איפה לין ???
82[QUOTE=Scorpio]
הייתי שם לפני יומיים חיפשתי אותה אמרו לי שהיא מזמן עזבה. הייתה שם אחת סיגל ישראלית מילפית עם חזה סיליקון עשתה רושם טוב אבל פחדתי מנפילה אז לא נכנסתי איתה. מישהו היה איתה?[/QUOTE]
אז בהמשך לחברים שהזהירו שמא מדובר בסיגל מהירקון,
אצטרף ואוסיף שסיגל מהירקון המדוברת היתה שמה בחזיה מילוי עשוי סיליקון , וכשהייתה מגיע לחדר והיא היתה מורידה את החזיה ואת
מילוי היסיליקון תבין לבד מה רבה היתה הפתעתך....
הייתי שם לפני יומיים חיפשתי אותה אמרו לי שהיא מזמן עזבה. הייתה שם אחת סיגל ישראלית מילפית עם חזה סיליקון עשתה רושם טוב אבל פחדתי מנפילה אז לא נכנסתי איתה. מישהו היה איתה?[/QUOTE]
אז בהמשך לחברים שהזהירו שמא מדובר בסיגל מהירקון,
אצטרף ואוסיף שסיגל מהירקון המדוברת היתה שמה בחזיה מילוי עשוי סיליקון , וכשהייתה מגיע לחדר והיא היתה מורידה את החזיה ואת
מילוי היסיליקון תבין לבד מה רבה היתה הפתעתך....
איפה לין ???
83מישהו נתקל בלין? בטוח שהיא עובדת באיזה דירה, אני שוקל לבצע מעבר בין מס׳ דירות בכדי למצוא אותה. אין מצב שפרשה.
איפה לין ???
84טילפנתי אתמול למנחם בגין ,הפקידה אמרה שהיא נימצאת אבל לא יכולתי ללכת כך שאני לא יכול לאשר שזו אכן לין המדוברת.
איפה לין ???
85מישהו יודע מה המספר של מנחם בגין?( יש ברחוב מס תיקתוקיות)
תודה.המפרק 2012-10-02 16:35:35
תודה.
איפה לין ???
88זה היה למספר של יצחק שדה במספר של מנחם בגין אמרו לי שאין להם אחת כזאת . ? מוזר אולי זה לא אותם בעלים בכל זאת
איפה לין ???
90בדיקה עדכנית:
לין לא נמצאת כלל במנחם בגין,
ביצחק שדה הבנות ידעו מצויין על מי אני מדבר ואמרו שהיא מגיעה בימים לא קבועים, מתי שבא לה-תמיד למשמרת לילה, צריך פשוט להתקשר ולשאול אם היא נמצאת.