כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 89 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

881
התאילנדיות במקור באות ממונגולה, כמובן שהשבחת הגנים בהמשך השילוב עםמהסינים והיפנים הביאו להשבחת הגזע, לדעתי הם יפות אבל אין ספק השילוב עם הסיני והיפני יפה הרבה יותר. נפוץ בתאילנד הן מחדירות סיליקון לסנטר ולאף על מנת שהוא יהיה ארוך יותר, לדעתי מגוחך אבל הרבה ילדות עושות את זה .נכון לעכשיו העוזרת עם מספר בלילה ובבוקר וגוני כבל לא עומד, למעשה כבר אין לי כח וכואב לי בירכיים מרוב פעולות האגן, אני הולך לאסוף חמודה בשעה 13:00 ונראה לאן זה יתקדם, לעוזרת יש הרבה כח והיא גדולה ככה כשהיא מעלי היא פשט מזיינת לי תצורה ככה שממש לא נשאר לי אוויר סיטואציה מצחיקה עד שאני נחנק חחחח ומתנשף ומוזיז אותה, למעשה עכשיו אני יודע מה מרגישות התאילנדיות עם הגוף הקטן כשמישהו גדול מימדים רוכן מעליהם.אני מקבל הרבה הודעות לגבי תאילנדיות צעירות, אז יש בסוי 78 וסוי 33 בנות 18-24 בסוקומוויץ לדעתי חובה להיות שם וזה חויה נעימה לא פחות מפאטיה.

883
המראה החיצוני הוא עניין סובייקטיבי....

בנוגע לתאילנד יש לי כמה שאלות

אני טס בדצמבר של לשמה ואני רוצה לשמוע קצת חוות דעה בנושא שמעתי שזה ה HIGH SEASSON?
עכשיו מבחינת מחירים זה עולה בהרבה?
אניי רוצה לשהות שמה כחודש אני ועוד 2 חברים....
אשמח להמלצות
[בעיקר מסיבות,סקס וכדומה]

ושאלה אחרונה עד כמה התיירות שמה קלות להשגה?
[בכל מקרה בחול בחורות קצת יותר שובבות מאשר במקום מגוריהן...]
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

884
[QUOTE=שחר סגל]התאילנדיות במקור באות ממונגולה, כמובן שהשבחת הגנים בהמשך השילוב עםמהסינים והיפנים הביאו להשבחת הגזע, לדעתי הם יפות אבל אין ספק השילוב עם הסיני והיפני יפה הרבה יותר. נפוץ בתאילנד הן מחדירות סיליקון לסנטר ולאף על מנת שהוא יהיה ארוך יותר, לדעתי מגוחך אבל הרבה ילדות עושות את זה .נכון לעכשיו העוזרת עם מספר בלילה ובבוקר וגוני כבל לא עומד, למעשה כבר אין לי כח וכואב לי בירכיים מרוב פעולות האגן, אני הולך לאסוף חמודה בשעה 13:00 ונראה לאן זה יתקדם, לעוזרת יש הרבה כח והיא גדולה ככה כשהיא מעלי היא פשט מזיינת לי תצורה ככה שממש לא נשאר לי אוויר סיטואציה מצחיקה עד שאני נחנק חחחח ומתנשף ומוזיז אותה, למעשה עכשיו אני יודע מה מרגישות התאילנדיות עם הגוף הקטן כשמישהו גדול מימדים רוכן מעליהם.אני מקבל הרבה הודעות לגבי תאילנדיות צעירות, אז יש בסוי 78 וסוי 33 בנות 18-24 בסוקומוויץ לדעתי חובה להיות שם וזה חויה נעימה לא פחות מפאטיה.[/QUOTE]
התאילנדיות במקור באות ממונגוליה????
ידידי התאילנדיות במקור באות הפלא ופלא...מתאילנד מבולבל

886
גם אנחנו רוצים לחיות בעולם של שחר סגל
עולם בו נשים גומרות במציצה
עולם בו תאילנדיות באות ממונגוליה ותאילנדים ממארס.
מעבר לזה שיש בתאילנד 3 עמים דומים אך שונים
(מלאים בדרום, לאואים במזרח ותאילנדים בכל השאר)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”