כ קוסטה ריקה - מומחה בתחום - דף 10 - סקס אדיר

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

91
טוב , לאור הפניות בפרטי . החלטתי לצאת במיזם מיטיב לציבור החברים בפורום.

* הדוקטור עורך סיורים ( למבוגרים ) מודרכים בסן חוזה קוסטה ריקה ליחידים או קבוצות ( עד 3-4 אנשים ) . הסיור של שעות יום או סיור של שעות הלילה עורך 3 שעות יהייה מייטיב , מהנה , בטוח וכמובן יחסוך הרבה כסף וזמן. למי שבא לקוסטה ומעוניין בפרטים נוספים לגביי הסיורים, שיפנה בפרטי. הסיור מלווה בתשלום ( ושווה כל גרוש :-) ) .
(או מייל במידה והדבר מקובל )
[email protected]

תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

93
[QUOTE=דוקטור N]טוב , לאור הפניות בפרטי . החלטתי לצאת במיזם מיטיב לציבור החברים בפורום.

* הדוקטור עורך סיורים ( למבוגרים ) מודרכים בסן חוזה קוסטה ריקה ליחידים או קבוצות ( עד 3 אנשים ) . הסיור של יום או של לילה יהייה מייטיב , מהנה , בטוח וכמובן יחסוך הרבה כסף וזמן לבוגרים. למי שבא לקוסטה ומעוניין בפרטים שיפנה בפרטי.

[email protected]

[/QUOTE]

דוקטור עוד תפתח חברה שעושה הדרכות לתיירות מין מרוב הביקושצחוק...כמו הבריטים והחברות שלהם שעושים טיולי STAG

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

94
[QUOTE=charmer]
[QUOTE=דוקטור N]טוב , לאור הפניות בפרטי . החלטתי לצאת במיזם מיטיב לציבור החברים בפורום.

* הדוקטור עורך סיורים ( למבוגרים ) מודרכים בסן חוזה קוסטה ריקה ליחידים או קבוצות ( עד 3 אנשים ) . הסיור של יום או של לילה יהייה מייטיב , מהנה , בטוח וכמובן יחסוך הרבה כסף וזמן לבוגרים. למי שבא לקוסטה ומעוניין בפרטים שיפנה בפרטי.
[email protected]

[/QUOTE]
דוקטור עוד תפתח חברה שעושה הדרכות לתיירות מין מרוב הביקושצחוק...כמו הבריטים והחברות שלהם שעושים טיולי STAG
[/QUOTE]

תודה על הפידבאק. עוד נגיע רחוק. תבוא לבקר !!

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

96
לאנשים שפונים אלי בשאלה איפה הכי טוב לנחות בסן חוזה בלילות הראשונים. אני אומר Hotel Del Ray . המקום נח לנחיתה , מדברים אנגלית שוטף והמלון יושב על מרכז העצבים של הבחורות העובדות בקוסטה ריקה. המקום יקר , ממוסחר ...והבחורות זונות אמתיות !!

בסיורים כמובן נלך למקומות הפחות ממוסחרים , עם הבחורות שבאות פעם בשבוע או חודש להשלמת הכנסה , המחירים המצחיקים והשרות החייכני ( כמו הדיווחים שהעליתי ) .

לינק על הוטל דל ריי :
https://www.youtube.com/watch?v=TebZ2UTmuRw

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

98
אחח אחח קוסטה ריקה . חודש שעבר ביקרו אותי שני נכבדים מהאתר . אני חושב שהיה נפלא עבורי וגם עבורם . יצאנו לסיור בוקר במכוני המסאזים וישר באותו יום סיור לילה במועדוני הסטפטיז . אני מקווה שיתרמו לפורום ויעלו רפורט משהותם.

היום יצאתי למכון המסאזים האהוב עלי. הקבועה שלי פתחה את הדלת והתברר שהיא עלתה בתפקיד ועכשיו היא אם הבית והמארחת. הייתי בקונפליקט של כמה רגעים אם לנצל את ההזדמנות ולהיכנס עם בחורה חדשה.מתברר שהקבועה בתפקידה החדש גם מקבלת לקוחות בשביל עצמה :-). החלטתי להיכנס איתה בכול זאת אולי זה יהיה פדיחה בישבילה בעוצמה כפולה עכשיו אם אכנס עם אחרת . נכנסתי איתה , אחרי הכל ההימור הוא בטוח לשרות טוב מאוד. סגרנו לחצי שעה במחיר ריצפה של 23$.
נכנסתי למקלחת המשותפת של כול החדרים כשיצאתי היא סימנה לי להיכנס לחדר חדש. אוופפפה איזה הפתעה , מדובר בחדר חדש שבמקום מיטת עיסויים צרה יש מיטה כפולה. הבחורה נשארת עם חזיה ותחתונים של ויקטוריה סיקרט... וכבר מכירה מה אני אוהב. התחילה בהתגפפויות מענגות כשאני פותח לה את החזיה ומפשיל לה את התחתונים עם הריקמה העדינה.התישבתי על קצה המיטה שעכשיו בגובה המתאים , הבחורה יורדת על הברכיים פותחת את המגבת שלי ונכנסת למציצה בלי קונדום איטית. אויייי גן עדן. עכשיו שיש מיטה ביקשתי ממנה לעלות על המיטה ודוגי סטייל מפוסק להפליא . היה נפלא . המשיכה במסאז מכף רגל עד ראש הרבה מעבר לזמן הקצוב . פירקה אותי . לסיום נכנסתי שוב להתקלח . הבחורה רוצה ללכת ביחד לקונצרט לטיני ... אני חושב שהיא רוצה קשר. :-)

דוקטור N

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”