כ סוגייה שמטרידה אותי - סקס אדיר

סוגייה שמטרידה אותי

1

רציתי לשאול את חברי הפורום לגבי סוגייה שמטרידה אותי:

אני עובד כמנהל במקום מסוים.היתה לי עובדת בת 18 שנראית טוב שהתגייסה לצהל בזמן האחרון ועזבה את העבודה

אותי היא מאוד מושכת.

אני יודע שמצבה המשפחתי לא משהו מבחינה כלכלית .

אני מעוניין לתמוך בה כלכלית בסכום כלשהו בחודש ...תמורת מפגשים אינטימיים.

השאלה היא האם להציע לה דבר כזה?

האם היא תעלב או שתשמח להצעה?

יש סיכוי בכלל שהיא תגיד כן? היא תהיה מסוגלת להיות עם בחור שהיה מנהל שלה בעבר בקטע מיני?

הקטע עם הכסף לא ישפיל אותה והיא תחשוב שאני רואה בה זונה?

בכלל מאז שאני משתמש בסקס בתשלום יש לי תחושה שכל בחורה תסכים לסקס תמורת כסף ...

אשמח לעצות /עזרה מחברי הפורום/ הבנות העובדות

הספורטאי הגדול

סוגייה שמטרידה אותי

2

רוג'ר היקר,

כנראה לא סתם בחרת בניק של שחקן הטניס המושלם הזה. כמה גאון הוא אבל גם וכמה מחושב.

קשה לענות על השאלות שלך ויש הרבה משתנים שאינם ידועים לנו כמו: מה הגיל שלך, מה היו היחסים ביניכם בזמן שעבדה תחתיך, והכי חשוב מה להערכתך היחס של הנערה לסקס.

בכל מקרה, אני לא עוסק בשיווק אבל פעם הסבירו לי, שהתכונה החשובה ביותר לאיש מכירות מצליח היא שהוא יכול לקבל לא כתשובה. אם מפחדים לקבל לא כתשובה לא מצליחים למכור כלום.

ולכן - אם אין סיכונים מיוחדים מבחינתך, מה יותר פשוט מלברר איתה את העניין. בצורה שאתה כותב (עדינות ואנושיות) נראה לי שאתה תדע לעשות את זה. מקסימום היא תגיד לא. ואולי בכלל תגלה שהיא נמשכת אליך ותרצה להיות איתך ללא תשלום

מקווה שעזרתי ולא סתם חרטטתי ...

אבוד

סוגייה שמטרידה אותי

3

רוג'ר - יש מקום לנתח Best Case, Worst Case, ו-Most Likely.

Best Case- סבבה.

Worst Case - לא רק שתגיד לא, הנושא יחזור לחברים שלה במקום העבודה - הכפיפים שלך כרגע. איך זה ישפיע עליך? אני אפילו לא מעלה אפשרות שתשתמש בזה כנקטדת מוצא לתביעה על הטרדה (תצטרך רק לשנות תאריכים בהתצעתך, וכן כל דבר שאמרת בתקופת עבודתעם יחד ישתקף במראה חדשה). לאן זה יגיע - תלוי בטיב היחסים שהיו ביניכם.

Most Likely- זאת השאלה האמיתית. האם הרגשת משיכה הדדית כלשהי בתקופת העבודה? האם היא טיפוס פתוח? האם תוכל להתחיל לאט - להלביש את הסידור בצורה של דייט בהתחלה?

אישית, תמיד הקפדתי לשמור מרחק שמים וארץ ביני לבין קלגות (גם לשעבר) בנושא המיני.

Humor is the great thing, the saving thing. The minute it crops up, all our irritations and resentments slip away and a sunny spirit takes their place.

Mark Twain

סוגייה שמטרידה אותי

4
רוג'ר-

בעצם יש שני היבטים שאתה חייב לשקול.

כמו שכתב "אבוד"- יש פה היבט של מכירות. הייתי רוצה לחדד ולומר שבתחום הזה, פתגם ידוע הוא ש"על מנת לסגור את העסקה, אתה חייב להיות מוכן להפסיד אותה". זאת אומרת שאתה חייב להיות מוכן לשאול שאלה ישירה ולקבל גם תשובה שלילית. עכשיו, במצב שבו יש לך קשר עם 100 לקוחות ביום, אין בעייה. אם אדם אחד לא מעוניין אז זה הבא בטח יגיד כן. לפחות אחד או שניים יגידו כן. פה יש לך רק "מטרה" אחת. לכן הסיכוי הסטטיסטי שהיא תסכים הוא נמוך.

מצד שני, אם פער הגילאים ביניכם גדול, יכול להיות שאם תזמין אותה לדייט רגיל, והיא תסכים, שגם כך היא כבר חושבת על "Sugar Daddy". אולי תזמין אותה לדייט, ותשאל איך היא מסתדרת מבחינת כסף, ותראה קודם את התגובה שלה. אחר כך תוכל לרמוז שאתה אולי תוכל לעזור לה. תבנה את זה באופן הדרגתי לפני שאתה שואל.

היבט שני- הסיכון. לא שווה לאבד את העבודה או את האשה על הרפתקה כזאת. לשיקולך.

סוגייה שמטרידה אותי

5

לטעמי החברים פה רואים יותר מידי סרטים כחולים וקוראים יותר מידי בפורום....

תגיד רוג'ר האם נגמרו הבנות בעולם ? האם זוהי בת ה- 18 היחידה בישראל ?

ובקיצור, למה דווקא היא כשפוטנציאל הפגיעה הוא כל כך גדול ?

ועוד דבר ממש אבל ממש ממש ממש לא רוב הבנות יסכימו לסקס בתשלום - ההיפך הוא הנכון !

ולכן, לטעמי, צריכה הליות סיבה ממש ממש טובה בכדי שזו תהיה דווקא היא ומעבר לכך החברים צדקו כשאמרו שאתה צריך להיות מוכן לשלם את המחיר המלא !!!

הכל מכל כל....

סוגייה שמטרידה אותי

6
עצתי שלי ובמיוחד אם אתה לא רווק תתיחס למגע מיני עם כל מי שעובדת איתך כסוג של גילוי עריות. זה רק מקור כל מני סוגים של צרות איך אמרו פעם בסיינפלד - עולמות שמתנגשים. עדיפה שיטת הפרד ומשול אם ירדת לסוף דעתי. לגבי הבחורה ספציפית הייתי מגשש לאט לאט ובזהירות יתרה כי ממש לא כל אחת ניתן לקנות בכסף.

סוגייה שמטרידה אותי

7

לדעתי אם בכלל יש ספק התשובה היא לא.

למעשה אני רק יכול לחשוב על טיעונים ל-למה לא (צעירה, עובדת לשעבר, הסתבכות עם מצבך הנוכחי, מה תעשה בעוד חודש שתמצה) ואף לא אחד ל-למה כן. (סקס. אבל בסוף זה רק סקס, עם כל החשיבות של העניין)

בכלל כדי לחשוב על זה הכי נקי תחשוב שאתה מרוקן מכל זרע, שכידוע משפיע לנו על המחשבה רע מאוד.

בנוסף, מדבריך עולה שיש לך סימפטיה אליה, שום קשר סימפתי יצמח מקשר שראשיתו בתמיכה כספית.

ואחרון, השאלה האם הקטע עם הכסף לא יגרום לה לחשוב שהיא זונה? הלו, תקרא את השאלה שנית ותחליט מה התשובה.

הערת אגב, ולא ממקום שיפוטי אלא משהו שבלט לי: לנוכח המשפט שלך שמאז שאתה קונה מין בכסף אתה בתחושה שכל בחורה תסכים לסקס בכסף-- אני חושב שאתה צריך לבדוק את עצמך

סוגייה שמטרידה אותי

8
[QUOTE=givo]

בנוסף, מדבריך עולה שיש לך סימפטיה אליה, שום קשר סימפתי יצמח מקשר שראשיתו בתמיכה כספית.

[/QUOTE]

אני מסכים עם givo שרוב הטיעונים הם לכיוון הלא.

אבל,

אני ממש לא מסכים לקביעה המצוטטת. זו חשיבה מקובעת ומנסיוני האישי אני יכול להעיד על מקרה הפוך ב - 180 מעלות, כך שאי אפשר להכליל.

ברוב המקרים אולי אתה צודק, אבל כל אחד הוא מקרה אישי ואי אפשר לדעת מראש האם יצמח משהו סמפטי או לא. אולי כן ואולי לא. נראה לי שלא זה צריך להיות השיקול המרכזי.

סוגייה שמטרידה אותי

10

האם שקלת בכלל שהיא יודעת עליך לא מאט... לא ציינת אם אתה נשוי, אבל סביר שכן ואתה חושף את עצמך למצב שהיא יודעת מי אתה ויכולה לשחוט אותך בעתיד...

דיסקרטיות ואנונימיות הם אולי הסיבות העיקריות שרובינו פה... אל תזלזל בזה...

אגב באותו הקשר... עצה... אולי מישהו שאתה קרוב אליו יכול לעזור... ולהתקשר אליה ולהגיד שהוא שמע כך או כך על מצבה ואולי... מין ניסיון שלא יכול להגיע חזרה אליך ואולי תהיה לך לפחות כיוון בלי להסתכן יותר מדי...

איך שלא יהיה... בהצלחה ובזהירות

if u do it do it right
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”