כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

1

לפני מ"ס ימים דגמתי זונת רחוב בשם מרינה , ספק רוסיה ספק קווקזית או אולי גרוזינית.. וואלה לא סגור כ"כ מאיזה מוצא היא.

בת 40+

זיהוי האובייקט : עומדת בשדרות הר ציון (מול הר ציון 59 ז"א מעבר לכביש)., לובשת תמיד שמלה כהה קצרה וגרביונים.

רזה , שיער שחור קצר, חזה קטן , כוס קטן , גובה ממוצע, מרחוק נראית טוב , מקרוב קצת פחות יש לה מין מבט חלול בעיניים.

עד לפני כ 5 /6 שנים עבדה בבורסה... במקור היא מחדרה.

למרות שהיא עומדת בהר ציון , היא לוקחת את הלקוח להזדיין במקום דיי רחוק (באיזור רחוב השוקן כמדומני ביצעתי בה את זממי)

תפריט : מציצה מקונדמת + זיון = 50 שקל בלבד (הכל כלול).. לא מלחיצה , וגם לא זזה כמעט... יש לציין אסטטית.

נמצאת כל יום למעט שישי שבת - ומתקפלת משם בשעה 23:00...

סה"כ שווה 50 שקלים .. למי שבא לו מין חפוז על אם הדרך..

חולה כוס2011-08-06 00:29:07
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

3
[QUOTE=tzahiporat]

היכן היא עומדת בדיוק בפינת אלינגר?? והאיםי ש מצב למציצה לא מקונדמת?

[/QUOTE]

איך הגעת לארלינגר ???? .. הרי כתבתי במפורש לבן על גבי שחור שהיא עומדת מול הר ציון 59 !

לא חושב שהיא תסכים למציצה לא מקונדמת.
חולה כוס2010-07-07 00:25:41

*אומן הפיתוי*

5
[QUOTE=tzahiporat] זה מול הבסטות האלו ?

[/QUOTE]

חולה כוס מדבר על הר-ציון פינת חזקיהו המלך, מול הר ציון 59

ואילו אתה מדבר על הבאסטות שנמצאות בארלינג'ר פינת רחוב פין

שזה קילומטר מהאיזור שחולה כוס מתכוון אליו.מוסלי2010-07-07 14:47:11

9
החוויה לפני כשבוע עם קאתי הסירה אצלי מחסום או שניים בכל הנוגע לבחורות העובדות ברחוב ולפני כמה ימים חלפתי בשד' הר ציון ואכן בכתובת המצויינת בדיווח הנ"ל עמדה לה מרינה. בדומה לדיווח כיוונה אותי ללוקיישן מרוחק יחסית. מאה שקלים עברו מיד ליד ומרינה שלפה קונדום. נזכרתי ששאלו כאן בתגובות אם יש מצב למציצה בלי, למרום שלא הייתה לי כל כוונה לוותר על שומר הראש הקטן. להפתעתי מרינה חייכה חיוך קטן ואמרה שהיא מיד תענה לי ובעולה מצחקקת רכנה והסניפה אותי בין רגלי. הרחרוח המחרמן הזה התחלף במהרה בליקוקים קטנים, חוקרים וחמודים, היא אחזה בידה באיברי וטפחה איתו קלות על לשונה במבט מתגרה ואת התשובה לשאלתי קיבלתי כשבאותו מבט שובבי היא מצצה אותי לפיה הכי עמוק שהצליחה. באמת שניסיתי להגיד לה שזו הייתה רק שאלה אינפורמטיבית, שתעצור רגע ותשים קונדום אבל למיטב זכרוני שום קול לא יצא מפי מלבד אולי גרגור קטן של הנאה. יש משהו משחרר ומהנה בהתמסרות למעשה חסר כל אחריות כנראה...
אחרי כמה שניות היא עלתה לרגע ואמרה, איתך זה בסדר בלי קונדום אבל הייתי חייבת לבדוק, אי אפשר עם כל אחד, אתה מבין? (הייתי עשרים דקות אחרי מקלחת למען גילוי נאות). חייכתי שאני מבין ןהיא ירדה חזרה.

הן מכירות אותנו טוב יותר משאנחנו מכירים את עצמנו וכשהן רוצות הן יודעות לגרום לנו לגרום יותר מהר משתכננו אבל מרינה הייתה שונה. היא לא מיהרה לשום מקום, עצרה מדי פעם וליקקה, ירדה לביצים, חזרה למעלה ושוב טפיחות קטנות על הלשון החמה והמפנקת שלה וכשעטפה את הזין שלי בפיה הרגשתי כאילו היא עוטפת את כולי. גמרתי חזק ונהניתי כמו שהרבה זמן לא נהניתי. אחרי טקס הניגוב וההתלבשות היא שאלה ורצתה להיות בטוחה שהיה לי טוב. תגידו שאני "מקלקל" את הבנות כמו שחלק מהכותבים כאן טוענים אבל שלפתי עוד מאייה בשבילה וכל כך הגיע לה...

10
דגימה משבוע שעבר
------------------------

שם הזונה : אלונה

מוצא : ברה"מ (ברית המוצצות)

הערכת גיל : 43-45

מיקום מדוייק : היא מתפקדת בחניון הגדול הפנימי (בסוף שד' הר ציון לכיוון הרמזורים שלפני הכביש של אבו כביר)..
לפעמים ניתן למצוא אותה גם בפינת שד' הר ציון /קיבוץ גלויות- לכיוון רחוב השוקן.

שעות/ימי פעילות : כל ימי השבוע בין השעות 23:00- 2:00

מקור : תושבת אילת במקור... ממוקמת כיום במלון דירות שסמוך לחניון גורזנבג, אם היא רואה אותך כלקוח קבוע אז יש מצב לקבל
ממנה את המ"ס הפרטי ולזיין אותה במלון (באופן פרטי מוכנה לקבל עד 21:00)
יש לי את הנייד הפרטי שלה, אך לא אתן אותו , אני שומר על כבודה של הגברת... אך לא צריכה להיות בעיה מיוחדת להשיג אותו אחרי
כ 3 מפגשים איתה.

תאור : שמנמונת , כ 1.57 , שיער בלונדיני גלי עד הכתפיים, לובשת בדר"כ חצאיות מיני, עיניים בהירות, שיניים במצב שמצריך
טיפול ..יש לה פזילה קטנה באחת העיניים, בצעירותה נפלה על הראש וכתוצאה מכך נגרם לה נזק קל בעין. חזה בינוני, כוס רחב
ושעיר לגמריי, גוון עורה בהיר

סרסור : לעיתים שומר עליה גבר בעל מראה פלילי , ולפעמים היא מתפקדת לבד, היא טוענת שהיא משלמת לו כדי שישמור עליה
כי ניסו לשדוד אותה בעבר.

אלכוהול/סמים/מחלות וכו...: לעיתים נודף ממנה ריח חזק של אלכוהול.. שמצביע בוודאות שהיא שתיינית.
אני לא פוסל גם שימוש בסמים קלים כגון : אקסטזי , חשיש מריחואנה וכו.. אבל בגדול היא לא נראית נרקומנית, אם כי מרחפת
לעיתים.. לגבי מחלות מין - לא ידוע .(בכל אופן דגמתי אותה 4 פעמים ולא נידבקתי בכלום)

תעריף : 50 שקל למציצה חשופה (יש אפשרות לגמירה בפה)
100 שקל מציצה + זיון , גם באופן פרטי היא גובה 100 שקל.

אקט/יחס : הזיון לא משהו.. בגלל שהכוס רחב אין חיכוך טוב , אבל מצד שני היא משתפת פעולה ונותנת יחס ראוי וטוב.
גם זיוני שכל יש בשפע.. המציצה טובה ועמוקה +שאיבות , רק צריך מידי פעם להעיר לה שתמצוץ ללא שיניים.

zodiak: בתולה

תקתוק : אם שילמת 50 שקל.. תתוקתק תוך 6 דק' - אם שילמת 100 שקל תקבל 18 דק' ברוטו.

דגימותיי בעבר באיזור : מרינה (שדיווחתי עליה בתחילת הפוסט) + גם הייתה לי נפילה עם מבוגרת אחת ממוצא מזרחי...
שאני לא זוכר את שמה.. היא עומדת מול רחוב חזקיהו המלך.

קטגוריה : 50% MILF - בכללי - מראה זול של פרחה מקומית.

סוף דבר : אפשר לנסות אותה כשאין ברירה (בהשוואה לאיזור היא ממוקמת אצלי במיקום גבוה) בקיצור שווה התזה לתוך הפה.

חולה כוס2010-08-20 17:55:55

*אומן הפיתוי*

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”