כ מרינה - מעסה מחולון - דף 10 - סקס אדיר

מרינה - מעסה מחולון

91
קצת חדשות - הייתי אתמול אצל מרינה שוב. (קוראי המדור בוודאי יודעים שהיא חביבה עלי).

אבל הפעם - טוויסט בעלילה - לאחר 40 שנות הזנחה - החלטתי שהגיע הזמן לטיפול בכף הרגל (יענו - פדיקור)
הקוסמטיקאית היחידה שאני מכיר שעושה גברים (תרתי משמע) היא מרינה ולכן קבעתי.

אז אכן היה הפדיקור ,לקח שעה בגלל שזה הפדי הראשון והמצב היה מדורדר .דורש סבלנות ,אבל התוצאה בסוף - תענוג ,
הרי כל עב-בשר (יענו-שמן) כמוני יודע - קשה מאוד להגיע לציפרוניים ברגלים :-)

כמובן שהעדפתי להיות ערום ושחקתי עם עצמי בזמן שהיא עשתה את העבודה המקצועית
(זה כנראה המקום היחיד שאפשר לקבל פדיקור בעירום ולדעת שזה כולל הרפייה :-) )

בסוף כמובן נכנסו למיטה ,קבלתי את הסיום העליז ויצאתי יפה יותר ועם קצת פחות נוזלים בגוף.

נראה לי שהשלב הבא בטנספורציה שאני עובר יהיה להגיע אליה להסרת שיער באזורים הדרומיים - הבנתי שאפשר להסיר את השיער מכל המכלולים הקדמים והאחוריים - בתמורה לסכום צנוע וסיבולת כאב קצת פחות צנועה)

נ.ב. -
לטובת המתקשרים ששואלים שאלות בטלפון - אין סיכוי שהיא תדבר בטלפון על זיונים/הרפיות/מציצות וכו' - היא מאוד פוחדת משוטרים ולכן בדך כלל בשיחה היא תגיד משהו כמו טיפול מקצועי כולל בודי וכולל הכל. אין טעם לחפור .פשוט לבוא.
סה"כ מבחינת מדד ש"ח/ציצי - זו השקעה לא רעה בכלל.

BBWLover2014-03-19 09:31:41

מרינה - מעסה מחולון

92
הייתי אצלה יותר מפעם אחת, בפעם הראשונה והשנייה היה מצוין.
בפעמים האחרונות - היא נראית עייפה ושחוקה ביותר, עושה טובה אם נענית לאיזושהי בקשה, לא סבלנית, לא נחמדה בכלל. מתקתקת תוך רבע שעה: "נו כמה זמן"... חבל על הכסף

מרינה - מעסה מחולון

93
[QUOTE=tom82]הייתי אצלה יותר מפעם אחת, בפעם הראשונה והשנייה היה מצוין.
בפעמים האחרונות - היא נראית עייפה ושחוקה ביותר, עושה טובה אם נענית לאיזושהי בקשה, לא סבלנית, לא נחמדה בכלל. מתקתקת תוך רבע שעה: "נו כמה זמן"... חבל על הכסף
[/QUOTE]

צחוק בטח הייתה במחזור צחוק

אבל ברצינות במקרה הייתי שוב היום.
(אין מה לחדש מעבר למה שכתבתי בפוסטים קודמים.הדיווח הבא שלי יהיה,אינשאללה ,מתמר או שרי - אבל זה סקאלה אחרת של מחירים ועוד לא אישרו לי משכנתא נוספת)

קיבלה "נזיפה" ממני על השרות הלקוי מבולבל שקיבל tom82 ,היא התנצלה והסבירה לי על משהו שעבר עליה בתקופה האחרונה ואכן
המצברוח לא היה משהו ,אבל זה מאחור והיא חזרה לעצמה
מוחא כפייה

BBWLover2014-03-27 18:57:45

מרינה - מעסה מחולון

95
עדכון משטח מרינה:
הייתי אצלה לא מזמן (לא יצא לי להיכנס לדווח מאז).

לכל חובבי השדיים הענקיים, אתם צפויים להתאכזב.
הגברת עשתה דיאטה רצחנית, הורידה להערכתי 40-50 קילו, וכמובן שגם החזה קטן בהתאם. נכון שהוא עדיין מאוד גדול, אבל האטרקציה האמיתית במרינה הייתה שהוא היה בגודל פשוט עצום, וזה הסית את הדעת מזה ששאר הדברים במראה שלה הם סבירים, ולפעמים סבירים ומטה.

כיום בעיניי, אין לה שום יתרון על פני יתר בנות החזה הגדול שיש בתחום.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

מרינה - מעסה מחולון

97
ממש לא "הלכו". הם עדיין מאוד גדולים.
רק, שבעבר הם היו בהרבה יותר גדולים, וזה הפך אותה לאטרקציה. כשהיא עכשיו עם גדולים "רגילים", היא סתם עוד מבוגרת לא יפה שעושה מסאז' עם אקסטרות במחיר סביר.

מרינה - מעסה מחולון

99
צריך לפתוח פה תת-פורום הבנת הנקרא.

היא ממש לא רזה, היא מלאה. פשוט היא הייתה הרבה יותר שמנה.
החזה גדול כיום, כן, אבל לא באופן חריג כפי שהיה.
ובכל מקרה, בעיניי החבילה השלמה כיום היא הרבה פחות אטרקטיבית מפעם. כי היא לא יפה ולא צעירה, האטרקציה היחידה שם הייתה החזה הבלתי נתפש ובלתי נתפס. עכשיו הוא סתם גדול רגיל כזה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”