כ אנג'לינה / נטע [סקס אדיר, דירות דיסקרטיות] - דף 10 - סקס אדיר

אנג'לינה / נטע [סקס אדיר, דירות דיסקרטיות]

91
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=frid]עזבה את הארץ(לא יודע לאן בדיוק)למשך שנה.[/QUOTE]
בטוח? עלתה מודעה חדשה לאתר, עם אותו מספר טלפון ששימש את אנג'לינה.

[/QUOTE]

המודעה הזאת מתפרסמת מזה חודשים וזכור לי שהיו דיווחים על כך,גם אני ניסיתי את מזלי ולא הצלחתי להשיגה.
UMA2013-09-03 16:14:25
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

92
המודעה הזאת אכן מתפרסמת מזה חודשים (לסרוגין לדעתי).
אבל בניסוח הזה? (עם השם 'קיקה') - לא זכור לי שראיתי את המודעה הזאת שבוע שעבר.
מה שאומר שבמידה והמודעה אכן היתה, בוצע בה שינוי בשבוע האחרון (כל זאת במידה וזכרוני אינו מטעה אותי).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

93
גם לי זה נראה מוזר... אם היא לא בארץ - למה להמשיך לשלם על המודעה? אבל אולי זו מודעה+טלפון שעברו למישהי אחרת...Ermm אנא עארף...

מבולבל

לפני כשבוע הייתי באיזור ר"ג משעות הבוקר ועד אחה"צ המאוחרות וחשבתי בהחלטה ספונטנית לחלוטין לנסות להיפגש איתה. בין העניינים שהיו לי התקשרתי לסירוגין במשך כמה שעות לשני הטלפונים הפירסומיים שלה(052-5949067 והישן יותר - 054-8832196) ולא היה מענה בשניהם(תא קולי במספר הישן יותר). האמת שבכלל שכחתי מהעידכון של החבר fridמבולבל... נו בקטנה...צחוק

נ.ב - התמונה כאן: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6924
כשהיא יושבת בכריעה על החול ממש ממש דומה לאנג'לינה...
zooz

94
מהומה רבה על לא דבר.
חבר'ה יש לי את הנייד האישי שלה והיא נמצאת אצלי בווטס אפ והיה רשום חודש שעבר בסטטוס שלה עוזבת ב1 לאוגוסט למשך שנה

וב-2 לאוגוסט כבר מופיע עזבתי.
הנייד שלה לא מחובר כעת.

אני מאמין שישנם עוד אנשים שמחזיקים בנייד שלה שהיו איתה בקשר ויוכלו לאמת את דבריי

חייה ותן לחיות

96
[QUOTE=קישקשתא]המודעה הזאת אכן מתפרסמת מזה חודשים (לסרוגין לדעתי).
אבל בניסוח הזה? (עם השם 'קיקה') - לא זכור לי שראיתי את המודעה הזאת שבוע שעבר.
מה שאומר שבמידה והמודעה אכן היתה, בוצע בה שינוי בשבוע האחרון (כל זאת במידה וזכרוני אינו מטעה אותי).
[/QUOTE]

ראיתי המודעה המדוברת (עם השם 'קיקה') בחודשים האחרונים. לפני כן היתה מודעה עם השם נטע.

[QUOTE=לקסר]
גם לי זה נראה מוזר... אם היא לא בארץ - למה להמשיך לשלם על המודעה? צחוק
[/QUOTE]

חשוב על האפשרות הבאה: בנובמבר 2012 היא שילמה על המודעה לשנה מראש (וקיבלה הנחה...קריצה)
באוגוסט 2013 נסעה לחו"ל, והמודעה ממשיכה עד לתום השנה המשולמת.
המגביה עוף - ירחיק ראות

99
[QUOTE=סיימון]

אני יכול לאמת את דברי frid , גם לי יש את הנייד הפרטי שלה , ובשיחה שהיתה לי איתה לפני כחודש היא אמרה לי שהיא פרשה ולא תהיה באיזור בתקופה הקרובה , לא ניסיתי לחקור יותר מדיי אבל נתנה לי להבין שחו"ל זה הכיוון [/QUOTE]
כלומר שאם מישהו במשך שנה תקוע על השרשור הזה כל יום ומחכה שתהיה בו איזה התפתחות...
מתלבט ומתלבט כאילו הוא מינימום מתכונן לרכוש דירה - הוא די יכול להרגיש סוג של אידיוט, לא?

קישקשתא2013-09-28 17:14:09
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “המחסן המוסתר”