כ בן יהודה 38, מה הסיפור שם - סקס אדיר

בן יהודה 38, מה הסיפור שם

1
עברתי לפני יומיים באזור, זכרתי שיש שם מכון שלפעמים יש תגליות, אני בין הראשונים שהיה עם ירדן, אז עוד היתה חדשה והעניקה שרות מדהים ובנוסף לא תיקתקה.

קיצר נכנסתי לראות אולי יש משהו שימשוך לי את העין והXXX.

ראיתי אחת שנראית ממש טוב, גוף חטוב ומרשים פנים נאות, נכנסנו לחדר לקבל פרטים, הכל סטנדרטי, מציצה עם גומי אין אנאלי, לא נשיקות.

אמרתי לה טוב אני אשמע פרטים ממישהי אחרת, מה ענתה, "למה מי ישמע אתה בראד פיט" יצאה וטרקה את הדלת.

היתה עוד בחורה שלא מצאה חן בעיני.

הערתי בעדינות למארחת שם על ההתבטאות של הבחורה, וזו כנגד ענתה מילה במילה, "חבוב אנחנו בוחרים את הלקוחות שלנו ולא אתם קובעים"

כאן לא נכנסים ערבים, עובדים זרים, ובררה, אנחנו נחליט עם מי נכנס.

מה אתם אומרים ?

3

ההתנהגות המחפירה של הבנות בבן יהודה 38 במעמד קבלת הפרטים אינה חדשה, היא קיימת מאז ומתמיד.

לפני כ-5 שנים נכנסתי לשם וכשהבחורה שנתנה את הפרטים לא הייתה לטעמי היא נהגה באלימות וניסתה

לחסום את דרכי החוצה. זה היה ביקורי הראשון והאחרון שם.

בגמילה

4
אחים שלו צודק. יש כאלה שכל כך מלאות בתוקפנות כלפי הלקוחות שלהן שאפילו בשלב קבלת הפרטים הן לא יודעות לשלוט בזה. עם השנים למדתי שלא להיכנס עם בחורות כאלה- לא משנה כמה הן יפות. נשים כאלה מייצגות את הזנות בצד הכי מכוער והן מדגימות עד כמה שהתיאוריות הפמיסניסטיות מסולפות ולא נכונות.

9
אחשל"ג
לא מזמן פורסמה פה כתבה שעניינה הנחות שתיתוקיות החלו לתת על מנת למשוך לקוחות. אינני מאמין שקפצה עליהם נדיבות לב פתאום. יותר נראה לי שהעסקים אינם כימים ימימה. העניין הוא שהבנות והבעלים עוד לא הפנימו שהגבינה מתחילה לזוז מהם והלאה. גם אני זוכר חסד נעורים למקום ואף היו לי כמה חוויות טובות שם, אך אין זה אומר שלא התקדמתי.
רימינג מעשי2010-11-04 12:15:50

10
אנחנו עברנו לחו"ל, עיסוי ופרטיות
אבל עדיין חסרה לנו היכולת לקבל חצי שעה של סקס טוב בלי הרבה השקעה במסביב
(ובסקס טוב אנחנו מתכוונים לסטנדרטים שלנו ולא למה שחלק ממוכרות השרות משווקות כסקס טוב) מה שהיה נפוץ למדי עד לפני כ5 שנים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”