כ היום שילמתי 400 שקל . האם נידפקתי ? - דף 9 - סקס אדיר

היום שילמתי 400 שקל . האם נידפקתי ?

82
לאחר עוד שיחה של חבר ..
הבחורה מתחננת לא ללכת לכיוונים אירוטיים ורוצה רק לעשות מסאג רגיל ו-או אימון כושר
אז מי שרוצה אימון או מסאג רגיל מכוסית היא הכתובת
וממליץ לא לבקש או לזרום איתה לדברים אחרים
היא באמת בסהכ ילדונת ה לחזור לחיים נורמליים אחרי שכבר נכתב פה שהיתה במקומות אפלים

84
אין לי שום רצון להגיע לקטע אירוטי כלשהו, מי שהיה-ניצל את החולשה הזמנית.
שחררו אותה, היא לא רוצה ולכן זה גם לא כיף.
מרגישים שאין לה שום רצון והיא עשתה את זה רק בגלל הכסף- לכן זה לא שווה את זה.
לכו למי שסבבה עם זה, היא לא בקטע ולא מתאימה לזה.

85
אני הייתי אצלה עוד לפני שפרצה לה דלקת בידיים ככה שזכיתי לעיסוי מקצועי מלא של שעה . ועל זה בעצם היה התשלום .
עם תום השעה היא נתנה לי במתנה על חשבונה את הבודי והגמירה. ולמה זה היה עם תום הזמן הרישמי של הטיפול - כי ככה יוצא שהיא לא נתנה לי משהו מיני בתשלום - אלא במתנה . כדי לא לצאת זונה . מאוד התחברתי לרעיון .
ברגשות מעורבים אני אומר שלשמחתי או לצערי לא זכיתי להשפריץ לה בפה.
מצד אחד זו מצווה גדולה להשפריץ לתוך פה כזה, מצד שני אם היא לא אוהבת אז אני לא רוצה. אבל אני דיי מקנא במי שזכו לחוויית ההשפרצה הזו.
לדעתי אם וכאשר תעבור לה הדלקת בידיים, ככל שעדיין יש לה או אין לה אני לא מעודכן, היא יכולה בכייף לעשות עיסויים מקצועיים פלוס הרפייה ידנית ב 250 שקל ( כמו שעושה למשל מיכל ) . אני בטוח שהרבה יהיו מרוצים מזה, לא כולם דורשים בודי ומציצה.
אני מניח שתאוות הבצע גורמת לה לקחת 400 שקל לחצי שעה של בודי ומציצה . זה הרבה יותר מכניס 400 לעומת 250 . זו בחירה שלה . היא גם הייתה יכולה ללכת לעבוד כדיילת יופי בסופרפארם תמורת 30 שקל לשעה.
אגב אימון כושר למי שבעיניין- היא יודעת מה היא עושה טוב מאוד בעיניין , היא משתתפת בתחרויות וזה, ככה שמי שבעיניין של פיתוח מסת שריר חיטוב וזה - אז היא מאוד מומלצת. אולי אני אלך אליה בנושא הזה מאחר והתחלתי לאחרונה להתאמן.
ולכל המאות שפנו אליי בפרטי ורוצים את המספר שלה: אז ל 30 הראשונים נתתי. אחר כך הייתה עליה היתנפלות ( מה שלדעתי ייתכן, יחד עם הדלקת תרם לעליית המחיר יחסית לקיצור הזמן ) וגם מישהו טרח לספר לה על הפורום והפוסט - וזה עיצבן אותה, והיא נזפה בי והיא דרשה שלא אתן יותר את המספר שלה, אז אני מכבד את רצונה ועימכם הסליחה.
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

87

כנראה ששיקרו לי או ששלחו אותי לבחורה הלא נכונה. נאמר לי פשוט לא לומר שום דבר להגיע לעיסוי רגיל להתפשט ולחכות להמשך. ביצעתי בדיוק כפי שהוסבר לי ולקראת סוף הזמן כשראיתי שזה לא הולך לשום מקום התחלתי לנסות לקדם עניינים וברגע הזה העיסוי הפסיק והתבקשתי ללכת מהמקום.

אני לא יודע אם זו הבחורה שרוטה או שקיבלתי פרטים לא נכונים. הבחורה שהייתי אצלה היא עם קעקועים ושיער ירוק או כחול אם אני זוכר נכון.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”