טעות לעולם חוזרת-היא ניראת יפה....משחקת איתך את המשחק..שולחת ידיים מעמידה לך ומזיזה את הישבן....אתה מספיק שיכור כדי להתלהב מהקופיפה...אתה סוגר מחיר וקדימה יוצאים לדרך...נפילה ראשונה היא עוצרת לאכול בדוכני הרחוב(אתה רוצה למות מהרייח)עצרת בסבן אילוון לקנות לה מברשת שיניים ושתי וגלידה או שתות אחרת(כי ככה אתה משחק לה אותה נדיב ועשיר)מגיעים לחדר ולפתע היא נזכרת כמה היא צנועה עייפה חלשה וביישנית...מכאן מתחיל המשחק.100-200 באט לעשות פרצוף קשוח ולהעיף אותה.מיידי בלי משחקים,ברגע שאתה מנסה לרצות אותה היא מבינה שהיא יכולה לשחק איתך.
-וכן גם אני נפלתי ואז אחרי התייעצות עם ותיקים הבנתי.דבר שני אחרי שגמרת...היא לא סיפקה את הסחורה לעוד סיבוב או שהיא סתם הפליצה או שהיא לא באה לך טוב בעין,תשלם שורט טיים-1000 באט ותעיף אותה קיבינימט.-פדיחה של מתחילים קורה לכולם כך את זה בקלילות ,בנינו זה כסף קטן.....
תשמעו חוויה
אספתי חמודה ולא כלכך צעירה אבל לא נערה עובדת מפאב אלה "עלכ התחלתי איתה"ועלכ היא תמימה התלהבה...מפה לשם...הזדיינו ואני תמיד דואג שהכסף מראש יהיה במקום גלוי על השולחן כדי שהיא לא תחשוש שמרמים אותה...אחרי זיון,אחד המצויינים שהיו לי תאמת...לא התאים לי שתשן אצלי...נותן לה את הכסף...ולפתע היא מתחילה לבכות...אבל ממש בכי...סמול טיפ,יו גיו מי סמול טיפ....(יענו ציפיתי ליותר מ1000 באט).מה שאני מדבר היא בבכי שלה...(טוב ,רחמן בן רחמן..)פותח תכספת נותן לה עוד 1000...והיא לא מתפנה...ואז 1000 אחרונים,שאני אומר לעצמי-עם היא לא מתפנה תוך 5 דקות...הסעיף עולה לי לראש על ניסיון הסחיטה שלה...לפתע נגמרו הדמעות קפיצה עלי נשיקה של אין דברים כאלה...מחייכת מבסוטית והלכה.למוחרת בבוקר אני עובר אצלה-נו היא היתה טובה את האמת,היא מאושרת לראות אותי...אמרה לי שמצטערת על אתמול ורק בבית היא ראתה כמה כסף נתתי לה והיא מאוד שמחה...מחזיקה לי את היד כמו תלמידה מתלהבנית(כולה 3000 באט...)שאלתי עם היא רוצה לבוא אלי היום.....כן...בשמחה בטח....קפצה מאושרת-אמרתי לה 1000 באט יש לי עבורה אין לי יותר ,שלא יהיה בכי והפתעות.היא נשארה לילה שלם ללא הפסקה כמעט(תודה לג'ל המזקיף ישנים)מכל כיוון אפשרי בסהכ 1000 באט,ככה חזרנו על זה 3 לילות רצוף.שמפעם לפעם היא הצטיינה בטירוף.
אחרי ניתחתי את האירוע והבנתי כמה דברים-הקטע שהיא ראתה אותי שולף כסף בקלות לרצות אותה נתן לה להבין שיש לי אפשרות לבזבז עליה...המשחק שלי איתה היה שהיא מיוחדת ואני רוצה רק אותה,אני לא מחפש זונות ב 500 באט אני מחפש אהבה אמיתית(שרוצה טיפ בסוף הערב:)).
סהכ זיינתי אותה 4 ימים שבכסף זה עלה לי-6000 באט.במונחים של כסף ישראלי זה מחיר של החוויה הבת ימית שעה.ואין מה להשוות.
אבל כמו שאמרתי יש גם נפילות,וחייבים לשמור על ערנות,שני צדדים משחקים את המשחק-תהייה ערני ותלמד לתת לה הרגשה שהיא הצד המנצח:)
נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים
82[QUOTE=סופר לה טיב]...זנות היא לא חוקית בתאילנד...
לקרוא ושוב לקרוא, ולצבוט את עצמך, ושוב לצבוט את עצמך, ושוב לקרוא ושוב לצבוט...
[/QUOTE]
חבל על התגובה...זה משדר בורות
שורה ראשונה:Prostitution is not strictly illegal in Thailand, though solicitation and public nuisance laws are in effect. In practice it is tolerated and partly regulated
תקרא את החוקים שנחקקו בקשר לזנות ותוכל לראות שהזנות היא לא חוקית אבל היחס אליה לא מחמיר בניגוד למשל לשבדיה (שאת חוקיה רוצים לישם פה).
אוסיף ואומר שחוק זה מצפון החברה....ובפאטיה בפרט ובתאילנד בכלל הוא לא קיים.
.You so need a Daddy, little girl

83מכיר את המשחקים שלהם מכול הצדדים. דרך אגב מישהו מהפורום יהיה בפאטייה בסוכות ?
84אכן המשחק הוא האם להראות נדיב ואז היא תחשוב שאתה תרצה להשיקע בה..משמע יש לך מספיק כסף לבזבז עליה ואז אולי יהיה פינוק עד הסוף או לחלופין לשחק אותה קשוח ולהעיף בלי משחקים אם זה לא נראה בלי לנסות לרצות אותה.
משחק עם מאזן עדין...אצל במבוגרות יש פחות משחק במיטה ויותר משחק כדי שתקח אותן..
מרחיב אני אהיה....

85ביגדדי אני לא משחק אותה מליין שמה ושופך עליהם כסף כי הם לא שוות את זה.לא צריך להיות פראייר ולהעלות מחיר לכולם כי הם לומדות ואז כל פעם התעריף עולה.לפני 10-15 שנה התעריף היה 500 קצר 1000 ארוך ולפעמים גם 500 ארוך. ואז זה התחלף לאט ל1000 לקצר ו1500 ארוך והיום כבר דורשות הצעירות 1500 קצר 2000 ארוך או שהם לא מסתכלות עליך ולא מתמקחות.מעטות מהם באמת שוות כלכך במיטה וזה בפאטייה ! בנגקוק תוסיף 500 לכל התעריפים ולא מדבר על אלו שחיות בסרט ודורשות 4000 ללילה
86אתה מגיע בסוכות לתאילנד לבנות סוכה למקומיות?

88אהה....אתה מגיע להרחיב למקומיות את "הידע" על ארבעת המינים.
חן חן לך על היוזמה..אל תשכח לתת להן לבדוק את האתרוג טוב טוב כדי שלא יהיה עם פגמים..

89אים יש מישהי ממש טובה אז אני לוקח את הטלפון שלה לפעם הבאה לחירןם.מי שירצה מוזמן בכיף
90תגידו כולכם נוסעים לבד לתאילנד? לא מסוכן בקטע הזה?
דרך אגב אם לא רוצים שהיא תישן בחדר רק משהו חד פעמי ושתעוף, היא פשוט תתנחל?
דרך אגב אם לא רוצים שהיא תישן בחדר רק משהו חד פעמי ושתעוף, היא פשוט תתנחל?