כ גבולות מטושטשים - סקס אדיר

גבולות מטושטשים

1

"גבולות מטושטשים"

הזמנתי גלנפידיך 12. קיוויתי שהמשקה יעשה עבורי חלק מעבודת הסינון. בכל מקרה לא היה לי ברור איך הערב הזה יסתיים ורציתי שהוא לפחות יתחיל כמו שצריך.

לבשתי שמלה ארוכה ומכופתרת, ונעלתי נעלי עקב גבוהות. כיפתרתי את השמלה והשארתי מחשוף סמלי בלבד, שהסתיר לגמרי את החזייה האדומה שלבשתי. התרגשתי. לא היו לי הרהורי כפירה למרות שממש לא היה לי ברור למה הסכמתי. מה משך אותי למפגש ההזוי הזה.

התחלתי לסרוק את הבר, חיפשתי גבר בסביבות גיל 45 שנראה בסדר. זה כל מה שידעתי על משה, חוץ מהעובדה שלא קוראים לו משה. השעה היתה קצת אחרי תשע וחצי והבר היה די ריק ושקט. שני צעירים ניגשו אלי והתחילו לפלרטט. סימנתי להם שאני לא מעוניינת. סימנתי להם בעדינות כי עדיין לא פסלתי את האופציה שהערב יסתיים שלא לפי התכנון, ואז שני הבחורים יכלו להיות אופציה לא רעה בכלל בתור פיצוי.

לא ראיתי אף גבר שנראה לי "משה". השתעשעתי בכוס הסינגל שלי והרהרתי ברצף האירועים שהביאוני עד הלום.
מאז שהתחלתי לכתוב חוויות בפורום קיבלתי משובים מדהימים, קהל הגולשים מאוד הופתע לגלות שמאחורי הכוס שהוא רגיל לזיין מסתתרת אשה, בן אדם שמסוגל לחשוב ולכתוב. כולם רצו לנשק אותי ולאמץ אותי אל ליבם.

לאחר שהדחף לנשק אותי נרגע קלות גבר הדחף לזיין אותי ותא ההודעות הפרטיות שלי פשוט גלש על גדותיו. הקפדתי להיפגש עם מעט גברים כל יום ולוח הפגישות שלי היה מלא לחודש הקרוב.

משה לא ניסה לקבוע איתי, הוא פלירטט איתי מדי פעם וקצת הציק לי בפורום אבל במידה נסבלת. הוא ביקש ממני לקרוא את הדיווחים האחרונים שלו בפורום. הבנתי שהוא אוהב להשקיע ולבנות בקפידה את הפגישה הראשונה. אל טלי הוא נכנס עם כיסוי עיניים ועם רותי המפגש התחיל בצרפתיות על הדלת ונמשך תשע וחצי שעות.

הנחתי שהוא "מתכנן" מפגש ראשון גם איתי אבל לא התעסקתי בזה יותר מדי.

כעבור זמן קיבלתי ממנו הודעה פרטית "מתי נוכל להיפגש?"

"אני כבר מתה להיפגש, חשבתי כבר שאתה לא רוצה. אני פנויה ביום שלישי הבא בערב" שלחתי לו.

"יום שלישי הבא בערב זה מצוין. אבל אני רוצה חווית GFE אמיתית."

"GFE זה הצד החזק שלי, מותק. אתה תקבל GFE כמו שלא קיבלת מעולם" הבטחתי לו.

"קראת את הדיווחים שלי?" שאל משה.

"קראתי אבל אל תביא שק שינה. לא נראה לי שתהיה כאן תשע שעות."

"אל תדאגי, לא צריך תשע שעות, לפעמים גם 7 שניות מספיקות. אני אשלח לך הודעה עם מה שאני רוצה, את יכולה כמובן להסכים או לא, לקבל או לשנות, מה שאת רוצה. רק דבר אחד אסור, אסור לך לחסום לי הודעות פרטיות" כתב משה, ומייד לאחר מכן הגיעה ההודעה הבאה:

"נטע יקירתי, אני רוצה שניפגש בפיקאפ בר, בלי סימני זיהוי וננסה לאתר אחד את השני. בכל מקרה, עד סוף הערב לא לחשוף את הזהות האמיתית."

"אני לא מבינה, איך נזהה האחד את השני? מה אם לא נצליח לזהות?"

"זה כל העניין עם ה-GFE הזה. את תדעי אם הזדיינת איתי או עם בר-מזל אחר רק לאחר הבילוי" הוא כתב.

לא היה לי נעים לרשום לו שהוא דפוק בשכל ושילך לחפש מי ינענע אותו.

"אני חייבת לנתק" כתבתי וניתקתי. הרהרתי באפשרות לחסום לדפוק הזה הודעות פרטיות אבל לא חסמתי.

התקשרתי לדנה. היא היתה כמה פעמים עם המשה הזה ואולי היא תוכל לעזור לי.

"הוא נהנה להשקיע גם במפגש וגם בבחורה, את יודעת יין שוקולד וכאלה וגם היה לו מאוד חשוב שאני אהנה ואגמור. אני חושבת שבכל הפעמים שהוא היה אצלי הוא גמר אולי פעמיים," היא סיפרה.

"ועוד דבר אחד, בפעם השנייה שהוא היה אצלי הוא לא שילם בהתחלה וכשנפרדנו הסתכלתי עליו במבט של יאללה תוציא את הארנק, והוא הסתכל עלי במבט של את רוצה להגיד לי משהו? אבל לא אמרנו כלום. נפרדנו בנשיקה וכשחזרתי לסלון ראיתי שהוא השאיר לי חוץ מהתשלום שסוכם גם טיפ גדול."

סיפרתי לה מה הוא ביקש. "מה יש לך להפסיד אחות שלי, תצאי מהבר רק עם בחור שנראה לך ואז הכי גרוע שיכול להיות זה שהענקת שירותי פרו בונו לבחור שמראש נראה לך," אמרה דנה. "לפי מה שאני זוכרת את לא תסבלי יותר מדי" היא הוסיפה.

ביומיים שלושה הבאים לא התכתבתי עם משה בפורום למרות ששנינו נכנסנו מספר פעמים. ואז שלחתי לו הודעה.

"טוב, אני מסכימה. אבל אם אני מזדיינת בגללך עם 'בר מזל אחר' אתה תגיע גם באמצע הלילה ותפצה אותי. אני רוצה מספר טלפון 'חרום'."

אחרי 20 שניות קיבלתי תשובה.

"סבבה, עכשיו אני רק צריך למצוא דרך להסתיר את הזיקפה שתהיה לי כשאכנס לבר."

"אפשר להזמין אותך לעוד כוסית?" שמעתי קול מאחורי. בבת-אחת חזרו מחשבותי להווה. הסתובבתי לאיטי. מאחורי עמד גבר בסביבות גיל 45. קצת יותר ממטר שמונים וקצת יותר משמונים קילו הערכתי. "לא תודה" עניתי לו "אני בסדר." ולגמתי משארית המשקה.

רציתי לסרוק את הבר ולראות כמה "משה" נמצאים בו. הוויסקי שיחרר אותי קלות והחלטתי לאתר את משה.

אף אחד מהגברים שענו לתיאור המבוקש לא היה לבד. "במחשבה שנייה" אמרתי לבחור שעדיין עמד לידי, "אני אשמח לסיבוב נוסף."

"נפלא" הוא אמר, "ומה שתית?"

"גלנפידיך 15" אמרתי ללא היסוס.

"טעם טוב יש לך." והוא הזמין שתי כוסיות מהברמן שתקע בי מבט מלא תוכחה.

"לחיים..." אמר הבחור.

"אסתי" אמרתי לו "לחיים..."

"עוז" הוא אמר "נעים מאוד" והתיישב לידי.

לאחר שתיקה לא קצרה אמר עוז "זו פעם ראשונה שלי בבר כזה."

"גם שלי" עניתי.

"חבל."

"למה חבל?" צחקתי.

"קיוויתי שיש לך ניסיון ותוכלי ללמד אותי משפטי פתיחה מוצלחים."

"אני בטוחה שהוצאת מגוגל דרוג עדכני של משפטי פתיחה מוצלחים" צחקתי. השיחה ביננו קלחה ודי שכחתי את הנסיבות שהביאו אותי לבר באותו הערב.

לאחר כשעה שבה רמת האלכוהול בדם שלו עלתה והמרחק הפיזי בינינו ירד, עוז הציע שנמשיך במקום אחר. הסכמתי והצעתי שנמשיך לקפה אצלי בדירה.

עוז שילם וקפץ לשירותים.

"את לא מגיעה לכאן הרבה?" שאל קול מאחורי.

הסתובבתי ועיני פגשו גבר שנשען על הבר עם בקבוק בירה בצבע כחול ביד.

"לא, ואתה?"

"אני נולדתי כאן" הוא אמר, "ומשפט הפתיחה של הבחור הזה, זה המשפט הראשון ששמעתי בחיי" הוא צחק.

"כן? באיזה משפט פתיחה אתה משתמש?"

"אני ישר מציע לעוף מהבר למסעדה יפאנית טובה ושקטה."

"וזה עובד?" שאלתי.

"אף פעם," הוא ענה "לחייכם." הוא הרים את הבקבוק ובירך אותי ואת עוז שחזר.

במונית התגפפנו קלות והתנשקנו בעדינות. כשנכנסנו לדירה התנפלתי עליו בנשיקה צרפתית עמוקה ורטובה, הייתי חרמנית והרגשתי שאני חייבת זין כאן ועכשיו.

פרמתי את חולצתו וציפורני חרשו את שיער החזה שלו בדרכם מטה. פתחתי את מכנסיו וזיקפתו הקשה פרצה לחופשי. חפנתי אותו והכנסתי את כולו לתוך פי. ינקתי את הזין שלו וראשי החל לנוע לאחור, עוז השמיע אנקה, תפש את ראשי והניע את אגנו קדימה. הוא גמר ופי התמלא בנוזל סמיך.

עוז התחיל להתנצל, "רציתי לענג אותך, רציתי שאת תגמרי לפני" הוא אמר.

"לא נורא" אמרתי "אתה יכול לענג אותי עכשיו, ואין לי בעיה לגמור אחריך."

לתדהמתי הוא המשיך "אני לא יכול להמשיך אחרי שאני גומר. אני מחוסל לחלוטין."

נזכרתי שקראתי באחד הדיווחים שהטוחן נתן לטלי חרב. לעוז הזה יש מזל שאף אחד לא נתן לי חרב או אלת בייסבול או אפילו סתם תת-מקלע.

הוא מילמל עוד כמה משפטים והסתלק.

אני הסתערתי על הטלפון. חייגתי למספר ה'חרום' שמשה נתן לי.

"שלום" ענה הקול בצד השני.

"משה זו נטע" אמרתי לו, "תרשום כתובת ותגיע" אמרתי ונתתי לו את הכתובת.

"אין בעיה" ענה משה "אני רק אוסף את הסושי מהיפאנית."

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

גבולות מטושטשים

2

אני נכנס לבר החשוך, האוויר בו מלא יצרים נוטפים ועשן סיגריות מחניק, מה קורה עם החוק שאוסר עישון במקומות ציבוריים בעיר הזאת? אף אחד לא שם זין, אני אומר לעצמי.

היא יושבת בקצה המרוחק והחשוך של הבר, אם לא הייתי מחפש אותה כנראה גם לא הייתי רואה אותה, אבל הנה היא שם, אני חושב שאני יכול לדמיין את הריח שלה, היא אמרה לי שהיא לא יפיפיית הדור ושהגוף שלה לא משהו, אבל היא חיה בסרט, חלק מהחרמנים בסביבה כבר החלו להציק לה ואלו שלא- לוטשים מבטים, אולי בגלל שהיא לבד, אני מתיישב בשולחן צידי ומחכה לראות מה יקרה, היא מנפנפת באצילות מיני גברים אבל עוד לפני שהמשקה שהזמנתי מגיע לשולחן היא כבר מדברת עם בחור חסון, לא מבזבזת זמן אני מגחך לעצמי.

זהו, היא נעלמה עם הגבר שדיברה איתו ועכשיו אני מרגיש קצת אשם שכך שלחתי אותה לזרועות אחר, ואפילו קצת דואג שלא יקרה לה כלום.

אני גומע את המשקה במכה אחת ויוצא גם אני את הבר, אולי אספיק לתפוס אותה בחוץ, אולי אגלה לה מי אני, אבל לא, הרחובות ריקים.

אחת בלילה ככה אני מקבל טלפון שמייד מעיר אותי לחלוטין, "תרשום כתובת ותגיע" היא אומרת לי, יותר נכון פוקדת עלי, מגיע לי אבל, יצאתי טמבל שככה נתתי לה להחליק לי מבין האצבעות.

"אין בעיה" אני אומר ומייד מתארגן על מקלחת, בושם ובגדים נורמאליים, בודק שיש לי מספיק כסף בארנק ושם פול גז, בדרך אוסף בקבוק יין יקר לאללה ומקווה שהיא תשים לב להשקעה, עוד עצירה אחת לסושי וכבר אני אצלה.

מגיע לאזור תעשייה באיזו עיר מרכזית, היא פותחת את הדלת בכותונת לילה ילדותית עם ציור של פו הדוב עליה, שיערה סתור קשות, האיפור שהיה לו פעם זכר למושקע- מרוח כולו על פניה, אבל היא עדיין יפה לדעתי, אני לרגע מפחד שהיא בכתה אבל היא מייד אומרת בשמחה אלכוהולית "ראיתי אותך שם, לא האמנתי שזה אתה, אתה לא נראה לי משה", "וואלה גם את לא נראית נטע...." עניתי כולי מובך.

היא מודה לי על היין והאוכל ושמה אותם על הדלפק כלאחר יד, אני מתבאס נורא אבל אז היא קוראת את התווית של היין ומתפעלת בקול רם, אני מתנפח כמו טווס אבל בשקט ומתיישב על המיטה.

היא מתיישבת עלי, תופסת לי את הסנטר ומנשקת אותי עמוק עמוק, הבליטה שלי במכנסיים כבר מתפקעת מרוב חוסר במקום, אני מעיף אותה על המיטה ומקלף אותה מהכותונת, קורע לה את התחתונים, היא צוחקת ונראה שלא אכפת לה, נשכב עליה ומנשק כמו שרק אני יודע, היא עוצרת אותי ומבקשת שארד לה, אני צולל בשמחה, בכל זאת מגיע לה.... יש לה ריח משגע, אולי היא שמה שם בושם? נראה לי שזה ישרוף נורא.... היא חלקה לגמרי, כל הגוף שלה כמו שיש חמים ואני מדמיין איך תיכף אני בועל אותה שתראה כוכבים.

אני מלקק אותה וחודר לתוך הכוס הריחני שלה, ואז מסביב בשפתיים, נושך אותה קצת, ואוכל את הדגדגן, אני שומע אותה גונחת בשקט ומרגיש בדיוק מתי היא מתקרבת אל השיא, אני עוצר, לא רוצה שהיא תגמור בלעדיי אבל היא תופסת לי את הראש ומתחננת שאמשיך, לא נורא אני אומר לעצמי אחר כך אביא אותה לעוד שיא כשהיא תרגיש את נחת הזין שלי, היא גומרת כמעט מייד, ורועדת כולה על הפרצוף שלי, אני ממשיך עד שהיא נרתעת כי היא כבר לא יכולה עוד גירוי שם, היא צועקת קצת אבל בשקט וגומרת. אני נשכב לידה מחבק אותה, היא מנשקת אותי עמוק, הלשון שלה בתוך הגרון שלי והזין שלי תיכף מתפוצץ מרוב תסכול.

היא עוצרת, מתיישבת על המיטה ומסכלת עלי ומחייכת, אומרת לי: "בגללך זרמתי הביתה עם איזה דביל שלא נתן לי לגמור, עכשיו כעונש תלך הביתה כשתאוותך בידך ותחשוב טוב טוב על מה שעשית, אני לא רוצה ממך כסף, אם נפגש פעם הבאה תשלם לי על כך, אני בכלל לא נכנסת לנושא שכתבת בשמי בפורום ומבלי להתייעץ איתי...אבל תודה על הסושי"

יצאתי מהבית שלה המום, חרמן אש אבל מבודח, יפה לה זאתי, גמרה וזרקה אותי, אבל מה שמגיע לי- מגיע....

זונה מאושרת2009-12-7 18:18:48
קישור לאתר הפרטי שלי:

גבולות מטושטשים

5

איזו קטילת זרע

[QUOTE=זונה מאושרת]

אני נכנס לבר החשוך, האוויר בו מלא יצרים נוטפים ועשן סיגריות מחניק, מה קורה עם החוק שאוסר עישון במקומות ציבוריים בעיר הזאת? אף אחד לא שם זין, אני אומר לעצמי.

היא יושבת בקצה המרוחק והחשוך של הבר, אם לא הייתי מחפש אותה כנראה גם לא הייתי רואה אותה, אבל הנה היא שם, אני חושב שאני יכול לדמיין את הריח שלה, היא אמרה לי שהיא לא יפיפיית הדור ושהגוף שלה לא משהו, אבל היא חיה בסרט, חלק מהחרמנים בסביבה כבר החלו להציק לה ואלו שלא- לוטשים מבטים, אולי בגלל שהיא לבד, אני מתיישב בשולחן צידי ומחכה לראות מה יקרה, היא מנפנפת באצילות מיני גברים אבל עוד לפני שהמשקה שהזמנתי מגיע לשולחן היא כבר מדברת עם בחור חסון, לא מבזבזת זמן אני מגחך לעצמי.

זהו, היא נעלמה עם הגבר שדיברה איתו ועכשיו אני מרגיש קצת אשם שכך שלחתי אותה לזרועות אחר, ואפילו קצת דואג שלא יקרה לה כלום.

אני גומע את המשקה במכה אחת ויוצא גם אני את הבר, אולי אספיק לתפוס אותה בחוץ, אולי אגלה לה מי אני, אבל לא, הרחובות ריקים.

אחת בלילה ככה אני מקבל טלפון שמייד מעיר אותי לחלוטין, "תרשום כתובת ותגיע" היא אומרת לי, יותר נכון פוקדת עלי, מגיע לי אבל, יצאתי טמבל שככה נתתי לה להחליק לי מבין האצבעות.

"אין בעיה" אני אומר ומייד מתארגן על מקלחת, בושם ובגדים נורמאליים, בודק שיש לי מספיק כסף בארנק ושם פול גז, בדרך אוסף בקבוק יין יקר לאללה ומקווה שהיא תשים לב להשקעה, עוד עצירה אחת לסושי וכבר אני אצלה.

מגיע לאזור תעשייה באיזו עיר מרכזית, היא פותחת את הדלת בכותונת לילה ילדותית עם ציור של פו הדוב עליה, שיערה סתור קשות, האיפור שהיה לו פעם זכר למושקע- מרוח כולו על פניה, אבל היא עדיין יפה לדעתי, אני לרגע מפחד שהיא בכתה אבל היא מייד אומרת בשמחה אלכוהולית "ראיתי אותך שם, לא האמנתי שזה אתה, אתה לא נראה לי משה", "וואלה גם את לא נראית נטע...." עניתי כולי מובך.

היא מודה לי על היין והאוכל ושמה אותם על הדלפק כלאחר יד, אני מתבאס נורא אבל אז היא קוראת את התווית של היין ומתפעלת בקול רם, אני מתנפח כמו טווס אבל בשקט ומתיישב על המיטה.

היא מתיישבת עלי, תופסת לי את הסנטר ומנשקת אותי עמוק עמוק, הבליטה שלי במכנסיים כבר מתפקעת מרוב חוסר במקום, אני מעיף אותה על המיטה ומקלף אותה מהכותונת, קורע לה את התחתונים, היא צוחקת ונראה שלא אכפת לה, נשכב עליה ומנשק כמו שרק אני יודע, היא עוצרת אותי ומבקשת שארד לה, אני צולל בשמחה, בכל זאת מגיע לה.... יש לה ריח משגע, אולי היא שמה שם בושם? נראה לי שזה ישרוף נורא.... היא חלקה לגמרי, כל הגוף שלה כמו שיש חמים ואני מדמיין איך תיכף אני בועל אותה שתראה כוכבים.

אני מלקק אותה וחודר לתוך הכוס הריחני שלה, ואז מסביב בשפתיים, נושך אותה קצת, ואוכל את הדגדגן, אני שומע אותה גונחת בשקט ומרגיש בדיוק מתי היא מתקרבת אל השיא, אני עוצר, לא רוצה שהיא תגמור בלעדיי אבל היא תופסת לי את הראש ומתחננת שאמשיך, לא נורא אני אומר לעצמי אחר כך אביא אותה לעוד שיא כשהיא תרגיש את נחת הזין שלי, היא גומרת כמעט מייד, ורועדת כולה על הפרצוף שלי, אני ממשיך עד שהיא נרתעת כי היא כבר לא יכולה עוד גירוי שם, היא צועקת קצת אבל בשקט וגומרת. אני נשכב לידה מחבק אותה, היא מנשקת אותי עמוק, הלשון שלה בתוך הגרון שלי והזין שלי תיכף מתפוצץ מרוב תסכול.

היא עוצרת, מתיישבת על המיטה ומסכלת עלי ומחייכת, אומרת לי: "בגללך זרמתי הביתה עם איזה דביל שלא נתן לי לגמור, עכשיו כעונש תלך הביתה כשתאוותך בידך ותחשוב טוב טוב על מה שעשית, אני לא רוצה ממך כסף, אם נפגש פעם הבאה תשלם לי על כך, אני בכלל לא נכנסת לנושא שכתבת בשמי בפורום ומבלי להתייעץ איתי...אבל תודה על הסושי"

יצאתי מהבית שלה המום, חרמן אש אבל מבודח, יפה לה זאתי, גמרה וזרקה אותי, אבל מה שמגיע לי- מגיע....

[/QUOTE]
טיב היעילות בטיב הפעילות חשוב מהר עשה לאט

גבולות מטושטשים

7

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

ונעמיד לך ג'יאפיות בשורה עורפית בפאב לבחירתך

[/QUOTE]

למה לבחור חמודה, אני לא יכול לעבור אחת אחת?

אבל השאלה היא האם אני אמצא אותך בשורה ?

משה מינייס

גבולות מטושטשים

8

מפגש שני סיבוב ראשון

"נו מתי נפגשים" שלחתי הודעה פרטית לנטע ברגע שנכנסתי הביתה.

"חרמן הא?" שמעתי אותה 'צוחקת' דרך המסך.

"ככה ככה" כתבתי לה.

"ככה ככה הא? איך עוד שבוע ביום שלישי?"

"לא מאיימים על יונה ביין" שלחתי לה.

"ורק כדי שאני באמת אהיה חרמן עד יום שלישי הבא, אני אקבע כל יום פגישה עם מישהי ואני לא אגמור, אולי אז אני באמת אהיה חרמן".

ואכן קבעתי, נפגשתי ואף דיווחתי. עם שרון ועם נופר, עם דניאל ועם איב וגם עם מישל ואנג'לינה. קבעתי, נפגשתי, דיווחתי אבל לא גמרתי עם אף אחת.

יום שלישי הגיע ואני התייצבתי בשעה היעודה אצל נטע בדירה.

נטע פתחה את הדלת לבושה בג'ינס, טריקו וזוג עיניים גדולות וירוקות. היא הדביקה לי נשיקה וחפנה בידה את זיקפתי מבעד למכנסי.

"שבוע קשה עבר עליך?" היא שאלה.

"היה די קשה אבל השאלה היא האם יהיה שווה?" עניתי בחיוך.

נטע שיפרה את אחיזתה בזיקפתי וציחקקה "אני די רגועה, נראה לי שלי זה ישתלם."

נכנסנו לדירה. נטע התיישבה על הספה, אני הנחתי את השקית עם בקבוקי היין על השולחן. כרעתי על ברכי משני צידיה, הצמדתי את חזי אל שדיה והרמתי את ראשה אלי. שפתותינו נפגשו ולשונותינו השתלבו לנשיקה יצרית ולוהטת שנמשכה דקות ארוכות. אחזתי בשערה של נטע ומשכתי אותו בעדינות לאחור. ראשה התרומם וצווארה הלבן נפרש לפני במלוא אורכו. נישקתי את לחייה, ינקתי את סנטרה וליקקתי במורד צווארה, עד לחיבור הענוג עם כתפיה המעוצבות. נטע גירגרה בהנאה וניסתה להרים את שדיה לכיווני. אני הצמדתי את גופי אליה ולא נתתי לה לזוז.

ראשי החל מתרחק מנטע, היא ניסתה להניע את ראשה קדימה אבל ידי האוחזות בשערה עצרו אותה. הסתכלתי עמוקות בעיניה הירוקות ושאלתי בשקט "יש לך פותחן בקבוקים?"

נטע גיחכה "יש, איזה יין הבאת?"

"בקבוק קברנה ובקבוק מרלו מתוצרת עצמית" אמרתי.

פתחנו את המרלו, וישבנו על הספה מלטפים האחד את השנייה. נטע שאלה "מה זה הסיפור הזה שאתה לא גומר?"

"מה זאת אומרת לא גומר?" היתממתי, "אני גומר כל זיון, פשוט הזיון הזה התחיל לפני שבוע" עניתי לה. "הזיון ייגמר כשאני אגמור."

"אם לא תהיה נחמד זה יקרה רק בשבוע הבא" צחקה נטע.

"אין בעיה, אני אגמור מתי ואיך שתרצי" עניתי לה.

"מתי אני עוד לא יודעת אבל על האיך אני די סגורה."

"ואת רוצה לשתף אותי?" שאלתי.

"אני רוצה שתגמור לי בפה" אמרה נטע כשהיא נועצת בי את עיניה הגדולות.

"מעולם לא גמרתי לבחורה בפה, זה נראה לי משפיל."

"אל תדאג חמוד שלי" ניסתה נטע להרגיע "אני לא עושה דברים שאני לא אוהבת. אני רוצה שתגמור לי בפה."

נישקתי את פיה בלהט וחפנתי את שדה השמאלי בידי הימנית מבעד לטריקו. פיטמותיה של נטע כבר היו זקורות. היא פתחה את מכנסי ושיחררה את איברי לאוויר העולם החופשי.

הפשטנו אחד את השנייה מבלי להפסיק להתנשק ולהתמזמז. נטע הובילה אותי לחדר השינה, התיישבה והכניסה באיבחה אחת את איברי הזקור לתוך פיה החם. הזין הגיע עמוק לתוך הגרון שלה והרגשתי את לשונה החמימה מלטפת אותו. נטע החלה מניעה את ראשה אחורה וקדימה תוך כדי פעולת מציצה חזקה.

אבל אני רציתי להתמקד עכשיו בה, ולא בי. חפנתי את ראשה בידי, התכופפתי והצמדתי את שפתי לשפתיה. השכבתי אותה והתחלתי לנשק את צווארה, יורד לאיטי לעבר שדיה, מתעכב קלות בפיטמותיה הזקורות וממשיך לכיוון הבטן. פישקתי קלות את רגליה והמשכתי במסעי האיטי במורד גופה הענוג.

למרות מחאותיה השקטות של נטע, מסעי לא עצר במוקד התשוקה הבוער שלה, המשכתי דרומה, מתעכב בכל קימור וחוקר כל פינה. לאחר שמצצתי את אצבעות רגליה ואת ציפורניה שהיו צבועות בצבעי דגל הגאווה, התחלתי את מסעי בחזרה. הפעם עצרתי לחניה ארוכה ומושקעת בפרח התאווה שלה, יונק ומנשק, מלקק ומוצץ. מעודד מהתגובות של נטע העמקתי את חדירת לשוני לתוך קונכיית אהבתה היוקדת. לאחר דקות ארוכות הסתובבתי כך שהיא יכלה להגיע עם ידה אל האיבר שלי שעד כה הסתפק במגע אקראי עם כפות רגליה של נטע. היא ניסתה למשוך את זיקפתי אל פיה אבל עצרתי מבעדה.

עכשיו יכולתי ללחוץ לנטע עם הסנטר על הדגדגן ובמקביל להכניס את לשוני עמוק לתוך כוסה הריחני. מידי פעם הכנסתי גם שתי אצבעות וליטפתי בעדינות את נקודת הג'י שלה, "אל תדאגי נקודה, גם תורך יגיע" לחשתי לה.

הרגשתי את הגוף של נטע מתקשה לקראת אורגזמה אדירה שאכן לא איחרה לבוא. נטע רעדה בכל גופה ומשכה את ראשי עמוק יותר לתוכה. אני המשכתי לינוק את נוזלי האהבה שלה והיא נרגעה לאיטה.

קרבתי את פני לפניה ונישקתי אותה ברכות, מלטף בעדינות את שדיה, סובבתי אותה וחבשתי קונדום, פיסקתי את רגליה וחדרתי אליה בעדינות מאחור, כשהיא שוכבת על המיטה מתחתי.

הזזתי את שערה וצווארה והתחלתי לנשק את פניה וצווארה, מלטף במקביל את כתפיה וזרועותיה. תוך כדי זיון איטי ביותר התחלתי לעשות לה מסאג'. נטע גירגרה כמו חתולה מיוחמת ואני לא השארתי שום שריר בפלג גופה העליון ללא התייחסות אישית. מידי פעם לא עמדתי בפיתוי והפסקתי את העיסוי כדי לנשק אותה אבל בשום שלב לא הפסקתי את תנועות החדירה העמוקות.

לאחר שסיימתי לטפל בכל נקודה, הכנסתי את יד ימין שלי מתחת לאגנה של נטע ומצאתי את הדגדגן. התחלתי לעסות אותו בחוזקה והגברתי במקביל את קצב החדירות שלי. תוך מספר שניות נטע פצחה בסידרה מתגברת של אורגזמות קולניות.

צנחתי לצידה וחיבקתי אותה, היא סובבה את ראשה אלי חייכה חיוך מדושן עונג והדביקה לי נשיקה.

לאחר שהיא נרגעה קלות, היא הורידה מהאיבר הזקור שלי את הקונדום והחלה במציצה אלוהית, רטובה ועמוקה. מידי פעם היא הוציאה את הזין מהפה כדי ללקק ולמצוץ את אשכי המלאים. הרגשתי שאני מתקרב לנקודת האל-חזור במהירות. גם נטע הרגישה ואמרה, "נראה כמה מהר אתה יכול לגמור."

לפני שה"ריש" של לגמור עזבה את פיה אני גמרתי. כמות עצומה של נוזלים שהיתה כבר שבוע על סף רתיחה פרצה ומילאה את פיה של נטע. היא המשיכה למצוץ ולינוק כל טיפה.

אני שכבתי על הגב באפיסת כוחות מוחלטת. ראשה של נטע התקרב לראשי ושפתיה התקרבו לשפתי. היא נישקה אותי נשיקה רטובה וסמיכה. מאוד מאוד רטובה ומאוד מאוד סמיכה.

משה מינייס

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”