מאז עברו הרבה מים בירקון(והמון כסף נשפך...) ואני נהנה להציץ מידי פעם בפורום שלפני שנים לא מעטות נראה לי כחלום בלתי סביר.
למותר לציין שאת רוב הבנות המוזכרות כאן אני מכיר שנים רבות ולא פעם מגחך לעצמי לאור הביקורות הקולעות ברוב המיקרים לדעתי.
חטאתי רבותיי בכך שלא כתבתי את המלצותיי/אכזבותיי כאן בפורום אבל חוסר הכוח והמוטיבציה נעלמו להם הערב ומסיבה טובה: מישהי ביקשה ממני. ובכן ידידיי מדובר בזונה שהפכה לפרטית שלי, אני מתכוון ממש פרטית, היא שוכבת רק איתי(אהה... ועם חברה שלה, היא לסבית)
היא הייתה פעילה קצת בעבר בעיקר בשידוך של חברה אחרת שלה המוזכרת פה בפורום אבל כרגע היא לא(למעט איתי כמובן). אני משלם לה די הרבה וכמעט ולא נשאר לי תקציב לאחרות. הערב היא פנתה אליי בבקשה מוזרה: "סדר לי את אחד החברים שלך למחר בערב".
הסיבה? היא זקוקה ל-500 ש"ח(למעשה ל-1,500 עד יום שני אבל נראה ליש"לסדר" לה יותר מאחד זה כבר הופך אותי לסרסור ואני לא). איו לי חברים שמתעניינים בזונות ולכן אני פונה אליכם.
מדובר בבחורה בת 21( אמיתי מאוד) שחומה ,לדעתי יפה מאוד עם גוף מדהים: רזה יחסית אבל לא שחיפה חזה בינוני/מלא ותחת הכי מדהים שראיתי בחיים(וראיתי קרוב ל-1,000...) הגובה 1.75 ס"מ פלטה בשיניים וסקס אפיל ומפיל שלא נגמר.
השירות שלה לדעתי גרוע. לקח לי המון זמן להוציא ממנה משהו אבל אפילו היום אני צריך להתחנן לפעמים אפילו לדוגי...
המציצהה סבירה, עמוקה ובלי שיניים ופלטה אבל אסור לדחוף לה את הראש , אין מה לדבר על אנאלי או גמירה בפה וכדומה וגם לרדת לה אסור(את זה עושה רק חברה שלה ימח שמה...) אבל אם מישהו רוצה להרגיש צעירה ישראלית אמיתית, בעברית כוסית לא נורמאלית זה המקום. המחיר 500 לזיון מלא עד שעה נראה לי שאין על מה לדבר על יותר מאקט אחד. היא תקבל מחר בביתה הפרטי(היא לא עובדת בשום מקום אחר, למעשה היא עובדת היום במקום מסודר עם פנסיה ושכר קבוע...) וזהו, וגם זה רק ללקוח אחד וגם זה לא בטוח כי יכול להיות שהיא תארגן את הכסף ממקום אחר(אני לא יכול יותר לעזור לה השבוע, זרקתי עליה אלפייה בשבוע האחרון וזהו חלאס).
פניות למי שמעןניין עד מחר ב-830 בבוקר אליי בפרטי, אחרי זה אני בעבודה ובערב האשה והילדים...
אני מקווה שאף אחד לא יראה בזה סרסרות