[QUOTE=לקסר]המשכתי לחכות. נכנסה אחת חדשה בשם אילנית או אילנה... לא זוכר... גבוהה, בערך 175 ס"מ, שיער שחור, רגליים ארוכות ורזות, חזה בינוני-קטן וכרס קטנה. ניסתה לשכנע אך החלטתי עדיין להמשיך לחכות. חזרה עוד פעמיים כדי לנסות לשכנע אותי אך אני בשלי. [/QUOTE]
על הדרך עברתי בערב בצ'לנוב/וולפסון לראות מי החדשה ועל איזה אילנית/אילנה מדובר.
הפקידה קוראת לה אילנית אבל היא מציגה את עצמה בשם אלין, בעלת מבטא צרפתי אמרה שנכנסת לטיפול של לפחות חצי שעה ואם אני רוצה לחכות.
התחילה בפרטים של בודי מסאז' ואמרה אההה וזה גם סקס מלא, מה שאומר שיש לה עבר של עבודה בתחום הבודי מסאז'. שאלתי על מציצה בלי גומי ונשיקות צרפתיות והיא אמרה אין בעיה בתוספת של 50 ש"ח. שיקרתי לה ואמרתי שאני אחכה לה. במקום לחכות קראתי לפקידה ואמרתי שאני לקוח של המקום ותמיד מרשים לי את האופציה שאם אני זריז אני אוכל פעמיים ולא ניתקלתי אף פעם במישהי כמוהה שאומרת שזה רק לפעם אחת וממתי מבקשים תוספת למציצה בלי ?
הפקידה אמרה שזה הימים הראשונים שלה במקום ותיקח את העיניין לתשומת ליבה.
נראית שווה הילדונת ולא נראה לי שיש לה חזה קטן כמו שלקסר כתב דווקא נראה מלא ובריא (דרך הבגדים) אם מישהו ידע שהיא מתפשרת יותר ובאה לקראת הלקוח /התיישרה קצת נשמח לקרוא דיווח כי היא שווה דגימה.
[/QUOTE]
אתמול בלילה מאוחר ...
מציצה בלי גומי הסכימה מראש ללא תוספת, כנראה שיישרו אותה בעקבות התלונה של אקספרס ...
נשיקות צרפתיות בתוספת 50 ש"ח. קיבלה 300 ש"ח.
2 אקטים מראש. בוצע רק 1
במראה חטובה עם חזה זקוף ופיטמות זקורות לא קטנות בכלל. טיפה כרס פנים פשוטות ומבטא צרפתי משהו.
מהתרשמות אישית איי קיו זה לא משהו שהיא מבורכת בו, פשוטה ותמימה.
סקס סביר מינוס, הצלחתי לצאת מסופק. לא תוקתקתי ונשארה גם אחרי שגמרתי.
אל תנצלו אותה יותר מדי.
____________________________________________________________ ___________
אזהרה
עריכה, חודשיים אחרי הדיווח המקורי שלי גיליתי שהבחורה הזאת שהייתי איתה עובדת בהריון וממשיכה לעבוד ראו תגובה שלי בהמשך לקראת הסוף