כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 9 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

82
גם אני נפגשתי עם דיאנה לראות הכצעקתה, יצאתי עם תחושות דומות לאלה שתיאר צדיק (כמה תגובות מעלי)

קודם כל היתה אוירה לא ממש נעימה, לא יודע אם היה לה יום לא טוב או שמשהו בכימיה בינינו לא עבד, אבל התחושה של ניהול עניינים קצת קשוח (מחלקת הוראות או מתלונננת על מגוון נושאים) ולא היתה שמחה בדירה.

הקטע של המקלחת נראה די מכני. על פי התיאורים מלפני חודשים ארוכים, כנראה הבינה דיאנה את היתרונות הגלומים בקטע והפכה אותו לחלק בלתי נפרד מהטיפול. אפשר אפילו לראות שני מרבדים קטנים בטוש שעליהם עומדים דיאנה והמטופל תורן. הקירצוף (תוך הוראת "תרים את הידיים" מחמירה) נחמד אבל לא מאפשרת לגעת בה באותו הזמן וכך אובדת לה חדוות המקלחת..

במיטה גם כן המשיכה בדרישות בטון תקיף מה שמשבש את הכיף. הרימינג מעולה, המציצה לא כל כך (מרגיש שיניים) ועל הגוף שלה כבר פירטו לפני, לי אין בעיה עם מבוגרת בגוף כמו שלה. איפשרה לגמור על הפנים שזה המועדף עלי (ולא מוצא רבות שמסכימות) וזה לזכותה.

שלכם

83
אתמול הייתי אצל דיאנה. הייתי חרמן רצח והחלטתי לנסוע לתל-אביב להתפרק, כסטודנט נכנסתי ישר לסקס להמונים בזיל הזול חחחחחח
קראתי המלצות טובות על דיאנה בתוספת התמונות של החזה הענק שלה וזה הספיק לי.
דיברנו בטלפון וסיכמנו על 250 שקל לשעה כולל אנאלי.
היה מאוד פשוט למצוא את הדירה שהיא דיסקרטית לחלוטין ונראת מטופחת מאוד מבחוץ ביחס לשאר הבניינים המטים לנפול בשכונה.
אני אישית הייתי מרוצה ממנה מבחינת המראה, נכון אין לה פנים יפות אבל יש לה חזה ענק והיא נראת אחת שיודעת לקבל זין חח
אבל בניגוד לעדויות כאן, לא הייתה זרימה כפי שמתואר מעליי. נכנסתי לסלון, השתדלתי להיות כמה שיותר נינוח ושליו, היא עישנה סגריה והייתה לחוצה לכבות אותה, אז הרגעתי אותה ואמרתי לה שהיא יכולה לסיים את הסגריה בכיף ושנדבר קצת, אבל היא לא הקשיבה. נכנסנו למקלחת, שם היא קרצפה אותי תוך מתן הרבה הוראות, ניגבה אותי ועברנו למיטה. בתור אחת שכותבת שהיא מוכנה לעשות הכל הייתי בטוח שהיא תהיה זורמת מאוד, והתברר שלא כך הדבר - היא לא איפשרה לי ללוש את החזה שלה בחופשיות כמו שרציתי ולא למצוץ אותם וכדומה. היא הייתה די מכנית. לזכותה יאמר שהיא באמת יודעת לקבל זין - זיינתי אותה חזק והיא קיבלה את זה יפה, הכנסתי לה 3 אצבעות לתחת והיא הוציאה צריחה דקה אבל לא התלוננה, משכתי את האצבעות לצדדים והרחבתי לה את פי הטבעת והיא קיבלה את זה יפה, לדעתי אפשר להכניס לה יותר אצבעות. זיינתי אותה בתחת ממש חזק והיא עמדה בזה יפה. אבל האווירה המכנית שלא ציפיתי לה פגמה בחוויה והיה לי קשה לגמור. הבנתי שלגמור מזיון כוס/תחת כנראה לי אצליח ועברתי לזיין לה את השדיים, לפני שגמרתי התרוממתי לכיוון הפה וגמרתי לה בפה, היא המשיכה למצוץ עד שנרגעתי לה בפה, למרות שהיה ברור לפי הבעת הפנים שלה שהיא ממש לא אוהבת את זה, אפילו שונאת את זה וזה גרם לי ליסורי מצפון האמת.
הרימינג שלה, לדעתי, לא טוב בכלל. שנכנסנו למיטה היא ישר התחילה למצוץ לי וירדה לפי הטבעת, היא נותנת רימיניג בלי רוק בכלל, הלשון הייתה יבשה, וניכר היה שהיא לא ממש בעניין למרות שהיא נותנת רימינג בחופשיות.
האכזבה נובעת מכך, שציפיתי שהיא ממש תזרום ותהיה חופשית כפי שהיא מעידה על עצמה וכפי שמעידים עליה, והתברר שלא. מכאן האכזבה. כי זה לא שהיא מודיעה על כך מראש כמו שרון ואז אתה מבין לקראת מה אתה הולך.
לא יודע, אולי היא לא הרגישה בכימיה איתי וזה לגיטימי. אם כי הגעתי נקי ומבושם ואני אולי לא בראד פיט אבל אני כן נאה ונעים לדעתי.
האמת היא שכבר זמן רב שמתי לב למאפיין שמשותף למרבית הבנות העובדות, והוא שבנות עובדות מעדיפות גברים בגיל מבוגר או מתקדם יותר נאמר, והן פחות מעדיפות צעירים בני 20+ או כאלה שממש נושקים את ה-30. זה רק אני או שההבחנתי בעניין שאכן קיים בשטח? אז אולי בגלל גילי הכימיה פחות עבדה.
אני לא שולל את האפשרות שאנסה אותה שוב, היא מתאימה לכיס שלי והיא לא נראת מהבנות העובדות הזולות שהן ג'אנקיות בדרך כלל

84
אה בהמשך לתגובה שלי - רימינג טוב הוא כמו הרימינג שקיבלתי מניקול עושה הכל האדמונית, הייתי אצלה ממש כמה ימים לפני שמישהו הודיע פה שהיא פורשת, האמת מסקרן רצח למה היא פרשה, התכוונתי להגיע אליה שוב. הבנתי שיש פה כמה שיודעים את הסיבה ואשמח לשמוע אותה.
ניקול עושה הכל הייתה באמת זיון מושלם, קרעתי אותה חופשי גם בתחת והאווירה הייתה מאוד נינוחה GFE (כמו שאתם קוראים לזה) מוחלט.

85
היום הייתי אצל דיאנה, איזה סקסית היא אולי קצת גוף שמן. אבל יש לה קעקועים מחרמנים רצח היא נחמדה מציעה לשתות, מאוד אסטית מקלחת אותך מנקה.. מחרמנת בטירוף נותנת 2 גמירות ב40 דקות ב150 ש''ח בלבד היה חוויה רק חבל שהיא קצת שמנה אבל היא גם גונחת בטירוף!

87
הייתי לפני כמה ימים: נתחיל מהסוף - אין סיכוי שאחזור.
השירות, כפי שתואר, אכן אדיב ואין שום הרגשה של תקתוק

אבל, ההרגשה היא שאתה חלק מפס ייצור כלשהו, זו פעם ראשונה אצלה

ואין לי למה להשוות אבל אין לי ספק שהגב' מתחילה להישחק.

כאמור, למי שמחפש, מדובר במארחת ליברלית ומנוסה.

בעניין המראה שלה, על טעם וריח... לי היא לא עשתה את זה

(וזה לא שציפיתי לפגוש דוגמנית).

תבלו..
ירון

89
ביקרתי את הגברת ..
אוכל לומר שהיא ממש חמודה, מאוד מפנקת כמו שאומרים.

היא מקלחת אותך לפני ואחרי, מסבנת ומשפשפת טוב טוב.

המגבות נקיות והדירה נעימה.

אחרי המקלחת היא עושה טיפול מדהים שכולל רימינג ועיסוי קל ומשם כל מה שתבקש הולך!

היה שם מין אוראלי עד הסוף , מסכנה חטפה שפריץ אחד לעין...

אנאלי היה גם כן , לא שאלתי שאלות פשוט נכנסתי .

אחלה פינוק במחיר שווה לכל נפשחיוך

היא שמנה ולכן לא יודע אם אלך שוב זה פחות עושה לי את זה .

אציין שהיא משתדלת מאוד להיות נקייה בעצמה, התקלחה לפני ואחרי והסתבנה היטב.

היא בחורה נחמדה מאוד , אם הייתה רזה לדעתי הייתה יכולה להיכנס לשלישיה הפותחת.

מחיר 150 שקלים.

90
סקסהאנטר מזיין את דיאנה - בעל העקידה 45

הייתי אצל דיאנה בפעם הראשונה היום בצהריים.
עכשיו,אני אישית לא אוהב שמנות ונמשך אך לנשים בעלות שיער ארוך יחסית,לא כמוה קצרצר) אך דיאנה נתנה לי שירות מצויין,בהתחלה ישבתי אצלה בסלון,שתינו דיברנו ואז היא קילחה אותי בכל הפינות האינטימיות.

ניגשנו לחדר (נקרעתי מצחוק שעל הקיר יש ציורים/טפטים של מיקי מאוס מה זה זה Tongue) היא נתנה לי במשך 20דק מציצה רטובה ביותר,גרון עמוק..היא פשוט התחרפ/מ/נה על האח הגדול כמו נימפומנית..לא הפסיקה..(מזמן לא קיבלתי כזאת מציצה מעולה ורטובה,ממש!) מספר פעמים רציתי לגמור אך החזקתי את עצמי טוב טוב לקראת האקט עצמו (כן כן..עם גומי).

שאלה אותי איך אני רוצה,אמרתי בדוגי...השחלתי את האח הגדול למנוש שלה בדוגי חזק כאשר אני אוחז בכתפיה,מאיץ עוד מהירות עד לגמירה המיוחלת פצצה

150שח ל-45דק

מציצה מעולה,מקצוענית בהחלט..מגיע לה דיפלומה על כך.

שירותית,נחמדה,הגיינית,דירה נחמדה ונקיה.

מי שיש לו פאטיש לנשים שמנות וציצים גדולים אז היא מתאימה לו.

ערב מזויין שיהיה לכם,

SEXHUNTERStar

SEXHUNTER2011-12-01 01:16:52
Follow your instincts, not your horniness

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”