כ הדרך לשלי בלה גרדיה סיום הערב ב-PEEP-SHOW - סקס אדיר

הדרך לשלי בלה גרדיה סיום הערב ב-PEEP-SHOW

1

שלום לחברי הפורום... אני חוזר עכשיו מביקור בתל אביב, כשהתכנון המקורי היה לה גרדיה 5 דירת הבנות החדשה והנוצצת והפעם לבקר את שלי. עוד לפני שיצאתי לדרך עשיתי את כל הבירורים הדרושים והפקידה אמרה לי שהערב עובדות יולי ושלי (דיווח מפורט על ביקור עם יולי כבר נתתי והוא נמצא כאן) בכל אופן יצאתי לדרך ואחחח איזה טעות זה יום חמישי בערב (כל העולם ואשתו החליטו שהערב הם גם יוצאים) הגעתי למקום אמרה לי הפקידה לחכות רבע שעה מקסימום חצי שעה והיא תתקשר כששלי תתפנה,מיותר לציין שחניה באזור לא ממש מצאתי ועוד היתה התקהלות לא קטנה של אנשים מבחוץ מה שלא תרם לאווירת הדיסקרטיות במקום! עברו להן 15 דקות ולאחר מכן 30 ו 45 ואתם כבר מבינים את ההמשך ושום טלפון ששלי מתפנה... אגב פה יש לי שאלה למי שאולי יודע האם מדובר באותה שלי שעבדה או עובדת גם בבן יהודה 38 ןלאחר מכן בוולפסון? לפי התיאור זה נראה אותה בחורה כי חזה גדול וכל זה...אבל עם שלי ההיא כבר הייתי בעבר ואין לי מושג אם זאת אכן אותה בחורה,אז אם מישהו כאן יודע את התשובה זה בהחלט יעזור.... טוב לעניינינו הבנתי כבר שחמישי בערב זה לא היום ללכת לביקורים האלו ולא היה לי חשק לחזור כך הביתה אז המשכתי לי לרמת גן לאזור הבורסה שלא הופתעתי גם בו היו חיים..... נכנסתי לי למקום המכונה כאן "האיטליז" ובחרתי לי את מיטל! מן הסתם מיטל היא רוסיה חזה סיליקון לא רע בכלל ( אישית אני מעדיף טבעי) גוף מצויין נכנסה פנימיה והציגה את עצמה וכן מה אפשר לקבל ממנה..... בגדול תמורות 50 (חוץ מה 50 שהלכו לשומר או מנהל או משהוא לא עושה שם) תמורתם מקבלים עבודה ידנית ניתן גם לדבל בתוספת מופע עם ויברטור ללקק לה את החזה והגוף וכאלה.... בקיצור הלכתי על הרפיה רגילה... אני חייב לציין שבסך הכל היא היתה לא רעה בכלל,נתנה מין ריקוד קטן,אנחות,לגעת בה חופשי רק בעדינות עד הרגע המיוחל! בכל אופן לסיכום.... רציתי להביא לכם דיווח אמיתי,מפורט,ענייני על דירת הבנות החדשה אבל זה כנראה יידחה קצת.... (לא לדאוג לא יותר מדיי) למי שמעוניין בהרפיה אז הבחורה שצייניתי סיפקה את הסחורה בצורה מצויינת..... שיהייה לכולכם סוף שבוע נפלא!

רוני גולן , אתה חסר חבר ...
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”