כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 86 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

851
היי,
לאחר קריאה פסיבית בפורום החלטתי לדווח,

בשבועות האחרונות יצא לי לפקוד את האיזור מס' פעמים, אין ממש מציאות..
הרבה שבורות מבוגרות וקוקס, זה מה שיש באיזור.

אדווח על שתיים שלדעתי הכי פחות גרועות ממה שיש שם, עם שתיהן ביקשתי מציצה חשופה וגמירה בפה ב100

נטשה: בחורה בסביבות ה40, נמצאת בסוף רחוב המרכבה לכיוון המלאכה.
השקיעה במציצה והיה נראה שמשתדלת לרצות, קצת טכנית אבל התייחסה יפה והיה לה חשוב לוודא שאני מרוצה ושאחזור

מור: טוענת שבת 27, התנהגות קצת מוזרה, מוצא ישראלי ויחסית צעירה,
מציצה עם רמה ירודה ושמרגישים שיניים, שביקשתי שתתפשט כדי להעלות את הגירוי עשתה לי פרצוף,
לאחר כ5 דק' של מציצה התחילה לשאול כל שניה "נו אתה גומר" שקצת הוריד והרגיש תקתוק ולבסוף שהגיעה הגמירה אפילו מגבונים לא היו לה.

לפי הרשמים שלי אין ממש מציאות...

852
אתמול סיבוב קצר בחולון בשעה 8 וחצי בערב..ברחוב המרכבה ממש בכניסה מצומת טמפו הקבועה בתחנת אוטובוס..מהצד השני של הכביש ליד הסופר עמדה מבוגרת (לא בטוח מה שמה) לא עניין אותי והמשכתי לרחוב הפלד בתחנת אוטובוס קצת לפני התחנת דלק (אם באים מהצד של התחנת דלק אז קצת אחרי) ישבו 2 כוסיות ממש מישהו העלה אותם אז חיכיתי..חזרו מהר מדי והרחתי עקיצה אז ויתרתי.. זה כל מה שהיה בחולון אתמול.
שאלה קטנה..אורית/קריסטל איפה עומדת בחולון ובאיזה שעות אם בכלל?

853
לנו, סטוץ בכביש הוא כמו עזרה ראשונה לדעתי....
היום הייתי צריך עזרה ראשונה.

הערב בערך בשעה 21
לייד הקיוסק על הכביש הראשי
רוסיה בלונדינית
לא הכי יפה בפנים
גוף לא רע בכלל וחזה יפה.
אבל שרות חרא אפילו לעזרה ראשונה.

855
שלום לכולם, דיווח ראשון שלי מקווה שיהיה מועיל.

היום הייתי בחולון בשעה 22:00 המטרה הייתה התנסות ראשונית עם קוקסינלית.

ברחוב הפלד היו הרבה קוקסינליות חלקם מאוד נשיות ויפות חלקם גבריות.
בנסיעה מזרחה לפני הכיכר הגדולה שלפני רחוב המלאכה הבחנתי בקוקסינלית מאוד נשית וקומפקטית מכיוון שהייתי בכיוון הניגדי
חיפשתי לעשות פרסה, עד שחזרתי אליה נעלמה (כנראה על עלתה על רכב אחר)
פרססתי שוב בכיכר ובמהלך הנסיעה מערבה כ 50 מטר מהכיכר עצרתי ליד קוקסינלית בלונדינית בעל חזה מרשים לבושה בגופייה ארוכה ותחתונים.
הזמנתי אותה לרכב ונסענו. כשהגענו למקום יצאנו מהרכב.
חווית הסקס הייתה טובה: לא מתנשקת אבל מאוד נחמדה וזורמת. מציצה מקונדמת טובה ללא גרון עמוק. לא נותנת למצוץ לה.
לגבי הזיון בדוגי תחת קטן ומתוח נותנת קונטרות טובות.
סה"כ היה זיון טוב. להזכירכם זו היתה הפעם הראשונה שלי עם קוקסינלית אז יכולת ההשוואה שלי לא גבוהה.
אבל בכל זאת מאוד שירותית וסבלנית.

ציון על המראה: 9
ציון על השירות : 8
מחיר : 100 ש"ח

מצטער מההתרגשות לא שאלתי לשמה.

מקווה שנהנתם מהדיווח.

857
יום חופשי מהחוקית, התארגנות על יציאה לשטח.
קראתי את הדיווחים על נטלי האתיופית ועל כריס הרוסייה, שתיהן באזור הר ציון, אז הנעתי את הרכב ונסעתי.
כמה סיבובים בשעה 22:00 בהר ציון ולא היתה אף אחת מעניינת, בטח לא השתיים שרציתי.
כשנמאס לי הר ציון הלוך וחזור (אגב, פרט לאזור של הקוקס, יש עוד מקומות באזור שכדאי לעבור בהם?)
בלית ברירה נסעתי לחולון.
כרגיל היו שם אוריתקריסטל שכבר דגמתי כמה וכמה פעמים, שתי "מפלצות" רוסיות שאני מעדיף לחזור הביתה ולעשות ביד, כמה קוקס (לא הרבה) ולפתע ראיתי את ריקה.
גם את ריקה דגמתי הרבה פעמים ואני חייב להודות שיש לי איזו חולשה אליה.
קודם כל - הבן-אדם שמאחורי הזונה. ריקה חולה כבר כמה שנים והיא טופלה כחולת לימפה. רק לפני מספר חודשים היא אושפזה לזמן ארוך והרופאים (כן, אלה שלומדים 7 שנים כדי "לרפא" אותנו)הבינו שהם טעו ובכלל יש לה בעיית כליות חמורה, שהטיפולי לימפה רק החמירו אותה. אז עכשיו היא בדיאליזה כל יומיים, היא רזתה מאד והעור שלה, בגלל הדיאליזות, קצת יבש.
"ציצי קטן, כוס קטן, שכל קטן" ככה היא מתארת את עצמה וכך היא.
הכוס שעיר בעדינות, מריח כמו שכוס אמור להריח (הייתי קליינט ראשון אז גם הייתה אחרי מקלחת). האצבע שלי כנכסה בקושי והייתי צריך "לעבוד" (בהנאה) הרבה כדי קצת לשחרר אותו.
מציצה חשופה, כמה ליקוקי כוס עסיסיים, קצת קרם ידיים על הקונדום והופ - לזיון עצמו.
מה שאני אוהב אצלה, מעבר לכוס הצר וההדוק, זה שאיתי (אולי גם עם אחרים, לא יודע) היא מוכנה לעשות הכל כמו שאני רוצה (חוץ מאנלי). אצבעות? טוב. ללקק? הולך. מציצה חשופה? סבבה. רוצה לצלם? אין בעיה (רק בלי פנים). קשה לה תנוחות כמו דוגי או לרכב, בגלל התחבושות לחץ שעדיין יש לה ברגליים היא לא מורידה מכנס אלא רק עד אמצע הירך. אז רגליים באוויר ויש חדירה.
נהנתי? כן. אחזור? אני מניח שכן, שוב גם כי עושה לי טוב לשלם לה, אפילו קצת יותר מהרגיל (100 מ+ז) שיהיה לה.
אני פרייר? אולי, אבל זה עושה לי טוב לעשות לה טוב.

אח"כ חזרתי לאזור הר ציון, לחפש את השתיים ההן. הסתובבתי שם עד 1:30 ולא ראיתי.
חבל. הייתי עושה סיבוב שני עם אחת מהן.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

858
היו זמנים שהייתי לוקח את חולון כאופציה ולעיתים קרה גם שנתקלתי בהפתעה טובה.
בשנים האחרונות הפסקתי את ביקורי שם וזאת לאחר שהתפריט לא מצא חן בעיני,נוכחתי לדעת
כי כל הבחורות העובדות באזור הן מבוגרות או קוקסינלים ולכן כל עוד לא יוכח אחרת איני רואה עצמי חוזר לשם.

למרות הכל,
נהנתי מאוד לקרוא מכתיבתך ולדעת שיש עדיין מי שדואג "להציץ" בגיזרה שהפכה זקנה עם השנים
ולקוות שאולי בעתיד יגיעו בשורות מרעננות יותר.

860
אכן חולון "נהרסה" עם השנים, תיכנסו לשירשור על דייט 69 ותבינו לבד למה.
אני חייב לציין, שיש שם אחת בוכרית או קווקזית, גיל בערך 40, 1.60 מקסימום, שיער שחור ארוך
מבנה גוף סביר (לא מלאה לטעמי), אבל שני בלונים ענקיים, ממש קשים והיא טוענת בתוקף שלא סיליקון.

מה שכן.... לא נחמדה, קרה, תקתקנית, ומחזיקה מעצמה מינימום פאמלה אנדרסון.

באופן אישי, הייתי חייב פעם אחת להיות איתה.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”