כ גל מקורל בפתח תקווה .. - סקס אדיר

גל מקורל בפתח תקווה ..

1

אך איזה כוס יש לבחורה הזו ..

בחורה חצי הודית וחצי מרוקאית .

לא מפנקת משהו בכלל בקטע של מסאז' .

אבל כוסית עלל ..

יש לה שיער שחור מתולתל, וגוף שחום עם חזה די גדול .

יש לה קעקוע גדול ויפה מעל הישבן המדהים שלה .

היא ישר מורידה את הכל .

כמו שציינתי המסאז' שלה הוא לא משהו .

אבל הבודי שלה קטלני ובכלל אתם צריכים נס בחייכם, כדי לראות בחורה כזו בעירום ללא תשלום ..

מי שלא מאמין ומשחק אותה חכם אז שינסה יראה ויבוא להגיב ..

בסוף מתים

גל מקורל בפתח תקווה ..

2

בובו. אם היית עם טיפה שכל , היית יכול לכתוב ביקורת חיובית על המקום הנ"ל או כל מקום אחר שאתה מיחצן, כך שזה לא יראה כיחצנות. לא צריך להיות גאון על-מנת לכתוב נכון . אני כמובן שלא אסביר לך כיצד לעשות זאת .

גל מקורל בפתח תקווה ..

3

שוב אני מבין שאתה אדם שכנראה לא עבר את גיל 18 ואוהב לשחק אותה חכם ויוצא דופן מבלי להסיק מסקנות נכונות.

בכל אופן החלטתי להפסיק לכתוב דברים כאלה .

ואם זו הייתה מטרתך אז סבבה לך :-)

אני בחור בן 30 שקצת ראיתי ועשיתי בחיי .

ושוב אם תבדוק את הדברים שלי אתה פשוט תאכל את הכובע ותבין כמה לא חכם יצאת .

בסוף מתים

גל מקורל בפתח תקווה ..

4
יש משהו שלא הבנתי, בובו, אני מבין שאתה מומחה למקומות בפתח תקוה ובראשון, ויש לי שאלה לגבי התמצאות גיאוגרפית: אם "קורל ספא" נמצא ברחוב המרץ 20 בפתח תקוה, אז איפה נמצא אינטר ספא? באותו איזור? מה הכתובת המדוייקת?
סקס טוב הוא מהות החיים!

גל מקורל בפתח תקווה ..

6

טל טל ואבישי.

הייתי לא פעם עם גל. היא נראית לא רע בכלל. גוף נחמד עם חזה טוב - פטמות גדולות.

השירות שלה בעייתי אני מזהיר מראש. היא לא תתקתק רק אם אתה מוצא חן בעיניה אבל היא באמת נראית לא רע. לא הייתי מגזים אבל לא רע בכלל (יש לי סטנדרטים די גבוהים )

גל מקורל בפתח תקווה ..

8
אני דווקא מאמין לבובו- לדעתי הוא לא יחצ"ן. בואו אני אפתיע אותכם- אני מכיר חלק מהבנות שהוא כתב עליהן, כי הן עבדו עד לא מזמן במקומות בתל אביב וברמת גן, עד שהמשטרה התחילה לסגור מקומות. אני מכיר את גל, ככה שאתם לא צריכים לספר לי עליה, אני גם מכיר את מיקי ועוד בנות שעובדות כעת באינטר-ספא.
סקס טוב הוא מהות החיים!
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”