כ נטלי מריבל 13 - סקס אדיר

נטלי מריבל 13

1

אחרי שעברתי מספר דירות ופסלתי את כל הבנות על כעירות/שמינות/זקינות וכיו"ב הגעתי קצת עייף לריב"ל 13. שוב 4 בנות הציגו את מרכולתן, והנה החמישית נטלי גבוהה רזה בלונד ארוך חלק (וצבוע) לבושה יפה (מעדיף מאשר עירומה, זה יותר מגרה) חזה מרשים מציץ מאחורי הביגוד פנים אקזוטיות (לא יפה במיוחד).

מפה זה רק יכול להדרדר וזה באמת מה שקרה.

הציצים מסתבר מנופחים ללחץ 6.5 אטמוספרות לפחות (צמיג ממוצע מסתפק ב 2) נעים מאוד לראות אבל לא נעים לגעת (גם לא לה). מציצה גרועה וקצרה מבעד המגן. החלפנו כמה תנוחות, היא לא יכולה לשכב על הבטן עקב המטענים. אי אפשר לשלוח ידיים.

מתי שהוא הגברת מסבירה לי שאני צריך להתחיל לחשוב על לגמור. במקום זה אני מתחיל לחשוב על ימית וטוחן ביתר שאת. עוברות כמה דקות ואני אכן גומר לקול צפצוף הטיימר.

שומר נפשו ירחק.

נטלי מריבל 13

4
לא יודע.
נטלי היא דווקא המועדפת עליי שם.
הציצים המנופחים דווקא נחמדים ללפיתה, במיוחד אם היא למעלה.
מציצה רק עם קונדום, חובה, חובה, חובה, והיא משקיעה במסביב.
בזיון עצמו היא לא משמיעה קולות מזויפים, ואת זה אני אומר לטובתה! גניחות של פרה שמובלת למשחטה לא מחרמנות אותי.
סה"כ אני נהנה להיות איתה.

נטלי מריבל 13

6

מה אני אגיד לך גם אני הייתי אצל הנטלי הזאת אבל היא לא משהו בכלל אבל לעומת זאת הליד שני צעדים משם לא הרחק יש דירה ביד חרוצים הייתי אצל ג'ניפר אחת נתנה לי פינוק כמו שאף אחת לא נתנה לי נתנה לי להרגיש הכי מבסוט בעולם אני ממליץ לך בחום ללכת לשם גברר!!!

מספר 035371610

ירון
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”