רק מי שהיה שם מבין , מי שהתנסה שם יכול להבין על מה אני מדבר , ומי שמבין את השפה ואת המנטליות יצליח שם בגדול , כי ככה זה שם וזהו
נהוג שם שגברים בני 50 מסתובבים עם פרגיות , זה חלק מן ה- DNA שלהם , זה לא מוזר לראות ברחוב מבוגר עם צעירה .
בכול מקרה אני בינואר שם למשך 3 שבועות ולא מתכוון לפספס אף שניה , נטו הנאה , אף שניה לא תבזבז
בן הרב ...בסדום ועמורה !!!
82פרק 10
תאווה,התמכרות,גמילה,בושה ........
....במקום בו יש פצע גם ליטוף יכול להכאיב ....
.....שלושה דברים אי אפשר להחזיר לאחור...מילה שנאמרה...חץ שנורה...וטעות שנעשתה....
מכל מסעותי בעולם הבנתי ולמדתי דבר אחד ברור,אוקראינה/רוסיה היא גן עדן לנשים יפות....
אך כפי שאמר לי אבי עליו השלום זצ"ל,כשראה את הרוסיה הראשונה שהכרתי בחיי "שקר החן והבל היופי".....
ואף הוסיף ואמר,"הנשים הללו משולות לכביש יגמרו את כוחותיך ואת כספך" כמה חוכמה הייתה באיש הנדיר....
אוקראינה ארץ ממכרת,ארץ ארורה,אתה נוסע פעם אחת,ומכאן אתה נכנס למעגל קסמים שאינך יכול לצאת ממנו.
ההתמכרות מתחילה מהקלות שניתן להשיג אישה יפה,הכל קל מידי,הכל פשוט מידי,וזה ממכר !!!
אתה חוזר חזרה לישראל,אך הראש והמחשבות נותרות עדיין שם, ואתה רוצה לנסוע שוב,רוצה בחורות יותר יפות מהקודמות...
ואז אתה מגלה שכל נסיעה מסתכמת באלפי דולרים,ונסיעה של שבוע מתארכת לחודש,ובכל זאת אתה רוצה לטוס שוב,ושוב,ושוב....
כל גבר יכול להתאהב בקלות בבחורה יפה באוקראינה,האישה האוקראינית מסבירת פנים,מטופחת,ויפה.
היא יודעת איך להעניק אהבה,ובטח ובטח לגבר זר (היא יודעת בדיוק מדוע),אני עצמי נפלתי מספר פעמים בשבי קסמיה ויופייה של האישה האוקראינית.
וגם ראיתי גברים רבים נופלים זה אחר זה,למול יופיין המשווע של נשות אוקראינה.
עד היום חיים מאות ישראלים באוקראינה,משום שהם מכורים לנשים הללו...ואני לא מדבר על גברים רוסים,(הרבה גברים ישראלים ).
גבר נאה ומטופח שיודע את השפה הרוסית,הוא מלך במקום הזה,מקום בו השכר החודשי של כל אישה,שווה ערך לארוחת ערב במסעדה תל אביבית ....
התאהבתי בחיי מספר פעמים,הבאתי ביחד עימי לישראל עשרות נשים,גבוהות יפות ומדהימות...
נשים שכשנכנסנו יחד למסעדה תל אביבית,רוב הגברים קיבלו נקע בצוואר,והמלצר הסתובב עם בליטה במכנסיים....
התחתנתי והתגרשתי מספר פעמים,נולדו לי מספר בנות מקסימות...נותרתי חבר של כל אישה שהייתה לי בחיי.
ותמיד עזרתי לכל אישה שהייתה זקוקה לעזרה (ולא רק בכסף).
מסקנה ראשונה: מי שנוסע לאוקראינה במחשבה שזיון עולה 50 דולר,יכול בסופו של דבר לשלם 500.000 דולר...
לאחר הגירושים (בית,רכב,מזונות....).
הבעיה היא שמיד אחרי הגירושים,מהר מאוד זה מתחיל מההתחלה,ומעגל הקסמים נמשך,והרצון לטוס מכרסם בך שוב.
משום זה קל,ומשום שאחרי אוקראינה שום אישה בארץ לא עושה לך את זה...הנשים באוקראינה זו ליגה אחרת !!!
בכל פרמטר,ובכל משוואה !!!
וכאן בעצם מתחיל תהליך שנקרא "התמכרות" ותאווה לנשים ולסקס !!!
אתה מתחיל לזלזל בעבודה,אתה כל כולך בהתעסקות מתי אני טס? עם מי אני נפגש? את מי אני מזיין ?
ואז מצאתי פטנט חדש !!! במקום לטוס לשם הזמנתי אותן אליי לישראל ...שנים ארוכות השתמשתי בשיטה הזאת.
הכרתי נשים באינטרנט מאוקראינה/רוסיה/בלארוס/ שלחתי להם כרטיס טיסה והם הגיעו ישירות אלי לישראל...
ראיתי כי טוב ובכל שבועיים הבאתי אישה חדשה שנים עשיתי כך... (לא זונות בחורות רגילות ויפות ללא תשלום).
כמובן שבכל פעם שהייתי לבד,הזמנתי נערות ליווי ממשרדי הליווי בתל אביב,הפכתי ללקוח מועדף על כל המשרדים בת"א.
כמו כל דבר בחיים,אחרי עלייה תמיד יש ירידה...הבנתי שאני מכור לסקס,הבנתי זאת ברגע שמהרגע שקמתי בבוקר,
הדבר הראשון שעלה לי לראש היה סקס,כל המחשבות שלי היו על סקס ונשים,יצאתי לרחוב ראיתי אישה מיד חשבתי על סקס,נסעתי בדרך הסתכלתי על נשים וחשבתי על סקס....
הבנתי שיש בעיה,אך או שלא רציתי להפסיק את הבעיה,או שלא היו לי כוחות לכך,למרות הנזק שגרמתי לעצמי,ולאנשים הסובבים אותי.
עם הזמן הבעיה רק הלכה והחמירה,הבנתי שאני לא יכול לחיות ללא סקס,ולא רק זאת,אלא ברגע שהייתי מסיים לעשות סקס עם אישה/זונה,הייתי נכנס למקלחת וכל מה שעלה לי לי לראש היה,את מי אני הולך לזיין עכשיו ?
היו תקופות ששכבתי עם ארבע,חמש,שש נשים ביממה אחת,כל יום ...ואני לא מדבר רק על זונות,שכבתי עם כל מה שזז...
היו מקרים הזויים של שתי שכנות באותו בניין,שלוש נשים שגרות באותו רחוב,הייתי שוכב עם כולן באותו יום...אחת אחרי השניה.
לומר שלא נהנתי מכך יהיה שקר !!! לומר שאני ממליץ לעשות זאת יהיה שקר !!! האם אני מצטער על משהו ? לעולם לא !!!
חגגתי זיינתי השתוללתי עד שנשברתי...הגיעה הגמילה הראשונה,השנייה,והשלישית כולם בישראל.
להגיד שזה עזר לי יהיה שקר !!באחת הגמילות אף שכבתי עם אחת המטפלות,ואחת מעובדות הניקיון במקום.
את הגמילה החשובה,והרצינית ביותר עברתי בארצות הברית בעלות מטורפת !!!
הקושי הגדול ביותר בגמילה מסקס היא הבדידות,הרי אתה לא מספר לאיש שאתה מכור למין,זו בושה גדולה,
והבושה והכלימה מכרסמים בך,בזמן שאתה מתמודד עם הקשיים של הגמילה עצמה !!!
לכן לאוקראינה ניתן לטוס בכייף,רק לדעת איך להתמודד עם הדברים נכון...ולא לאבד פרופורציה ....
משום שלא הייתי רוצה לשמוע,על עוד מישהו שעבר את ההנאה/סבל שעברתי בעצמי ועל בשרי...
מהי התמכרות?
אפשר להתמכר כמעט לכל דבר,אלכוהול,סמים,הימורים,אינטרנט,פורנוגרפיה,מין,אהבה,קניות,אוכל וכו'.........
כל דבר מרגש הוא גורם מהנה...לכן הוא ממכר !!!
מאחר ואני לא שותה,ולא מעשן,אכתוב רק על מה שאני מכור אליו "מין" "סקס""נשים"....
כמה מילים חשובות בנושא ההתמכרות למין...
ההתמכרות למין דומה במשהו,להתמכרות לאלכוהול,אך יש שוני אחד,אלכוהוליסט שורף את הכבד,ועוד 100 ש"ח ביום.
מכור למין שורף את נשמתו,ועוד אלפי שקלים מידי יום...
כשאדם עסוק כל היום בחשיבה על מין,באופן אובססיבי וכפייתי ,ללא יכולת להפסיק את המחשבות הללו,
למרות שהוא מודע להשלכות ההרסניות,והפגיעה הברורה בחייו...זו התמכרות !!!!!!
מאיפה הכל מתחיל?
כשאדם גולש באינטרנט באתרי פורנו,פורום סקס,נערות ליווי,מועדני חשפנות,דירות בבת ים,טיסה לאוקראינה וכו'...
אוננות כפייתית,פנטזיות מיניות,בגידות,יחסי מין מזדמנים....וכו'.....
הדחף והתאווה כל כך חזקים ואינם ניתנים לשליטה,ואדם מכור למין חייב את תחושת הריגוש והפורקן ....
ועם הזמן רק מגביר את תדירות הסקס,ואת הזמן שהוא משקיע בהתמכרות !!!
מה שכמובן הופך עם הזמן,לחלק החשוב והגדול ביותר,ביומו ובחייו של המכור,הפנטזיות והמחשבות אינם מניחים לו לרגע...
והוא כולו עסוק,במחשבות ותכנונים כיצד לספק את תאוותו ויצרו שלו.וכל חייו סובבים סביב הצורך הזה !!!
מדוע זה קורה ?
כל התמכרות מגיעה מצורך,או מחוסר במשהו,אלכוהוליסט מספר שהוא שותה בכדי להתמסטל...
אך האמת שהוא שותה,בכדי לשכוח דברים שהוא מפחד לזכור.... אז הוא שותה אלכוהול והופך לחסר אונים מולו ....
מכור למין הוא חסר אונים מול תאוותו ויצרו שלו !!!!!!!!!!!
מיהו מכור למין ?
כל אדם יכול להיות מכור למין בכל גיל ובכל מגזר,לרוב גבר רגשן,שההתמכרות עוזרת לו להתמודד עם...
שעמום,בדידות,עצב,חרדה,ריקנות,חוסר אונים...וכו' .....וכמו כל מכור בסופו של דבר,הוא יבין את ההרס שהוא גורם לעצמו ....
ותמיד לאחר הסקס הסיפוק,הוא יחוש רגשי אשם,בושה,ובמיוחד סוג של ריקנות(תחושות אותם עוברים גם אנשים שאינם מכורים,לאחר ביקור ראשון אצל זונה).והוא תמיד יאמר בליבו "זהו אני מפסיק זו הפעם האחרונה"...
אך הוא עדיין לא מבין שההתמכרות כבר שולטת בו ובחייו,והוא תמיד ישקע בדיכאון,ריקנות,ובושה !!!
אך לאחר זמן קצר מעגל הקסמים נמשך .....והוא חוזר לסורו ....
סיכום נושא ההתמכרות :
מכור למין מאמין,שמין הוא הצורך החשוב ביותר בחייו,ושרק הוא יכול לספק את הצרכים של עצמו.
אך באופן אישי ובתוך תוכו,הוא מודע לכך שהוא אדם לא טוב,ועושה דבר לא טוב !!!
הוא פוגע בזוגיות שלו (התגרשתי ארבע פעמים)הופך אותו למתבודד,מסתורי ...עד כדי איבוד עבודה.
והפסד של ממון רב !!! ובנוסף סיכון גדול לחלות במחלות מין,ואף הדבקת בת הזוג במחלה ...
מכור למין מתנתק מרגשותיו בעת הסקס,ובעת חיפושיו אחר המין המזדמן הבא !!!!
מסקנה כללית על כל הנושא :
האשם העיקרי בהתמכרות? הוא האינטרנט...סם ממכר עבור כל המכורים למין...נ ק ו ד ה ......
בצורה מופשטת יותר גבר שאוכל אצל אימו כל חייו,והוא מכיר רק את האוכל של אימו,הוא תמיד ישבח את תבשיליה של אימו,וזאת למרות שהיא לא יודעת כלל לבשל,פשוט זה מה שהוא מכיר ויודע !!!
גבר שמכיר אישה בגיל צעיר ולא היו לו מספיק נשים בחייו,הוא מסתפק במועט ושמח ומאושר על שאישה נפלה בחלקו,הוא תמיד ישבח אותה,ויאמר שהסקס איתה הוא הטוב בעולם,למרות שהיא כלל לא יודעת לעשות סקס טוב.
פשוט זה מה שהוא מכיר,וזה מה שהוא יודע ....
גבר שאוהב לאכול אוכל משובח במסעדות,תמיד יחפש מסעדה טובה יותר מהאחרת...זו ההנאה שלו ...
גבר שאוהב נשים.תמיד יחפש עוד אישה,למרות שאישתו אישה טובה,תמיד יחפש מישהי מרגשת יותר,זו הנאתו ....
פתיחות גבר/אישה:
ישנו שוני עצום בין פתיחות של אישה...ופתיחות של גבר בפני אנשים חדשים ....
אישה היא אמנם המין החלש,אך באופן כללי אישה פחות זקוקה לגבר..גבר זקוק לאישה יותר,(את רוב הגירושים יוזמות נשים).
אישה יכולה לצאת ולהנות עם חברה בקניון,בקפה,לדבר שעות על בגדים,תחתונים,ונעליים. וכו'......
שני גברים אחרי שתי דקות של נימוסים,מיד מדברים רק על סקס סקס ועוד סקס ...
אישה זקוקה לפתיחות ואמון רב עם חברה,בכדי לדבר איתה על החויות המיניות שלה...
אצל גברים זה אחרת,שני גברים זרים לחלוטין,מספיק שתעבור לידם בחורה סקסית במיני וחולצה חשופה...
יש ביניהם קודים על חושיים במבט,באותו רגע הם חשים שהם חברים,רק עצם ההתבוננות המשותפת על אותה בחורה. לכן רוב המכורים למין הם גברים !!!
מהו ההבדל בין זיין ...לזונה ....
גבר שמזיין הרבה נשים,הוא בר זיין ....
אישה שמזיינת הרבה גברים היא זונה בת זונה ....
יחי ההבדל הקטן ...
מסקנות :
מומלץ להתאהב...להתחתן...ולהתרגש...ובמידת הצורך להתגרש !!!
רק לא לשכוח, גירושים עולים הרבה יותר מנישואים (נישואים זה הפרומו של הגירושים).
תביאו ילדים לעולם,זהו חלק חשוב מתהליך ההתבגרות,והבשלות של כל אדם ...
בדיוק כפי שפרחים ופירות של עץ,הופכים אותו לעץ מעניין,וגבר ללא ילדים משול לעץ ללא פרחים ופירות !!!!
מסקנה סופית :
אני יכול להבטיח לכם בודאות רק שני דברים :
*יום אחד כולנו נשוב אל ההאדמה ממנה באנו ....
*זונה היא קרן אור היא לא מוחשית,לעולם לא תצליחו באמת לתפוס קרן אור בידיכם ..
זהו מרדף חסר תועלת,חסר תכלית,וכל מה שהוא עושה זהו רק סיפוק רגעי,בדיוק כמו נרקומן,או אלכוהוליסט...
המספקים את עצמם בסיפוק רגעי בלבד !!!כל הרצון למצוא זונה שתמלא אותנו במשהו ...הוא שקרי והזוי לחלוטין !!!!
לסיכום : אני עדיין מעט מכור,אך שולט בעצמי,חלק מכם גם מכורים,ואני מקווה שלא תגיעו למצבים לא נעימים בחייכם...
ישנם מספר סרטים שנגעו לליבי בנושא ההתמכרות לדוגמא "האיש שאהב נשים" (1977)
אך יש סרט אחד שראיתי לפני מספר שנים,שגרם לי לשינוי גדול בחיי..
הסרט נגע לליבי,ממש חשתי שאני השחקן הראשי בסרט...
מוקדש כחומר למחשבה ....הסרט "בושה"(2011) shame
המשך יבוא ..........
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
83

שאפו ענק!!
אני חייב להגיד שמאוד נהנתי והתרגשתי מהפוסט.
חלק מהנקודות שרוני כתב עליהן ממש נגעו בי.
84הנה לכם סיפור של "לחצן"..."לחצן" של כישרון כתיבה, "לחצן" של רגישות,"לחצן" של כריזמה ונתינה....אז כן הוא "לחצן" המצליח למשוך תשומת לב לזיוניו בכישרון רב...ובדרך מושך איתו אנשים רבים..
אך קודם כל הוא בן אנוש שאם דוקרים אותו, הוא לא מדמם? אם מדגדגים אותו, הוא לא צוחק? אם מרעלים אותו, הוא לא מת? ואם עושים לו עוול , הוא לא נוקם?
אסיים בבדיחה..בחסות רימינג מעשי (מתגעגעים)
אדם מגיע לרב רוני ומבקש שיעזור לו ויתפלל לאלוהים עבורו על מנת שיגבר עליו היצר ויפסיק ללכת לנערות ליווי.
הרב רוני אומר : בסדר אך קודם עלי לדעת במי מדובר, האם זאת שולה מעפולה, יונה מנס ציונה , בת שבע מבאר שבע , נינה מבינימינה , אנה מרעננה , בקיצור הרב רוני עובר עם האיש על רשימה ארוכה עד שהם מגיעים ל ניקול . בקיצור , לאחר שבועיים נפגש האיש עם חבר השואל אותו האם הרב רוני הצליח לעזור לו. ודאי: לא תאמין כמה שמות חדשים הוא הכניס לי לבנק המטרות.
זה הרוני שאני מכיר...
.You so need a Daddy, little girl

86רוני,
סיפוריך מרתקים ואינני מפקפק בהם.
ובכל זאת,את הסיפור המרתק מכולם אתה עדיין שומר צמוד לחזה.
איך,למרות ההתמכרות הטוטאלית לסקס,במחשבות ובמעשים,הצלחת בחיים ה"אמיתיים"
הצלחת הן כלכלית,הן חברתית,הן משפחתית ונותר לך אף זמן עבורינו ידידיך
הוירטואליים.
בכח אישיותך הכובשת והמתפרצת מתוך הכתוב הפכת להיות עמוד התווך של הפורום.
מתי? איך? מצפה בשקיקה גם לסיפור הזה.
אוהב ומעריך מאד את כתיבתך והתמסרותך לפורום.
שתהה שנה זו פוריה ובעיקר שמחה לכולנו.
סיפוריך מרתקים ואינני מפקפק בהם.
ובכל זאת,את הסיפור המרתק מכולם אתה עדיין שומר צמוד לחזה.
איך,למרות ההתמכרות הטוטאלית לסקס,במחשבות ובמעשים,הצלחת בחיים ה"אמיתיים"
הצלחת הן כלכלית,הן חברתית,הן משפחתית ונותר לך אף זמן עבורינו ידידיך
הוירטואליים.
בכח אישיותך הכובשת והמתפרצת מתוך הכתוב הפכת להיות עמוד התווך של הפורום.
מתי? איך? מצפה בשקיקה גם לסיפור הזה.
אוהב ומעריך מאד את כתיבתך והתמסרותך לפורום.
שתהה שנה זו פוריה ובעיקר שמחה לכולנו.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
88צודק אחים, גם בסקס יש מה שנקרא over dose
וצריך לעשות הפסקה..
נשים אי אפשר איתם ,אי אפשר בלעדיהם...
89קראתי את מה שבן הרב כתב וזה נגע לי בלב , אומנם אני לא מכור ברמות שהוא מספר ואף רחוק מזה , אבל אם אני לא נוסע לפחות לאוקראינה פעם או פעמיים בשנה אני משותק בנפשי , אני נוסע פעמיים כל פעם שלושה שבועות ממלא מחסנית וחוזר לארצנו ואז אני נכנס לאבל ארוך עד לנסיעה הבאה
זה ממש ממלא את חיי !!!!!!!!!!!!
כל מה שהוא כותב לגבי הנשים באוקראינה הוא צודק
אבל זה לא מיועד לכל אחד רק למי שדובר את השפה , מי שלא בבעיה רצינית וימצא עצמו מזיין רק זונות או שאריות במעדונים או בפוקס יפול על אחת שדוברת קצת אנגלית
בקיצור ! מי שהיה מבין ואני לא מדבר על מישהו שנסע למספר ימים , אלא מי שנסע לתקופה מספר פעמים מבין את נפשו של הכותב
ללמוד רוסית ולנסוע
מעשה בבחור ישראלי בן 34 שהיה גר בארה"ב ועשה חיל שם וישב על 15 מיליון דולר ושמונה דירות ונסע פעם לאוקראינה לעסקים והבין מה קורה והתחיל להתמכר ונסע מספר פעמים בשנה ואז קיבל החלטה שהוא מקפל את כל עסקיו וחי מן הריבית והשכירות ועובר לגור באוקראינה ( למד רוסית בבית ספר לשפות והגיע מוכן )
כיום הוא חי באחת הערים באוקראינה כבר כשנה , הבחור יצא לפנסיה מוקדמת בגיל 34 וחי כמו מלך ורק נהנה ומזיין ומידי פעם מגיע לישראל לחופשות חג לבקר את משפחתו והכסף זורם מארה"ב.
הוא מקבל כל חודש תשואה/הכנסות של כעשר אלף דולר וחי כמו מלך במקום שמשכורת ממוצעת ( לא בקייב או אודסה או לבוב שם משכורת 250-300 דולר ) היא 100 דולר .
אני בקשר יומיומי איתו והבן אדם נהנה מחיוו ולפעמים אני חושב שהלוואי היה לי האומץ שלו
תבינו זה עולם ומלואו שם אבל למי שיודע שפה ומבין את המנטליות ויודע איפה לצאת , איפה לבלות , איפה לאכול , איפה לתפוס את הנשים ( לא ברחוב ) , יש שיטות וזה ממש קל , אבל צריך לדעת וניסיון
מי שלא מבין אז אוכלים אותו שם ומנצלים אותו ולכן צריך להיזהר
אז אני מסכם שזה גן עדן אבל צריך להיזהר מאד , ורק למי שמנוסה שם.
אני מבטיח שאני יגיע אני יפרסם דוח יומי( אני פרסמתי במסע הקודם שלי , נא לחפש תחת הערך " לבוב " )
ועדיין למי שאין ניסיון אז זה רק קייב או אודסה כל השאר יהיה קשה למי שאינו דובר השפה כפי שהסברתי פה
אני הגעתי לשם בשנת 1991 לאחר התפרקות ברית המועצות ואז זה היה חגיגה , בית זונות אחד גדול משכורת הייתה 20-40 דולר לחודש ואני הייתי משתולל עם 100 דולר כמו מלך שבועיים אבל זה כבר נגמר ואגב לא היו זרים וכל זר היה נכס לבחורות המוקמיות , היית יושב בדיסוטק מעופש ונשים היו מתחילות איתך ובדרך לשירותים היית מקבל חיוכים או פתקים עם מספרי טלפון, אבל זה כבר עבר מן העולם
בהצלחה
בהצלחה
זה ממש ממלא את חיי !!!!!!!!!!!!
כל מה שהוא כותב לגבי הנשים באוקראינה הוא צודק
אבל זה לא מיועד לכל אחד רק למי שדובר את השפה , מי שלא בבעיה רצינית וימצא עצמו מזיין רק זונות או שאריות במעדונים או בפוקס יפול על אחת שדוברת קצת אנגלית
בקיצור ! מי שהיה מבין ואני לא מדבר על מישהו שנסע למספר ימים , אלא מי שנסע לתקופה מספר פעמים מבין את נפשו של הכותב
ללמוד רוסית ולנסוע
מעשה בבחור ישראלי בן 34 שהיה גר בארה"ב ועשה חיל שם וישב על 15 מיליון דולר ושמונה דירות ונסע פעם לאוקראינה לעסקים והבין מה קורה והתחיל להתמכר ונסע מספר פעמים בשנה ואז קיבל החלטה שהוא מקפל את כל עסקיו וחי מן הריבית והשכירות ועובר לגור באוקראינה ( למד רוסית בבית ספר לשפות והגיע מוכן )
כיום הוא חי באחת הערים באוקראינה כבר כשנה , הבחור יצא לפנסיה מוקדמת בגיל 34 וחי כמו מלך ורק נהנה ומזיין ומידי פעם מגיע לישראל לחופשות חג לבקר את משפחתו והכסף זורם מארה"ב.
הוא מקבל כל חודש תשואה/הכנסות של כעשר אלף דולר וחי כמו מלך במקום שמשכורת ממוצעת ( לא בקייב או אודסה או לבוב שם משכורת 250-300 דולר ) היא 100 דולר .
אני בקשר יומיומי איתו והבן אדם נהנה מחיוו ולפעמים אני חושב שהלוואי היה לי האומץ שלו
תבינו זה עולם ומלואו שם אבל למי שיודע שפה ומבין את המנטליות ויודע איפה לצאת , איפה לבלות , איפה לאכול , איפה לתפוס את הנשים ( לא ברחוב ) , יש שיטות וזה ממש קל , אבל צריך לדעת וניסיון
מי שלא מבין אז אוכלים אותו שם ומנצלים אותו ולכן צריך להיזהר
אז אני מסכם שזה גן עדן אבל צריך להיזהר מאד , ורק למי שמנוסה שם.
אני מבטיח שאני יגיע אני יפרסם דוח יומי( אני פרסמתי במסע הקודם שלי , נא לחפש תחת הערך " לבוב " )
ועדיין למי שאין ניסיון אז זה רק קייב או אודסה כל השאר יהיה קשה למי שאינו דובר השפה כפי שהסברתי פה
אני הגעתי לשם בשנת 1991 לאחר התפרקות ברית המועצות ואז זה היה חגיגה , בית זונות אחד גדול משכורת הייתה 20-40 דולר לחודש ואני הייתי משתולל עם 100 דולר כמו מלך שבועיים אבל זה כבר נגמר ואגב לא היו זרים וכל זר היה נכס לבחורות המוקמיות , היית יושב בדיסוטק מעופש ונשים היו מתחילות איתך ובדרך לשירותים היית מקבל חיוכים או פתקים עם מספרי טלפון, אבל זה כבר עבר מן העולם
בהצלחה
בהצלחה
מתלהב
90רציתי להוסיף ניתן לחפש את יומן המסע לאוראינה גם תחת חיפוש שם משתמש ruko
מתלהב