כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 78 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

773
לא מאמין למה שאני קורא. הייתי אצל ויקה (כבר פעם שניה) לפני שבועיים בדיוק!!

בכלל בכלל לא היה בתכנון שלה לנסוע. רצתה להישאר עוד שנה שנתיים.

כנראה אכן משטרת ההגירה הגיעה אליה, אל הנפש העדינה והתמימה הזו. אני כולי תקווה שהתהליך לא היה מכאיב וקשה בשבילה...

אתגעגע מאוד. יהיה לה קשה ואפילו בלתי אפשרי לחזור אחרי גירוש כזה. לא מאמין שנראה אותה שוב.

אני לא רואה את ליזה נשארת הרבה זמן. הן היו מאוד מאוד קרובות ומדובר בשתי בחורות מאוד בודדות שלא מכירות כאן איש (פחות או יותר...). מטבע הדברים אין להן כל כך אפשרות להכיר אנשים חדשים, למרות מאות אלפי הרוסים שיש בארץ.

774
הבנתן את זה, פמיניסטיות מזוינות? באה מישהי, עובדת כזונה מרצונה החופשי, מחוזרת, עושה קופה, כולם מרוצים ונהנים.
לא ישראלית נרקומנית, לא ילדה בת 16.
אבל מגרשים אותה. ככה שכולם לא מרוצים: הגברים נאלצים לשלם יותר על פחות, הזונות מגורשות, ורק אתן שמחות!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

776
[QUOTE=החפוז המכני]הבנתן את זה, פמיניסטיות מזוינות? באה מישהי, עובדת כזונה מרצונה החופשי, מחוזרת, עושה קופה, כולם מרוצים ונהנים.

לא ישראלית נרקומנית, לא ילדה בת 16.

אבל מגרשים אותה. ככה שכולם לא מרוצים: הגברים נאלצים לשלם יותר על פחות, הזונות מגורשות, ורק אתן שמחות![/QUOTE]

כל כך נכון !!!!
ממש חבל בשביל כולם
הי"ד
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

777
מישהו פה בקשר עם ויקה ויודע מה הסיבה האמיתית שעזבה?

בינתיים רק נזרקות פה ספקולציות... לדעתי אם קרה חס וחלילה משהו לא צפוי עם משפחתה ו/או עניין דחוף שאילץ אותה לעזוב אז אולי יש סיכוי שתחזור. אבל אם גורשה ע"י משטרת ההגירה כנראה שכבר לא נראה אותה שוב...בכי
zooz

778
מאחר ואין כל ספק שלויקה לא היה שום תכנון לעזור בזמן הקרוב (כמו שאמרתי היא קיוותה איכשהו להצליח להישאר עוד שנה שנתיים בשביל לחסוך כסף), והיא אפילו תכננה ללכת להופעה של זמר ישראלי כלשהו שאני לא מכיר, אז יש רק שתי אפשרויות:

משטרת הגבולות

או מקרה חירום משפחתי

בוא נקוה שזה לא האפשרות השניה כי לדעתי ויקה יקרה לכל מי שביקר אותה, ולא בגלל השירות הנדיר והגוף המושלם, אלא בגלל האישיות הנדירה, הצנועה והטובה.

לדעתי היחיד שבאמת יודע הוא אותו ידיד יחיד שיש לויקה וליזה בארץ, שאתו הם אפילו תכננו ללכת להופעה. אינני יודע את זהותו אבל אני משער שמדובר באדמו"ר של חסידות הפורום (זו רק השערה, ואם אינה נכונה, אז כבדו הרב סלח לי)

779
היה גם מישהו שלקח אותן פעם לטיול ג'יפים. אולי הוא יכול לפח טור על הסיפור.
לי נראה יותר משטרת ההגירה, אם זה היה אירוע חירום משפחתי, ויקרה היתה מודיעה לפחות לאחות לעזה.
זה שלי היה לא יודעת מהסיפור, זה מכוון יותר למשטרת ההגירה.
נקווה רק שיתייחסו אליה יפה...
לך תדע, כמה שוטרים גם היו אצלה קריצה

780
חברה אל תסכלו אותי באבנים , לא הייתי אצל צמד הבנות אבל מקריאה כאן עושה רושם שמדובר בבנות מיוחדות מאוד, אבל אי אפשר לבוא פה בטענות לרשויות החוק כי הבנות החמודות כנראה שוהות בארץ בניגוד לחוק וגם אם הויזה בתוקף עדיין מדובר בויזת תייר שאוסרת עליהם לעבוד בכל עבודה שהיא ולהרוויח עליה כסף וזה כולל עבודה במקצוע המדובר.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”