1) סיפור מוזר עם לינדה(או אולי לא :-))
לפי התיאור קשה מאוד להאמין שזאת לינדה המעסה מלטביה למרות שהיו כמה שטעו בזה.
2) דיון קצר וישן בשם "בודי מסז’" שאכן עוסק בלינדה הזאת אך זה משנת 2007.
3) קיים עוד דיון:
מישהו בדק את המס’ג של לינדה ?
יש שם בלבול בין שתי לינדות שונות. יצוין: יש שם דיווח של חולה כוס.
4) יש גם דיון: "לינדה מצפון תל אביב".
זאת לא היא!
יש, כנראה, שתי לינדות שונות באותו איזור ממש, ואולי יש בלבול OVERLAP בין השתיים.
למען הסדר הטוב הנידון פה מתייחס אך ורק ללינדה הזו:
מספר הטלפון שאני תיקשרתו איתה דרכו הוא: 054-6953183.
היא גם מפרסמת במקומות שונים. וזה המספר שמופיע אצלה כרגע .
בחורה בעלת אופי ברית המועצות טיפוסית.
התקשרתי אליה ביום ששי לשעת ערב. אמרה לי שעובדת עד 11:00 באותו יום. היא מנחה אותי לדירה כשאני בקירבת מקום. הדירה בקומת קרקע ממש מול הכניסה. דירה די רגילה שיותר מזכירה לי מדירת שותפים מאשר דירת מסאז'ים. (כשיצאתי ראיתי שיש שם עוד איזו סבתא - לא יודע אם זו קרובה, חבירה או שומרת מסוימת).
מדברת חצי עברית שבורה וחצי אנגלית שבורה...
מצד המראה הופתעתי לטובה, דווקא. ציפיתי להרבה יותר גרוע. בחורה רזה בהחלט בלי טיפה שומן. אך ישבן שטוח כמו שלחן. שדיים יפים ועגולים. בחורה מנומסת - עוברת לפי הסדר באופן מכאני. לא אטרקטיבית וגם לא מכוערת.
אלא שאין פה טיפת שמחה וחיים. זאת בחורה מתה ועצובה מהלכת. יתירה מזו: אין בה שום זכר וצל צילו של אירוטיות. היא מקבלת את פניי המטופלים באיזו מין פיג'אמה מכוערת שאפילו אם היתה מלכת היופי גם היתה מורידה החשק. פשוט אין שום השקעה מצידה באירוטיקה וגירוי. יוצאת ידי חובה בלבד.
התשלום 200 ש"ח.
מתחילה בעיסוי עדין (כמו שביקשתי). בסדר, אבל שוב, מכאני. מנסה לסובב אותי אחרי 10 דקות. אני כבר יודע שלסובב זה אומר להביא ביד ולגמור תוך 20 דקות. שילמתי על 40 דקות. אמרתי לי תמשיכי, אני אוהב כך. ליטוף בסדר עם קצת נגיעות בישבן. סירבה להתקרב לחור בלי כפפות.
אחרי זה עושה סוג של בודי עם השדיים.
מסובבת מגמרת וזהו.
מקלחת לפני ואחרי עם מגבת נקייה.
לא עשה לי את זה.
כן, אני מאוד שלילי...עוד לא מצאתי את המישהו.
בהצלחה.