כ [ ! ! ! ] ספא ברחובות [ ? ? ? ] - סקס אדיר

[ ! ! ! ] ספא ברחובות [ ? ? ? ]

1

ביום חמישי האחרון ביקרתי בספא ברחובות .המקום ניראה נחמד ומלא בדגים מרהיבים.המקום היה עמוס וכל הבנות היו עסוקות .הבנתי שיש4 בנות שצריכות כל רגע להיתפנות.היתפנתה בלונדינית רזה חמודה בשם הדר שכבר המתינו לה בתור וגם בחורה בשם מיכל שהיא שמנמנה עם חזה גדול אבל הפנים והגוף לא משהו מנהל המקום שאל אם אני רוצה להיכנס איתה כי אין מה לחכות ל2 הבחורות שבחדר כי ממתינים להן לקוחות קבועים .אמרתי לו שזה בסדר שיש לי זמן.בנתיים שמתי לב שהבלונדה שבנתי עליה כל עשרים דקות מכניסה לקוח חדש כמובן שישר הורדתי אותה מהפרק.בנתיים היתפנתה גם בחורה חמודה עם מלאאא ציורים על הגוף ניראת נחמדה קצת תשושה אבל בהחלת היתי ניכנס איתה.הרבעית שיצא היא בחורה בשם איילה בחורה יפה ונשית שהיא היחידה שבירכה את הלקחות שהמתינו לה בנחמדות רבה.הפקיד אמר שהיא מוזמנת בטלפון וגם יש לה עוד2 המתנות בסלון.חיכיתי בסבלנות דיייי רבה ואכן זכיתי להיכנס איתה. ניכסתי אחריה לחדר חייב לציין חדר די נקי ויפה איילה מסרה לי פרטים בחיוך וגם הוסיפה שזה ללא מין. אחרי כמה דקות של התארגנות היא שאלה אותי איזה מסג אתה מעדיף אמרתי לה שאני קצת תפוס בכתפיים.מבחינת המסג היא עשתה עבודה מעולה הרגשתי שאני נימצא בספא של איזה מלון יוקרתי פשוט השקעה מכף רגל עד הראש עם מוזיקה נעימה ומאוד מרגיעה .הבודי שקיבלתי ממנה היה משהו מטריף ומענג,היא ידע בדיוק איך לגעת וללטף אנרגיות זורמות בכל הגוף פשוט לא רציתי שזה יגמר היתי נישאר איתה עוד שעה אפילו.בסוף הטיפול לקח עוד זמן לחזור לעצמי .בהחלט אחזור למקום מומלץ היותר.אצבע למעלה

שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”