כ אמלי, חוויה בלתי נשכחת - דף 10 - סקס אדיר

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

93
אני גם המכור לדבר : אז הזהרתי אותכם בעבר וקטלו 18:35

שלום, ההיתי אצל אמלי בעקבות מה שקראתי בפורום עליה היו לי ציפיות רבות
מהמפגש איתה אך לצערי אחרי המפגש יצאתי מאוכזב מעט ואפרט: אמלי בחורה נאה
עם גוף טוב שירות גם טוב אם כי בעבר קיבלתי מבנות אחרות שירות יותר טוב.
נשיקות עם אמילי היו בעיקר בשפתיים ללא חדירת לשון. נראה שאמילי מתנהגת
יותר כמו ישראלית ולא כמו תיירת מרוסיה (היא לא פראיירית). אמילי לדבריה
נמצאת פה כבר סיבוב שני ויודעת אף כמה מילים בעיברית.עובדת כ 4 ימים בשבוע
ולא כמו בנות אחרות שעובדות 7 ימים ובאות לעשות כסף מהר ולהתחפף.אין ספק
שאמילי לוקחת את המיקצוע בצורה שונה (אומרת שמבלה הרבה ומטיילת הרבה עם
פרטנרים רבים בארצנו).לפעמים מרגישים בשירות את זה.לסיכום בחורה נחמדה ,
נאה אך לא נותנת את כלכולה חסר משהו.לא בטוח שאשוב.

אותי אז שוב תזכורת :

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

94
טוב דיווח ראשון מקווה שיצא טוב.
הגעתי הרחק מטבריה לפני יומיים לגב' אמילי עקב הדיווחים על כפות רגליה המעוללות והייתי חייב לדגום.
קבעתי עם הפקידה ל14:00 ובזמן שאני חונה 13:50 הפקידה מתקשרת ומודיעה שאמילי חולה.
בלית ברירה מפנה אותי לדשה (אין עליה דיווחים פה..לא דאשה שרשומה לא לחפור)
בקיצור נוסע לדשה פותחת רוסייה 1.70 דוגמנית סקסית רזה לא מדי,עיניים מדהימות, מסתכל על כפות רגליה ומבסוט (לק שחור Tongue עם כפכפים שחורים של havaianas) משלם 500 ונשאר.
מציצה טובה בערך 10 דק רק מציצה כולל כיבוס ביצים רמה גבוהה, אחר כך לטענתה פעם ראשונה שעושה את זה מאסג' עם הרגליים במשך 40 דק עם שמן ועם כפות הידיים גם לק שחור ומציצה הכל ביחד בקיצור עד לגמירה המיוחלת היה תענוג נשארת מהיום עוד 4 ימים בערך בארץ לחובבי הז'אנר שווה, חוזר ואומר אין עליה דיווח ואין קישור הדרך להשיג אותה היא להתקשר למספר של אמילי ולבקש את דשה, מקווה שעזרתי.

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

95
אז ככה בהמשך למעללי הייתי חרמן וחייב לפקוד את הגברת אמילי.
התקשרתי לפקידה ושמכירה אותי כבר, ביקשה סליחה על הפעם הקודמת (לא מובן מאליו) ותיאמנו בוודאות שאני מגיע מטבריה שוב והפעם לא תהיה פאדיחה.
קבעתי לשעה 20:00 בערב מגיע ליעד ובאמת הכל מסתדר מגיע בעזרת הכוונה של הפקידה, ואמילי פותחת את הדלת.
לא יודע מי ממכם שמבין, אבל לחובבי הפטיש כפות רגליים פחות מעניין הגוף אלה הכפות רגליים עצמם( לפחות אצלי)
בקיצור פותחת אמילי, בחורה רזה, לבנה (רוסיה) ,1.65 בערך לא יפה ולא מכוערת באיזור ה4.5 בסולם היופי שלי(בר רפאלי 8.5).
בקיצור לעניינינו כפות רגליים סקסיות קטנות עם ציפורניים מטופחות וקטנות בצבע אדום חיוך גדול עם טבעת על האצבע בכף רגל (ציון 10 מבחינתי) כמו שהבנתם כמובן שהכספים עברו ידיים וקיבלה 500 ש"ח לשעה.
מקלחת זריזה והגעתי לחדר עבודה, מציצה טובה ועמוקה עם הביצים,חייב לומר שמשקיעה גם באזור ה10 דק לחימום חבריקו, בהמשך מאסג' עם הרגליים עם שמן (בידיים אין לק אבל פחות מעניין) בקיצור מבקש ממנה למרוח לק שחור על הבוהן בשתי הרגליים והיא זורמת ( רמה גבוהה של שירות) מורחת 2 דק' + 2דק' התייבש הלק והמשיכה במלאכה רק מסאג' עם הרגליים והידיים, אוהבת את זה תוך כדי שאני עושה לה מסאג' למטה עד הגמירה המיוחלת שלי, מקלחת והביתה.
תודה לאלפא ולחולהחזהעומד על הדיווחים אחזור בוודאות, תודעת שירות גבוההה מאוד חייכנית וזורמת להכל.

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

96
טוב אחרי נפילה אצל ויקה בת ים יצאתייבאמצע בלי לגמור רציתי משהו מוכר, אמילי לא נשחקה שמחה מאוד לראות אותי. סקס אחד הטובים שהיו לי בחיים נשיקות מטורפות גמירהגעל הפנים ואחכ סקס מטורף. גמרתי שלוש פעמים בשעה, השארת מאה טיפ והלכתי עם חיןך הביתה

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

98

סוף סוף ביקרתי את אמילי.

אני כותב בעודי יושב בג'וצה ומחכה למקום שלי על הבר.

מעושן מאוד.

רק גילוי נאות:)

לאמילי יש גוף מושלם לזיונים.

היא דומה בפנים ללוריין ביינס- אמא של מרטי מקפליי מחזרה לעתיד.

המיקום מוזר קצת, ילד תימני דתי חמוד בהה בי כשנכנסתי אז המשכתי לעלות כדי להטעות אותו.

ג'יימס בונד בבת ים.

נכנס.

יש כלב לבן חמוד בדירה.

מלטף אותו ומניח הזוזים.

טכניקה מעולה. יש לה את האינטינקט המיני.

הזכירה לי את כריס מתאגיד תא.

גמירה על הפנים.

גמירה בקונדום.

גמירה על כפות רגלייה.

ועברו רק 40 דקות!

מקצוענית במובן הטוב של המילה אבל אכן קצת שחוקה. לא התקלחה בין לבין. (פעם שלחתי את ליזה המתוקה להתקלח 5 פעמים. אילו זמנים...)

היה לה גם קצת ריח לא טוב מהפה אז לא התנשקנו.

הקיצור, היה כיף ואני רעב. המקום שלי מתפנה ואני צריך להזמין.

לילה טוב ילדים.

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

100
טוב שנים שלא דיווחתי כאן
בדיווח הראשון שלי חשבו שאני יחצן מאז בקושי נכנסתי

בכל מקרה לענייננו

ביקרתי את הגברת אתמול ב11 בבוקר הייתי הלקוח הראשון
מה אומר ומה אדבר גוף פשוט אגדה משהו שלא רואים כל יום
שירות עולמי כייף בחברתה ראש על הכתפיים בקיצור חוויה טובה למי שמצליח להתחבר לגברת
לדעתי הפנים סבירות אבל לי זה בכלל לא מפריע העיקר שלא מכוערת
ריח מהפה לא היה כי היית עם מסטיק
מציצה לא משהו הרבה כיבוס ביצים אבל יש מצב שזה בגלל שהיינו במצב 69 והפרש הגבהים לא איפשר לי להנות

בכל מקרה יש לה מנוע חלומייייייי, אני לא יורד אף פעם לבנות עובדות אבל היא אסתטית בטרוף מנוש כזה יפה לא ראיתי בחיים ריח גן עדן תחת מושלם אוףףףףףף
משם עברנו למסיונרית דוגי ועד כאן סיבוב ראשון
סיבוב שני מסיונרית והביתה
הייתי שעה כולל מקלחות ליפני ואחרי
חשוב לציין שהגברת אוהבת מגע כגון ליטופים וכדו' זה גורם לה להתמסר יותר פינקתי לה את המרעום ביקשה לא להכניס אצבעות (מבין אותה) אבל חוץ מזה אין בעיה שתעשה מה בא לך
פיטמות יפות וכייפיות
לסיכום מומלצת למי שלא מחפש מישהי עם פנים יותר מידי יפות או זנותיות. לא מתנשקת עם לשון לא מעשנת (למי שזה חשוב לו)
ותהנו מכל רגע...
אני אישית יחזור לסיבוב שני

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”