כ בשבוע הקרוב שני מפגשים,אחד בערב ביום שני ה21.11:) - דף 9 - סקס אדיר

בשבוע הקרוב שני מפגשים,אחד בערב ביום שני ה21.11:)

81

חברה,
ראשית, כל הכבוד על הארגון
אין ספק שיש כאן התפתחות של במה חדשה בסצנת הסקס בתשלום בישראל

אני רק חייב להעלות נקודה שמאוד מטרידה, וזה ניצול לרעה את הנכונות של הבנות שמגיעות למפגשים האלה.

במפגש האחרון השפריצו לאולגה על הפנים בניגוד למה שהיא ביקשה
מפגש לפני זה דיווחו כאן על הכנסת הזין לאנה ולליקה בלי הגנה, תוך כדי "התחזות" וכאילו שמלביש קונדום על הזין

כל זה מטריד מאד, ומי שעושה את הדברים האלה חייב להיות מדווח ולהזרק מכל המדרגות של המפגשים האלה.

כמו כן, יש לי עוד מידע מאוד מטריד בנושא,מידע שאני אעלה אותו עכשיו, כי זה מידע שקיבלתי אותו בדיסקרטיות
והוא המשך ישיר לחוצפה של אחד החברים שמשתתפים במפגשים.

דיברתי עם אחד החברים שהשתתף במפגש הראשון שהיה בלופט הגדול, זה שבו השתתפו אנה, ליקה, אלונה והחברה של אחד המשתתפים.
הוא סיפר לי שבזמן שהוא השתין בשירותים, פתאום אלונה נכנסה לשירותים וניגבה את הכוס שלה מזרע!!

מישהו גמר לאלונה בפנים בלי גומי!
והיא נראתה עם פרצוף מודאג, ככה שכנראה היא לא ידעה מזה שמישהו מזיין אותה בלי גומי
הבחור סיפר לי שאחרי זה אלונה עוד ישבה שם, מנותקת לגמרי, והפסיקה לעשות סקס עם החברים.
אז כמובן שאין לו מושג מ זה, אבל יש כאן קו אדום שמישהו חוצה אותו.

אני חושב שחייבים לעלות על המניאק הזה, ויפה שעה אחת קודם.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

82
סלח לי אבל אתה ממש מגזים .
כל אחד צריך לקחת אחריו על עצמו . בטח הבנות שמסכימות להגיע למפגש כזה עם עשרות גברים חרמנים ,וגם מקבלות על זה הרבה כסף .
אם מישהו באמת גמר לה בתוך הכוס , זאת אחריותה ואשמתה לא פחות מהגבר עצמו .

מה שאני לא מבין זה איך אנשים לא מפחדים מלאבד את הדיסקרטיות שלהם . נשמע לי הזוי להיפגש ולהכיר דרך האתר הזה .

ומאיפה אתה יודע שהוא לא היחיד ?? אני די בטוח שעוד כמה זיינו שם בלי קונדום וגם זכותם לעשות כן אם אף אחד כולל הבמות לא העיר להם . במפגשים כאלה צריך לקחת בחשבון את כל התרחישים .

83
[QUOTE=מוזר31]סלח לי אבל אתה ממש מגזים .
כל אחד צריך לקחת אחריו על עצמו . בטח הבנות שמסכימות להגיע למפגש כזה עם עשרות גברים חרמנים ,וגם מקבלות על זה הרבה כסף .
אם מישהו באמת גמר לה בתוך הכוס , זאת אחריותה ואשמתה לא פחות מהגבר עצמו .

מה שאני לא מבין זה איך אנשים לא מפחדים מלאבד את הדיסקרטיות שלהם . נשמע לי הזוי להיפגש ולהכיר דרך האתר הזה .

ומאיפה אתה יודע שהוא לא היחיד ?? אני די בטוח שעוד כמה זיינו שם בלי קונדום וגם זכותם לעשות כן אם אף אחד כולל הבמות לא העיר להם . במפגשים כאלה צריך לקחת בחשבון את כל התרחישים .
[/QUOTE]
איך זה בדיוק אחריותה????
שהיא מוצצת למישהו.. ואחד מזיין אותה מאחורה...איך היא אמורה לדעת שהוא ללא קונדום...
אחריות מלאה על הגברים עצמם!!!
לפעמים הן מוקפות 5 גברים באמצע אקט מאסיבי...נראה לך שהיא יכולה לשים לב לכולם...
שבוע טוב
חייה ותן לחיות

84
צעיר לנצח וגם ניל מי מעלים נקודות חשובות והם צודקים
צריך לזרוק מכל המדרגות את מי שלא שומר על 2 כללים בסיסיים- בריאות וכבוד למשתתפות ולמשתתפים.
כמו שבשכונה היינו זורקים את המאניאק שהיה עושה פאולים בכוונה- כך גם במסיבות הללו ובמשנה תוקף כי מדובר על החיים שלנו!!!
להגיד שהבנות אחריות זה לא הוגן ולא חכם.
אנחנו רוצים אותם משתתפות וזורמות ולא בפאניקה תמידית
ולא הוגן- כי לעבריין יש אחריות, לא "לקורבן"
בקיצור, משתתפים יקרים- בחייכם כבדו את האירוע ולאלה ששותקים- אין מה לשתוק, אלא להוקיע מיד שרואים את זה

85
בחורה שמסכימה שיזיינו אותה כמה גברים בבת אחת , שתיקח בחשבון שיכולים לקרות כאלה דברים .
הבנות האלה לא צדיקות , הם עוסקות במקצוע עם סיכון למחלות ומקבלות הרבה כסף על כך . גם מציצה בלי קונדום לעשרות גברים שגומרים להם בפה , יכולה להביא לצחוקמחלתצחוקצחוק מין

אותו דבר בדיוק לגבי הגברים . גבר שנכנס לעולם הזנות ומזיין זונות בלי הפסקה , חייב להבין שיש סיכוי שהוא יחטוף מחלת מין , בטח אם הוא מזיין ביחד עם עשרות גברים אחרים שהוא לא מכיר ולא יודע מה מצב בריאותם .

86
[QUOTE=צעיר לנצח]דיברתי עם אחד החברים שהשתתף במפגש הראשון שהיה בלופט הגדול, זה שבו השתתפו אנה, ליקה, אלונה והחברה של אחד המשתתפים.הוא סיפר לי שבזמן שהוא השתין בשירותים, פתאום אלונה נכנסה לשירותים וניגבה את הכוס שלה מזרע!!מישהו גמר לאלונה בפנים בלי גומי!
והיא נראתה עם פרצוף מודאג, ככה שכנראה היא לא ידעה מזה שמישהו מזיין אותה בלי גומי
הבחור סיפר לי שאחרי זה אלונה עוד ישבה שם, מנותקת לגמרי, והפסיקה לעשות סקס עם החברים.
אז כמובן שאין לו מושג מ זה, אבל יש כאן קו אדום שמישהו חוצה אותו.
אני חושב שחייבים לעלות על המניאק הזה, ויפה שעה אחת קודם.
[/QUOTE]
תודה רבה. אמנם לא חשבתי להגיע למפגש כזה, אבל כן התכוונתי להיפגש לבד עם אלונה ועם אנה.
עכשיו אין שום סיכוי שאקח את הסיכון הזה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

87
אני מסכים שיש סיכון מסויים
אבל היום מקובל שלא מזדיינים ללא קונדום
ולא משפריצים על הפנים וכדומה ללא קבלת רשות

אינני יודע מי עשה את זה כי לא הייתי שם אבל חושבני שלאחר הפרסום כאן,
הבחור ייזהר שלא לעשות מעשים אלה בשנית, כי כולם יבדקו מה קורה
ולא יתנו שעוולות כאלה וכדומיהם ימשיכו להיות

ושוב כדאי להתנצל בפני הבנות שנפגעו
ושנדאג לשמור על כבודן כראוי

דין אחד לזה שנותן תשלום ולזה שמקבל תשלום
וכולנו נכללים באותה קטיגוריה

88
לא לעניין בכלל וחבל שכך.
אירגנתי לא מזמן עם מפגש עם אנה יחד עם חבר מהפורום (בחור תרבותי) והיה מצויין.
בעניין שוב לארגן 3-4 חבר'ה למפגש (לא קל לאור נסיון העבר- כולם פתאום מבטלים).
מי שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי
תודה

90
אני חושב שיש הסכמה כללית על חוקי מסוימים, בהם זיוןם עם קונדום ושמירה על הבקשות של הבנות,
אב מעבר לחבר מוזר 31 שהוא כנראה היה מניאק עוד כשהיה קטן, אני חושב שמארגן המפגשים צריך גם לחזור על הכללים לפני שהבנות מגיעות.

ולהכניס את הזין חשוף למישהי בלי שתדע, זה בוודאי לא אחריותה, גם אם היא מסכימה למצוץ לחמישה גברים אחרים באותו זמן.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”