כ קשר אישי עם חשפנית כן או לא התייעצות - סקס אדיר

קשר אישי עם חשפנית כן או לא התייעצות

1

התייעצות עם הפורום:

הייתי במועדון חשפנות והזמנתי את החשפנית הכי יפה (בעיני) למה שהן קוראות "ריקוד" ב-20 ש"ח.

ביקשתי ממנה לעלות לחדרים, היא אמרה שהיא לא עולה עם לקוחות לחדרים ואין מצב. ראיתי שהיא בכל זאת קצת מתלבטת, לחצתי והיא הסכימה. היא אמרה שזו פעם ראשונה שלה. מסתבר שהיא נדלקה עליי וגם נתנה לי את מספר הטלפון שלה כדי להמשיך את הקשר במעין סוג של תמיכה. בטעות או שלא בטעות גם אמרה את שמה האמיתי. האמת שהיא ממש מדהימה, לא זנותית ונראית בחורה טובה ועדינה. המקצוע ממש לא מתאים לה אבל היא צריכה כסף - כדבריה.

מה דעתכם ? כדאי להיפגש איתה באופן פרטי או לרדת מהעניין ? יש שיקולים לכאן ולכאן. גם מסתבר שהיא גרה 10 דקות נסיעה מהמקום בו אני גר. אני מנסה לראות בה זיון נטו אבל לא מצליח. מכירים את הבחורות האלה שהן מאד יפות אבל לאו דוקא סקסיות ? אז היא כזאת. כשבחורה כזאת נפתחת אליך ברמה האישית אתה מגלה כמה עצב יש לה בעיניים וכמה העבודה שלה שוחקת בעיקר את הנפש. אני מקווה בשבילה שבהמשך הערב היא היתה יותר מקצועית עם לקוחות מאשר היתה איתי.

4

לאוהב לשלם -

אני לא תמים. אני מאמין באמת ובתמים שהיא לא שיקרה. היה לא קל לשכנע אותה לעלות והיא חזרה והדגישה שוב ושוב שזו פעם ראשונה. אולי היא חדשה ובדיוק התחילה לעבוד ? לך תדע...אני גם יכול להבין אותה. החדרים שם הם כוכים אפלים ודוחים בגודל מטר על מטר. לא מבין איך בחורה נורמלית יכולה להיכנס לשם עם גברים 10-20 פעם בלילה.

עוד דבר, במכוני המסאז'ים למשל יש תחלופה מטורפת של בחורות. אני עם אצבע על הדופק עם מה שקורה במכון ברחובות למשל וכמעט כל יום יש בחורה או שתיים חדשות. אגב, רובן עגלות כונפות. כך זה גם בכל המקומות. יש בחורות שבאות לנסות את העבודה ובורחות אחרי לקוח אחד ובזה הסתכמה קריירת העיסוי שלהן. למעשה, אתה יכול ליפול על בחורה שאתה היחיד שקיבל ממנה עיסוי בלי שהיית מודע לכך.

מילת המפתח היום בשוק היא יחס אישי. יש שירות בסיס אבל יש המון אילתורים ואקסטרות. הנה לפני שבועיים הוצאתי זיון ממעסה ברחובות - ההרפתקה עלתה 500 ש"ח והיתה די מאכזבת. היא אמרה שהיא שוכבת בממוצע עם לקוח אחד בשבוע.

בראשון כמעט הוצאתי טלפון + קשר תמיכה מאווה ( אני יכול לפרסם את שמה כי היא כנראה סיימה לעבוד בתחום). בסוף היא התחרטה.

BKing2009-11-18 17:56:16

8

בחורה כל כך יפה עם עיניים כל כך עייפות וכבויות מזמן לא ראיתי.

אני מכיר את עצמי - במקום לזיין אני אכנס ממנה לדיכאון ואנסה לשכנע אותה לעזוב את המקצוע.

העניין הוא שאני כבר מזמן לא בקטע של לשנות אנשים או לשנות את העולם, בגלל זה מלכתחילה אני נמנע מלעשות את הטלפון הראשון.

9
BKing למה התכוונת בסוג של תמיכה? לצאת איתה לבלות וכאלה או לתמיכה בתשלום?
האמת בשביל הסקרנות הייתי ממשיך איתה ורואה לאן זה מתפתח.

מנסיוני עם בחורות עובדות, אם אתה מתכוון להיכנס איתה לקשר אל תשכנע אותה לעזוב את העבודה שלה, לבסוף היא תחליף אותה בכוחות עצמה ואתה תיראה שאני צודק.

[QUOTE=ירוני]

bking,

לעניות דעתי, בהנחה וקלטת אותה נכון (עצב בעיניים, נפש שחוקה וכו'),

אל תרוץ לזיין אותה, אתה תרגיש מגעיל אח"כ.

[/QUOTE]

אתה צודק במאה אחוז!

DDDD42009-11-18 19:29:55
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”