כ אנה פרטית תל אביב .... - דף 9 - סקס אדיר

אנה פרטית תל אביב ....

82
נראית מצויין בתמונות חבל שעף לה הסכך במחיר. הרי כבר נפגשה ב 400 לשעה.. אז למדה שיש שישלמו 1000 או 800 לכמה שעות.. עשתה חושבין שמתאים לה יותר פחות לקוחות ויותר זמן עם אחד... ופה נדפקו חצי מאנשי הפורום שמעדיפים מפגש מצומצם.

זו דוגמה חיה למה שאני מנסה לומר כבר תקופה. אני מת ללכת אליה זאת האמת אבל לא אתפשר על העקרונות שלי ובמקרה הזה המחיר הנומינלי שמציעים פה... לא משנה איך יחלקו את זה לשעות...דופק אותי.

אנה פרטית תל אביב ....

87
אנה אכן מאוד מבוקשת וכנראה שסלקטיבית. פגשתי את הבחורה אתמול במלונית בבת-ים:

כמה תובנות:
1. הציצים היפים ביותר שראיתי בתקופה האחרונה. באמת מלאכת אומן.
2. גוף של נערה - ללא גרם של שומן מיותר או סימני מתיחה. שיזוף מגניב.
3. פנים "רוסיות" קלאסיות שמסגירות של הגיל...להערכתי בתחילת/אמצע העשור הרביעי לחייה...

מבחינת ביצועיים - הבחורה שירותית מאוד לא לוחצת ולא מתקתקת. הכל כבר נאמר. אממה, זה לא מצדיק את המחיר (700 ש"ח +150 מלונית). למעט הנפילות (והיו נפילות) זה אותו שירות בדיוק בתאגידים למיניהם ובמחיר כפול. זה נכון שהיא מציעה להביא חבר במחיר של 1,000 ש"ח לשעה ואז המחיר מתאזן... לא רלוונטי לגבי...(זה כמו לקנות סוברו אימפרזה טורבו למי שלא עושה מירוצים - אין מה לעשות עם הפיצ'ר הזה ועדיין משלמים עליו...מבולבל )
היה לי מעניין לראות במי מדובר ואכן הבחורה נחמדה מאוד ומתכוונת להנות ולמקסם את 15 דקות התהילה שלה אבל מי שלא מחפש סקס בחבורה ולא מצליח להשיג אותה - באמת שלא נורא...

שאלה לי לאחד מחברי הפורום - כשיצאתי מהמלונית בשעה 15:00 הגיחה מולי כוסית על (1.80 ג'ינס ומגפיים. שיער ארוך שחור אסוף בפוני. פנים יפיפיות וגוף פצצתי) ונכנסה למלונית. האם יש מצב לפרטים?

שנה טובה וגמר חתימה טובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”