כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 95 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

941
חד וחלק, פאטיה:
גוגו- קווין בlk metro
הוסטל- סוי הוני (בגב של lk metro) מול הבודי מסאז הוני
מועדון- אינסומניה
אוכל- השאוורמות הקטנות מקדונלד
ישראלידה- אצל שמעון בבית ציון (lk metro)
מסאז בודי- הוני מסאז או סאבי מסאז
* קו סאמוי חרטה, קו פיפי סטלות וגילוי הרימינג,פוקט נופל מפאטייה,קו פאנגן ישראלים שבורים שלא עשו טיול גדול לדרום אמריקה וחמש תאילנדיות לא סבבה
בקיצור פדיצור פאטייה שווה,בוגוטה שווה היעד הבא יהיה אמסטרדם או רומניות בולגריות גרמניות משהוא כזה חוץ מזה אין משהוא שאי אפשר לעשות בארץ כדור עף ראפטינג מסיבות טבע סטלות אתרי הכרויות טרקטורונים מועדונים תיירות מסעדות. אחרי העמסת עלויות קבועות כל דבר בחוו"ל עולה כמו בארץ אשמח אם משהוא יתקן אותי.
יאללה אחים שלי תודה רבה לכולם אתם הפייסבוק השני שלי

942
שחר ברוך המבקר :-) , אני אכתוב לך כמה משפטים
בעיניין עירעורך ... שלא קשורים ממש לנושאיי הפורום....

שחר , סע רחוק כמה שאתה יכול , לא עושים כסף בארץ !!!

תודה ויום טוב
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

943
זה בסדר. שחר שלנו בתור מומחה למניות, יסתדר גם בארץ.
קישקשתא2012-10-05 12:06:05
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

945
[QUOTE=שחר סגל]טוב כמו שאתם מבינים אני בארץ כבר מספר שבועות, לקח לי שבוע: עד שהצלחתי להשכיב פה בחורה מרוקאית, עם הרבה שיחות טלפון יציאות לנמל ןשבוע של מזמוזים ומשחקים, כל השבוע היא רק קודחת לי שהיא לא בקטע של לשכב כל כך מהר, אבל להתנשק ליד כל העולם זה לא מפריע לה, פעם אחת היינו בנמל ביפו היא באה עם שמלה לאחר חצי שעה של חירמונים העברתי לה את היד על התחתון, והיד שלי הייתה רטובה, היא קלטה וחייכה נבוכה, אז מה המשחקים פה אם את יותר חרמנית ממני? בקיצור לא וויתרתי לה, ישר הלכנו להתנשק על הדשא שלחתי אצבעות והלא לא הפך לכן כן, שכבנו היא גונחנת וכל שניה עוצרת אותי, בקיצור גמרתי אבל ממש לא נהנתי, ומאז מדי יום אנחנו מוצאים איזה מקום ושוכבים, אני מנסה לקחת אותה לצימר, אבל זה לא מכובד מצידה כי זה אמר שאנחנו הולכים להזדיין שם, אבל לשכב בשדה, בחוף או באיזה חניה זה הרבה יותר מכובד לאשה הישראלית .
זה לגבי הארץ,דעתי מבחינת הגוף היא לא מתקרבת לסקסיות של הנשים התאילנדיות , זוהי דעתי בכל אופן.
אז עכשיו אני בהתבטות אם להשאר לעבוד בארץ או לטוס לתאילנד לשנה? הסתדרתי פה לגבי עבודה, אבל הלב רוצה לטוס לאוכל התאילנדי, לתרבות החייכנית,לנופים לאיים וכמובן לחברה התאילנדית .אני בהתלבטות קשה,לטוס לתאילנד לשנה שנתיים? ואז להתחיל בארץ מחדש, או להשאר בארץ לעשות כסף ולהתמקם עם רוסיה?
[/QUOTE]
אם תיסע לתאילנד לשנה שנתיים זה אומר שהשרשור שלך יגיע לאיזה אלפיים עמודים עם כל קידוחי הנפט.
עזוב, תישאר בארץ.

947
חברים יקרים אני יודע שאני כמו עלה שאף עם הרוח שאף אחד לא מתייחס למה שנאמר כמה דפים במעליי השרשור אז אני יגיד את זה עוד פעם...

אני טס לתאילנד בדצמבר-ינואר[מה לעשות זה הזמן החידי שאני יכול לטוס ואני יודע שזה היי סיזון]

יש לי מספר שאלות קצרות ביותר

תקציב של 8 אלף שקל בזבוזים לחודש יספיק לי?
העם התיירות שמה קלות להשגה
?
אני ינסח יותר מובן אני בעניין של תיירות כמובן גם תאילנדיות אבל המשיכה העיקרית שלי זה תיירות איך הם מתנהגות בתאילנד
בחופשיות ובזרימה או כמו עם הישראליות בישראל?

תודה וחג שמח לכולם.
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

949
אמור להספיק לך הכסף בטח ובטח אם אתה לא בונה על זונות אלא על תיירות. לגבי התיירות, קודם כל זה פורום סקס בתשלום אז קצת מצחיק שאתה שואל על סקס בחינם. אבל בכל מקרה אני אענה לך, התיירות ברובן המכריע יותר זורמות מהבנות הישראליות-הרבה יותר. אבל צריך גם לדבר קצת לפלרטט.. כאחד שהיה פעמיים בתאילנד וחי כבר תקופה ארוכה באירופה, אני יכול להגיד שאין על המתירנות האירופאית/אמריקאית/אוסטרלית. סקס זה לא ביג דיל בכלל אצלן בטח ובטח בחופשה (תאילנד למשל) . אני ממליץ לך לזרום על התיירות ומדי פעם לגוון בתאילנדיות כי לא כל ערב תצליח להשכיב תיירת. תעשה חיים

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”