כ סקר לגבי סקס מוגן - סקס אדיר

סקר לגבי סקס מוגן

1

ברצוני לעשות סקר קטן ברשות ההנהלה ומקוה להיענות מצד החברים הנכבדים בפורו.

האם אתם מוכנים לקיים יחסי מין מלאים או אוראלי עם נערת ליווי/זונה/חשפנית ללא הגנה?

איפה עובר הקו האדום?

נ.ב בתור יוזם הסקר תפרגנו ואל תהפכו את זה למקום להתנגח ולשפוט אנשים אחרים כולנו ילדים גדולים ויודעים מה אנחנו עושים.

בתור יוזם הסקר אני אתחיל כמובן.

אין לי בעיה עם אוראלי לא מוגן. סקס כמובן תמיד עם כובע כשמדובר בנערה עובדת.

ולעולם לא בחורות ברחוב. זה אני וזה מה יש בואו נשמע אותכם

סקר לגבי סקס מוגן

2

סקס-בחיים לא בלי כובעון.

סקס אוראלי -לא הדדי, אני לא יורד לזונות. מציצה - רק אם היא נראית לי אסטטית ונקייה אני נותן לה למצוץ בלי.

בחורות ברחוב - פעם כשהיינו בני 18 וקיבלנו את רשיון הנהיגה, נהגנו לקפוץ לתל ברוך. היום בחיים לא.

סקר לגבי סקס מוגן

4

משום מה הפוסט הזה לא זוכה לעדנה... אולי אנשים מתביישים ?

לדעתי האישית, מי שהולך לבחורות עובדות על בסיס קבוע, מאבד במשך הזמן את הזהירות הנדרשת. לי באופן אישי היה סיפור עם בחורה שהייתה עושה רק עיסויים והרפיות. אפילו מציצה לא הצלחתי להוציא ממנה. במשך הזמן הפכתי להיות קבוע שלה והתחלנו לשוחח ביננו ממש כמו חברים, עד שיום אחד פתאום אנחנו מוצאים את עצמנו במצב אינטימי.. התחלנו להתנשק ולהתגפף, היא התפשטה לגמרי ועלתה עלי על מיטת העיסוי. אתם יודעים איך זה שהזין עומד השכל בתחת... אחרי כמה דקות של התגפפויות, פתאום הזין שלי מוצא את דרכו פנימה... בלי הגנה. כאשר עמדתי לגמור, שלפתי אותו החוצה וגמרתי לה על הבטן. אחרי זה השארתי לה טיפ של 50 ש"ח. אני חייב להודות שכל מה שהיה מאד הלהיב אותי והיית בטוח שזה בזכות השרמנטיות שלי ואני הבחור היחידי בעולם שתוקע אותה... אחרי שבוע באתי לביקור נוסף. היא מאד שמחה לראות אותי ומיד כאשר נכנסנו לחדר התנפלה עלי והתחילה עם נשיקות וחרמונים. על מסג' לא היה בכלל מה לדבר... הקיצר, גם כאן הגענו לסקס מהר מאד, גם הפעם סקס לא מוגן. הדבר המפתיע ביותר היה לקראת הגמירה שלי. בדיוק כאשר עמדתי לגמור ועמדתי לשלוף את הזין החוצה, היא סגרה ולחצה את שתי הרגליים שלה על הזין שלי וגרמה לאחת הגמירות המדימות שהיו לי בחיים. רק מה? גמירה עמוק עמוק בתוך הכוס שלה. הייתי כל כך המום מזה, השארתי לה עוד 50 ש"ח ולא חזרתי לשם יותר..

כמובן שהלכתי להבדק אחרי מספר חודשים ולשמחתי (בעיקר לשנת הלילה שלי...) נמצאתי בריא.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

סקר לגבי סקס מוגן

5

אני לא מבין את קלילות הדעת של אנשים בנושא.

אני רק עם קונדום בהכל. לבחורות רחוב אני לא מתקרב, למרות שפעם חשבתי לנסות, בשביל מה לקחת סיכון מיותר, זה לא שווה את זה. ולא משנה כמה הבחורה נחמדה או עושה רושם שהיא נקיה, אל תשכחו שאתם לא היחידים שעוברים אצלה, ויש עוד עשרות בשבוע.

אז ראבק, תתחילו לחשוב קצת עם הראש ולא עם הזין!

סקר לגבי סקס מוגן

6
בפעמים הראשונות שהייתי אצל זונה הלכתי פעמיים לזונת רחוב
אחר כך הייתי במכוני ליווי וגם קצת אצל פרטיות.
והיום ככל שנהייתי יודע מודע וראיתי מקרים שקרו לאחרים
אני לא מתקרב לאף אחד מהמקומות הנ"ל:
א. ביזבוז מיותר ועצום של כסף
ב. פאדיחה
ג. אפקט ההתמכרות
ד. הנאה רגעית, שלא שווה את ההשקעה - שלא לדבר על התיקתוקיות.
ה. הסיבה העיקרית: ה-ב-ר-י-א-ו-ת !
כן כן הגעתי למסקנה שזה מסוכן בטירוף, אפילו עם קונדום שיכול להיקרע.

סקר לגבי סקס מוגן

8

חברה

סקס מלא רק עם קונדום - וכפי שאתם יודעים גם זה מסוכן - לא ההייתי הולך לכל אחד - על שרון אני סומך - היא יודעת מה שהיא עושה

בחורה עובדת שיורדת בלי קנדום - מסוכן - לא HIV ( למרות שגם יש סיכוי) - יש המון מחלות אחרות - מאד לא נעימות - שיכולות לעבור בצורה כזאת

לרדת לבחורה עובדת - אני חייב לציין שהרעיון מגרה בטירוף - אבל סיכויי ההדבקה גדולים - לעשות עם האצבעות כן - עם שמן וכו - אבל לא ללקק ולבלוע - מסוכן מידי

תזהרו ותהנו

שלח תגובה

חזור אל “תמונות סקס | +ריכוז כל הסקרים שלנו +בדיחות הסקס הטובות ביותר”