9
על ידי גיבסון
החוויה לפני כשבוע עם קאתי הסירה אצלי מחסום או שניים בכל הנוגע לבחורות העובדות ברחוב ולפני כמה ימים חלפתי בשד' הר ציון ואכן בכתובת המצויינת בדיווח הנ"ל עמדה לה מרינה. בדומה לדיווח כיוונה אותי ללוקיישן מרוחק יחסית. מאה שקלים עברו מיד ליד ומרינה שלפה קונדום. נזכרתי ששאלו כאן בתגובות אם יש מצב למציצה בלי, למרום שלא הייתה לי כל כוונה לוותר על שומר הראש הקטן. להפתעתי מרינה חייכה חיוך קטן ואמרה שהיא מיד תענה לי ובעולה מצחקקת רכנה והסניפה אותי בין רגלי. הרחרוח המחרמן הזה התחלף במהרה בליקוקים קטנים, חוקרים וחמודים, היא אחזה בידה באיברי וטפחה איתו קלות על לשונה במבט מתגרה ואת התשובה לשאלתי קיבלתי כשבאותו מבט שובבי היא מצצה אותי לפיה הכי עמוק שהצליחה. באמת שניסיתי להגיד לה שזו הייתה רק שאלה אינפורמטיבית, שתעצור רגע ותשים קונדום אבל למיטב זכרוני שום קול לא יצא מפי מלבד אולי גרגור קטן של הנאה. יש משהו משחרר ומהנה בהתמסרות למעשה חסר כל אחריות כנראה...
אחרי כמה שניות היא עלתה לרגע ואמרה, איתך זה בסדר בלי קונדום אבל הייתי חייבת לבדוק, אי אפשר עם כל אחד, אתה מבין? (הייתי עשרים דקות אחרי מקלחת למען גילוי נאות). חייכתי שאני מבין ןהיא ירדה חזרה.
הן מכירות אותנו טוב יותר משאנחנו מכירים את עצמנו וכשהן רוצות הן יודעות לגרום לנו לגרום יותר מהר משתכננו אבל מרינה הייתה שונה. היא לא מיהרה לשום מקום, עצרה מדי פעם וליקקה, ירדה לביצים, חזרה למעלה ושוב טפיחות קטנות על הלשון החמה והמפנקת שלה וכשעטפה את הזין שלי בפיה הרגשתי כאילו היא עוטפת את כולי. גמרתי חזק ונהניתי כמו שהרבה זמן לא נהניתי. אחרי טקס הניגוב וההתלבשות היא שאלה ורצתה להיות בטוחה שהיה לי טוב. תגידו שאני "מקלקל" את הבנות כמו שחלק מהכותבים כאן טוענים אבל שלפתי עוד מאייה בשבילה וכל כך הגיע לה...