כ סדום ועמורה - או פרדייס [גייז/קוקס/גאווה/זוגות] - סקס אדיר

סדום ועמורה - או פרדייס [גייז/קוקס/גאווה/זוגות]

1

סדום ועמורה

זה דיווח/סיפור ארוך. אמיתי. לכל קיצרי הרוח, חיסכו ממני את ההערות והתקדמו הלאה. כמו כן שאלות על טלי לגבי משך הזמן ועלויות – לא יענו. צר לי.

ולעסק ...

המעוז האחרון של התמימות נלקח ממני. מבולבל

לקח לי כמה חודשים לעכל את החוויה, לספוג אותה, ללמוד לקחים. הלם קרב.Shocked

קיץ. שכבתי עירום במיטה, מביט בטלי שיצאה מהמקלחת, סובבת ובוחנת את עצמה מול המראה.

הייתי רגוע ומחוייך. חצי שעה לפני, הדרקונית הזו העירה אותי מתנומת צהריים במציצה. רגע ההתעוררות מהחלום שלי לחלום של שותף הסוד שלי, היה כשהרגשתי פה רטוב יונק את הזין שלי מתחת לסדין בחדר הממוזג. התמתחתי והתפנקתי, נותן לה להעיר אותי (ואת חרמנותה) כדבעי. המציצה הובילה לירידה ומשם לזיון עוצמתי עד שגמרה, ואני אחריה בפיה. חיוך גדול

בהיתי בה רואה לא רואה את העלמה עוברת טרספומציה לדמות הפאם פאטל. ביגוד שחור החליק על פיתולי גופה, ואיפור מוקפד, אביזרים אחרונים, והיא מצהירה "עוד 2 דקות אני מוכנה. נגיעות אחרונות", חייכה אלי.

עיקמתי פי בחוסר אמון, ובאיטיות התלבשתי, והסתדרתי. 15 דקות חלפו ואני מאבד סבלנותי מול ההתעסקות של טלי בעצמה.

רגועים יצאנו לאחת מהמסעדות אותן אני פוקד בקביעות, ומשם בתכנון היה לבלות באחד ממועדוני החשפנות בת"א. מה כבר יכול להיות רע בלקבל לאפ דאנס ולהתחרמן ממראה טלי מקבלת לאפ דאנס גם כן.

אקדים את המאוחר - למועדון החשפנות לא הגענו.

טלפון קצר לג'ון הזכור לטוב שנמצא במקרה באזור, ואני נושם לרווחה שהתכניות המאולתרות להפגש איתו באותו ערב לדרינק, לא יצאו לפועל. (אעלק דרינק אני ממלמל לעצמי). "אמרת משהוא ?" שואלת טלי.

"לא לא, סתם מנהל דיון בהתכתבות עם עצמי".קריצה

טלי מחלצת פרטים לגבי מקום שונה לחלוטין מזה שתוכנן, ושואלת שאלות מחשידות את ג'ון. אני בחרדה רואה איך התכניות שלי להשתרע אחורה כשאוקראינית חטובה בעלת בלוני מזג אויר מלהטטת מעלי, מתפוגגות ומוחלפות בכתובת שנמסרת לי ע"י טלי.

אלנבי 75. פרדייס ספא.

"מה זה הדבר הזה" אני שואל בחרדה גלוייה.

"ערב מעורב גברים-נשים במועדון של גייס/לסביות/קוקסינליות" מחייכת אלי טלי בחיוך פתייני.

עכשיו הצרבת מתחילה לי.מבולבל

"רק לראות, ואם לא יתאים נלך" מחייכת אלי המהממת, והיא שולחת יד מטופחת העוטה לק סגול ומלטפת את ירכי עד לאזור החשק.

לא קל למצוא את הכניסה (מימין לחנות חשמל במעבר, אשר לאחריו ירידה במדרגות מצד שמאל). אני מחזיק את ידה בכח.

במעין חלון מוגבה יושב הגירסה הגברית לחנה לסלו ובאי חשק אומר 40 ש"ח כניסה.

"מה יש שם ?" אני שואל.

חנה לסלו נע באי נוחות ומברר שאני יודע שזה מקום לגייס אבל היום (רביעי) זה לזוגות מעורבים. מסביר שמקבלים מגבת ותא הלבשה, מתפשטים ...

"לגמרי ?!" אני מתפרץ/מתפלץ (מחק את המיותר).Shocked

"כן" עונה קצרות.

"יש הלבשה לנשים, ויש לגברים ותוכלו להפגש אחרי שתתפשטו" הוא מוסיף.

אני לא נרגע. טלי מעודדת אותי. אני נכנע ומושיט שטר ביד רועדת. טלי ואני עוזבים ידיים ונפרדים, כל אחד בדלת אחרת, ואני נכנס לסדום (ועמורה).

התחושה דומה לחוויה הראשונה שלי מרכבת השדים בלונה-פארק. אתה יודע שתפחד, אבל יהיה ריגוש. החשש הולם בכל נים. האדרנלין מנצח.

הפרוזדור חצי חשוך ומכיל תאי הלבשה מימין ומשמאל. גברים (בכל הגילאים המינים והסוגים) נמצאים בשלבי התלבשות / התערטלות שונים. אני מתפשט ומנסה להראות כמישהוא שסתם לוקח את הזמן. התאקלמות קשה. יש פייגלה מימיני (חרדי עם פאות בן 50 משמאלי – לפי הפאות... לא הציצית), ומישהוא שנראה כמו בסטיונר שמן ממחנה יהודה משמאלי.

אני מתפשט לאיטי ובחשש, ועוטה מגבת שנראית קצרה מידי בכל כיוון.

"מה הייתי צריך את החארטה הזה" אני מסנן.

אני נבהל כשיד מונחת על כתפי, ורואה שזו טלי עטויה מגבת שמסתירה בערך כלום מגופה. טלי בפנים קורנות אומרת "יייווווו, איזה מקום מצחיק, בוא תראה".

החיוך לא מתגנב אל שפתיי הפעם.מבולבל

אני נכנס לאזור המרכזי (והממוזג באופן ראוי לציון). בר אופנתי (עם אורות תקרה צבעוניים קיטשיים ) אבל עם מוסיקה טובה. המון גברים שנראים סוטים לגמרי. ואני מתכוון לסוטים. כאלה שמדמיינים אותם פותחים מעיל כשהם ערומים ליד ילדות/ילדים קטנים.

חלקם ערומים ללא מגבת. זוג לסביות בגיל העמידה שותות דרינק מעבר לחלון זכוכית בעזרת נשים במרחק יריקה מרחבת הריקודים. זוג (גבר ואישה) עירומים שוכבים מחובקים על הריצפה. בחלל ליד ג'קוזי ענק המכיל גבר שרירי ומה שנראה כמו עלם ענוג שמלטף אותו מתחת לפני המים. מימין חדר חושך עם מסכי פלזמה המקרינים פורנו גאה למהדרין. ומשמאל לג'קוזי מלתחות, מקלחות וחדר המואר באדום – המכיל תנועת גברים רבה. לפנינו שני זוגות גברים רוקדים. הם מתנשקים וטופחים אחד על ישבנו של השני.

כוווולם מסתכלים עלינו בסקרנות. בוחנים אותנו.

אנחנו מתחבקים, והמגבת המחורבנת שוב ושוב מנסה ליפול לי. אני בחרדה ובהלם מוחלט.

טלי מצחקקת ומאושרת מכל הסיטואציה ההזויה.

אני מתישב על הבר. כל מיני גברים סובבים סביבנו , והנועזים רוצים להזמין אותנו למשקה ומסתקרנים. מתברר שטלי פירסמה שאנחנו מחפשים שלישי לשעשועים, והקהל צובע על דלתותינו. טלי מפתחת שיחה עם כמה מועמדים. היא מרגישה כמו בבית. אני חייב 2 דרינקים דחוף לפני שאני מתעלף. גבר מזמין אותי למשקה ומחבק אותי, וגם את טלי, ומחייך חיוך שמעלים ממני כל רצון להתעלף אם אין אני חפץ בפתיחה של 3 אצבעות בזמן שאהיה מעולף.

טלי מפזזת, ובדרינק השני Beer מתברר שזה ששילם על המשקאות סגר עם טלי Handshake שיכנס עם שנינו לחדר האדום הסמוך. אני בקושי יודע מי נגד מי והגבר הגבוה , השמנמן וההומו בטירוף שלפני שמידי פעם מפליט צעקות קרב גייות לחלוטין כבר מחייך אלי ומחבק אותי ומושך אותי איתו אחרי טלי.

טלי נכנסת אל החדר שמכיל בדיוק מיטה כפולה, קיר דיקט רעוע מכל כיוון, ולא מעט חרמנים סוטים מסביבנו. גבר קרח שלא מפסיק לשפשף את הזין הקצר והעבה שלו נוגע בי, ואז מנסה לדובב את טלי שהוא יצטרף. טלי רק מצחקקת ולא מתיחסת במיוחד. עוד 3 מגיעים ודוחקים אותי, כדי לראות את טלי שללא ספק אטרקציה חריגה במקום.

שניים ערומים ואחד בעל מגבת מגדיל לעשות וצובט בעכוזי. עיניי יורות חיצי זעם לטלי שמתחילה להיות בסטלה מהוודקה.

"עכשיו תוכל לשחק עם זין כמו שרצית" אומרת לי טלי בחיוך. בינתיים אחר שולח יד שחופנת את שדה של טלי מבעד למגבת. טלי רק מחייכת. מתעלמת.

הגבר נכנס. והדלת נסגרת.

נראה שיש חור איפה שהוא כי המאבק בחוץ מתחיל על מי יציץ קודם.

מה אני עושה במקום הזה ???? המחשבה שוב ושוב הולמת בראשי.

טלי מסבירה לגבר הגדול את הכללים – שאין כאלה, רק שהיא באה להסתכל עלי עם גבר.

אני נשכב אחורה, ללא מגבת, והגבר השחום, הגדול והמלא מנסה לנשק אותי, וזיפיו דוקרים את פני. בהחלט מסביר את רתיעת הנשים מבעלי זיפים.

אני לא מתמסר בקלות בזמן שטלי מפסקת את רגליה ללא מגבת, ומתחילה לשחק עם עצמה.

הגבר רואה שאני עוד בהלם ומציע את נפלאות הפופרס (בקבוקון פלא שהרחה ממנו מרפה את השרירים ומכניסה לאופוריה וסטלה למשך זמן הנע בין 15 שניות לדקה. שימוש קלאסי לבתוליי אנאלי). מספר הרחות לטלי ולי ואני מרגיש את שריריי מתרפים Wacko ואני מתמסר לנשיקותיו של הגבר.

אני משחק לו בזין שלמרבה הפלא הינו ביחס הפוך לגודלו של הגבר. עד עכשיו הזין שלי לא מתרגש מכל העיניין. הוא יורד לי והמציצה שאני מקבל מההומו הזה שוות ערך לטובות מהמציצות שקיבלתי איי פעם.

הזין שלי נכנע למציצה הקטלנית ומתקשה בפיו במהירות. הוא מדהים. ליגה לאומית.

משם מתחילים לזרום למזמוזים , אצבעות, נשיקות ומציצות חופשי. אנחנו עושים 69, ויורדים אחד לשני בתורות. טלי מסתכלת בעיני, ורואים שהיא נהנית מכל הסיפור. היא ממשיכה לאונן ודוחה באסרטיביות את אצבעותיו, והוא מנשק אותה ומלטף את שדיה, ואז חוזר אלי. מידי פעם שואף מהפופרס. Wacko

אחרי 20 -30 דקות אנחנו ממצים את נושא המציצות ומסיימים את הסיפור ללא גמירות. מבולבל

הדלת נפתחת והוא יוצא בין הסוטים המתגודדים בפתח. אני רוצה לצאת וטלי מייללת Ouch שאין לה מגבת לכיסוי שדיה. בלהט העסק היא איבדה אחת משתי המגבות שניתנו לה. אני בדילמה. הסוטים האלה בהחלט ישלחו ידדים לכל חלקה טובה שלה איך שתחלוף על פניהם, או גרוע יותר. אני בדילמה. להוריד כאן מגבת זו התאבדות לידם, או להשאירה ככה ולחבקה בדרך החוצה ולקחת סיכון.

אני חושק שיניים ומסיר את מגבתי ומוסרה לטלי שמחייכת אלי בתודהחיוך. אני עירום בתוך החבורה שרובם משפשפים את הזין שלהם כשעינייהם עליה, ונצמדים אלי. בתרועת ניצחון אני מבחין במגבת על הריצפה ולאחר סיכון מחושב בזריזות לוקח אותה וכורך אותה סביבי תוך חשיפת עכוזי לקהלShocked.

אנו חוזרים לבר.

אני עוד מריץ בראשי את הסיטואציה שרק לפני רגע הייתי בה, וכבר אנחנו מוקפים חרמנים חדשים. עוד משקהBeer. הפעם ברור לי שבין אם אלוהי האלכוהול יקחו אותי לחיקם החמים ובין אם לא, זה יהיה גם עם גבר נוסף. אוף. איפה האוקראינית החטובה שפינטזתי עליה. בינתיים טלי מבושמת, רוקדת ומתחככת עם זרים חסרי מנוח. מראות קשים.

בחור לבנבן שרירי ונמוך ניגש אלינו. הוא רוקד צמוד אלינו ואנחנו מתנשקים בשלישייה באמצע הרחבה. הוא עוזר לטלי ולי עם המגבות ואנחנו שוב מוצאים עצמנו ערומים במרכז החלל Embarrassed בעוד הוא מכין את המגבות לכריכה סביבנו.

גבר נוסף מזמין אותנו למשקה ורוצה להכנס איתנו בחדר. טלי מנהלת מו"מ קשוח כועס תוך כדי לגימת אלכוהול שללא ספק מעל ליכולתה Beer.

היא מתיישב לידי מצחקקת והגבר מפציר בנו להכנס איתו. "הכל עליו" היא מסבירה.

הוא ממש לא נראה לי. טלי מתגרה ומפתה כל דבר שזז באזור Evil Smile, והוא מת לקחת אותה לחדר. טלי מסתלבטת עליו, ואני נשאר בשוק טוטאלי כשהיא אומרת לו

"אז תרד לי". Shockedהוא מחייך בעצבנות, ואומר "בחדר שהזמנתי".

"לא ! כאן ועכשיו !" מתעקשת טלי המבושמת. הוא יורד על ארבע כשהיא מפשילה מגבתה, ויורד לה קצרות כשהיא מצחקקת. הוא מובך. היא לא. אני עם פה פעורShocked. עבורי זה עבר את הטעם הטובDead. גם אם מדובר בטלי המופרעת זה נראה שרלילתי מעבר ליכולתי לראות. הקהל הסובב מריע, ותחושת ההשפלה מיתרגמת לתחושת אבנים בביטני.

קשה מנשוא.Ouch

העלם השרירי והלבנבן חוזר ואני שמח לראות פנים מוכרות. ומרחיק את עצמי מהמקום ומשאיר את טלי עם החבורה הצוהלת. הוא מנצל את המצב לריקוד צמוד נוסף איתי ואני משתף פעולה. הוא מציע מסז' אירוטי לשנינו, ומזוית עיני אני רואה שלישיית גברים מבצעת הקצפות בג'קוזי.

מעולם לא הרגשתי כל כך לבד בחדר עמוס כל כך.

10 דקות אחרי כן טלי ואני חומקים עם העלם השרירי הלבנבן בדרכינו אל החדר הפרטי שממוקם מאחורי החדר החשוך הגדול. בדרכינו סדום ועמורה. בחדר החשוך מזרונים ומסכי פלזמה, ופרט לאישה אחת המאוננת לבן זוגה כששניים מסתכלים, כולם גברים בחדר. בפינה חשוכה במיוחד שני גברים עסוקים בחדירה, בפינה אחרת גבר מוצץ לגבר אחד והיתר סתם משחקים עם עצמם ומסתכלים עלינו חולפים על פניהם.

ליחשושים ברקע "הם נכנסים לשלישיה ביחד".

ליבי הולם בחוזקה. לא יודע מה צפוי לי. ולא מבין מה אני מחפש כאן. זה לא בשבילי. זה לא מה שאני רוצה. לזרום בסיטואציה מסויימת עם גבר, ניחא, אבל במועדון שתכלס מכיל רוב מוחלט של גברים ?

אין לי תחושה טובה עם העומד לבוא. הדלת נסגרת מאחורינו.

אנחנו משילים את המגבת, וטלי ואני שוכבים זה לצד זה על ביטננו כשהבחור מתחיל לעסות לחילופין אותה ואותי. אני עוצם את עיניי ומרגיש את ידיו החזקות עוברות ומעסות את כל חלקי גופי. לא משהוא מקצועי, אבל לצערי גם לא מחרמן. מבולבל

טלי גונחת כשהוא עובר אליה וידיו משוטטות על גופה.

הוא מתקרב ושולח יד לכל אחד מאיתנו אל בין רגלנו. הוא משחק עם ביצי ועם הזין, מרטיב את אצבעו ובעדינות מחדיר אותה אליEmbarrassed. בינתיים אצבעות ידו השניה עמוק בין רגליה של טלי המתחילה להתפתל.

אנחנו מסתובבים והוא עוזב את טלי ומתחיל במציצה. בינונית למדי למען האמת. אין לו את הטאצ' המהמם של הקודם. אנו משנים פוזיציה ועכשיו אני מוצץ לו כשאצבעותיו ממשיכות לקדוח בטלי שנותנת חצי שואו חצי אמת, בסטלה שהיא נמצאת.

טלי מצטרפת אלי, ואנחנו מוצצים ביחד את הזין שלו. רואים עליו שהוא חרמן אש.

אנחנו מתנשקים ולשונותינו סובבות אחד את לשון השני ואת הזין שלו. חיוך גדול

טלי חרמנית ומבושמת, נשכבת אחורה ומבקשת שירדו לה (דורשת זה יותר מדוייקקריצה). הוא יורד לה, ואני לו, אבל הוא מאבד מומנטום או סבלנות. אני מתחלף איתו, והוא חוזר להשתמש באצבעותיו עלי ועליה לחלופין בזמן שהוא מאונן לעצמו.

דפיקות בקיר ובדלת מוציאות אותי מהריכוז ומאד מציקות. הוא צועק משהוא כדי שיפסיקו אבל מידי פעם הדפיקות על הדלת נמשכות.

טלי עכשיו חרמנית אש, ושואלת אותי אם אני רוצה שהוא יזיין אותה. אני בהלם מהמצב, ובהלם מהשאלה. אני לא משיב.

הוא מבין את הרמז כאור ירוק, ובלהיטות חובש קונדום.

"נשק אותי" היא אומרת לי. ואנחנו שוקעים בנשיקה עמוקה. כשאני עולה מהנשיקה העמוקה אני רואה אותו ממוקם בין רגליה.

היא שוב שואלת "אתה רוצה שיזיין אותי ? ותרד לי בינתיים".

מה היא מצפה שאגיד לה ?? נו, ברור שאני לא בעיניין. לא רוצה להעליב אותו, ואולי זה מה שהיא רוצה. שאלה

מצד שני אני בטח לא הגעתי למקום ההזוי הזה כדי שמישהוא אחר יזיין אותה במרחק 3 סנטימטר מעיניי. יש גבול. הקנאה ותחושת האבנים בביטני חוזרת בעוצמה ומשתלטת עלי, וכדי להרוויח עוד שברירי שניה למחשבה אני יורד לה. הזין שלו חולף על פני וממוקם בפתחה והוא מתחיל לחדור אליה.

נשמתי נעצרת ותחושת הצריבה הפנימית שלי קשה מנשוא.בכי

הדפיקות בדלת חוזרות והפעם בעצמה כזו המרעידה את הקיר, ומנערות אותי ממחשבותיי. אני מזנק בבהלה. כולם קופאים כשמבחוץ הקול דורש שנפנה את החדר.

אני מתישב. שובר את הכלים ולא מוכן לשחק במשחק הזה יותר. מבחינתי אני בחוץ. לא בשבילי. הדפיקות נפסקות והוא מתכונן לדחוק את הזין שלו פנימה.

טלי קולטת למרות סטלנותה שאני לא "משחק" יותר. ועוצרת את הבחור.

"מה קורה?" היא שואלת אותי במבט מודאג.

"אני בחוץ" אני משיב בפנים קפואות.אצבע למטה

הבחור כועס על הדפיקות של האדם בחוץ שהוציאו אותי מהריכוז וגזלו ממנו את הזיון עם טלי.

טלי מתפכחת וחוזרת להיות בשליטה מלאה במצב.

מתיישבת ומשנה כיווןאצבע למעלה. "אז תמצוץ לו". הבחור מוריד את הכיסוי, ואני דופק לו ירידה עם גרון עמוק. טלי מאושרת מהביצוע, ומצטרפת לשליקת ביצים.

היא דוחקת את ראשי אל הזין כך שכל הזין יהיה בפי ובגרוני.

הבחור על סף גמירה.

"תגמור על הפנים שלו ובפה שלו" מצווה טלי על הבחור.

הבחור יורה את כל מטענו עמוק בפה שלי. אני לוקח הכל, מראה לטלי פה מלא, ומוריק את המטען לממחטה קרובה כמו מקצוענית. היא מחייכת אלי "מוצצת מדופלמת שלי".חיוך גדול

התלבשות מהירה ויציאה דרך החבורה המתגודדת בפתח, סקרניים למה היה בתוכו. ביציאה מהחדר החשוך נראה שהאוכלוסיה השתנתה מעט. טיפה יותר נשים (אצבעות כף יד אחת, ואת חלקן גם לא הייתי רוצה לפגוש בסמטה חשוכה). אני מזהה גם 3 קוקסינליות ואחת מהן היתה לא פחות ממהממת.חיוך

רק בשלב זה ההלם שלי החל עובר, ובעוד טלי מנסה באלגנטיות לסגור עיניינים עם עדת מעריציה, להם כנראה היו תכניות אחרות להמשך הערב, שוטטתי בספא. הפעם לאגף האדום (מקלחות) ולחדר הנוסף, ואולי אמצא מקום להטיל מימיי.

הצצה למקלחות מחזירה אותי להלם קרב.Wacko

שני גברים אוחזים בידיו של גבר אחר הנשען על הקיר ושלישי מזיין אותו דיי באלימות. פי נשמט. החלטתי לדחות את ארוע ההתרוקנות למועד ומקום בטוחים יותר.

טלי הגיחה מאחורי וזרקה לי "תתלבש בזריזות, אנחנו צריכים לחמוק החוצה".

יצאתי מההלם ותוך דקותיים נפרדנו ב "שלום שלום" וחמקנו החוצה.

יצאנו לחום המהביל של ת"א.

בראשי עדיין הסצנה הרגשית הקשה מהחדר האחרון. מצאנו פינה וזייפתי נשיקה צרפתית לוהטת. Ouch

הדרך חזרה עברה על סף השתיקה. מחשבות התרוצצו בראשי ללא הפסקה. טלי הרגישה חשה כי אני מוטרד, אבל לא לחצה.מוחא כפייה

מחשבותיי התרוצצו שעה ארוכה בעיכול הארוע ההזוי שחוויתי. מיני טראומה.

אני עם גברים בסיטואציות כאלה סיימתי. אולי זה מוקדם מידי בשלבי ההתפתחות ההתנסויות עבורי. ואולי זה לא יקרה אף פעם. גם הרגש לטלי לא ממש עוזר בסיטואציות כאלה. לקח חשוב. העיקר ההתנסות והחוויה.

למועדון החשפנות עם האוקראינית בעלת בלוני המזג אויר עד היום לא הגעתי.

שרון ולאוואל ... נראה אותכם נכנסים למשחק התפקידים הזה ... קריצה

ועד לדיווח הבא ביומן המסע, שלכם המתנסה,

הרלי
Harley2010-11-16 21:42:49
Live to ride and Ride to live

3

וואו, איזה אומץ להתנסות ולתאר! כל הכבוד!!

ורק אם יורשה לי, ה"קטן" (בהתנסויות, לא בגיל) לתקן משהו קטנטן במילון המושגים....

המושג "פייגלה" מתייחס להומו באידיש, אגזוזן ו/או נושך כריות בחבורה שאני מסתובב איתה (ויש לנו לפחות שני זוגות כאלו עם הסכם לחיי שיתוף)!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

5
וואו וואו וואו

ראשית להחמיא על הכתיבה המעולה באיכותה ובסגנונה

שנית ועיקרית- איזה סיפור אדיר או כמו שנכתב למעלה פאק מי איזו חוויה.

סחטיין על הפתיחות והאומץ (כן גם אומץ)

בזמנו שמעתי על הערבים הללו בימי ד אבל חשבתי שיש יותר נשים ויותר נשים גברים יחד

אני יכול להעריך שאני הייתי מקבל רגליים קרות ולא נכנס או נכנס ובורח די מהר ולכן שאפו רציני ונוסף על האירוע

7
הרלי,

האנשים שאני הכי מעריך בעולם הם אלה שלא אומרים לא לשום דבר ומוכנים להתנסות בכל - לפחות פעם אחת. גם אני, סטרייט מובהק, הרגשתי שאני חייב פעם אחת בחיים לנסות להיות עם גבר-גבר. לקראת אחת הגיחות לחו"ל יצרתי קשר בצ'ט עם בחור בי-סקסואלי בלונדון. קבענו שניפגש בבית קפה, ואם תהיה כימיה - נלך למלון שלי. הגיע בחור ממוצא איטלקי, יפהפה, חטוב, לבוש כמו דוגמן. הלכנו למלון והייתי מוכן לכל דבר. בפועל התברר שהוא top אבל הוא לא הצליח לחדור אלי כי הייתי ממש מכווץ. הסתפקנו ב-69 עם גמירה הדדית בפה. זו היתה החוויה הראשונה והאחרונה שלי עם גבר (לא כולל קוקסינליות) - אין בי שום רצון לחזור עליה, אבל אני גאה (?) בעצמי על התעוזה.

אני משוכנע שגם אתה, למרות שאתה אומר שלא תחזור לסיטואציה כזו, לא תשכח את החוויה.

תודה על השיתוף.

עלה והצלח.

תום.
tom22052010-11-19 20:41:58
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

9
וואוו. איזה פירגונים. כמה יפה.
מומיק ... אני מודע להגדרה, ומקווה שאף אחד לא נפגע מזה. הכל בהומור. גם לי יש חברים כאלה.

תום , אתה אמיץ יותר ממני. בחיים לא הייתי מעיז לעשות מה שעשית בארץ ניכר בפעם הראשונה ... מדליק. איזה אומץ.

וזה מביא אותי גם לחשוב שבדומה למה שכתב givo, יכול להיות שגם אני הייתי מקבל רגליים קרות אלמלא טלי היתה איתי. מצד שני בגלל שזו היתה טלי ולא אחרת - היה לי יותר קשה לזרום בסיטואציות שנוצרו.

אנטוניו ידידי ! תודה אישית על הפרגון . אני יודע שההעדפות המתוארות הן לא בדיוק טעמך האישי. ופירגון כזה על ארועים כאלה ועוד ממך הן אות כבוד. למי שלא מכיר את האיש שהיה לי העונג לפגוש - גבר שרמנטי, ענייני, חוש הומור נפלא, ובעל כמויות בילתי נדלות של אנרגיה והתלהבות. מדבק.

שלכם,

הרלי (עד הדיווח הבא).
Live to ride and Ride to live

10
[QUOTE=אנטוניו]

לדעתי הארלי מספיק אמיץ כדי לצאת למסעות חקר עצמי לשם ההתנסות והלימוד ואם זה לא מספיק הוא גם חוזר לפורום לספר לכולנו ועוד בכשרון רב.

כן ירבו כמותך בפורום.

StarStar ממליץ עליך להנהלה לתוספת מגן דוד מסתובב מס' 2 אצבע למעלה

[/QUOTE]

עמית,

המנהל הכללי של הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”