כ דירה דיסקרטית ברוטשילד בראשון לציון ? אולגה + דנה - סקס אדיר

דירה דיסקרטית ברוטשילד בראשון לציון ? אולגה + דנה

3
שלום חברה זה לא וולפסון אתה טועה מדובר על כוסית יפה ביקרתי אותה היא רזה וצעירה 30 + בדירה לבד היא סקסית לאללה תתייחס אליה יפה ותקבל פינוק אני ראשוני סופסופ יש משהו טוב מתחת לבית לקחתי אותה עלי והתחלתי לנענע את הגוף היפה שלה ציצי לא גדול אבל עומד יפה תנסה
qazwsx

4
היכן ברוטשילד? בסביבת בית הכנסת הגדול או בסביבת רמז?
נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

6
הייתי בשעות הערב, בדירה היתה בחורה בשם ג'אנה שעברה לפני כמה שנים את גיל 40..
האמת ברמת ההשקעה והיחס אז באמת שאין לי מילים רעות לומר. הבחורה התנפלה עלי בנשיקות צרפתיות. התחרמנו בטירוף. אח"כ היא ירדה לי וממש שאבה את הזין. היא נתנה לי לרדת לה בלי בעיות ונתנה להכניס אצבעות.

גם בקטע של תנוחות, זרמה עם כל דבר.

וכאן מגיע האבל...אבל בסופו של דבר, היא לא סקסית לדעתי. החזה קטן- בינוני ונפול מאד..(ואני חולה ציצים).

המחיר 200 ש"ח.

האם אחזור לשם ? התלבטות...

8
דיווח מהיום.
הפקידה כוונה אותי לדירה בהרצל,ליד תחנה מרכזית.נכנסתי לדירה,פגשה אותי אולגה.היא עבדה פעם במונטיפיורי 10 בראשל''צ.נראית לא משהו,גם שרות שלה לא משהו.לכן שאלתי אותה,האם יש עוד מישהי בדירה.אמרה לי :"כן.תחכה בחדר".נכנסה מישהי בשם מיכל,גם רוסיה,בת 25-28 בערך,נראית טוב,חזה יפה.בכל זאת החלטתי לוותר,אולי אדגום אותה פעם אחרת.
יצאתי החוצה והמשכתי בדרכי:יצאתי מהבית כדי לעשות קניות.בערך חמש דקות אחרי שעזבתי את הדירה,מתקשרת אליי פקידה."היית אצלנו עכשיו?".לאחר שעניתי בחיוב,שאלה אותי האם אני מעוניין לראות עוד בחורה,ברוטשליד,הסכמתי.
הדריכה אותי איך להגיע והגעתי לדירה.קבלה אותי דנה-רוסיה,בת 35 בערך,שער שחור ארוך,נראית טוב (לחובבי מילפיות בשלות),לא רזה אך גם לא שמנה.החלטתי להישאר.נכנסתי לחדר,שאלה אותי האם אני מעוניין לשתות משהו והאם אני רוצה להתקלח.בקשה ממני כסף לפני שאלך למקלחת.נתתי לה את המתיים שקלים והלכתי להתקלח.
דירה נקיה,מסודרת,כולל שרותים ומקלחת.לאחר המקלחת חזרתי לחדר,שתיתי קצת את הקפה שהכינה לי,ועברנו למיטה.שאלתי אותה האם היא מתנשקת,נענתה בחיוב.רציתי לפנק אותה קצת,השכבתי אותה על הגב,שחקתי עם החזה שלה,וירדתי אל הכוס.הכוס שלה נקי,מגולח.לאחר כמה דקות אמרה לי שעכשיו היא צריכה לפנק אותי.בעוד שהיא מוצצת לי(מציצה חשופה),שחקתי עם הכוס,החדרתי אצבעות.כאשר הרגשתי שאני עוד מעט גומר,הלבישה גומי,טחנתי אותה בדוגי עוד דקה וגמרתי.
לסיכום:היה די נחמד,לא יותר מזה,הייתי אצלה 20 דקות מקסימום,כולל מקלחת לפני ואחרי.לזכותה צריך לומר שהיא בחורה אסטית.מצד שני,כאשר שאלתי אותה כמה יעלה לי להישאר אתה לעוד סיבוב,אמרה לי "בשביל מה אתה צריך את זה?".
הייתי מגדיר אותה בתור תקתקנית לייט.

10

||| הערת מנהלים: הודעה זו הינה כנראה הטעייה

דנה בראשל"צ היא זאנה/ג'אנה מדירת סקס בלונסקי לשעבר

מי יודע איפה זאנה מלוינסקי 134 אין עליה השרות שלה 10 עושה הכל חוץ מאנאלי

זאנה לשעבר מלוינסקי 134

הטלפון של זאנה מלוינסקי 134

שינתה את השם לדנה בראשון לציון

19LOLx82011-01-16 12:43:12
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”