מיכאל,
אצלי המצב הפוך - כשאני עובר אני רואה את ציפי לבד או עם איריס ולא ראיתי שם רוסיה בלונדינית. אני די מסוקרן לבדוק את הרוסייה אבל לא רואה אותה.
לגבי ציפי והיותה שחורדינית - שחורדינית זה ברונטית שצבעה לבלונד וזה בדיוק המקרה של איריס, רואים את השורשים הכהים.
את ציפי לא ראיתי עם בלונד אף פעם - היא ברונטית (כמובן שזה גם צבע אחרת היינו רואים שיבה).
זונות בשעות הבוקר
82קריסטל,
תודה רבה על מילים החמות.
זה שדאגת לפרגן על דיווח שכתבתי לפני חודש ורק עכשיו קבל אישור לפרסום בכלל לא מובן מאליו ואני מאוד מעריך את זה.:):):)
אני לא מתכוון לזבל את הפורום בתגובות חסרות תוכן רק על מנת להגיע ל100 הודעות. המחיר שאני נאלץ לשלם זה פרסום של דיווח או תגובה באיחור רב.
פניתי להנהלה בנידון, נאמר לי שזה מה יש ואני מקבל את הדין.
אגו שלי הוא לא צד בעניין, פשוט חלק ניכר מהדיווחים/תגובות או שמאבדים אקטואליות עד שהם מתפרסמים או שחברי בהפורום האחרים מרגישים שנשארו ללא מענה כשבעצם עניתי להם אבל התשובה נשארה תלויה באוויר.
זה קצת מתסכל ובכל מקרה אני אמשיך להגיב ולדווח בצורה מפורטת על מנת לתרום את החלק הצנוע שלי לפורום.
בהזדמנות זו אני מבקש גם ממשתמשים חדשים אחרים לא להתייאש אחרת לא נוכל בכלל להזרים "דם חדש" לפורום וחבל.
זונות בשעות הבוקר
83TORRO, עשית לי חשק לבדוק את איריס.
תודה :)
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
זונות בשעות הבוקר
84היי, הגעתי ל 300......

זונות בשעות הבוקר
85חברים יקרים
מישהו ראה או דגם לאחרונה את שולמית (ליד מנדרין) ?
האם חזרה לעבודה ?
אם כן, אנא דווחו והמיקום הנוכחי.
בתודה מראש
מישהו ראה או דגם לאחרונה את שולמית (ליד מנדרין) ?
האם חזרה לעבודה ?
אם כן, אנא דווחו והמיקום הנוכחי.
בתודה מראש
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
זונות בשעות הבוקר
88[QUOTE=Torro]איריס - כביש 42 בין אשדוד ליבנה שעה 10 בבוקר
--------------------------------
הפעם הלכתי לנסות את איריס השחורדינית שיושבת שם עם ציפי.
מחיר סטנדרטי, 100 מציצה/זיון.
פנים של ציפי יותר לטעמי, אבל קראתי פה ביקורת חיובית על שרות של איריס אז אמרתי "בוקר טוב" וקרצתי לה.
את האמת היה רגע קצת מביך, בגלל ששניהן יושבות על כסאות מתקפלים ממש צמוד זו לזו אז כל אחת חשבה שאני פונה דווקה אליה, שתיהן קמו בו זמנית, ואז הסתכלו אחת על השנייה ואז עלי.
ואז ממש סיבבתי את הראש לכיוון של איריס וכשהיא נגשה אלי ראיתי את ציפי מתיישבת חזרה קצת עצבנית.
חשוב לי לציין מראש - בשבילי גישה ושירות הרבה יותר חשובים מהמראה החיצוני, לכן אני מוכן להתפשר הרבה במראה אם זה מבטיח לי שרות טוב.
זה בדיוק המקרה - מי שחשוב לו קודם כל המראה - יש מצב שפשוט לא יעצור ליד הגברת. אומנם הגוף שלה שמור יחסית לגיל, כולל גילוח, תחת מוצק וחזה בינוני מנותח אבל אני מאמין שהיא בסביבות גיל ה50 ורואים לה את זה על הפנים.
עברנו אחורה, שאלה מה אני רוצה, ביקשתי מציצה מקונדמת מושקעת ואז נראה.
ובאמת מקיבלתי מציצה מושקעת עם הרבה רוק, שליקת בייצים, נאנחת תוך כדי. אהבתי מאוד את זה שהיא מענטזת תוך כדי מציצה. הרבה בחורות פשוט נשענות עליך כשאתה יושב במושב האחורי ומתרכזות במציצה, איריס לעומת זאת נעמדה על ארבע לידי במושב האחורי
, הרימה את התחת שלה באויר והתחילה לעשות איתו שמיניות. היו כמה פעמים שהיא הסתכלה לי בעיניים עם השמוליק בתוך הפה ושחררה גניחה תוך כדי ענטוז, זה ממש מגרה.
זה כמו להתקל במלצרית ממש חמודה, אתה מבין שאתה סה"כ עוד לקוח אבל הגישה עושה את שלה ואתה מחייך בחזרה.
כל כך אהבתי את ההצגה הקטנה שכשהיא נשכבה והרימה את הרגליים באויר ואמרה לי "בוא ,מאמי" נתתי לה מחמאה על המציצה המעולה וביקשתי עוד.
- "אבל עומד לך דום כבר מזמן"
- "אבל את עושה את זה בצורה כל כך כך מגרה, תפנקי אותי עוד קצת"
ואז קיבלתי עוד כמה דקות של גניחות כשהכלי עמוק בתוך הפה שלה ואני אוחז בכיף בפלחים של התחת המוצק והשחום שלה.
ראיתי שהיא כבר קצת התעייפה, אז עברנו למסיונרית, מרחה קצת קרם ופמפמתי אותה לאט ועמוק. חששתי שלא יהיה מספיק חיכוך אבל הרגשתי טוב בפנים.
גמירה, ניגוב חיוך. נתתי לה טיפ - מגיע לה ללא ספק.
על מנת שציפי לא תחשוב שנסיתי להטעות אותה בכוונה נפרדתי יפה מכל אחת מהן תוך כדי שאני יוצא משם עם האוטו.
שורה תחתונה - ממליץ בגלל השירות המושקע והגישה.
, הייתה חלקה והריחה טוב.
למי שחשוב קודם כל המראה, אז זה לא הקלף המנצח שלה, אבל צריך לזכור שמדובר ב100 ש"ח ובאישה בשנות החמישים. [/QUOTE]
--------------------------------
הפעם הלכתי לנסות את איריס השחורדינית שיושבת שם עם ציפי.
מחיר סטנדרטי, 100 מציצה/זיון.
פנים של ציפי יותר לטעמי, אבל קראתי פה ביקורת חיובית על שרות של איריס אז אמרתי "בוקר טוב" וקרצתי לה.
את האמת היה רגע קצת מביך, בגלל ששניהן יושבות על כסאות מתקפלים ממש צמוד זו לזו אז כל אחת חשבה שאני פונה דווקה אליה, שתיהן קמו בו זמנית, ואז הסתכלו אחת על השנייה ואז עלי.

ואז ממש סיבבתי את הראש לכיוון של איריס וכשהיא נגשה אלי ראיתי את ציפי מתיישבת חזרה קצת עצבנית.
חשוב לי לציין מראש - בשבילי גישה ושירות הרבה יותר חשובים מהמראה החיצוני, לכן אני מוכן להתפשר הרבה במראה אם זה מבטיח לי שרות טוב.
זה בדיוק המקרה - מי שחשוב לו קודם כל המראה - יש מצב שפשוט לא יעצור ליד הגברת. אומנם הגוף שלה שמור יחסית לגיל, כולל גילוח, תחת מוצק וחזה בינוני מנותח אבל אני מאמין שהיא בסביבות גיל ה50 ורואים לה את זה על הפנים.
עברנו אחורה, שאלה מה אני רוצה, ביקשתי מציצה מקונדמת מושקעת ואז נראה.
ובאמת מקיבלתי מציצה מושקעת עם הרבה רוק, שליקת בייצים, נאנחת תוך כדי. אהבתי מאוד את זה שהיא מענטזת תוך כדי מציצה. הרבה בחורות פשוט נשענות עליך כשאתה יושב במושב האחורי ומתרכזות במציצה, איריס לעומת זאת נעמדה על ארבע לידי במושב האחורי
, הרימה את התחת שלה באויר והתחילה לעשות איתו שמיניות. היו כמה פעמים שהיא הסתכלה לי בעיניים עם השמוליק בתוך הפה ושחררה גניחה תוך כדי ענטוז, זה ממש מגרה.
זה כמו להתקל במלצרית ממש חמודה, אתה מבין שאתה סה"כ עוד לקוח אבל הגישה עושה את שלה ואתה מחייך בחזרה.
כל כך אהבתי את ההצגה הקטנה שכשהיא נשכבה והרימה את הרגליים באויר ואמרה לי "בוא ,מאמי" נתתי לה מחמאה על המציצה המעולה וביקשתי עוד.
- "אבל עומד לך דום כבר מזמן"
- "אבל את עושה את זה בצורה כל כך כך מגרה, תפנקי אותי עוד קצת"
ואז קיבלתי עוד כמה דקות של גניחות כשהכלי עמוק בתוך הפה שלה ואני אוחז בכיף בפלחים של התחת המוצק והשחום שלה.
ראיתי שהיא כבר קצת התעייפה, אז עברנו למסיונרית, מרחה קצת קרם ופמפמתי אותה לאט ועמוק. חששתי שלא יהיה מספיק חיכוך אבל הרגשתי טוב בפנים.
גמירה, ניגוב חיוך. נתתי לה טיפ - מגיע לה ללא ספק.
על מנת שציפי לא תחשוב שנסיתי להטעות אותה בכוונה נפרדתי יפה מכל אחת מהן תוך כדי שאני יוצא משם עם האוטו.
שורה תחתונה - ממליץ בגלל השירות המושקע והגישה.

למי שחשוב קודם כל המראה, אז זה לא הקלף המנצח שלה, אבל צריך לזכור שמדובר ב100 ש"ח ובאישה בשנות החמישים. [/QUOTE]
אתמול כל כך בניתי עליה....
הפכתי עולמות כדי שהרכב יהיה אצלי (בד"כ הוא אצל אשתי), ארגנתי חצי יום חופש מהעבודה.....סידרתי את כל הדברים....התכוננתי, התרחצתי, התבשמתי...
הגעתי למקום.
שלושה טרקטורים עבדו וחפרו את האימ-אמא של המקום, רכבים של קבלנים, בקיצור - נאדה איריס, נאדה ציפי, נאדה בחורות. לדעתי, עם מה שנראה לי שעושים שם, גם לא יחזרו לשם.
עכשיו השאלה - ציפי, איריס, הרוסייה הבלונדינית.....אם הן לא עובדות שם אז איפה כן?
זונות בשעות הבוקר
89גבר, אני מתבאס בשבילך - לא כיף בכלל. :(
כבר היה לפני כמה חודשים מקרה זהה לזה שאתה מתאר, האתר היה מפוצץ בעובדים וציוד כבד. כשעברתי שם באותה תקופה ועצרתי בשול הכביש לראות מה קורה בלי להיכנס לשביל, לא ראיתי את הג'יפ השחור של ציפי שבדרך כלל חונה באתר אבל לפתע ציפי צצה בעצמה מהשיחים בלי ששמתי לב והציע לי ללכת למקום אחר, לא רחוק משם.
באותו יום ויתרתי אבל בסה"כ יש מצב שיש להן מקום חלופי בסביבה.
זה משאיר קצת מקום לאופטימיות, אני אשתדל לעבור שם בימים הקרובים בשעות הבוקר ואם יהיו חדשות טובות אדווח כמובן.
בכל מקרה, לא יודע מה לגבי רוסייה הבלונדינית, לא יצא לי לראות אותה אבל ציפי ואיריס היו "בחורות" לפני 25 שנה בערך :).
לי סבבה עם זה, אוהב בשלות, אבל אני מקווה שאף אחד לא מצפה לראות שם כוסית צעירה.
כבר היה לפני כמה חודשים מקרה זהה לזה שאתה מתאר, האתר היה מפוצץ בעובדים וציוד כבד. כשעברתי שם באותה תקופה ועצרתי בשול הכביש לראות מה קורה בלי להיכנס לשביל, לא ראיתי את הג'יפ השחור של ציפי שבדרך כלל חונה באתר אבל לפתע ציפי צצה בעצמה מהשיחים בלי ששמתי לב והציע לי ללכת למקום אחר, לא רחוק משם.
באותו יום ויתרתי אבל בסה"כ יש מצב שיש להן מקום חלופי בסביבה.
זה משאיר קצת מקום לאופטימיות, אני אשתדל לעבור שם בימים הקרובים בשעות הבוקר ואם יהיו חדשות טובות אדווח כמובן.
בכל מקרה, לא יודע מה לגבי רוסייה הבלונדינית, לא יצא לי לראות אותה אבל ציפי ואיריס היו "בחורות" לפני 25 שנה בערך :).
לי סבבה עם זה, אוהב בשלות, אבל אני מקווה שאף אחד לא מצפה לראות שם כוסית צעירה.
זונות בשעות הבוקר
90אל תתייאש.
מאיזו שהיא סיבה המקום הזה חופרים אותו הטרקטורים פעם בשבוע כבר 10 שנים.
לא פעם ראיתי את היונדאי טוסון השחורה של ציפי חונה בין הטרקטורים.
לדעתי הם באים סתם לשחק בלחפור על מנת להתעסק עם זוג הבנות שם.
הבנות תמיד חוזרות לשם ובמידה והשטח תפוס, הן לא פעם צועדות לאורך הכביש 42 עד לפניה לישובי גדרות שם הן עולות לרכבים המזדמנים .
זה תמיד מדהים אותי מחדש כמה יכולים שם לחפור , אבל זאת המדינה
מאיזו שהיא סיבה המקום הזה חופרים אותו הטרקטורים פעם בשבוע כבר 10 שנים.
לא פעם ראיתי את היונדאי טוסון השחורה של ציפי חונה בין הטרקטורים.
לדעתי הם באים סתם לשחק בלחפור על מנת להתעסק עם זוג הבנות שם.
הבנות תמיד חוזרות לשם ובמידה והשטח תפוס, הן לא פעם צועדות לאורך הכביש 42 עד לפניה לישובי גדרות שם הן עולות לרכבים המזדמנים .
זה תמיד מדהים אותי מחדש כמה יכולים שם לחפור , אבל זאת המדינה
A Gentleman never tells