כל המקומות פתוחים כרגע
הגרא
92שם הבחורה אירה.
אין שום בעיה עם המשטרה באיזור הזה. השוטרים בעדנו
, והם מציקים רק באיזור מגורים כשיש תלונות של משפחות, מה שלא קיים בדרום תל אביב. בכל מקרה, הם יכולים רק לשאול שאלות, וגם זה מאוד מאוד מאוד נדיר.
[QUOTE=יון]הייתי עם אווה נותנת שירות מעולה אבל היא לא לטעמי. היא אמרה לי שיש שם מישהי יחסית צעירה, מישהו אולי יודע את שמה?
וגם איך אתם לא מפחדים להתסובב שם עם כל המשטרות באזור?[/QUOTE]
אין שום בעיה עם המשטרה באיזור הזה. השוטרים בעדנו

[QUOTE=יון]הייתי עם אווה נותנת שירות מעולה אבל היא לא לטעמי. היא אמרה לי שיש שם מישהי יחסית צעירה, מישהו אולי יודע את שמה?
וגם איך אתם לא מפחדים להתסובב שם עם כל המשטרות באזור?[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
הגרא
93שלום חברים,
השבוע היה קצת זמן פקדתי שוב את הגר"א 12 ופניי מועדות לאווה לא התקשרתי כי נמחק לי המספר (אשמח אם מישהו מחברי הפורום ישלח לי בפרטי).
אני נכנס ואווה פותחת לי את הדלת אמרתי לעצמי מזל שהיא כאן כרגיל היה מעולה תמורה מלאה,
גם דיווחתי עליה בפורום .
אחרי שהתלבשתי ויצאתי מהחדר אני מסתכל לצד שמאל בידיוק נפתחה הדלת ויצאה משם מישהי רוסיה נראה שיש לה גוף רזה היא הייתה עם מגבת הייתה נראת כוסית עם פנים יפות עיניים בהירות יחסית גבוהה (זאת לא הייתה אירה ,אירה היא קטנה וקומפקטית 1.50) היא נלחצה שראתה אותי כי היה לקוח שם ואז צעקה לאווה משהו ברוסית.
מישהי יודע מי זו האם היא חדשה?
תודה לעונים
הגרא
95אני זוכר את ג'ולי בשנים 2007-2008 ,
21 ביקורים אצלה בשנים ההן , לדעתי הייתה בזמנו אחת הנשים המושכות ביותר
שאיתן הייתי , למעט עניין העודף המשקל שהיה לה (ירכיים, ישבן ,בטן) שהוריד במידה מסויימת ברמה שלה.
ג'ולי הייתה נחמדה וחביבה אבל נתנה לי פירורים בשירות ולמרות זאת הייתי קצת מכור אליה בזמנו .. לריח שלה , לעור שלה , לשיער שלה.
ייתכן שהייתה אז קצת מתחת לגיל 30.
21 ביקורים אצלה בשנים ההן , לדעתי הייתה בזמנו אחת הנשים המושכות ביותר
שאיתן הייתי , למעט עניין העודף המשקל שהיה לה (ירכיים, ישבן ,בטן) שהוריד במידה מסויימת ברמה שלה.
ג'ולי הייתה נחמדה וחביבה אבל נתנה לי פירורים בשירות ולמרות זאת הייתי קצת מכור אליה בזמנו .. לריח שלה , לעור שלה , לשיער שלה.
ייתכן שהייתה אז קצת מתחת לגיל 30.