[QUOTE=שחר סגל]טוב כמו שאתם מבינים אני בארץ כבר מספר שבועות, לקח לי שבוע: עד שהצלחתי להשכיב פה בחורה מרוקאית, עם הרבה שיחות טלפון יציאות לנמל ןשבוע של מזמוזים ומשחקים, כל השבוע היא רק קודחת לי שהיא לא בקטע של לשכב כל כך מהר, אבל להתנשק ליד כל העולם זה לא מפריע לה, פעם אחת היינו בנמל ביפו היא באה עם שמלה לאחר חצי שעה של חירמונים העברתי לה את היד על התחתון, והיד שלי הייתה רטובה, היא קלטה וחייכה נבוכה, אז מה המשחקים פה אם את יותר חרמנית ממני? בקיצור לא וויתרתי לה, ישר הלכנו להתנשק על הדשא שלחתי אצבעות והלא לא הפך לכן כן, שכבנו היא גונחנת וכל שניה עוצרת אותי, בקיצור גמרתי אבל ממש לא נהנתי, ומאז מדי יום אנחנו מוצאים איזה מקום ושוכבים, אני מנסה לקחת אותה לצימר, אבל זה לא מכובד מצידה כי זה אמר שאנחנו הולכים להזדיין שם, אבל לשכב בשדה, בחוף או באיזה חניה זה הרבה יותר מכובד לאשה הישראלית .
זה לגבי הארץ,דעתי מבחינת הגוף היא לא מתקרבת לסקסיות של הנשים התאילנדיות , זוהי דעתי בכל אופן.
אז עכשיו אני בהתבטות אם להשאר לעבוד בארץ או לטוס לתאילנד לשנה? הסתדרתי פה לגבי עבודה, אבל הלב רוצה לטוס לאוכל התאילנדי, לתרבות החייכנית,לנופים לאיים וכמובן לחברה התאילנדית .אני בהתלבטות קשה,לטוס לתאילנד לשנה שנתיים? ואז להתחיל בארץ מחדש, או להשאר בארץ לעשות כסף ולהתמקם עם רוסיה?
[/QUOTE]
אם תיסע לתאילנד לשנה שנתיים זה אומר שהשרשור שלך יגיע לאיזה אלפיים עמודים עם כל קידוחי הנפט.
עזוב, תישאר בארץ.