כ בייבי דולס ... והחשפניות - אתמול - סקס אדיר

בייבי דולס ... והחשפניות - אתמול

1

טוב אז ככה

אתמול שוב הינו בבייבי דולס. אני חייב לציין שהמיגוון של הבנות רק הולך ומשתפר. כמובן שהרבה בנות ישבו על הבר וזה סתם עיצבן ללכת ולחפש אותם.

ליקראת סוף הערב שמיפלס החרמנות עלה עליתי לחדר עם קלי. מי שלא מכיר בלונדינית גבוה חזה סיליקון מטורף דיי יפה עושה על הבמה מופע דילדו מחרמן . עלינו לחדר כשסוכם מראש 300 ש"ח למציצה בלי גומי וגמירה איפה שאני ארצה.

הבחורה עם גוף מטורף אחריי 5 דקות של חירמונים ועצבעות רטובות היא ירדה לתנוחת מציצה ואז זרקה שבדרך כלל מציצה בלי גומי זה 400. סתם ביעס אותי אבל לא הוספתי כי מה שסוכם מראש היה ידוע גם לה.

פה הגיע האכזבה. מציצה ממש ממש גרועה. נגיעות עם השיניים מהירות טורבו. כל כך מהירה שלא הרגשתי מציצה ביכלל. אז שאלתי אותה עם יש מצב לסקס מלא. להפתעתי כן! עולה 600 ש"ח ל 15 דקות.

חשבון מהיר וירדתי מיזה

בסוף גמרתי לה בפה ובסכ"ה היה נחמד היתי עם יותר טובות.

לא חושב שאני אכנס איתה שוב .

תהנו.

3
שלום לחברי הפורום.

אני דוגם מפעם לפעם בשנה האחרונה את הבייבידולס ואני רוצה לדווח על ירידה דרסטית ברמה!!

לפני שנה כשהתחלתי ללכת היו אחלה בנות.. ברבי, שון, אמילי.. והרשימה עוד ארוכה מאוד..

היום נשארו רק הבנות השחוקות שעושות טובה שרוקדות או מתייחסות אליך והבנות החדשות שהגיעו לא משהו בכלל למעט סקרלט שהיא באמת משהו מיוחד אבל בשיחה שהיתה לי איתה נראה שלא תשרוד שם עוד זמן רב.

חבל - היה מועדון עם הבנות מספר אחד בארץ.

אני מקווה שמישהו מבעלי המועדון יראה את המודעה ויעשה איזו פעולה בנושא כי אחרת זו תהיה תחילת הסוף של אחד המקומות הטובים

כי חיים רק פעם אחת

6

בייבי דולס, יום חמישי בלילה - רשמים

אתמול הייתי בבייבי דולס, זה מועדון חשפנות בדרום תל אביב, צמוד לאומן 17
המבחר היה די גדול אתמול, הרבה בנות, אולי 10 או יותר
זוג אתיופיות, אחת גדולה יותר ושמנמנה ואחת שווה מאוד, קטנה עם תחת משגע וציצי מעולה - בכלל הציצי של האתיופיות רך ונעים וטבעי, לעומת רב הבנות האחרות שמחזיקות בציצי עם סיליקון או ציצי מעפן

מכיוון שהייתי די שתוי ומאוד חרמן - הערב נגמר בלי שום אקסטרות אבל עם 400 שקל (!!!) שהוצאו על לפ דאנסים

אזכיר לטובה חלק מהבנות
הראשונה היא בחורה בשם סטפני או מלאני, אני לא זוכר ממש, מבוגרת יחסית, רואים את זה רק על הפנים שלה, גוף שרירי ומחוטב, נטול כל זכר לשומן
ציצים זקורים וקשים מסיליקון, אולי אפילו מאבן, ופטמות קטנות ומתוקות
היא השקיעה במיוחד בריקוד ואף הציעה לעלות איתה לחדר תמורת 300 שקל, סרבתי בנימוס.
לטענתה היא מעל גיל 40, האמת שיכלתי להסכים עם זה נוכח הפנים שלה אבל מבחינת גוף - אני מכיר הרבה בנות 20 שהיו חולמות על גוף כזה

בנוסף היתה את סטאר הישראלית, חמודה בתחילת שנות העשרים שלה, טבעית לגמרי, נראית קצת כמו הבת של השכן, חזה טיפה נפול, צלוליט מתוק בירכיים וישבן בשרני ונעים, רוקדת יפה ומגרה, לא הציעה חדר ולא שאלתי

מלבדה היתה קייט, בחורה לבנה ורזה יחסית, מסתובבת עם מסיכה על הפנים ותחתון תחרה מגרה. בריקוד שלה, קייט ממש משקיעה, היא נשארת די הרבה זמן וזזה לאט ובחושניות.
יש לה חזה גדול יפה וטבעי, לא שאלתי על חדרים והיא לא הציעה

מלבדן היו עוד מלא בנות, חלק מבוגרות יותר ופחות שוות, חלק צעירות
כבילוי נחמד עם חברים זה יכול להיות אחלה בילוי אבל בסופו של דבר עבורי זה רק העלה את מפלס החרמנות אבל לא סיפק את הפתרון הרצוי

חזרתי הביתה שמח וטוב לב, מריח מהרבה קרם או בושם נשי

בהשוואה לפוסיקט אני חושב שהבייבי דולס מספק חוויה אחרת - ההרגשה שם היא יותר של שכונה מאשר בפוסיקט, יש הרבה פחות דיסטנס ונראה שכולם עושים שם מה שבראש שלהם

לגבי מבחר הבנות - נראה שבפוסיקט יש יותר כוסיות

מחיר כניסה - 100 שקל + שתיה לא כולל טיפ למלצרית או לברמנית, שלא יהססו לדרוש ממך טיפ
מחיר ריקוד 20 -30 שקל, יש שם מנהג שאני לא אוהב לפיו לבנות יש עודף בשטרות של 20 בלבד ככה שאתה יכול לשלם על ריקוד 30 שקל ולקבל אותו הדבר בדיוק כאילו שילמת 20

19LOLx82011-06-04 11:08:19

7
[QUOTE=EverybodyKnows]
מחיר ריקוד 20 -30 שקל, יש שם מנהג שאני לא אוהב לפיו לבנות יש עודף בשטרות של 20 בלבד ככה שאתה יכול לשלם על ריקוד 30 שקל ולקבל אותו הדבר בדיוק כאילו שילמת 20

[/QUOTE]

אתה תמיד יכול לבקש מהברמנית לפרוט לך לכסף קטן/שטרות של 20.

8
[QUOTE=Enigma] [QUOTE=EverybodyKnows]

[/QUOTE]

אתה תמיד יכול לבקש מהברמנית לפרוט לך לכסף קטן/שטרות של 20.
[/QUOTE]

אני חושב שבעיה יותר קשה לפתרון הוא מה אתה עושה כשאתה יוצא משם בשלוש-ארבע-חמש בבוקר חרמן טילים ואין איפה להתפרק
(לא מדוייק - אפשר לחזור הביתה להעיר את האישה להסביר לה למה אתה מריח מקרם גוף נשי ובושם נשי ואם היא מקבלת את ההסבר הדחוק אולי יצא לך מזה זיון משעמם)

19LOLx82011-06-05 12:20:47

10
בזמן הצבא התחלתי ללכת לתיקתוקיות , אך לאט לאט התבגרתי והבנתי שיש שם הרבה זבל,מחלות ותמיד יש את הפחד מסריקות משטרתיות. אח"כ עברתי לפרטיות ובשנה וחצי האחרונות התחלתי ללכת יותר ויותר לשרותי ליווי. הבעיה בשרותי ליווי שתמיד יש את הפחד שתיפול ובגלל החרמנות תתפשר. בעבר היה את VIP ששם תמיד היה בינגו, אבל מאז שהם נסגרו כבר אי אפשר לדעת. למרות שיאמר שהפורום שיפר את המצב.
במקביל, מכיוון ששרותי ליווי איכותיים עולים הרבה כסף, התחלתי לתבל בפיפ שואים של מועדוני חשפנות. המחיר ידוע והבחורה תמיד תהיה לטעמך. בנוסף כמעט תמיד אפשר לדעת מי זורמת ומי תתקתק גם למעלה.
בעיקרון הבייבי דולס זה מועדון החשפנות האהוב עלי בתור בילוי בסופ"ש. זאת להבדיל מהבורסה שנחמד בצהריים והפוסי קאט כשנמצאים במרכז העיר וחרמנים.
אני אוהב לבוא לשם בתחילת הערב ולשבת על הבר עד סוף הערב. אולי בגלל שהוא גדול כל כך ואפשר לשבת בניחותה ובגלל שהוא מזכיר מועדון בילויים שנותנים שם שואו ולא רק מועדון חשפנות, אז מבחינתי זה ביליוי לכל דבר.
אחרי ההקדמה הזאת רציתי לספר על כמה מהבנות ששות דיבור בבייבי דולס:
1. סקארט- ישראלית(כנראה) פצצה. חזה גדול שעדיין לא החלטתי אם אמיתי או לא. תחת ללא פגמים. הבעיה איתה שהיא תמיד עם מסכה ושקשה להשיג אותה מכיוון שהיא כ"כ פצצה, אז כולם תופסים אותה.
2. 3. שכחתי את שמה, אבל היא בלונדינית עם חזה סיליקון וגוף מושלם. בטן מתוחה ותחת ללא פגמים רואים שהיא עובדת קשה בשבילו. גם עם מסכה, אבל היא רוקדת נהדר(למרות שגם אותה קשה להשיג)
2. אנאבל- סטודנטית רוסיה. יפה, גוף פצצה. חזה בינוני פלוס וכנראה סיליקון. תחת יפה. משקיעה בלפ דאנס ונחמד לתפוס אותה לשיחה בטרם הריקוד. לא עושה פיפ שואים.
4. ניקול- וואו, איזה ילדה חמודה. ממש הבת של השכן. רוסיה קומפקטית, בסיביבות 19, טוסיק מושלם, חזה קטן אבל לי לא מפריע. בטן מושלמת- שטוחה אבל לא מתוחה. באמת לא יודע מה עושה שם. מקווה שהמקום לא יקלקל אותה.
עושה פיפ שואו, עליתי איתה פעמיים ולא התאכזבתי. אבל: יחסית לפיפ שואו היא מאוד שמרנית. בגלל שהיא ככ מתוקה זה פשוט לא אכפת לי. העובדה שהיא איתך בחדר זה מרגיש כמו חברה. אין כמו לחבק וללטף אותה והיא מלטפת בחזרה. נראה שהיא פשוט צריכה את הכסף, אבל כשהיא איתך זה מרגיש אלוהי.
נראה לי אני מאוהב בה Embarrassed
לא יכול לחכות לפעם הבאה. 300 ש"ח למעט סקס יחסית אבל כיף גדול.
אני כבר מחכה לתגובות הנאצה
בעקרון אני ממליץ על כל אחת מהן. למי שאוהב רזות עם תחת מושלם.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”