כ תושיה 9 מקום חדש? [טלפון ללא אסמכתא] LEEDZ - סקס אדיר

תושיה 9 מקום חדש? [טלפון ללא אסמכתא] LEEDZ

1
שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום הנכבדים,

לאחרונה עקב ביקורות נלהבות על לין החלטתי לדגום את הגברת הגעתי למקום יצחק שדה 36 אך שם נאמר לי כי היא נסעה לחו"ל שאלתי אם יש משהו מעניין במנחם בגין 72 אך לפי התיאורים הבנתי כי בר היא האופציה הכי מענינת שם ומכיוון שדגמתי אותה פעמיים ולא היה משהו בפעם הראשונה שהיתה סתמית והפעם השניה היתה רק משום שלא היתה מישהי מעניינת יותר. מיותר לציין שעל גבה נקודות אדומות שהוציאו לי אוויר מהמפרשים .
לעניננו ...המשכתי במסעי לכיוון ריבל 13 אך גם שם לא היה דבר מעניין מאז שאלן עזבה שמתי פעמיי לכיוון תושייה שם הבחורות היו גדולות עליי בכמה מספרים ונראו כמו הדודות בסופר.שאלתי את בעלת הבית אם היא מכירה מקןם מעניין והיא אמרה שממול ישנו מקום בשם ILLOISON שבעבר היה מקום להשכרת חדרים שאלתי אותה את השאלה הזו אך היא אמרה שמדובר במכון ושאני אנסה.
עליתי לתושייה 9 יודע שבמידה ולא אמצא תאוותי תישאר בידי כי אין לי כח להמשיך בחיפושים להיום.
במקם היו 2 בנות רוני כוסית על רזה ומתוקה לא נכנסתי איתה כי החזה שלה היה קטן משהו חיכתי ללורן שבאה עם מגבת ביקשתי שתסיר אותה כדי שאראה את גופה היא בלי היסוס הורידה ונתנה לי לצפות בגופה המדהים.250 ש"ח שולמו בציפייה לבאות.
התקלחתי לורן חזרה והחלה במציצה מדהימה בקושי עצרתי את עצמי ביקשתי מעיל גשם ונכנסתי לתוכה שפתיה התחתונות לפתו את איברי הזקור עד הגמירה המיחלת.לאחר הגמירה נשכבה עלי והחלה ללטף אותי כמאהבת נהנתי מכל דקה ושניה מגופה הרך והמדהים משדיה המסולקנות אך נעימות מפטמותיה ומיחסה המדהים.הבטחתי לה שאכתוב עליה בפורום למרות שלא שמעה עליו.
המקום מעוצב הצורה מדהימה ויש מראה על התקרה להגברת אווירת החרמנות אין ספק שעוד אחזור נאמר לי כי שיש במקום בחורה נוספת קטיה והן שם שלוש בנות.
טלפון-054-3440698

VATIK
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”