שלום, דיווח ראשון בפורום מכובד זה, ודווקא הראשון שלי כנראה לא רלבנטי...
הבנתי שאנה עזבה אותנו. הפגישה איתה היתה ביום ראשון (תחילת השבוע שהסתיים זה עתה),
ואי זמינות שלי למחשב באופן דיסקרטי מנעה ממני לדווח.
ביום ראשון קבענו לאחר שכמה ימים לפני כן - לאחר שקבענו, בדקתי עם אנה שעתיים לפני שנפגשים וקיבלתי המון סמיילים שמחים -
היא הודיעה לי 20 דקות (!) לפני הפגישה שהיא מרגישה רע כי שתתה לילה לפני כן ללא גבול, והיא מבקשת שנדחה.
אני הייתי כבר בסיבובי חנייה ליד רחוב ברזילי. בעסה.
ביום ראשון קבענו שוב והפעם היא לא הבריזה. ואולי, חבל שלא.
נכנסתי לדירה נקייה, יפה, מרווחת ואנה עצמה, שפתחה עם לבוש קל - באמת חמודה מאוד, וצעירה מאוד.
הובילה אותי לחדר שאיננו חדר השינה שלה, ישבנו על המיטה ודיברנו קצת. האווירה היתה טובה.
לאחר כמה דקות אנה הציעה לי להתקלח.
המקלחת שם היא בדיחה לא תתואר. הצינור המוביל לדוש מנוקב, מים משפריצים מכל מקום.
צחקתי לעצמי אבל זרמתי.
אנה טיפסה על המיטה, התפשטה והזמינה אותי. לא היו גיפופים ולא שום דבר שמכנים כאן באתר GFE.
היא שחררה את שיערה והעבירה אותו עלי, מה שהיה מגרה מאוד. אחר כך לקחה את חבריקו בפה והתחילה למצוץ - מציצה טובה, אם כי הפירסינג קצת מפתיע.
חבריקו עמד יפה וחשבתי שנוכל להתחבק קצת, להרגיש את הגוף החמוד שלה.
מסתבר שבשדיים מותר לגעת, בכל שאר הגוף קיבלתי מבטים זועפים, רטינות "אוף" ו"לא בבקשה". כנראה שאנה שלנו מאוד רגישה -
ברגליים, במותניים, בצוואר, בכל מקום היה קשה להיות איתה.
ירדתי למטה וליקקתי לה את המנוע ואת הדגדגן (אני ממש מקווה שהדיבור כמה פוסטים למעלה, על מחלת מין, הוא לא נכון!)
כאן היתה קבלת פנים סבבה, היא כנראה גמרה (או שזייפה ממש טוב)
וכמו שמישהו לפני כתב - אחר כך לא ידעה מה בדיוק אמורים לעשות. נחנו קצת, דיברנו קצת. אין מגע ביננו.
לבסוף היא החליטה - מצצה שוב, הלבישה קונדום, והסתובבה לדוגי.
החלק הזה היה באמת הכי טוב בכל המפגש המשונה הזה. קצת דהרנו, אולי היא גמרה ואולי לא - לא יודע וזה גם לא עקרוני.
אני גמרתי והיא ניקתה אותו והלכה למקלחת.
התקלחתי גם אני, כסף עבר ידיים, סיפרה בכמה מילים על עצמה ולאחר שאמרתי לה שהיא בנאדם נחמד,
היא ביטלה את זה וטענה שלא. לעומת זאת, סיפרה לי שאני גבר שנעים להיות איתו.
עוד כמה מילות נימוסין - וירדתי. עברה קצת יותר משעה מכניסה ליציאה.
הגעתי לחניה. עמדתי ליד הרכב, הבטתי בשמיים הקודרים מעלי, וצחקתי.