סדום ועמורה
זה דיווח/סיפור ארוך. אמיתי. לכל קיצרי הרוח, חיסכו ממני את ההערות והתקדמו הלאה. כמו כן שאלות על טלי לגבי משך הזמן ועלויות – לא יענו. צר לי.
המעוז האחרון של התמימות נלקח ממני.
לקח לי כמה חודשים לעכל את החוויה, לספוג אותה, ללמוד לקחים. הלם קרב.
קיץ. שכבתי עירום במיטה, מביט בטלי שיצאה מהמקלחת, סובבת ובוחנת את עצמה מול המראה.
הייתי רגוע ומחוייך. חצי שעה לפני, הדרקונית הזו העירה אותי מתנומת צהריים במציצה. רגע ההתעוררות מהחלום שלי לחלום של שותף הסוד שלי, היה כשהרגשתי פה רטוב יונק את הזין שלי מתחת לסדין בחדר הממוזג. התמתחתי והתפנקתי, נותן לה להעיר אותי (ואת חרמנותה) כדבעי. המציצה הובילה לירידה ומשם לזיון עוצמתי עד שגמרה, ואני אחריה בפיה.
בהיתי בה רואה לא רואה את העלמה עוברת טרספומציה לדמות הפאם פאטל. ביגוד שחור החליק על פיתולי גופה, ואיפור מוקפד, אביזרים אחרונים, והיא מצהירה "עוד 2 דקות אני מוכנה. נגיעות אחרונות", חייכה אלי.
עיקמתי פי בחוסר אמון, ובאיטיות התלבשתי, והסתדרתי. 15 דקות חלפו ואני מאבד סבלנותי מול ההתעסקות של טלי בעצמה.
רגועים יצאנו לאחת מהמסעדות אותן אני פוקד בקביעות, ומשם בתכנון היה לבלות באחד ממועדוני החשפנות בת"א. מה כבר יכול להיות רע בלקבל לאפ דאנס ולהתחרמן ממראה טלי מקבלת לאפ דאנס גם כן.
אקדים את המאוחר - למועדון החשפנות לא הגענו.
טלפון קצר לג'ון הזכור לטוב שנמצא במקרה באזור, ואני נושם לרווחה שהתכניות המאולתרות להפגש איתו באותו ערב לדרינק, לא יצאו לפועל. (אעלק דרינק אני ממלמל לעצמי). "אמרת משהוא ?" שואלת טלי.
"לא לא, סתם מנהל דיון בהתכתבות עם עצמי".
טלי מחלצת פרטים לגבי מקום שונה לחלוטין מזה שתוכנן, ושואלת שאלות מחשידות את ג'ון. אני בחרדה רואה איך התכניות שלי להשתרע אחורה כשאוקראינית חטובה בעלת בלוני מזג אויר מלהטטת מעלי, מתפוגגות ומוחלפות בכתובת שנמסרת לי ע"י טלי.
"מה זה הדבר הזה" אני שואל בחרדה גלוייה.
"ערב מעורב גברים-נשים במועדון של גייס/לסביות/קוקסינליות" מחייכת אלי טלי בחיוך פתייני.
עכשיו הצרבת מתחילה לי.
לא קל למצוא את הכניסה (מימין לחנות חשמל במעבר, אשר לאחריו ירידה במדרגות מצד שמאל). אני מחזיק את ידה בכח.
"מה יש שם ?" אני שואל.
חנה לסלו נע באי נוחות ומברר שאני יודע שזה מקום לגייס אבל היום (רביעי) זה לזוגות מעורבים. מסביר שמקבלים מגבת ותא הלבשה, מתפשטים ...
"לגמרי ?!" אני מתפרץ/מתפלץ (מחק את המיותר).
"יש הלבשה לנשים, ויש לגברים ותוכלו להפגש אחרי שתתפשטו" הוא מוסיף.
אני לא נרגע. טלי מעודדת אותי. אני נכנע ומושיט שטר ביד רועדת. טלי ואני עוזבים ידיים ונפרדים, כל אחד בדלת אחרת, ואני נכנס לסדום (ועמורה).
התחושה דומה לחוויה הראשונה שלי מרכבת השדים בלונה-פארק. אתה יודע שתפחד, אבל יהיה ריגוש. החשש הולם בכל נים. האדרנלין מנצח.
הפרוזדור חצי חשוך ומכיל תאי הלבשה מימין ומשמאל. גברים (בכל הגילאים המינים והסוגים) נמצאים בשלבי התלבשות / התערטלות שונים. אני מתפשט ומנסה להראות כמישהוא שסתם לוקח את הזמן. התאקלמות קשה. יש פייגלה מימיני (חרדי עם פאות בן 50 משמאלי – לפי הפאות... לא הציצית), ומישהוא שנראה כמו בסטיונר שמן ממחנה יהודה משמאלי.
אני מתפשט לאיטי ובחשש, ועוטה מגבת שנראית קצרה מידי בכל כיוון.
אני נבהל כשיד מונחת על כתפי, ורואה שזו טלי עטויה מגבת שמסתירה בערך כלום מגופה. טלי בפנים קורנות אומרת "יייווווו, איזה מקום מצחיק, בוא תראה".
החיוך לא מתגנב אל שפתיי הפעם.
אני נכנס לאזור המרכזי (והממוזג באופן ראוי לציון). בר אופנתי (עם אורות תקרה צבעוניים קיטשיים ) אבל עם מוסיקה טובה. המון גברים שנראים סוטים לגמרי. ואני מתכוון לסוטים. כאלה שמדמיינים אותם פותחים מעיל כשהם ערומים ליד ילדות/ילדים קטנים.
כוווולם מסתכלים עלינו בסקרנות. בוחנים אותנו.
אני מתישב על הבר. כל מיני גברים סובבים סביבנו , והנועזים רוצים להזמין אותנו למשקה ומסתקרנים. מתברר שטלי פירסמה שאנחנו מחפשים שלישי לשעשועים, והקהל צובע על דלתותינו. טלי מפתחת שיחה עם כמה מועמדים. היא מרגישה כמו בבית. אני חייב 2 דרינקים דחוף לפני שאני מתעלף. גבר מזמין אותי למשקה ומחבק אותי, וגם את טלי, ומחייך חיוך שמעלים ממני כל רצון להתעלף אם אין אני חפץ בפתיחה של 3 אצבעות בזמן שאהיה מעולף.

טלי נכנסת אל החדר שמכיל בדיוק מיטה כפולה, קיר דיקט רעוע מכל כיוון, ולא מעט חרמנים סוטים מסביבנו. גבר קרח שלא מפסיק לשפשף את הזין הקצר והעבה שלו נוגע בי, ואז מנסה לדובב את טלי שהוא יצטרף. טלי רק מצחקקת ולא מתיחסת במיוחד. עוד 3 מגיעים ודוחקים אותי, כדי לראות את טלי שללא ספק אטרקציה חריגה במקום.
שניים ערומים ואחד בעל מגבת מגדיל לעשות וצובט בעכוזי. עיניי יורות חיצי זעם לטלי שמתחילה להיות בסטלה מהוודקה.
"עכשיו תוכל לשחק עם זין כמו שרצית" אומרת לי טלי בחיוך. בינתיים אחר שולח יד שחופנת את שדה של טלי מבעד למגבת. טלי רק מחייכת. מתעלמת.
מה אני עושה במקום הזה ???? המחשבה שוב ושוב הולמת בראשי.
אני נשכב אחורה, ללא מגבת, והגבר השחום, הגדול והמלא מנסה לנשק אותי, וזיפיו דוקרים את פני. בהחלט מסביר את רתיעת הנשים מבעלי זיפים.
אני לא מתמסר בקלות בזמן שטלי מפסקת את רגליה ללא מגבת, ומתחילה לשחק עם עצמה.
הגבר רואה שאני עוד בהלם ומציע את נפלאות הפופרס (בקבוקון פלא שהרחה ממנו מרפה את השרירים ומכניסה לאופוריה וסטלה למשך זמן הנע בין 15 שניות לדקה. שימוש קלאסי לבתוליי אנאלי). מספר הרחות לטלי ולי ואני מרגיש את שריריי מתרפים ואני מתמסר לנשיקותיו של הגבר.
אני משחק לו בזין שלמרבה הפלא הינו ביחס הפוך לגודלו של הגבר. עד עכשיו הזין שלי לא מתרגש מכל העיניין. הוא יורד לי והמציצה שאני מקבל מההומו הזה שוות ערך לטובות מהמציצות שקיבלתי איי פעם.
הזין שלי נכנע למציצה הקטלנית ומתקשה בפיו במהירות. הוא מדהים. ליגה לאומית.

אחרי 20 -30 דקות אנחנו ממצים את נושא המציצות ומסיימים את הסיפור ללא גמירות.

אנו חוזרים לבר.
אני עוד מריץ בראשי את הסיטואציה שרק לפני רגע הייתי בה, וכבר אנחנו מוקפים חרמנים חדשים. עוד משקה. הפעם ברור לי שבין אם אלוהי האלכוהול יקחו אותי לחיקם החמים ובין אם לא, זה יהיה גם עם גבר נוסף. אוף. איפה האוקראינית החטובה שפינטזתי עליה. בינתיים טלי מבושמת, רוקדת ומתחככת עם זרים חסרי מנוח. מראות קשים.
בחור לבנבן שרירי ונמוך ניגש אלינו. הוא רוקד צמוד אלינו ואנחנו מתנשקים בשלישייה באמצע הרחבה. הוא עוזר לטלי ולי עם המגבות ואנחנו שוב מוצאים עצמנו ערומים במרכז החלל בעוד הוא מכין את המגבות לכריכה סביבנו.
גבר נוסף מזמין אותנו למשקה ורוצה להכנס איתנו בחדר. טלי מנהלת מו"מ קשוח תוך כדי לגימת אלכוהול שללא ספק מעל ליכולתה
.
היא מתיישב לידי מצחקקת והגבר מפציר בנו להכנס איתו. "הכל עליו" היא מסבירה.
הוא ממש לא נראה לי. טלי מתגרה ומפתה כל דבר שזז באזור , והוא מת לקחת אותה לחדר. טלי מסתלבטת עליו, ואני נשאר בשוק טוטאלי כשהיא אומרת לו
"אז תרד לי". הוא מחייך בעצבנות, ואומר "בחדר שהזמנתי".
"לא ! כאן ועכשיו !" מתעקשת טלי המבושמת. הוא יורד על ארבע כשהיא מפשילה מגבתה, ויורד לה קצרות כשהיא מצחקקת. הוא מובך. היא לא. אני עם פה פעור. עבורי זה עבר את הטעם הטוב
. גם אם מדובר בטלי המופרעת זה נראה שרלילתי מעבר ליכולתי לראות. הקהל הסובב מריע, ותחושת ההשפלה מיתרגמת לתחושת אבנים בביטני.
קשה מנשוא.
העלם השרירי והלבנבן חוזר ואני שמח לראות פנים מוכרות. ומרחיק את עצמי מהמקום ומשאיר את טלי עם החבורה הצוהלת. הוא מנצל את המצב לריקוד צמוד נוסף איתי ואני משתף פעולה. הוא מציע מסז' אירוטי לשנינו, ומזוית עיני אני רואה שלישיית גברים מבצעת הקצפות בג'קוזי.
מעולם לא הרגשתי כל כך לבד בחדר עמוס כל כך.
10 דקות אחרי כן טלי ואני חומקים עם העלם השרירי הלבנבן בדרכינו אל החדר הפרטי שממוקם מאחורי החדר החשוך הגדול. בדרכינו סדום ועמורה. בחדר החשוך מזרונים ומסכי פלזמה, ופרט לאישה אחת המאוננת לבן זוגה כששניים מסתכלים, כולם גברים בחדר. בפינה חשוכה במיוחד שני גברים עסוקים בחדירה, בפינה אחרת גבר מוצץ לגבר אחד והיתר סתם משחקים עם עצמם ומסתכלים עלינו חולפים על פניהם.
ליחשושים ברקע "הם נכנסים לשלישיה ביחד".
ליבי הולם בחוזקה. לא יודע מה צפוי לי. ולא מבין מה אני מחפש כאן. זה לא בשבילי. זה לא מה שאני רוצה. לזרום בסיטואציה מסויימת עם גבר, ניחא, אבל במועדון שתכלס מכיל רוב מוחלט של גברים ?
אין לי תחושה טובה עם העומד לבוא. הדלת נסגרת מאחורינו.
אנחנו משילים את המגבת, וטלי ואני שוכבים זה לצד זה על ביטננו כשהבחור מתחיל לעסות לחילופין אותה ואותי. אני עוצם את עיניי ומרגיש את ידיו החזקות עוברות ומעסות את כל חלקי גופי. לא משהוא מקצועי, אבל לצערי גם לא מחרמן.
טלי גונחת כשהוא עובר אליה וידיו משוטטות על גופה.
הוא מתקרב ושולח יד לכל אחד מאיתנו אל בין רגלנו. הוא משחק עם ביצי ועם הזין, מרטיב את אצבעו ובעדינות מחדיר אותה אלי. בינתיים אצבעות ידו השניה עמוק בין רגליה של טלי המתחילה להתפתל.
אנחנו מסתובבים והוא עוזב את טלי ומתחיל במציצה. בינונית למדי למען האמת. אין לו את הטאצ' המהמם של הקודם. אנו משנים פוזיציה ועכשיו אני מוצץ לו כשאצבעותיו ממשיכות לקדוח בטלי שנותנת חצי שואו חצי אמת, בסטלה שהיא נמצאת.
טלי מצטרפת אלי, ואנחנו מוצצים ביחד את הזין שלו. רואים עליו שהוא חרמן אש.
אנחנו מתנשקים ולשונותינו סובבות אחד את לשון השני ואת הזין שלו.
טלי חרמנית ומבושמת, נשכבת אחורה ומבקשת שירדו לה (דורשת זה יותר מדוייק). הוא יורד לה, ואני לו, אבל הוא מאבד מומנטום או סבלנות. אני מתחלף איתו, והוא חוזר להשתמש באצבעותיו עלי ועליה לחלופין בזמן שהוא מאונן לעצמו.
דפיקות בקיר ובדלת מוציאות אותי מהריכוז ומאד מציקות. הוא צועק משהוא כדי שיפסיקו אבל מידי פעם הדפיקות על הדלת נמשכות.
טלי עכשיו חרמנית אש, ושואלת אותי אם אני רוצה שהוא יזיין אותה. אני בהלם מהמצב, ובהלם מהשאלה. אני לא משיב.
הוא מבין את הרמז כאור ירוק, ובלהיטות חובש קונדום.
"נשק אותי" היא אומרת לי. ואנחנו שוקעים בנשיקה עמוקה. כשאני עולה מהנשיקה העמוקה אני רואה אותו ממוקם בין רגליה.
היא שוב שואלת "אתה רוצה שיזיין אותי ? ותרד לי בינתיים".
מה היא מצפה שאגיד לה ?? נו, ברור שאני לא בעיניין. לא רוצה להעליב אותו, ואולי זה מה שהיא רוצה.
נשמתי נעצרת ותחושת הצריבה הפנימית שלי קשה מנשוא.
הדפיקות בדלת חוזרות והפעם בעצמה כזו המרעידה את הקיר, ומנערות אותי ממחשבותיי. אני מזנק בבהלה. כולם קופאים כשמבחוץ הקול דורש שנפנה את החדר.
אני מתישב. שובר את הכלים ולא מוכן לשחק במשחק הזה יותר. מבחינתי אני בחוץ. לא בשבילי. הדפיקות נפסקות והוא מתכונן לדחוק את הזין שלו פנימה.
"מה קורה?" היא שואלת אותי במבט מודאג.
"אני בחוץ" אני משיב בפנים קפואות.
הבחור כועס על הדפיקות של האדם בחוץ שהוציאו אותי מהריכוז וגזלו ממנו את הזיון עם טלי.
טלי מתפכחת וחוזרת להיות בשליטה מלאה במצב.
מתיישבת ומשנה כיוון. "אז תמצוץ לו". הבחור מוריד את הכיסוי, ואני דופק לו ירידה עם גרון עמוק. טלי מאושרת מהביצוע, ומצטרפת לשליקת ביצים.
היא דוחקת את ראשי אל הזין כך שכל הזין יהיה בפי ובגרוני.
הבחור על סף גמירה.
"תגמור על הפנים שלו ובפה שלו" מצווה טלי על הבחור.
הבחור יורה את כל מטענו עמוק בפה שלי. אני לוקח הכל, מראה לטלי פה מלא, ומוריק את המטען לממחטה קרובה כמו מקצוענית. היא מחייכת אלי "מוצצת מדופלמת שלי".
התלבשות מהירה ויציאה דרך החבורה המתגודדת בפתח, סקרניים למה היה בתוכו. ביציאה מהחדר החשוך נראה שהאוכלוסיה השתנתה מעט. טיפה יותר נשים (אצבעות כף יד אחת, ואת חלקן גם לא הייתי רוצה לפגוש בסמטה חשוכה). אני מזהה גם 3 קוקסינליות ואחת מהן היתה לא פחות ממהממת.
רק בשלב זה ההלם שלי החל עובר, ובעוד טלי מנסה באלגנטיות לסגור עיניינים עם עדת מעריציה, להם כנראה היו תכניות אחרות להמשך הערב, שוטטתי בספא. הפעם לאגף האדום (מקלחות) ולחדר הנוסף, ואולי אמצא מקום להטיל מימיי.
הצצה למקלחות מחזירה אותי להלם קרב.
שני גברים אוחזים בידיו של גבר אחר הנשען על הקיר ושלישי מזיין אותו דיי באלימות. פי נשמט. החלטתי לדחות את ארוע ההתרוקנות למועד ומקום בטוחים יותר.
טלי הגיחה מאחורי וזרקה לי "תתלבש בזריזות, אנחנו צריכים לחמוק החוצה".
יצאתי מההלם ותוך דקותיים נפרדנו ב "שלום שלום" וחמקנו החוצה.
יצאנו לחום המהביל של ת"א.
בראשי עדיין הסצנה הרגשית הקשה מהחדר האחרון. מצאנו פינה וזייפתי נשיקה צרפתית לוהטת.
הדרך חזרה עברה על סף השתיקה. מחשבות התרוצצו בראשי ללא הפסקה. טלי הרגישה חשה כי אני מוטרד, אבל לא לחצה.
מחשבותיי התרוצצו שעה ארוכה בעיכול הארוע ההזוי שחוויתי. מיני טראומה.
אני עם גברים בסיטואציות כאלה סיימתי. אולי זה מוקדם מידי בשלבי ההתפתחות ההתנסויות עבורי. ואולי זה לא יקרה אף פעם. גם הרגש לטלי לא ממש עוזר בסיטואציות כאלה. לקח חשוב. העיקר ההתנסות והחוויה.
למועדון החשפנות עם האוקראינית בעלת בלוני המזג אויר עד היום לא הגעתי.

ועד לדיווח הבא ביומן המסע, שלכם המתנסה,