לא התאפקתי...
אחרי בערך שנה של פעילות יחסית ללא שותפים, סיפרתי לחבר מהחיים על התחביב החדש שלי.
הוא התחיל לצחוק. אחרי זה סיפר לי שהוא כבר שנים בעניין . רק שהוא עבר למבוגרות בלבד.
לשאלתי הוא הסביר לי- קודם כל הן זולות בהרבה, שנית הן מתמסרות ולא עושות לך חשבון לשום דבר.
לא יודע איך, אבל הוא שכנע אותי לנסות. המליץ על אחת שהוא דוגם אחת לחודש.
לקח בערך שלושה שבועות עד שהצלחתי לתאם איתה- היא מקבלת מספר שעות ביום.
התקשרתי וקבעתי תור לטיפול.
הגעתי אליה, נראה כמו דירה שהיא גרה בה, אבל לא מתחייב. אמרה לי שמיטת הטיפולים בתיקון- נשברה בזמן טיפול. היא טענה שעברה את גיל 40. לדעתי היא סביב ה50. ( במבחן ה" האם הייתי מזיין אותה בחינם" התשובה היא לא. אבל זרמתי)
שאלה אותי אם אני רוצה להתקלח- נזכרתי שהחבר שלי אמר לי להגיד שאני רוצה מקלחת ביחד- כנראה זה קוד שמבדיל בין מי שבא רק למסג' לבין מי שבא ליותר מזה.
התקלחנו ביחד- היא מאוד השתדלה לרצות. אחרי זה הסתובבה ושאלה אותי אתה רוצה פעם או פעמים?- מעדיף בטוסיק או בכוס?. כמובן ששניהם.
אחרי ניקיון, נשכבתי על המיטה וקיבלתי מסג' של 45 דקות. הייתי במצב רוח טוב ואמרתי לה שלא צריך פעם שנייה, אבל היא התעקשה. ניסתה, ואני באמת רציתי בשבילה ( אני יודע שזה מוזר אבל היה לי לא נעים ממנה) אך לא משנה מה שעשתי לא הצלחתי – אפילו דמיינתי את המזכירה שלי . לא עבד.
התקלחתי ויצאתי.
סיכום:
מראה חיצוני- 1 ( היא לא MILF יותר בכיוון של Granny )
נקיון- 7
דיסקרטיות- 8
שרות 9- לא נתקלתי עוד במישהי שכל כך מנסה ועושה הכול בלי להגיד זה בתוספת
מחיר- 10 ( 150 ₪ ולא הגבילה אותי בזמן).
אני לא חושב שהיא מפרסמת, אז אני לא אתן את הנייד שלה פה. אם מישהו מהקבועים ( לא שנרשם רק בשביל לקבל את המספר) רוצה בפרטי אז אשמח לתת את הנייד שלה.