כ פרסום תמונות קלסתרון אסור על פי התקנון - סקס אדיר

פרסום תמונות קלסתרון אסור על פי התקנון

1
[QUOTE=neil]היום ביקרתי אצל ג'ני ,לדעתי למרות שזה מספר הטלפון שלה הבחורה שהיתי איתה היא לא ג'ני
לא לפי המראה הכללי ולא לפי הקעקועים שאמורים להיות לה. לבחורה שפגשתי יש קעקוע בצורת כוכב על הצד הפנמי של הכתף.

בכל מקרה מדובר בקוקסינלית די נאה נעימה וחלקה.

בהתחלה כיוונה אותי לכיוון מציצת השדיים והפיטמות שלה כמובן שמדובר בחזה מסולקן לתפארת אבל ללא ספק עבודת מנתח לא רעה ,מבמחינת המראה, התחושה היא של חזה מסיליקון.

לאחר מספר דקות קצר הלבישה אותי ואת עצמה בחליפה ועברה למציצה של מספר דקות קצרות ואז כיוונה אותי לכייון מציצה הדדית בתנוחת 69. הבחורה לא נותנת לשחק לה בביצים, לטענתה הדבר גורם לה אי נחות והיא בהדדיות מוחלטת לא משחקת בשלך.

המציצה שלה היא סתמית גם עקב זה שהיא מקונדמת וגם כי היא לא ממש מושקעת. לאחר מכן הציעה שהיא תחדור אלי. יש לה זין בינוני לדעתי משהו סביב ה17-18 ס"מ. היא אמרה לי לשכב על הגב בתנוחת העוף, כלומר רגליים מקופלות לכיוון הבטן תוך כדי היא מורידה לי את הגומי ומאוננת לי תוך כדי חדירה עד להשפרצה שלי על הבטן.

כל העסק לקח כ 15-20 דקות למרות שזה די תיקתוקיה היא לא נותנת תחושה של תיקתוקיה.

השרות הינו סביר ביחס לשרות שמקבלים אצל קוקסינליות שהוא שרות ברמה ירודה בדרך כלל.

יתכן ואחזור מכיוון שנותנת תחושה טובה יש לה זין טוב בגודל שאני אוהב והיא חלקה לגמרי.

[/QUOTE]

זהו קישור להורדת תמונה של ג'ני עם הקוקסנילית שהייתי איתה.

לדעתי זאת טל.

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”