הפתיע אותי שוב המשרד "ההוא" והפעם ממש בגדול!
איילה נכנסה לחדר - חתיכה עולמית, גוף חטוב, שיער שחור וגבות שחורות ומעוצבות. חזה לא גדול אבל ישבן עגול ובולט ובעיקר חיוך רחב וחביב. היא מבקשת שאנחש את מוצאה. יש בה משהו אסייתי, ומשהו כהה, אבל היא ילידת אירופה. את השאר תצטרכו לגלות בעצמכם.
הכימיה נוצרה מהמבט הראשון. הבירות נשלפו ונפתחו ושקענו בשיחה זורמת ומהנה. בחורה אינטליגנטית מעין כמוה. המתח המיני החל להיווצר במבטים, אפילו ללא נגיעות, אבל לאט לאט התקרבנו והתחילו הנשיקות. הבחורה הזו יודעת להתנשק שאפשר להתעלף: נשיקות גדולות, חמות, רטובות עם ליקוקים. כשהתחלתי לנשק אותה בצוואר היא כמעט וזינקה באויר מרוב עונג. "מה אתה אוהב במיטה"? היא שאלה, ואני עניתי שהכי חשוב לי שמה שנעשה יהיה מתאים גם לה, וכך נהנה שנינו יותר. "מה שאני אוהבת" היא אמרה "זה לקחת את הזמן לאט לאט". כאן היא קלעה בול לטעמי!
המשכנו עוד שעה ארוכה בנשיקות וגיפופים, כשאנחנו עדיין לבושים, ואז לאט לאט היא החלה ללקק אותי דרך הבגדים תוך שהיא מסירה אותם באיטיות וחושפת כל פעם עוד פיסה ללקק. כך לאט לאט הגיעה אל האיזורים החמים עד שהתמסרה למציצה עמוקה ורטובה. ריסנתי את שמוליק שלא יתפרץ ואחר כך ביקשתי שנתחלף. התחלתי בליקוקי פטמות ובאיטיות ירדתי דרומה והתחלתי לעלות תוך ליקוקים לאורך הירכיים אל משולש ברמודה, כשהיא עדיין בתחתונים. הגניחות וההתפתלויות שהגיעו מלמעלה בישרו לי שאני בכיוון הנכון. משכתי את התחתונים למטה והתחלתי בירידה מושקעת. איילה היתה בעננים. הגיע הרגע להעלות הילוך. איילה קמה להביא קונדום, ואז... הצלצול מהמשרד! לא הרגשנו שחלפה שעה שלמה של עונג ואפילו עוד לא התחלנו להזדיין! כמובן שאמרתי לה להודיע שהיא נשארת לשעה נוספת וחזרנו לעיסוקינו.
תשמעו חברים - הבחורה הזו יודעת להזדיין כמו כוכבת פורנו עילאית - עברנו מתנוחה לתנוחה כשיא כל הזמן נותנת את המבטים המצועפים החושניים האלה, עם גניחות וגרגורים של נמרה מיוחמת, שעברו לקריאות עידוד. יש בנות שמשתמשות בטכניקה הזו לזירוז התקתוק אבל אצלה זה כל כך אמיתי ומפתה עם תחושה מעולה של גמירה משותפת.
אחרי מקלחת קצרה ועוד קצת פטפוטים הוצאתי את שמן המסאג' שהבאתי והצעתי לה טיפול. כמובן שהיא הגיבה בשמחה. התחלתי בעיסוי גב שעבר להתחככות בטן בגב ושמוליק בטוסיק - דבר שחירמן את שנינו בטירוף. ביקשתי שלא תזוז. שלפתי קונדום נוסף מהחבילה והובלתי את שמוליק פנימה. כך פימפתי שעה ארוכה, כשבנוסף אני שולח יד אחת קדימה לעיסוי דגדגן משלים ויד אחת לנקב האחורי שקלט אותה בשמחה, בעיקר בגלל שהכל היה מלא בשמן עיסוי. החירמון היה אדיר, השמן התערבב במיצי הגירוי, ואיילה גנחה ורטטה. היא הפנתה את ראשה לאחור לנשיקות שהוסיפו עוד נדבך של עונג. הוצאתי את שמוליק הסרתי את חליפתו והתחלתי בעבודת יד משומנת. איילה התלהבה: "כן, כן!" היא קראה, "תשפריץ לי על הגב ועל הטוסיק". מאחר ואינני מורגל כבר בגמירות רצופות בהפרש זמן קצר שכזה, התעייפתי קצת, אבל איילה לא ויתרה - היא שלחה את ידה ל(א)חור והתחילה באנאלי אצבע עצמי סוער תוך הקפצת הישבן המדליק שלה וכל הגוף בעקבותיו. יד אחת שלי היתה בין רגליה והיד השניה פימפמה את שמוליק נמרצות עד שהוא נשבר והשפריץ בתרועה את תכולתו המרשימה, לקול קריאות השמחה של איילה.
את רבע השעה שנותרה העברנו שוב בפטפוט נעים, וכשהגיע שוב הצלצול היינו שנינו עצובים.
מה אומר לכם חברים? אחד המפגשים הטובים ביותר שהיו לי בשנים האחרונות. אני חושב שאיילה היא חוויה נדירה (אגב, נודע לי שמישהו הזמין אותה לפני כמה ימים לארבע (!) שעות, ואני יכול להבין למה). איילה ליברלית וזורמת בצורה חופשית ומהנה, נותנת לך את ההרגשה שאתה הזיון הטוב ביותר שהיה לה מעולם. היא לא זמינה הרבה, ולכן למי שיש כבר את מספר הטלפון - כדאי להתקשר. כבפעמים הקודמות - המספר יימסר בשמחה בהודעה פרטית למדווחים פעילים.
תום.