כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 95 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

941
אני לא כותב הרבה בפוסטים הפרסומיים של הבחורות, אבל הפעם אני חייב לכתוב משהו שיש לי על הלב
שרון אלופה בשיווק
אין בזה פסול.
זה המקצוע שלה, היא לא תהיה צעירה לנצח והיא צריכה לנצל את הבמה שניתנה לה
אבל
וזה אבל גדול
יש כאן ניצול ציני ואינטרסנטי של מספר חברים שמהללים את שרון
הרי ברור ששרון לא כזאת גדולה (הייתי והתאכזבתי - פעמיים)
וברור שהסיפורים הנכתבים כאן, גם אם יש סיכוי שהם נכונים, לא יהיו הסיפורים של המבקרים העתידיים...
וכמובן שאני לוקח כל סיפור בערבון מוגבל, כי אני מכיר את שרון ואני מכיר את הניקים שכותבים כאן באובססיות אינטרסנטית..
אז לגופו של עניין, אחים שלנו צודק
אם האמת של הכותבים היא בערבון מוגבל (וברור שזאת דעתו.. ואגב.. גם דעתי)
אז למען טובת הכלל הוא חייב להגיד את דעתו ולנסות להציל נפשות שמגיעות לכאן לראשונה ועלולות להתרשם בטעות שפגישה עם שרון הולכת להיות הזיון של החיים שלהם.
אז אם זה מה שיביא את אחים שלו לגן עדן, בבקשה תתנו לו לעשות את השליחות שלו.
כי למען החשיבות של האמת - זאת השליחות של כולנו.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

942
לכל המעזים למינהם בינתיים אתם מאדירים את הפוסט של המלוכסנת והיא מרוצה עד השמיים ועושים לה עבודת שיווק לא רעה אני חייב לציין.
Censored

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

943
[QUOTE=צעיר לנצח]

[/QUOTE]

ראשית, לאמת פנים רבות.

שנית, האמת היא דבר יחסי וסובייקטיבי.

שלישית, כאשר מישהו חוזר על "האמת שלו", נוצרת בעיה עם הלהט. נוצר רושם שישנה מסיונריות כלשהי, וזה פוגע באמינות.

לפיכך, אחים שלו משיג מטרה הפוכה, כי המינון הרב של הודעותיו הופך אותן לשקופות וחסרות ערך.

אני מניח שאם אני חש כך, ישנם אחרים שגם חשים אותו הדבר.

מינון - הוא מילת המפתח.
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

944
גאנר אתה יודע טוב מאוד שדברים לא נמדדים בדגימת זמן אקראית כפי שאתה נמצא בה כרגע.
כשקאטו הזקן היה מסיים את נאומיו בסנאט ב"על השקרניקית להחליף מקצוע" (או על קרתגו להחרב- חלף כבר הרבה זמן לך תזכורקריצה) הסנאטורים הרומיים היו למזלו חכמים יותר ופחות מוטים למצבי רוח מאשר חברי הפורום.

לא מוצא חן בעינך המשך לרדות באלה שלא מדברים עברית מושלמת כמוך ובליה, אנחנו לא נפסיק במלאכת הקודש עד שתיתקיים בשרשור האוירה המתאימה, עד אז נזכיר לשקרניקית זה שערבוביה, חוזליטו וקלימרו לא אוהבים אותנו וזה שאת שונאת אותנו לא פוגע לנו בעסקים לך לעומת זאת יש ירידה בכמות הלקוחות ואת נאלצת לחשוף צד שאת לא היית רוצה שיראו אבל עקרב נשאר עקרב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

945
אחשל"ג - שוטה הפורום !

אני מציע לאדמין להעביר את כל הקיטורים החוזרים ונשנים של אשל"ג לפוסט מיוחד בפורום קשקשת, כפי שעשו למשתמש לאוול.

או לחילופין, לערוך מגבית בין חברי הפורום, לאסוף 500 ש"ח ולמסור אותם לאשל"ג, אולי אז הוא יירגע מההפסד הכספי שהוא מקונן עליו תדירות, ויחדל מלהטרידנו באמירותיו המונוטוניות נטולות האינטיליגנציה..
המגביה עוף - ירחיק ראות

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

946
אובססיבי כבר אמרנו ?

[QUOTE=איצטגנין]אחשל"ג - שוטה הפורום !

אני מציע לאדמין להעביר את כל הקיטורים החוזרים ונשנים של אשל"ג לפוסט מיוחד בפורום קשקשת, כפי שעשו למשתמש לאוול.

או לחילופין, לערוך מגבית בין חברי הפורום, לאסוף 500 ש"ח ולמסור אותם לאשל"ג, אולי אז הוא יירגע מההפסד הכספי שהוא מקונן עליו תדירות, ויחדל מלהטרידנו באמירותיו המונוטוניות נטולות האינטיליגנציה..
[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

947
[QUOTE=צעיר לנצח]

אני לא כותב הרבה בפוסטים הפרסומיים של הבחורות, אבל הפעם אני חייב לכתוב משהו שיש לי על הלב
שרון אלופה בשיווק
אין בזה פסול.
זה המקצוע שלה, היא לא תהיה צעירה לנצח והיא צריכה לנצל את הבמה שניתנה לה
אבל
וזה אבל גדול
יש כאן ניצול ציני ואינטרסנטי של מספר חברים שמהללים את שרון
הרי ברור ששרון לא כזאת גדולה (הייתי והתאכזבתי - פעמיים)
וברור שהסיפורים הנכתבים כאן, גם אם יש סיכוי שהם נכונים, לא יהיו הסיפורים של המבקרים העתידיים...
וכמובן שאני לוקח כל סיפור בערבון מוגבל, כי אני מכיר את שרון ואני מכיר את הניקים שכותבים כאן באובססיות אינטרסנטית..
אז לגופו של עניין, אחים שלנו צודק
אם האמת של הכותבים היא בערבון מוגבל (וברור שזאת דעתו.. ואגב.. גם דעתי)
אז למען טובת הכלל הוא חייב להגיד את דעתו ולנסות להציל נפשות שמגיעות לכאן לראשונה ועלולות להתרשם בטעות שפגישה עם שרון הולכת להיות הזיון של החיים שלהם.
[/QUOTE]

צודק גם אני נפלתי

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

948
אחים שלו - לא הבנתי מה הקשר בין "אוהבים אותנו" או לא.
אתה אינך חסין לביקורת ואם חבר פורום כמוני מעיר ומבקר את התנהלותך, אולי כדאי לעצור לרגע ולבחון הכצעקתה.
אתה כמובן יכול לשים את האות השביעית על כל מה שאני אומר ולא להתייחס.
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

949

גאנר עשית את היום לחוזליטו ולעירבוביה בכי זה בהחלט מספיק כדי לשים זין על ההודעה שלך.

אבל לעומת זאת התיחסנו אליה ונימקנו את הצד שלנו, לא מוצא חן בעינך גם אתה מוזמן לשים זין.

הנוכחות שלנו בשרשור הזה לא תיפסק בגלל שאידיוט קורא לנו שוטים ולא בגלל שנמאס לך מאיתנו היא תיפסק ביום בו לא יהיו יחצנים, שקרנים וירידות על ביקורת רעה שהיא הסיבה בגללה הגענו לשרשור הזה !
אחים שלו גברים2012-03-11 14:53:20

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”