כ שישי אצל סבתא רוזה - דף 9 - סקס אדיר

שישי אצל סבתא רוזה

88
זה הדיווח הראשון שלי בפורום ואני כותב אותה בסערת רגשות אולי זה גם הדיווח האחרון , תמשיכו לקרוא כדי להבין למה.
ראשית כל אני חייב להסביר דבר אחד
חברה אני כותב את ההודעה הזאת כדי שלא תעשו את הטעות שאני עשיתי, אני יודע מה אתם חושבים לעצמכם, רימינג ..אנאלי... ורק בככה וככה כסף... בטח היא זקנה חמודה כזאת... ננסה פעם אחת....

אז זהו, שלא. מה זה עוזר כל הדברים האלה אם היא כלכך מגעילה שאפילו לא מצליח לעמוד לכם. תקשיבו לי זה מקרה קיצוני.
אני יודע מה אתם חושבים כי גם אני חשבתי ככה "בטח אנשים מגזימים" ו "אני יכול לסבול פרצוף גרוע זה לא נורא"
תשמעו, הכל נורא. הגוף שלה רזה רזה ומכופף כזה כמו מכשפה מהסרטים כאילו יש לה גיבנת. איכססססססססס
עכשיו תשאלו למה נכנסתי בכל זאת? כי אני מטומטם זה למה. כי חשבתי נו לפחות יהיה רימינג! ואז מה אכפת לי נכון? אני פשוט אתרכז בתחושה ומצידי שזה יהיה הכלב שעושה את הרימינג.

אז זה מביא אותי לחלק השני:
הרימינג גרוע ושטוח לא נכנסת לעומק אפילו שביקשתי ממנה והיא אהבה אותי כימיה וכל זה ואני טוב עם אנשים ואני בחור צעיר זה לא זה היא באמת השתדלה. היא פשוט גרועה. זה פשוט לא מה שאתם מחפשים.
שמעתי פה על האנלאי אבל ראיתי איך שהיא נראת ידעתי שזה לא יקרה.

הריח בדירה, אוי הריח... פשוט הגעתי למצב שאני מהרהר על החיים מה עשיתי שנכשלתי בחיים שהגעתי למצב שאני בדירה הזאת ועוד משלם כסף.

חלק שלישי: שומעים אותכם מדברים איתה בטלפון. מה הכוונה?? הטלפון שלה מדבר כלכך חזק ששומעים את הבנאדם, כנראה כי יש לה בעיות שמיעה. אני לא מדבר על ספיקר זה דיבור רגיל אבל ווליום כלכך חזק ששומעים את הלקוח בצד השני באופן הכי ברור שיש. כך אני יודע שאחרי היה צריך להגיע "אילן". מה קורה אילן אני פונה אליך אם אתה קורא שורות אלה... אני יודע בדיוק מה אמרת לה ומה ביקשת ממנה. ( כן אני זה שקבע ל14:00 אבל הקדים ותפס לך). אתם קולטים מה שאני אומר לכם פה? גם אם אתם מתקשרים לברר פרטים הבנאדם שכרגע בטיפול שומע כל מילה.

חלק רביעי - זה אפילו לא כזה זול!
זה 170 , תחשבו על זה ,כמעט מאתיים שקל, עוד 100 ומגיעים לאותם האקסטרות אצל בת אנוש נורמלית ולא טרול מהלך. איכס . למה למה נכנסתי.

חלק אחרון :
יכול להיות שזה דווקא חסך לי כסף כי באמת הרגשתי שהגעתי לשפל המדרגה אני מקווה לנצל את החוויה הזאת בכדי להיגמל מזנות אני אדם צעיר יחסית (31) שבשנה האחרונה היה בעשרות מקומות. האישה הזאת גרמה לי להרגיש את גודל הצרה והמקום שאליו הגעתי כך שאולי זו בעצם איך אומרים מעז יצא מתוק. היא צריכה לעבוד בגמילה מזנות ואני לא צוחק

שישי אצל סבתא רוזה

89
איכככככסססססססס!!!!!!
אנשים אתם חוליםצחוקצחוקצחוק
למה לשלם לדבר כזה? כנראה שבאמת כל אחד ו הפנטזיה שלו, לך תבין.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”