כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3
למה מחקת מחירים? אולי מחכה לנו העלאה?..

אם זה ככה, כולנו פותחים עצומה בפייסבוק לצען הורדת מחירים של שרון.:)[/QUOTE]
ebrael צפה בגלילה למטה
אל תשכח שנכנס חוק דרקוני האוסר על פרסום שירותי זנות וליווי, קרי את המחירים צריך להבין מקריאה בין השורות.
לא מתווכח איתך על ההערות שציינת לגבי השירות ששרון נותנת, אך יש דברים שאינם באשמתה הישירה.

רימינג מעשי2011-07-08 13:46:21

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

4
שלום לכולם,

חברים זה לא פייר במידה ולא בה לכם ללכת לשרון אל תלכו אבל אל תשמיצו אותה. אני לקוח קבוע אצל שרון, היכולות של שרון בעינוג מופלאות לדעתי. השימוש שלה בסטרפאון והיכולות להביא אותי לגמירה חזקות ביותר.
לדעתי שרון מספקת את הסחורה האם היא מתאימה לכולם לא. אבל יש כאלה שיהנו אצלה אני חושב שהיא אחלה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

5

חוקים מתקשים, פורום מתייבש, הנהלה מתחלפת רק שרון
מפגינה איכות וזמינות של שירות. גם היום השקעתי 400 ₪ בלפתוח בוקר של סוף אצל
שרון. החלה פתיחה. ועכשיו אני שאול את עצמי מה יהיה אם שרון תפרוש מתעשייה? אפילו
מפחיד אותי לחשוב על זה....

junk sex lover

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

9
טאז ושרון בזיון טזמני מהסרטים!

עוד מפגש שלי עם שרון והפעם אני שד טזמני Cool

ראיתי אותה מתהלכת להנאתה ביער העבות... מצד לצד ומחפשת משהו... הסתתרתי מאחורי העץ וליבי החל לפעום בחוזקה... התאהבתי בה ממבט ראשון Embarrassed

tazmania, diavolo e la diavoletta della tasmania, taz tasmania, immagini bellissime dei cartoni animati dei manga e disney

וברגע שהיא לא הייתה מוכנה קפצתי עליה ונכנסתי לה מתחת לחצאית... צחוק שרון הייתה מאוד המומה לפגוש שד טזמני ובהתחלה קצת חששה ממני ומהקולות המוזרים שעשיתי (עשיתי על אמת את הקולות של טאז צחוק) אבל במהרה היא התמסרה לי ולא עבר הרבה זמן עד שהזין שלי היה בפה שלה כשהיא מוצצת לי בשקיקה! Tongue

להפעתה של שרון התחלתי לדבר איתה בשפתה (עברית) אבל מאוד רציתי שהיא תדבר בשפה שלי גם כן... "תיתן לי דפיקה טובה וזה כבר יצא ממני" אמרה שרון בשובבות ומייד מצאתי את עצמי שוכב על הגב והיא רוכבת עליי בפראות וממריצה אותי לזיין אותה עוד ועוד! בתחילה היו אלה קולות מסכנים של כבשה וצפרדע שבקעו ממנה... קולות שממש עיצבנו אותי! כועס אבל אני לא ויתרתי ובתור שד טזמני אסור היה לי לבייש את חיות היער ואחרי מספר תנוחות פירקתי את גברת שרון בדוגי חזק והיא התחילה לצעוק כמו גדולה בשפת השדים הטזמניים... שדה טזמנית אמיתית! מוחא כפייה

אחרי גמירה נפלאה נפרדתי משרון שהבטיחה לקפוץ לביקור גם בערב...
מספר שעות אחרי ההרפתקה המינית שלי עם שרון שכבתי ונימנמתי להנאתי מתחת לעץ ופתאום הרגשתי ישבן סקסי על הפנים שלי וכוס לח על הפה שלי... מתברר שזאת הייתה כיפה אדומה, היא הייתה עצבנית מכיוון שהברזתי לה. אחרי שהיא חינכה אותי טוב טוב בפייסיטינג חינוכי, פירקתי לה טוב טוב ת'כוס. העמדתי אותה על ארבע מולי וזיינתי לה ת'פה עד לגמירה שלי בתוך הפה שלה.
אחחחח אני ממש מבוקש ביער הזה
קריצה

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

10
להנהלה החדשה שלום רב,
אני רואה שהלבלר פועל תחת אילוצי קיצוץ מילולי. אולי כדאי לו ולמלוכסנת לנסות לגייס את משה דדשצחוק בתור ספונסר.
בכל מקרה , על מנת למנוע הווצרות של שירשור מפלצתי חדש, אני ממליץ לכם ליצור פינה נפרדת לסיפורי הפנטזיה של לאוול ושות' בארץ לה לה ולמקד את הפוסט חדש שיצרתם לשרון עבור ביקורות עניינית כבשאר הפוסטים בפורום.

רימינג מעשי2011-07-09 00:59:24

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”