כ המלצה חמה למסג' ב-4 ידיים - סקס אדיר

המלצה חמה למסג' ב-4 ידיים

1

המלצה חמה למסג' ב-4 ידיים 23/11/2010 - 23:50

זאת לא פרסומת, אלא חוויה אישית "מטלטלת" שאני רוצה לשתף. לאוהבי המסג האירוטי.

השבוע התפנקתי ונכנסתי למסג' ב-4 ידיים באורגים בחולון. שילמתי 400 = 200 2x.

נכנסתי עם אור וסאשה, שתיהן צעירות, וחמודות מאוד. לא מאוד גבוהות, רזות, חזה בינוני, והכי חשוב מבחינתי, טבעי ולא סיליקון

שתיהן יודעות לתת עיסוי מעולה: גם עיסוי-עיסוי (ואפילו חזק מאוד) וגם עיסוי אירוטי

הדבר המדהים שגם מביא אותי לכתוב בפורום (למרות שאני לא מאלה שורץ לספר לח'ברה) הוא שהן עבדו בתיאום של מכונה משומנת. והיה שם הרבה שמן... בתור אחד שכבר ניסה 4 ידיים, זה דבר נדיר ביותר. מרוב תיאום אפילו לא הצלחתי להבין על איזה חלק כל אחת "עובדת", ואיפה בדיוק כל אחת נמצאת. בקיצור חוויה של פעם בחיים. כשהסתיים המסג' החזק והן עברו לעדין ופתאום הרגשתי 4 ידיים עם ציפורניים עדינות עוברות על הגב והצוואר והישבן וה... פשוט הרגשתי ברקיע השביעי. או במילים אחרות, אין דברים כאלה.

לפני שהלכתי לא שכחתי לתת לכל אחת טיפ. אז יצא סיפור לא ממש זול אבל למי שרוצה להתנסות במשהו מיוחד - זהו שילוב מנצח.

בדקתי והן עובדות בד"כ בשני ורביעי.

טיפ אחד לסיום: תחייכו. הבנות עדינות וסבלניות אז תאירו להן פנים ותקבלו תמורה.

אני שוב מדגיש: זאת לא פרסומת, אלא חוויה אישית שרציתי לשתף.

תרגישו חופשי לשאול שאלות אוו לבדוק בעצמכם.

19LOLx82010-11-24 00:18:06
...As you wish

[<><>]

Wesley

המלצה חמה למסג' ב-4 ידיים

2

דיווח טרי מיום שני האחרון.

ביום שני ביקרתי באורגים. למזלי לא קראתי את השרשור כאן (שהמקום מידרדר וכו'...) ונכנסתי. אכן, עניין הדיסקרטיות לא כ"כ חזק ובהחלט טעון שיפור אבל באותו הרגע זה לא כ"כ עניין אותי.

קיבלתי פרטים מכמה בנות ולא הצלחתי להחליט בין אור לסאשה. בסוף נכנסתי עם שתיהן.

אור, צעירה, רזה, לא מאוד גבוהה, מתולתלת שיער חום, משקפיים מרובעים, מראה של מזכירה סופר-סקסית, חזה מדהים.

סאשה, צעירה, נראית צעירה מאוד, דקיקה, שיער בלונדיני מתולתל קצר, מראה של תיכוניסטית, חזה בינוני מינוס יפה.

שאלתי אותן אם זה בסדר מבחינתן עיסוי בארבע ידיים ואם הן לא מתביישות. הן אמרו שאין בעיה ואפילו היה נראה שנחמד להן.

התקלחתי ונשכבתי על המיטה.

החלטתי לא לדבר ולתת לדברים לזרום איך שיהיה. זה בדרך כלל תורם לאווירה.

הן התחילו ברגליים, כשכל אחת מעסה רגל אחת. כל אחת עבדה בסגנון שלה אבל שתיהן היו מקצועניות - עבודה איטית ומסג' עמוק ולא סתם ליטופים סתמיים מהירים. התחלתי להרגיש בעננים. בכל הזמן הזה אני על הבטן, עוצם עיניים, ומתמסר למגע, והבנות לאט לאט עוברות ומכסות עוד חלקים, גב, כתפיים, ידיים, צוואר ואני משמיע אנחות שמימיות שרק מי שחווה מסג טוב בארבע ידיים יבין את טיבן. בשלב מסוים אור הציעה לי מסג חזק בגב. הופתעתי מהעצמה בידיים שלה ובו בעת גם מזוג ידיים נוסף שהחל לעסות לי את הישבן ופנים הירכיים בכיוון ה... כשהבנות עברו למס'ג עדין כבר הייתי חרמן לגמרי. אין מילים לתאר את ההרגשה של ארבע ידיים זורמות עליך בעדינות עם 20 ציפורניים. הדבר שהכי הפתיע אותי היה התיאום ביניהן שהיה כשל מכונה משומנת (והיה שם הרבה שמן...). היו קטעים שאפילו לא הצלחתי להבין על איזה חלק כל אחת מהבנות עובדת.

אחרי כ-30 דקות של עיסוי חלומי הסתובבתי לגב ומשני צידי עמדו שתי עלמות חמודות, שחייכו אליי יחד עם ארבעה ציצים מקסימים. שוב הרגשתי בגן עדן. נותרו לנו עוד כ10 דקות של ליטופים הדדיים וגם קצת בודי (שממש לא הרגשתי שאני זקוק לו). בדקות הסיום סאשה עבדה עלי למטה כשאור והציצים המקסימים שלה מחייכים אלי ומלטפים את ראשי.בקיצור חוויה מדהימה.

התקלחתי, התלבשתי, שתיתי כוס מים, נתתי לכל אחת טיפ והבטחתי שאחזור.

מיותר לציין שהייתי בעננים באותו ערב ושמאז אני כבר שלושה ימים הולך מבסוט כאילו דפקתי את כל העולם.

19LOLx82010-11-26 09:21:58
...As you wish

[<><>]

Wesley
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”