כ סיפור נחמד לאמצע שבוע - סקס אדיר

סיפור נחמד לאמצע שבוע

1
סקס באילת. הסיפור המלא והמפורט

אני ואמא נסענו לשבוע לאילת. בעקרון אמא נסעה בשביל העבודה, אז רוב הזמן הייתי לבד.. חח טוב לא לגמרי לבד :]

יום ראשון: אני ואמא העברנו את הזמן בלובי של המלון. שש-בש, אוכל, משתעממים.

פתאום טלפון, חברה של אמא שלי באה לשבת איתנו. אני זוכרת שממש כעסתי עליה, לא רציתי להרגיש לא קשורה וזה..

החברה שלה באה, ויחד איתה הבן שלה. בלונדיני, גבוה, עיניים ירוקות. אני נשבעת, הייתי בשוק לכמה שניות.

הם היישבו, הזמינו אוכל. קלטתי אותו בוחן אותי, מלמעלה למטה, מבטים נפגשים.

חייכתי אליו והכרזתי ''ג'ו'' הוא ענה ''אסף'' ים חיוך ממיס. התחלנו לשאול, להתעניין, לדבר, לצחוק..

אחרי שעה ככה החלטנו שמיצנו, והלכנו לחפש תעסוקה במלון. מצאנו חדר משחקים מאובק. אחרי מרטון סנוקר מטורף התחלנו להשתעמם ויצאנו לטיילת. מדברים, צוחקים, עושים שטויות. התיישבנו בחוף של הטיילת. סתם, שחקנו בחוף, בנינו ארמונות די עלובים. מבטים נפגשים, מתקרבים, ושניה אחרי זה בלי להבין כלום מצאתי את עצמי מתמזמזת איתו על החול, בפראות.

אנשים מסתכלים, מדברים, לא אכפת לי. לא אכפת לו. אנחנו בבועה משל עצמנו. מתחרמנים כמו החיים.

אחכ הסתכלנו קצת על הים,קנינו סגריות וגלידה, התמזמזנו קצת וחזרנו למלון.

יום שני: הלכנו לקניון עם שני המשפחות. אני עם אמא ואסף עם אמא שלו ושתי האחיות שלו היישבנו במסעדה. הוא מולי.

הו אלוהים, המתח המיני! נשיכות קצרות, נגיעות חטופות, לא מפסיקים לדבר עם העיניים.

בשלב מסויים לא יכולתי יותר, אמרתי לו '' אסף, בא לך להמשיך להסתובב?'' והוא ישר קם. ככה מצאנו את דרכנו לשירותי נכים גברים.

משחק מקדים מטורף. הוא הרים אותי על הקיר, חדירה. כל אחד רצה את זה יותר מהשני. הרגשתי את זה.

נשימות כבדות, זזים ביחד. גוף אחד. גמרנו יחד. אורגזמה כזו לא הייתה לי מעולם!

נשארנו שם, אלוהים יודע כמה זמן. הוא ישב ואני עליו, הוא עדיין בתוכי עד שלפתע, הצלצול הגועל, אמא מתקשרת- ''איפה אתם?''

התארגנו וחזרנו אליהם. וכל משפחה פנתה למסע קניות משלה.

יום שלישי: ההורים יצאנו לאיזו הרצאה. אני תכננתי על אמבטיה מטורפת. עם מלחים וקצף. פתאום, דפיקה בדלת. אני מתעלמת.

הם לא מתייאשים. דופקים, דופקים, דופקים. באי רצון יצאתי מהאמבטיה, מחוסה רק במגבת.

ובטח כב נחשתם, זה אסף שהיה בדלת. הוא הביט במגבת ושאל אם הוא מפריע אני מביטה בו עם חיוך שובב ומושכת אותו לחדר.

בשניה הבגדים כבר אינם והוא איתי באמבטיה.

היה מדהים! אתם יודעים, זה נכון מה שאומרים, גם בשביל לקבל את הטריפ הטוב ביותר לא חייבים סם. וגם בשביל להנות ולהתענג

לא חייבים סקס. פשוט ישבנו שם. אני והוא באמבטיה. אני נשענת עליו. נכון, זה לא שהוא לא שאל אם בא לי.. פשוט אמרתי לו שעם המזל שלי, בטח נתפס. אז נשארנו ככה, והיה מדהים!

יום רביעי: נפגשנו בארוחת ערב. לא יכולתי להכניס פירור לפה. כל המאכלים שהגישו שם עוררו בי בחילה. ישבנו ליד החלון, שהשקיף לברכה. הסתכלתי עליו, ואז שוב לעבר הברכה עם חיוך שובב. הוא קלט שאני מתלהבת ובהה בי במבט שואל.

שאלתי אותו אם בא לו לעשות משהו טיפה פרוע. הוא אהב את צורת החשיבה שלי והסתכל עלי במבט מתעניין וחיוך. תפסתי את היד שלו ורצנו לבריכה. הוא הרים אותי על הידיים וקפץ יחד איתי לבריכת המלון. השתוללנו, עשינו שטיות ופתאום הוא הצמיד אותי לקיר הבריכה ולחש לי באוזן ''בא לך לעשות משהו טיפה פרוע?'' הבטתי בו והדבקתי לו נשיקה. הוא הרים אותי טיפה וחדר.

כל הגוף שלי התמלא חום ברגע. לעולם לא אשכח. הוא זז עם תנועת המיים, ואני איתו. את זה לא אשכח לעולם.

יום חמישי, היום האחרון: המלון העיף אותנו מהחדר כבר ב12 בצוהריים. מהרנו לאוטובוס.

הוא ירד מהר ללמובי ונפרדנו רק בחיבוק ונשיקה עם הלחי. הבאתי לו את הספר שלי

והלכנו.

היום בערב הוא התקשר. דברנו לפחות איזה שלוש שעות. ונחשו מה הוא סיפר לי, כןכן, יש לו חברה!

ואתם יודעים מה? ממש לא אכפת לי. אולי תחשבו שזה טיפה עצוב. אבל לא ממש בניתי או ציפיתי למחויבות. אני שמחה שזה נגמר ככה ולא אחרת. נראה לי..

rani3222009-6-2 0:3:0
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”