כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 79 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

783
היי לכולם, רציתי לשתף אותכם דווקא בחוויה הלא נעימה והמעצבנת שהיתה לי עם ליה... כועסכועס
כמו שחלק כתבו כאן די קשה לתאם איתה מפגש ולכן יצרתי איתה קשר פעם ראשונה לפני כחודש וקבענו להפגש כמה ימים לאחר מכן בשעות הצהריים .
ביום המפגש בבוקר התכתבתי איתה בפרטי לוודא שהכל בסדר וליה נתנה לי כיוון לאן להגיע בגבעתיים. מהתכבויוות שהיו לי איתה היה נראה שהכל בסדר והולך להיות לי אחלה יום...שעה לפני המפגש שאני כבר בדרך ( מזל שיש סמארטפונים ) אני מקבל הודעה בפרטי ממנה שהיא מהבוקר לא מרגישה טוב ואין לה מצב רוח ולכן היא נאלצת לבטל את הפגישה. אומנם זה לא נעים ( כי בבוקר לא אמרה לי כלום בפרטי ) אבל עד כאן הכל בסדר. כמובן שתיכנון היום שלי נהרס אבל היות והכל יכול להיות ולפעמים שי דברים בלתי צפויים אין לי טענות.
לאחר האירוע הזה ליה נעלמה והיתה עסוקה בדברים שלה ולכן רק לפני שבוע הצלחתי לתאם איתה עוד הפעם להיום בצהריים. עם כל הסיפורים והחוויות שחברי הפורום סיפרו כאן לא רציתי לוותר על הביקור אצלה. הפעם לימוד ניסיון התכתבתי איתה בפרטי שעה וחצי לפני המפגש ונאמר לי שהכל בסדר והמפגש שלנו כמתכונן. אמרתי לה שאם ככה אז אני כבר לא מתקשר שעה לפני אלא מגיע ישירות למיקום שלה ומשם אתקשר אליה. היות ואני לא נמצא קרוב לגבעתיים אז היתי צריך להגיע במיוחד ולתכנן את היום בהתאם.
אני מגיע לגבעתיים בצפייה למפגש המרגש עם ליה, הפנטזיות כבר רצות לי בראש וכולי מוכן סוף סוף להכיר את ליה. אני מחייג את המספר שקיבלתי ממנה בפרטי ו... אף אחד לא עונה. בדקתי שהמספר שחייגתי אכן נכון והתקשרתי עוד הפעם ועוד הפעם ועוד הפעם ,שלחתי סמס ועדיין אין תגובה. חיכיתי כ 20 דקות ( אולי היא תחזור אליי כי התקשרתי לא ממספר חסוי) שבמהלכן היתי מתקשר כל כמה דקות ואז החלטתי שמספיק!! לא נשאר לי אלא לחזור חזרה וכמובן תיכנון היום נהרס עוד הפעם.
אז אולי היא יודעת לעשות מציצה אלוהית, אולי היא נותנת GFE , אולי הביקור אצלה חוויה מטורפת , אולי היא בחורה טובה אבל יחס כזה ??!!!כועס אם לא מתאים לך להפגש איתי ( למרות שאף פעם לא נפגשנו ) אז למה לעשות את זה בצורה כזאת מכוערת. נכנסתי לפרטי לראות אולי היא כתבה לי הסבר , התנצלות, משהו... אבל גם שם לא היה כלום....
אז מה אתם אומרים?? רק לי ההיתנהגות הזאת נראת מוגזמת??
רציתי רק לשתף אותכם על מנת שתקחו בחשבון שגם אם קובעים איתה והכל נראה סגור, יש סיכוי לא קטן שהיא תתקתק אותכם ותבטל את הפגישה בלי הודעה מראש.

784
[QUOTE=coolguy]
רציתי רק לשתף אותכם על מנת שתקחו בחשבון שגם אם קובעים איתה והכל נראה סגור, יש סיכוי לא קטן שהיא תתקתק אותכם ותבטל את הפגישה בלי הודעה מראש.
[/QUOTE]

תתקתק אתכם?Ermm
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

785
אני יכול להבין את התסכול של אלה שלא הצליחו להיפגש עם ליה, אבל אם תחשבו על זה זה ותבחנו את התגובות של אלה שכן פגשו אותה ואנוכי בתוכם, תבינו שלמעשה מדובר בבחורה מאוד מיוחדת שמה לעשות אבל יש לה גם חיים פרטיים וכנראה שכסף הוא לא הסיבה היחידה שהיא בתחום הזה. ליה היא סוג של אמנית פרפקציוניסטית, היא לא תיתן לך משהו מזוייף אבל כשהיא איתך היא נותנת את כולה בחוויה בלתי נשכחת.

בקשר לחלק של התקתוק או שלא הבנתי אותך נכון או שאין לי מושג על מה אתה מדבר.

The light that burns twice as bright burns half as long

787
[QUOTE=peach]אני יכול להבין את התסכול של אלה שלא הצליחו להיפגש עם ליה, אבל אם תחשבו על זה זה ותבחנו את התגובות של אלה שכן פגשו אותה ואנוכי בתוכם, תבינו שלמעשה מדובר בבחורה מאוד מיוחדת שמה לעשות אבל יש לה גם חיים פרטיים וכנראה שכסף הוא לא הסיבה היחידה שהיא בתחום הזה. ליה היא סוג של אמנית פרפקציוניסטית, היא לא תיתן לך משהו מזוייף אבל כשהיא איתך היא נותנת את כולה בחוויה בלתי נשכחת.

בקשר לחלק של התקתוק או שלא הבנתי אותך נכון או שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
[/QUOTE]

תגיד, אתה המחליף של dickens בלכתוב שטויות?

[QUOTE=dickens] תשמעו אנשים,
היא יכולה לעשות מה שבא לה, זו זכותה
ברגע שהיא מכניסה את כל הזין עמוק לכל הגרון שלה,
וכשגומרים לה בפה, כל השאר לא חשוב.
היא מלכה, וככזו מותר לה
[/QUOTE]

קישקשתא2012-04-24 13:32:59
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

788
[QUOTE=beei]
[QUOTE=coolguy]

יודעת לעשות "מציצה אלוהית"? "הביקור חוויה מטורפת"? "GFE"?
ואז אתה מוסיף:
"( למרות שאף פעם לא נפגשנו ) "
ממש מצחיק כמה אתה מושפע מסיפורים ונואש לשלם מחיר מטורף עבור מישהי ששמה עליך זין פעמיים, הודעה מלאה בתירוצים ("התנצלות") באמת הייתה גורמת לך להרגיש יותר טוב?
אפשר לחשוב שההתנצלות היא בגלל שנפגעת ולא בשביל להוציא את ה-600 שלך...
הנואשות של חברי פורום מסויימים כל פעם מפתיעה ומגעילה אותי מחדש, כמו כלבלבים שמתחננים לקבל עצם... מבולבלDead

[/QUOTE]
תשמע, אם אנשים באים ומספרים חוויות טובות שהיו להם אז למה לא לנסות גם?? לגבי המחיר המטורף , זה מאוד תלוי ביכולת שלך. יהיו כאלה שגם 300 ש"ח יחשבו שזה הרבה ויהיו כאלה שאין להם בעיה לשלם גם 1,000. ותאמין לי שה -600 ש"ח שאני מוכן לשלם זה לא מתוך הנואשות אלא מתוך היכולת שלי. אבל אני מסכים איתך וזה מאוד מעצבן ששמים עליך זין ועוד פעמיים... ואני חושב שכן התמצלות והסבר הגיוני יכולים לעזור או להקטין את הנזק.
אגב, בנתיים קיבלתי בפרטי גם התנצלות וגם הסבר.

790
[QUOTE=coolguy]
[QUOTE=beei]
[QUOTE=coolguy]

יודעת לעשות "מציצה אלוהית"? "הביקור חוויה מטורפת"? "GFE"?
ואז אתה מוסיף:
"( למרות שאף פעם לא נפגשנו ) "
ממש מצחיק כמה אתה מושפע מסיפורים ונואש לשלם מחיר מטורף עבור מישהי ששמה עליך זין פעמיים, הודעה מלאה בתירוצים ("התנצלות") באמת הייתה גורמת לך להרגיש יותר טוב?
אפשר לחשוב שההתנצלות היא בגלל שנפגעת ולא בשביל להוציא את ה-600 שלך...
הנואשות של חברי פורום מסויימים כל פעם מפתיעה ומגעילה אותי מחדש, כמו כלבלבים שמתחננים לקבל עצם... מבולבלDead

[/QUOTE]
תשמע, אם אנשים באים ומספרים חוויות טובות שהיו להם אז למה לא לנסות גם?? לגבי המחיר המטורף , זה מאוד תלוי ביכולת שלך. יהיו כאלה שגם 300 ש"ח יחשבו שזה הרבה ויהיו כאלה שאין להם בעיה לשלם גם 1,000. ותאמין לי שה -600 ש"ח שאני מוכן לשלם זה לא מתוך הנואשות אלא מתוך היכולת שלי. אבל אני מסכים איתך וזה מאוד מעצבן ששמים עליך זין ועוד פעמיים... ואני חושב שכן התמצלות והסבר הגיוני יכולים לעזור או להקטין את הנזק.
אגב, בנתיים קיבלתי בפרטי גם התנצלות וגם הסבר.
[/QUOTE]

coolguy - מה שקרה לך עם ליה, לא תקין ואז מגיח לו היצור הזה ומקניט אותך אצבע למטה

ואתה עוד מרגיש צורך לספק לו הסברים? למה בדיוק? מבולבל

ליה - היינו ביחד יותר מפעם אחת, אכן יש לך שרות מעולה (אין עוררין על זה).

אבל האם זה מצדיק מקרים כמו שקרו עם coolguy? לדעתי לא. (זאת לא פעם ראשונה, יש המון טענות כאלה בפוסט שלך).

שימי עצמך במקומו - דמייני שבמקום להיות ממוקמת, היית עובדת בליווי.

היית קובעת עם coolguy, מתקלחת, מתלבשת, מתבשמת, נוסעת עד אליו, מחפשת חניה ו coolguy פשוט לא עונה!

איך היית מרגישה? (אם זאת היתה תקרית חד פעמית, מילא, אבל נראה שמדובר בדפוס מסוים).

בקיצור - לא מקצועי ולא לעניין. את חייבת להיות יותר אחראית בנושא התיאום עם לקוחותייך.

קחי את זה כביקורת בונה ותאמיני לי שרק תרוויחי מזה.

peach - מספיק ליחצן, לליה יש אחלה שרות, היא לא צריכה יחצנים! (היא רק צריכה להיות, טיפה יותר אחראית).

קישקשתא2012-04-25 17:44:13
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”