואני בטוח שעם כישוריה גברת פופינס תצליח לעזור לי Star

"גברת פופינס ממש נדפקתי על ידי השוכר הקודם!" אמרתי לגברת פופינס והיא שמה את הראש שלי על החזה שלה Shockedצחוק היא ליטפה לי את הראש בזמן שהמשכתי לספר לה את הסיפור העצוב... "הדייר הזה עשה הרבה חובות של חשמל ומים וברח לי! אני לא יודע איפה הוא!" בכיאמרתי לגברת פופינס בעצב והיא המשיכה להרגיע אותי עם ליטוף ראשי שהיה צמוד לחזה החמים שלה קריצה

"גברת פופינס העורכת דין מה תמליצי לי לעשות כדי לא להידפק שוב על ידי השוכר החדש שמצאתי?" שאלתי אותה.

"הנה תראה יש את חוק השכירות..." אמרה פופינס והראתה לי חוק עם מלאאא דפים! Wacko
"בוא נקרא ביחד ונראה איך תוכל לזיין את הדייר החדש שלך חחח!" צחקקה פופינס צחוק

"המממ גברת עורכת דין פופינס, אין לי כוח לחפור בחוק הזה. אני משלם לך כסף כדי שאת תעשי את העבודה הזאת!" הבהרתי לה Approve

"אוקיי אוינק אוינק אני אעשה את זה בתנאי שתדפוק אותי טוב בכל הפוזות!" אמרה פופינס בהתלהבות! Tongue

"סבבי באבי KASAGLAZAIA KANFETKA שלי בואי נעשה זאת!" אמרתי לה צחוק

פופינס קפצה במהירות על המיטה, נשכבה על גבה ופיסקה את רגליה לרווחה Tongue
קפצתי בין רגליה של פופינס והדבקתי את לשוני השובבה לפיזדה שלה! Star

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "בוא נספר לשכנים! עבדת יפה היום! אל תפסיק! אתה לומד מהר! זהו זה! (ליקקתי POPA ו PISA בוא זמנית! Tongue) אתה ממש טוב בזה!" צחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהייים!" Tongueמוחא כפייה

פופינס התיישבה עם ה POPA היפה שלה על פניי חיוך גדול הסנפתי וליקקתי את חור התחת הטעים שלה והתמוגגתי מפיה של פופינס שעשה אהבה פרועה עם חזיריק הקשיח ועם הבייצלך הקירחות שלי צחוק

לפתע פופינס חשפה שיניים חדות והתחילה לנשוך אותי בשובבות ב VALASITIE NOJKI BABU, ב ROZAVINKIE BA4KI שלי וב KLASNAIA SEXUALNAIA POPA שלי! Tongueצחוקמוחא כפייה

פופינס לא יכלה עוד והתיישבה בחרמנות על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי חיוך גדול

"הייתי טיפש או מאוהב או מיוחם או מותש מינית! TZIPA את מחרפנת אותי לגמרי!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"כולם יקבלו מספר טלפון 053111 ואין שם אף אחד! ואתה תקבל מספר אמיתי שלי שיש שם את החורים הרעבים שלי!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של אוינק אוינק המאוהב והמיוחם ושל פופינס ה NIMFAMANKA הרטובה! וזה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והמחזה של ה POPA הסקסית שלה היה מרנין ונפלא! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! חיוך גדול

"KLASSNAIA JOPA יש לי אני יודעת את זה! כל הגברים מתחרפנים כשהם רואים אותה! בזכותה הכל מגיע לי בקלות!" שרה פופינס צחוק

עברנו לעמידה. פופינס נשענה על האופניים וזיברתי אותה מאחורה עמוק וחזק בפיזדה! Evil Smile

"גברת פופינס את צריכה להיות פרקטית, אל תבזבזי את זמנך סתם. כשאת צריכה חוי תתעסקי רק בחוי איכותי של מר אוינק אוינק. את לא צריכה לבזבז את זמנך ולהתעסק בכל מיני חויים בינוניים!" שרתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה... היא כזאת SEXUALNAIA VAABRAJALA צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר עמוק וחזק בכוס הלוהט שלה! Tongue

"אני כזאת חולת מין תביא לי מהר את החזיריק הקשיח שלך, אני רוצה להשתולל איתו מיד!" שרה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"אני המלך שלך יש לי חזיריק קשיח מלכותי! את חייבת לקבל בכל הפוזות ממנו!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"הווו כןןן אל תפסיק אני רוצה שתהיה כוכב פורנו שלי! תזיין אותי עד שאני אתעייף ואכבה את הסרט שלך!" שרה פופינס צחוק

"קדימה נימפומנית שלי תפנקי את החזיריק שלי הוא מאוד אוהב לבלות בחברתך!" שרתי צחוק

פופינס הייתה כבר ממש רעבה אז היא דרשה שאתן לה מנה טובה של הזרע הטעים שלי! Cool
היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את ה POPA שלה למעלה והתחילה לעשות לי את הביד המיוחד שלה מוחא כפייה

אחרי זמן מה מילאתי את פיה של פופינס בכמות מדהימה של הזרע הטעים שלי! אצבע למעלה פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המלך" Tongueצחוקמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלהParty

עכשיו אחרי שדפקתי את פופינס חזק בכל הפוזות הגיע הזמן שהיא תדפוק חזק את השוכר החדש שלי. אף אחד לא יעז להתעסק איתי כשמגנה עליי עורכת הדין הכי סקסית ונימפומנית בעולם! היידד לגברת פופינס והיידד לחורים הרעבים שלה!!! Tongueמוחא כפייהקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלאאאאא! Tongueמוחא כפייהStar

סקסית חזיריק קשיח מלכותי שלי בא לפרק את הפיזדה המלכותית שלך! Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית תסתובבי אליי מהר אני רוצה להפליק על ה KLASSNAIA JOPA שלך! Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית אני ממש גמור החורים הרעבים שלך התישו אותי מינית! צחוקצחוקצחוק

קדימה נימפומנית בואי לקבל חוי איכותי! לא עוד פשרות בחויים בינוניים! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

779
זירו פייב אילבן! אוינק אוינק אדם הזמר הגזעי
במופע זיונים
עם TZIPA פופינס הגרופית הרטובה!
Tongueצחוק

שלום חברים שמי מר פופינס ואני נשוי באושר לאוקטביה פופינס שהיא האישה הכי מדהימה בעולם! היא גם בשלנית נפלאה וגם חמה ורטובה ללא הפסקה! ממש האישה המושלמת שכל גבר היה חושק בה! Tongue

לילה אחד כמו בכל הלילות היינו אחוזי חרמנות אז עשינו ליקוק פופקה ומציצת זין! Star
אכלתי את חור התחת של אישתי טוב טוב והיא מצצה את מר פופינס הקשיח בשקיקה! מוחא כפייה

לפתע שמעתי שפופינס קיבלה SMS מבולבל

"מי זה שולח לך בלילה סמס?" שאלתי את אישתי ולקחתי מהר את הטלפון שלה. הצצתי בטלפון וראיתי את הסמס! כועסבכיShocked

"אההה פיזדה בוגדנית! פופינס הקשיח שלי לא מספיק לך? הלילה אני לא אשן איתך!" כועס צעקתי בעצבים והלכתי מהבית! Approve

פופינס הייתה עצובה ונשכבה לישון, היא פרצה בבכי ולא יכלה להירדם בכי

פתאום הפיזדה של פופינס שרה לה: "בואי ניסע לתל אביב הלילה, נעשה כל מה שבא לך!" צחוק

"כן פיזדה שלי זה רעיון מעולה בואי ניסע!" Tongue ענתה לה פופינס, שטפה PISA, POPA התגנדרה, קפצה לאוטו ונסעה לתל אביב Star

פופינס נכנסה לבר וראתה שיש ברמן חתיך קריצה

שלום חרמנים שמי מר חוי ואני ברמן בתל אביב חיוך גדול
לילה אחד לבר שלי נכנסה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים והזמינה משקה.

"שלום אני רוצה משקה שקוראים לו אורגזמה!" ביקשה פופינס צחוק

הגשתי לה את המשקה ובזמן שהיא שתתה אותו היא ZAIGRIVALA איתי קריצה
פופינס הייתה חרמנית בטירוף וביקשה שאעשה לה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על הבר ופתחה את רגליה לרווחה! הדבקתי את לשוני לפיזדה שלה ועשיתי לה ירידה רטובה וחלומית! היא ממש יצאה מדעתה וגנחה: "מצוין! לך על זה! זה יותר טוב! שיחקת אותה בגדול! (ליקקתי כוס ותחת בו זמנית! Tongue) נפלא! פנטסטי!"

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "מר חוי זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

"קבלו במחיאות כפיים את הזמר המפורסם אוינק אוינק אדם!" הכריזו בבר מוחא כפייה

כן כן חברים זה אני! אוינק אוינק אדם הזמר הכי מפורסם ותותח במדינה שכל TZIPA רטובה מריירת עליו ללא הפסקה! Cool

"תודה תודה חברים כמה טוב לראות אותכם הלילה! לה לה לה לה לה לה! יאללה חגיגה! זירו פייב אילבן!" שרתי צחוק

פופינס נפרדה במהירות ממר חוי כי היא הייתה חמה רצח על אוינק אוינק אדם Tongue

בזמן ששרתי TZIPA כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים התחילה לרקוד לצידי ו ZAIGRIVAT איתי! Tongue

"כן כן קדימה בואו נעשה שמח! זירו פייב אילבן! קדימה פופינס פופקה שלי תנענעי את הישבן!" צעקתי צחוק

"אוינק אוינק אתה לא יודע לספור באנגלית WTF זירו פייב אילבן הזה! בוא תדפוק אותי בכל הפוזות ונספור אותן ביחד!" ביקשה פופינס בחרמנות Tongue

"OK DARLING בואי נלך!" אמרתי לה והפלקתי לה על הישבן Evil Smile

"OOO VERY GOOD MOTHERFUCKER" אמרה פופינס ותפסה אותי בזין צחוק

הלכנו אחוזי חרמנות לחדר ה VIP שלי. נשכבתי על המיטה ופופינס התיישבה על פניי! אחחח זה היה פנטסטי! ליקקתי והסנפתי את התחת שלה בשקיקה בזמן שהיא אכלה ושיחקה עם חזיריק הקשיח ועם הבייצלך החלקות שלי Tongue

לפתע פופינס חשפה שיניים חדות ושובבות ונשכה אותי ברגליי, מותניי וישבני! Shocked
צעקתי: "זירו פייב אילבן נו מור נו מור!" צחוק

פופינס בערה מחרמנות והתחילה לקפוץ על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי חיוך גדול

"אוינק אוינק תחזור אחריי זאת פוזה ואן!" חיוך אמרה פופינס "ואן ואן ואן!" חזרתי אחריה צחוק

"זירו פייב אילבן יאללה אודרוב DAVAI בואו נזדיין! אני כזה ביצועיסט במיטה, איתי תעופי לגן עדן של אורגזמות!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לקפץ עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"טו!" צעקה פופינס "טו טו טו!" חזרתי אחריה צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של מעניק אילבן אורגזמות ושל זנזונת שובבה ורטובה! וזה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה

"תתפוס אותי בשדיים ותן לזין שלך לדבר! אני שפנפנה שובבה שקופצת על גזר גדול פלוס! שרה פופינס צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר.

"פרי!" צעקה פופינס "פרי פרי פרי" חזרתי אחריה צחוק

העפתי אותה על חזיריק הקשיח שנתן הופעה מדהימה והפופקה של פופינס קיפצה ומחאה כפיים סוערות צחוקמוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

"פור" צעקה פופינס "פור פור פור" חזרתי אחריה צחוק

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה.

"פייב" צעקה פופינס "יסססססס פייב פייב פייב!" חזרתי אחריה בהתלהבות צחוק

השכבתי את פופינס על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"סיקס!" צעקה פופינס "סיקס סיקס סיקס" חזרתי אחריה צחוק

"יש לך זין VERY GOOD! תעזוב ת'נייד תפסיק לאונן ותתחיל לדפוק את ה TZIPA שלך מהר!" שרה פופינס צחוק

פופינס קמה, נשענה על האפניים והמשכתי לדפוק אותה בפיזדה הורודה שלה עמוק וחזק! Evil Smile

"סאבן!" צעקה פופינס "סאבן סאבן סאבן!" חזרתי אחריה והפלקתי על ישבנה צחוק

"אני כמו אל-על טס בלי סוף! טס מכוסית אחת לכוסית נוספת! אני טייס שובב וביצועיסט!" שרתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב ובמראה ופופינס השווה אפילו התגנדרה להנאתה חיוך גדול

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה גוד גוד בפיזדה Tongue

"אייט" צעקה פופינס "אייט אייט אייט!" חזרתי אחריה צחוק

"יש לך יאכטה יש לך מטוס פרטי אבל זה לא מעניין אותי! מה שמעניין אותי זה שיש לך גדול פלוס בין הרגליים!" שרה פופינס צחוק

"ניין!" צעקה פופינס "ניין ניין ניין! חזרתי אחריה צחוק

"אני פראי כמו האדם הקדמון ומזיין כמו כוכב פורנו! קדימה TZIPOT הזמר שלכן הגיע בואו תתנו לי קולות רקע במיקרופון שלי!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"תן!" צעקה פופינס "תן תן תן!" חזרתי אחריה "אני נותן!" המשכתי צחוק

"אתה ער? כי אני זקוקה לשקש סוער תכף ומיד! אם לא תספק אותי מינית אז ההודעה שלי תהיה: "הודעה זאת נמחקה" שרה פופינס צחוק

"אילבן!" צעקה פופינס "אילבן אילבן אילבן" חזרתי אחריה צחוק

"את כזאת זנזונת שובבה, אני כ"כ אוהב לדפוק אותך! איזה אלת סקס את אני פשוט נמס ממך!" שרתי צחוק

"אוינק אוינק תן לי את הזרע שלך אני רוצה לטעום אותו!" דרשה פופינס צחוק

"כבר נותן מתוקה, תפתחי פה גדול הנה אני בא!" צעקתי צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. התנפלתי על התחת הטעים שלה והיא עשתה לי בחושניות ובמתיקות את הביד המיוחד שלה! Tongue

אחרי זמן מה השפרצתי לפיה המתוק כמות יפה של זרע חם! חיוך גדול היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אדם" Tongueצחוקמוחא כפייהStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStarאצבע למעלהParty

חברים זה היה לילה בלתי נשכח! Tongue אחרי שקש סוער בכל הפוזות עם כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים ונימפומנית ללא גבולות נרדמתי על הספה בחדר VIP כמו חתול צחוק
מה שבטוח זה כשאני אתעורר אני אלך שוב לשיר בחורים של פופינס זירו פייב אילבן! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongueמוחא כפייה

סקסית חכי לי אני כבר טס לכוס שלך! Tongueצחוקקריצה

סקסית אוינק אוינק הזמר הגיע קדימה תשירי לתוך המיקרופון הקשיח שלי! צחוקצחוקצחוק

הווווו כן שפנפנה מלוכסנת תקפצי על גזר גדול פלוס שלי! Tongueצחוקצחוקצחוק

כן כן סקסית קדימה עופי איתי לגן עדן של אורגזמות! Tongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

780
אוינק אוינק הרצף המקצוען! מרצף ומזיין אליפות וכל השאר סתם חובבנים! צחוקצחוקצחוק

שלום חברים אני מר פופינס ואני נשוי באושר לאישתי גברת פופינס שהיא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה שובבה וכוס רעב להפליא חיוך גדול
יום אחד ישבתי על הספה מול הטלויזיה ועשיתי DRO4IT Starצחוק

"מר פופינס תראה איזה רצפה ישנה יש לנו, תזמין מישהו לשים רצפה חדשה!" התלוננה פופינס צחוק
"אוקי" עניתי לה חיוך

בזמן שפופינס הייתה בעבודה החלטתי להתעסק בעצמי עם הרצפה. מה אני צריך לשלם למישהו על שטות כזאת? זה ממש חארטה בארטה לעשות רצפה חדשה, למדתי את זה בגן צחוק
פתחתי את כל הרצפה ובדיוק חשבתי איך אני שם רצפה חדשה כשלפתע פופינס חזרה הביתה.

"WTF מה עשית? למה לא הזמנת איש מקצוע?" צעקה פופינס כשראתה את מה שעוללתי צחוק

"אני יודע לעשות הכל לבד!" אמרתי לה בגאווה Cool

פופינס עשתה לי פרצוף והמשיכה להסתובב בבית ולעשות סידורים דחופים שלה. לפתע היא נפלה על התחת והתחילה לצעוק: "מר פופינס בלאטטט אני ממש כועסת מה עשית פה בלאגן? בגללך נפלתי! אתה יודע לעשות משהו חוץ מלאונן?" כועסShockedצחוק

"כן דובשניה שלי אני יודע לעשות ליקוק פופקה ולקבל מציצת זין! בואי אני אלקק לך את הפופקה והיא לא תכאב לך יותר מהנפילה!" אמרתי לה וליטפתי את ישבנה התפוחי Embarrassed

פופינס נשענה על המיטה והבליטה את ישבנה. פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי בליקוק נועז על חור התחת הקטן והשובב שלה! Tongue
פופינס הסתובבה והתנפלה על הזין הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! Tongue "הוווו יססססס אני בהחלט יודע איך לקבל מציצת זין!" מוחא כפייהApprove

לפתע בזמן המציצה קיבלתי טלפון מהעבודה. נאלצתי לברוח ולהשאיר את גברת פופינס לבד עם כל הבלאגן Shockedצחוק
פופינס הייתה חרמנית ועצבנית בטירוף אז היא צלצלה למאהב שלה מר חוי שיבוא יעשה לה ירידה ויסדר את הרצפה חיוך גדול

שלום אני מר חוי מאהב של פופינס. הגעתי תוך 5 דקות! פופינס קוראת לי אז אני מתייצב מיד כמו חייל קשיח וממושמע! צחוק
פופינס חיכתה לי על המיטה עם הרגליים פתוחות לרווחה! Tongue אמרתי לה "היי" שובב וקפצתי על המיטה! נחתתי בין רגליה והדבקתי את הלשון שלי לפיזדה הורודה שלה! Star

ליקקתי לה את הפיזדה בחושניות ובמסירות והיא גנחה: "טוב! נופת צופים! זה מתקדם יפה! הצליח לך! (ליקקתי את שני החורים שלה בו זמנית! Tongue) הפעם עשית את זה! זה גדול!" מוחא כפייה
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "מר חוי זה היה מצוין כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייה

אחרי שגברת פופינס נרגעה ורמת החרמנות שלה ירדה ניסיתי לסדר את הרצפה. לפתע בזמן שמר חוי זחל בין הבלטות מר פופינס חזר הביתה.

"אבל אמרתי לך שאני יודע מה אני עושה! אל תביאי לפה כל מיני חובבנים!" צעק מר פופינס והעיף את מר חוי מהבית צחוק

מר פופינס תפס את מקומו של מר חוי וניסה לסדר את הרצפה. לפתע שוב הוא קיבל טלפון מהעבודה... "מאמי היום אחרי העבודה אני בטוח מסיים לסדר את הרצפה אל תדאגי!" אמרתי לאהובתי פופינס ושוב ברחתי מהבית צחוק

פופינס כבר ממש התעצבנה והחליטה להזמין איש ריצוף מקצועי אוינק אוינק מוחא כפייה
אהלן חברים חיכיתם לי? הנה אני פה! Cool
בדקתי את הרצפה של פופינס ותפסתי את הראש צחוק

"גברת פופינס מה שעשו לרצפה זה פשוט נורא! איך אפשר לתת לחובבנים לעשות דברים רציניים? תיקון רצפה זה כמו סקס רק למקצוענים אפשר לעשות את זה חה חה חה!" אמרתי לה וצחקקתי צחוק

פופינס ממש נדלקה שתיקון רצפה זה כמו סקס צחוק

"אז כמו שאמרתי מצב הרצפה פשוט נורא ואני צריך להפעיל את כל הכישורים שלי כדי לתקן אותה ושהיא תראה מושלם. אחרי מה שעוללו לה אני מוכן לקחת את העבודה רק בתנאי שאת מפנקת אותי בשקש סוער בכל הפוזות אחרת אני לא מוכן!" אמרתי לה נחרצות וליטפתי את הבליטה הקשיחה שלי קריצה

"אוקיי אוינק אינק אם אתה אומר שזה התנאי אז אני מסכימה!" אמרה בשמחה פופינס והובילה אותי למיטה Star

פופינס התיישבה על פניי והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה מטריפה וגם אכלה את הבייצלך הרכות שלי חיוך גדול
ליקקתי את חור התחת הטעים שלה והסנפתי אותו בשקיקה! Tongue
לפתע פופינס השובבה חשפה שיניים חדות ושובבות ונשכה אותי גודה גודה ברגליי, במותניי ובישבני השובב! איזה קינקית גברת פופינס I LIKE IT!!! Tongueמוחא כפייה

פופינס לא יכלה עוד ועלתה על חזיריק הקשיח שלי כשהיא עם ישבנה אליי חיוך גדול

"בואי נזדיין בפראות! תני לי כמה דקות ואני אראה לך איזה מלך במיטה אני!" צעקתי צחוק

"תרשים אותי בזיון סוער בלי לתלות את הזין הנבול כמו כביסה על חבלים!" צעקה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של שובר לבבות חרמן ושל אלת שקש נימפומנית וזה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר Tongue
העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה וממש התמוגגתי מישבנה שקיפץ ומחא כפיים סוערות! מוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star
הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה, השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

"אנחנו שני משוגעים רוצים רק להזדיין! שומרים בלב רגעים רטובים מזיעת שקש!" שרה פופינס צחוק

"אני כוכב פורנו אמיתי יש לי גדול פלוס עומד חזק!" צעקתי צחוק

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לדפוק אותה בכוס הרטוב שלה עמוק וחזק! Tongue

"את כזאת סקסית בטירוף אותך אני רוצה רק לדפוק כל היום!" שרתי צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה מוחא כפייה
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הפיזדה הורדרדה! מוחא כפייה

"קדימה שובב שלי תספק אותי כמו שצריך אני אלת שקש שזקוקה לזיון מעולה בלבד!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"בובה אני יודע שיש לי שם של שובר לבבות, בואי אני אפנק לך את הפיזדה ממש טוב!" שרתי צחוק

"אחרי זיון איתי נשים את הגדול פלוס שלך במייבש כביסה להתייבש! אם נשאיר אותו רטוב הוא יכול להתקרר ולהתחיל להתעטש!" שרה פופינס צחוק

המשכתי לפמפם את פופינס בדוגי עד שגמרתי בטירוף! Tongue
פופינס שמה בפה את הקונדום עם הזרע ואמרה בפה מלא קונדום וזרע: "אוינק אוינק גדול פלוס" Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלהצחוק וגרגרה TongueStarמוחא כפייהחיוך גדולParty

אז כמובטח אחרי שפופינס פינקה אותי בשקש סוער בכל הפוזות סידרתי לה את הרצפה והיא שוב יכלה ללכת בטוחה ומרוצה בבית בלי לפחד על הפופקה שלה Tongueצחוק
מוסר השכל: תשאירו את העבודה למקצוענים! הם גם אלופים בזימבורי חורים וגם עושים עבודה מקצועית ולא חובבנית של כל מיני זבלים! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

תודה שהזמנת את אוינק אוינק שעשה לך ריצוף מקצועי בחורים! צחוקצחוקצחוק

סקסית תני לי רק כמה דקות, אני אראה לך מה גדול פלוס שלי יודע לעשות! Tongueצחוקקריצה

אחרים אולי תולים את הנבול שלהם כמו כביסה על חבלים אבל אני מפנק עם הגדול פלוס שלי את הפיזדה שלך ממש טוב! Tongueמוחא כפייהStar

ד"ש לחורצ'יקים הרטובים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Hug Heart

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”