כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

2
פורסם במקור ב - 06/02/2009

היום הייתי אצל שרון והנה הדיווח שלי מהביקור.

קבענו על שעה דרך ההודעות הפרטיות בפורום. הגעתי למקום והתקשרתי אליה, היא מייד ענתה ואמרה שאפשר לעלות אליה. פתחה לי בחורה מאוד יפה עם גוף פצצה. היא הובילה אותי לחדר וישר שאלה "עם המים החמים או בלי" (הבנתי שהיא מדברת על המציצה התיילנדית ) , לאחר היסוס קל אמרתי לה עם, וטוב שכך כי התחושה הייתה פשוט מדהימה . אין לי מילים לתאר את זה, כל אחד צריך לנסות את זה. לאחר כ-5 דקות עברנו ל 69 כי פשוט הייתי חייב לטעום אותה, והיא הייתה טעימה מאוד גמרתי לה לבסוף בפה לאחר שגרמתי לה קצת להזיע, כי לא רציתי לגמור מהר ורציתי שזה ימשך עוד ועוד.

אחרי עוד שטיפה הגיע החלק של המסג' שהיה מאוד נעים ומרגיע, דיברנו בעיקר על הפורום ושרון נתנה לי כמה טיפים ומה הולך בפורום בכללי. בסיבוב השני כבר לא הלך למרות ששרון ניסתה, וסתם גרמתי לה להתעייף מסכנה

הלכנו למקלחת שרון שטפה אותי מהשמן, אח"כ שטפה את עצמה, התלבשתי ונפרדנו לשלום.

סך הכל היה ממש כייף איתה, שרון בחורה יפה מאוד ויודעת את העבודה ללא כל ספק, וזה שהיא מדברת הרבה (כמו שרבים פה ציינו) ממש לא מפריע, וכייף לנהל איתה שיחות, היא מחייכת הרבה ונותנת הרגשה טובה.

אני ממליץ על שרון, ובטוח שאחזור אליה

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

3

פורסם במקור ב - 20/03/2009

לאחר כמה ביקורים אצל שרון במהלך השבועות האחרונים וניסיון של כל החבילות שלה, כאשר באחת הפעמים האלה נפלתי על יום ממש רע (אני לא אפרט וזה ישאר רק ביני לשרון) הלכתי שוב על חבילת הטוסיק של שרון.

שרון הייתה לבושה כמו שביקשתי ממנה עם השמלה השחורה, חוטיני, גרביונים ובלי חזייה. כרגיל פוגשת אותי עם החיוך המקסים שלה. אני מתפשט הולך לשטיפה קלה ומשם לחדר. שרון שמה מוזיקה נכנסת לחדר ומדליקה את האור (ביקשתי מראש). היא נעמדת לידי עם הטוסיק שלה אלי ואנחנו מתחילים במיזמוזים וליטופים בעודי מפשיט אותה. לאחר כשתי דקות שניינו עוברים למיטה ושרון מתחילה בליקוקי ביצים ואח"כ עוברת למציצה. אבל פה התחילה הבעיה... מכיוון שבאתי עם יותר מידי חומר וכל נגיעה שלה עם הפה גרמה לי לתחושה שאני עוד שנייה גומר, ביקשתי ממנה להפסיק. למרות החרמנות הזין לא עמד ושרון הציעה לי להעמיד אותו בעבודה ידנית שככה הרבה יותר קל לי לשלוט על הגמירה אבל הוא פשוט לא נעמד. החלטנו לנסות שהיא תמצוץ לי בעמידה אבל שוב לא הואיל. חזרנו למצב ההתחלתי שאני שוכב על הגב ושרון מוצצת לי מהצד. הסכמנו בינינו שהיא תמצוץ ויהיה מה שיהיה. כיוונתי אותה במציצה בשביל לשלוט כמה שיותר על הגמירה והיא נענתה לבקשותיי. הרגע המיוחל הגיע (לא לא הגמירה , הרי את זה ניסיתי למנוע) והזין נעמד דום.

שרון עוצרת, מסתכלת ושואלת "טוב נראה לי שהוא מוכן ננסה?" אני בתגובה "כן שימי את הגומי". מלבישה לי את הגומי, עוברת לדוגי, אני מתיישב מאחוריה על הברכיים היא תופסת לי את הזין מצמידה אותו לחור ואני דוחף אותו פנימה. התחושה בתוך הטוסיק שלה הייתה מדהימה. מצד אחד יש יותר גירוי מאשר בכוס אבל מצד שני הוא גם לא צר מידי ואפשר לזוז בחופשיות וההרגשה של החמימות הזאת שעוטפת את הזין עם המבט על הטוסיק שלה מלמעלה גורמת לריגוש מטריף.

מהרגע הזה שלטתי לגמרי במצב ולמרות שהגמירה הייתה רק עניין של זמן הרגשתי שאני יכול להתאפק כמה שאני ארצה. לאחר כ-3 דקות של זיון החלטתי שהגיע הזמן לגמור כי רציתי להשאיר מספיק זמן למספר 2. הגברתי את הקצב ונתתי לחומר שהתחנן כבר לצאת למלא את הגומי. פה אני חייב לציין שהאורגזמה הייתה לא מהמדהימות שחוויתי... די סתמית אפילו (כנראה שיותר מידי זמן בלי לגמור עושה את ההפך לפעמים ). מה שלא ידעתי זה מה עוד יחכה לי בהמשך...

עברנו למאסז' שבמהלכו אנחנו מדברים על כל מיני נושאים (סקס, סרטים, משחקי מחשב) באווירה הכייפית כמו שקורה בכל מפגש שלנו.

לאחר הרפייה של כמה דקות עוברים למספר 2. אני שוכב על הגב ושרון מתחילה במציצה מהצד. אני מודיע לה שהגירוי גבוה ואני די קרוב לגמירה. מבקש ממנה לעלות ל-69 כדי להגביר את הגירוי עוד יותר מהמראה המדהים של הטוסיק שלה . מידי פעם מלקק לה קצת את הכוס, אבל מרגיש שזה פוגע לי בריכוז אז אני מפסיק ורק מסתכל ומלטף אותה בהנאה. שרון מוסיפה למציצה שלה גם עבודה ידנית ונגיעות ביצים עם היד השנייה (אני יודע שזה בשביל לזרז את הגמירה, זה היה הרצון שלי גם). בשלב הזה התחלתי להרגיש את הזרע עולה למעלה אבל מסרב לצאת. (התחושה הייתה שהאורגזמה כבר התחילה אבל בלי השלב של הגמירה. כל זה ערך כ-30 שניות, 30 שניות של שיכרון חושים שלאחריו גם הזרע פרץ החוצה לתוך פיה של שרון לעוד 15 שניות של אורגזמה לא מהעולם הזה. אמרתי לשרון על מה שהיא עשתה לי כרגע והיא תיארה לי שכנראה חוויתי מולטיאורגזמה או משהו כזה. טוב הכל בזכותה יש לומר הרבה פה הכתירו אותה כאלופת המציצות והתואר הזה מגיע לה בזכות .

אני עכשיו בתחושה מדהימה של סיפוק שקיבלתי משרון, ונראה שהיא הייתה יותר נלהבת ממני מהמפגש הזה, וחילקה לי אין סוף מחמאות.

סוף

Lavelle2011-07-15 17:58:38

4

פורסם במקור ב - 03/04/2009

לאחר שחשבתי שלא יכולות להיות עוד הפתעות עם שרון... המפגש היום באמת טרף את כל הקלפים... ולהלן הדיווח.

חשבתי לי מה יכול להפוך את המפגש הבא לשונה מאחרים? וידעתי שיש דבר אחד שלא ניסיתי איתה...

Foot FetishFoot Job , אמרתי טוב נלך על זה יכול להיות דווקא נחמד. לאחר התכתבות בפרטי ותיאום הגעתי היום לשרון עם הרבה ציפיות.

מזמן רציתי לראות אותה עם עקבים והיום זה קרה. שרון הייתה לבושה בלבוש הסגלגל הסקסי שלה שהתאור המדוייק שלו הוא חזיית קשירה עם חצאית מלמלה קטנטנה עם חיבור לביריות, כתוספת לזה גרביונים שחורים, חוטיני אדום ונעלי עקב פתוחות מדהימות בצבע שחור עם עקב דק של 10 ס"מ. אמרתי לה שהיא יכולה ללכת לדגמן בערוץ האופנה עם הלבוש הזה. היא מצידה התלהבה שסוף סוף יש מישהו בגובה שלה כשהיא על עקבים (אני 1.84).

לאחר שנכנסנו לחדר התחלנו בריטואל הקבוע של נגיעות ומיזמוזים, כאשר הידיים שלי לא עוזבות את הטוסיק והציצי שלה והיד שלה לא עוזבת את החבר שלי למטה. אני מפשיט אותה בהדרגה... הפעם לא הלך לי ממש חלק (מצטער שרון זה לא היה בכוונה ) למרות שיצא לי להתאמן על הבגד הזה ממש בטקס החניכה שלו ממש לא מזמן (זוכרת שרון? ). אחרי שתמה משימת ההפשטה שרון הציעה לי לעבור לכפות רגליים, אבל אני רציתי לטעום קודם מקום אחר בגוף שלה, והתחלתי להגיד לה שאני רוצה להתחיל עם... ולא הספקתי לסיים את המשפט (היא מכירה את הראש שלי כבר ) היא אומרת רימינג. ואז באה ההפתעה... אתה עושה לי רימינג תאילנדי אומרת לי שרון בהתלהבות רבה ולא מפסיקה לצחקק לה בהנאה . טוב חשבתי לעצמי למה לא? יכול להיות מגניב הדבר הזה...

שרון הייתה כבר בדרכה למטבח להכין את המים החמים ואני הלכתי אחריה. פה יש לציין שהרעיון נלקח מאחד הדיווחים של UNICORN שבו הוא תיאר על מישהי שעשתה לו רימינג עם המים החמים, ובסוף הוא המציא את המושג "רימינג תאילנדי", אז כל הזכויות שמורות לו.

לאחר הכנת המים החמים וחזרה לחדר התחלנו במלאכה... שרון מתיישבת על ארבע בקצה המיטה עם הטוסיק המשגע שלה לכיווני, מסבירה לי תוך כדי מה בדיוק עלי לעשות עם המים החמים. מהנגיעה הראשונה שלי עם הלשון בחור שלה היא לא הפסיקה לצחוק ולהגיד כמה זה כייף , ולאחר כל לגימה מהמים החמים היא זזה קדימה ואחורה, אולי מהחום או מדגדוג שלי עם הלשון או מהשילוב של שניהם. היא לא הפסיקה לצחוק והצחיקה אותי גם, ושניינו נהננו מזה מאוד ואני אומר לה שהנה היא עשתה ממני שפן ניסיונות בכל מה שקשור לרימינג התאילנדי.

ואז עברנו למנה העיקרית... כפות הרגליים של שרון. לא ניסיתי אף פעם דבר כזה כך שלא ידעתי למה לצפות. התיישבתי על המיטה, שרון התיישבה מולי בין הרגליים שלי, לקחה שמן מרחה אותו על הזין, מתחילה לשחק לי בכף רגל שמאל בזין וגם מכניסה אותו בין האצבעות ממש מאוננת לי עם רגל אחת. את רגל ימין היא מושיטה לכיוון הפנים שלי ודורשת ממני להתחיל לפנק לה את כף הרגל. יש לה כפות רגליים ממש עדינות עם לק אדום שממש הדליק אותי . אני מתחיל בליקוקים עדינים בכף הרגל ולפני שהספקתי להגיע לאצבעות, שרון התחילה לתת לי סטירות בלחיים עם כף הרגל, וזה עוד יותר הדליק אותי וביקשתי ממנה שתיתן יותר חזק, והיא הגבירה את עוצמת הסטירות עד שאמרה לי שהיא לא רוצה שאני אצא בסוף עם סימנים כחולים ושנינו צחקנו. התחלתי למצוץ וללקק לה את האצבעות בשילוב עם הלשון בין האצבעות, התגובה שלה הייתה קולות או יותר נכון צעקות של הנאה. כן חברה אם אתם רוצים ששרון תצעק מהנאה ותוציא קולות (מה שלא קורה בזמן סקס) תשחקו עם הלשון בין אצבעות הרגליים שלה, אין מצב שהיא תתאפק יותר מ-5 שניות. זה נמשך בערך 10 דקות כששנינו צוחקים בלי סוף. ואיך אפשר שלא לצחוק היא הצחיקה אותי כל שניה, הרגל שלה תקועה לי בפה, והרגל השנייה לא מפסיקה לעבוד על החבר למטה מה שגרם לזה להיות עוד יותר מצחיק וכל הזמן הזה אנחנו מסתכלים אחד על השני. ביקשתי ממנה שתאונן לי עם שתי הרגליים, כדי לבדוק אם יש מצב לגמור מדבר כזה, התחושה הייתה כמו לעשות ביד, אז ביקשתי ממנה להפסיק לטובת סקס. זיינתי אותה בדוגי וגמרתי די מהר לאחר כל החירמונים שקדמו לזה.

עברנו למסאג' ודיברנו על כל מיני נושאים שבעולם...

לאחר המסאג' החלטנו ביחד שממשיכים עם כפות הרגליים. (טוב כל כך נהננו מזה אז איך לא?) שוב מתיישבים באותה תנוחה, שוב מריחת השמן על הזין עם כף הרגל שלא מפסיקה לשחק לי איתו כאילו היה זה הצעצוע שלה. מכניסה לי את הרגל לפה וצועקת לי... אתה עבד מין שלי! (שתי סטירות) קדימה עבד מין תמצוץ לי את הרגל! (עוד כמה סטירות) אני לא נשארתי חייב ושוב בליקוקי לשון בין כל האצבעות גרמתי לה לצעוק בקולי קולות ובהנאה, עד שהיא כבר לא יכלה עם תחושת הדיגדוג או מה שזה לא יהיה ומידי פעם לקחה את הרגל שלה אחורה להרגיע את העצבים באצבעות, ואני חוטף לה את הרגל וממשיך בשלי

לאחר עוד קצת אוננות עם כפות הרגליים מה שהוביל לסיטואציה ממש מצחיקה שמצאנו את שניינו נועצים מבט כל אחד מהכיוון שלו על הזין שלי שנלכד לו שם בין כפות הרגליים של שרון ונראה ממש חסר אונים במצב כזה, ולא הפסקנו לצחוק.

עברנו למציצה ב-69 האהוב עלי, ואני לא יכול להתאפק ומתחיל ללקק לה את הכוס מלמעלה למטה ומצד לצד לא פוסח על שום נקודה (ופה אני חייב לציין שלא רק שהכוס שלה מריח נהדר יש לו טעם מתוק, ואני לא צוחק ממש מתוק, הרגשתי את זה טוב על הלשון) ומידי פעם עולה גם לטיפול בחור הנפלא שלה שפשוט דורש ליקוק. ואז אני מתחיל להעביר אצבעות במקומות שלפני רגע הלשון שלי טיילה בהם, ואז לפני הגמירה אני מפסיק עם הכל ורק נהנה מהנוף שנשקף לפני... עד לרגע המיוחל.

זה היה ללא ספק מפגש מדהים, עם הרבה צחוקים והנאה של שניינו. היא גם אמרה לי שהיא ממש נהנית מכל הקטע שמוצצים ומלקקים לה את כפות הרגליים והאצבעות, והיום הבנתי עד

כמה... אז עד לפעם הבאה.
Lavelle2011-07-15 18:01:15

5

פורסם במקור ב - 10/04/2009

היום הביקור אצל שרון כלל משחק תפקידים קטן, כאשר היא מתווכת דירות ואני לקוח שבא לבדוק את הדירה ולא עומד ביצר החרמנות.

אני דופק על הדלת, ופותחת לי את הדלת בחורה בלונדינית עם חיוך על הפנים, עד כאן הכל טוב ויפה... אבל להפתעתי הייתה לבושה כמו איזו שרלילה מסרט פורנו (ככה עושים ללקוח שבא לבדוק דירה? ), אבל הפאדיחה האמיתית קרתה לי... לא יודע מה עבר עלי באותו יום אבל שכחתי את הבגדים השד יודע איפה? והיא ישר אומרת לי "מה זה איפה הבגדים שלך" אממממ "לא יודע איבדתי אותם בדרך" . "ואת למה את לבושה ככה? מה חשבת לעצמך?" והיא מצחקקת לה כאילו זה בנורמה אצלה לפגוש ככה לקוחות...

בסדר עברנו על הקטע המביך, והיא מתחילה בהצגת הדירה. מתחילים מחדר השינה, "פה זה חדר השינה, הנה יש פה מיטה ופה עושים סקס פרוע" (נשמע נחמד דווקא, יש מיטה גדולה, ארון בגדים). "זה הסלון הנה יש פה טלויזיה ופה רואים סרטים כחולים" (מה יש לבחורה הזאת ).

ממשיכה... "הנה פה יש לך מכונת כביסה תראה את האמבטיה. זה המטבח יש לך פה מקרר ומייבש כביסה" (באמת דירה יפה). אבל מה היא אומרת לי? "זה 5000$ שכירות לחודש" מה היא משוגעת? מי יקח בסכום כזה? אז החלטתי לנצל את המצב. אם אני כבר ערום וגם עליה אין כמעט כלום ננסה את מזלי. "אני רוצה לראות עוד פעם את חדר השינה אני אומר לה" (לא מוריד את העיניים מהטוסיק ) היא נענית וחוזרים לחדר השינה. ממשיכה לקשקש על הדברים שיש בחדר כמה הכל יפה וכו'... (עיניים על הטוסיק) ואז אני אומר לה "כן הכל טוב ויפה בדירה הזאת אבל אני רוצה את זה..." ותופס לה עם שתי הידיים את הישבן בחוזקה. אוי איזו טעות זאת הייתה . מסתובבת לה בשיא התנופה על עקבים "מה זה? איזה סוטה?!" מחטיפה לי סטירה בזעם ומסתכלת עלי בשוק ובתדהמה.

הכל נעשה כמובן בצחוק ובהומור אף אחד לא נפגע ולא הפסקנו לצחוק על זה...

אח"כ עברנו לאותה המיטה, לסקס פרוע... הרי בשביל זה באמת התכנסנו

Lavelle2011-07-15 18:02:09

6

פורסם במקור ב - 19/04/2009

היום לאחר הרבה זמן שתכננו את זה זה יצא לפועל... שרון זיינה אותי!!! וכך הכל קרה...

אני הייתי בתפקיד הבחורה שחוזרת מאוחר בלילה ושרון הייתה בתפקיד הבחור החרמן שעורב לי בסמטה חשוכה. כל זאת לא לפני שהלבישה עלי את החצאית שלה שבה פגשה אותי ובעצמה לבשה סטרפאון ג'ינס וחולצה.

הולכת אני בסמטה חשוכה (חדר השינה) בצעדים קטנים וזהירים, מסתכלת לכל עבר בחשש. לפתע מגיח בחור מעבר לפינה מתקרב אלי ומנסה לפתות אותי לבוא איתו הצידה. אני אומרת לו שאני ממהרת הבייתה ההורים מחכים לי והם ידאגו לי מאוד. הבחור ממשיך בשלו ומתחיל למזמז ולחרמן אותי ואומר לי לא להיות ביישנית ושהכל יהיה בסדר ולאט לאט אני נענית לו ומתחילה להגנב ולמזמז אותו גם. הוא שולף את הכלי (סטרפאון) שלו שכבר עמד כמו תורן ודורש ממני למצוץ לו (יש לציין שזה לא היה בתכנון ושרון די הפתיעה אותי פה אבל זרמתי איתה ) כולל גרון עמוק "כן תעשי לי גרון עמוק נו ראית בטח בסרטים כחולים איך עושים את זה..." וממשיך "תגידי שאת אוהבת למצוץ את הזין שלי..."

לאחר המציצה המושקעת שהבאתי לו אני עוברת לדוגי והוא חודר אלי מאחור. בהתחלה לאט ואח"כ מגביר את הקצב נותן לי ספנקינג וצועק "כן שרמוטה קטנה שלי טוב לך? כן תגנחי, תגעי בעצמך זה מחרמן אותי" ואני לא נשארתי חייבת התחלתי לגנוח ולבקש עוד והוא הגביר את הקצב והשתולל עד שגמר בתוכי.

שרון כנראה חשבה שאני באמת הולך לגמור מזיון בתחת אבל לי זה לא עשה שום דבר מיוחד, אז הפסקנו עם המשחק הקטן שלנו ועברנו לזיון האמיתי. כאשר זיינתי אותה במסיונרית לפתע שרון הרימה את הסטרפאון ששכב עדיין על המיטה והציעה לשים אותו על הראש ותוך כדי שאני מזיין אותה למצוץ את הסטרפאון. אני אהיה חד קרן היא אומרת לי זה מה שנקרא לזיין חד קרן ולמצוץ לו את הקרן . אבל דחיתי את הרעיון שלה... באמת שהספיקה לי המציצה הקודמת שהיא עמדה ואני בכריעה מצצתי לה אוי כמה הזוי שזה היה...

התסריט המיוחד נכתב ע"י שרון וזה היה נחמד לצאת מהשגרה קצת ולצחוק על זה וזה בהחלט הוסיף למפגש.

7

פורסם במקור ב - 23/04/2009

היום בביקור אצל שרון הלכתי שוב על חבילת האנאלי שלה.

לאחר מציצה תאילנדית של כמה דקות זיינתי אותה בתחת עם עצירות תוך כדי (כי מה לעשות הייתי שוב חרמן יותר מידי ולא רציתי לגמור מהר) עד שלא החזקתי יותר וגמרתי בכייף בטוסיק שלה.

לאחר מסג' קצר שרון ביקשה שאני אלבש את הסטרפאון שלה (שממש מככב פה לאחרונה ) מעל הזין שלי (מה שגרם לי להראות כמו מוטציה עם 2 זיינים ) ולזיין אותה עם הסטרפאון בתחת ועם הזין בכוס (אי אפשר היה לעשות הפוך כי אז הייתי צריך לשים את הסטרפאון על הביצים וזה בטח לא היה נגמר טוב) שרון אמרה שזאת פנטזיה של כל אישה . כל התהליך לא ממש הצליח כי איך שהכנסתי לה את הסטרפאון לתחת הכוס שלה נהיה צפוף מאוד וזין שלי לא היה מספיק קשיח גם ככה כך שהיה קשה להכניס אותו לכוס. כאשר ניסינו הפוך וזיינתי אותה קצת בכוס ואז ניסיתי להכניס את הסטרפאון לתחת לא ניתן היה לעשות זאת בלי שאני אוציא את הזין מהכוס והוא היה נעלב ונופל . לאחר כמה דקות שניסינו וניסינו וזה לא הצליח ויתרנו על זה ועברנו שוב למציצה וגמרתי לה בפה.

הבנתי משרון שהאפשרות הזאת של זיון בכוס ובתחת בו זמנית עם הזין והסטרפאון ניתן לקבל רק בחבילת האנאלי.

שרון ממש מפתיעה אותי לאחרונה עם הדברים שהיא ממציאה... אבל גם אני מפתיע אותה עם כל מיני שטויות ולפעם הבאה יש לנו כבר ארסנל שלם של דברים חדשים לעשות

8

פורסם במקור ב - 01/05/2009

אתמול היה את אחד המפגשים ההזויים והכיפיים שהיו לי עם שרון.

נתחיל מזה שכתבתי לה תסריט על מה שאני רוצה שיהיה במפגש בצורת סיפור די משעשע שלדבריה הוא ממש סוטה (מה שנכון נכון, מודה ) ושאני אתכונן כי היא הולכת לבצע את כל מה שכתבתי שם ואלה באמת דברים לא שיגרתיים.

שרון הייתה בתפקיד חד קרן (היצור מהאגדות... וזה משהו שהתחיל כהמצאה שלה בשילוב הסטרפאון על הראש, כתבתי על זה באחד הדיווחים האחרונים שלי) שמופיעה משום מקום בחדר השינה ומפתה אותי לסקס שכביכול צריך להיות רגיל לכל דבר ומתפתח לסקס אלים ואגרסיבי (מהצד שלה אלי כמובן).

לאחר שפשטתי משרון את הבגדים והתחלתי לרדת לה כשאני על הברכיים והיא בעמידה התחיל כל הבאלגן. היא הכריחה אותי לעשות לה רימינג בעודה דוחפת את הראש שלי לתחת שלה וכל ניסיון שלי להתחמק ולנשום לרגע (באמת הייתי צריך לקחת כמה נשימות מידי פעם כי גם האף שלי היה תקוע חזק בפנים ) הסתיים בסטירה ודחיפת הראש חזרה.

החלק הבא כלל פייס סיטינג שהיה מחרמן ברמות, היא ממש ישבה לי על הפה עם הכוס שלה כאשר התחת מופנה לכיווני, בערך כמו 69 רק שפה אין לי יכולת לזוז עם הראש ורק את הלשון הצלחתי להזיז והיא עוד רכבה לי קצת על הפנים בהחלט קטע מחרמן.

החלק העיקרי היה שהיא רוכבת עלי מזיינת אותי ומזיינת לי את הפה עם הסטרפאון (הקרן שלה) שהיא לבשה על הראש מוסיפה סטירות (עדינות יש לציין) מידי פעם ומדרבנת אותי להמשיך למצוץ. כל העניין לא נמשך יותר מידי כי ראינו שזה לא מוביל לשום מקום וזה התחיל להיות מצחיק מידי. הזכרתי לה שהיא שכחה גם טיפול עם כפות הרגליים אז על הדרך גם חטפתי כמה סטירות עם הרגליים ודחיפת האצבעות לפה.

לבסוף אחרי כל הצחוקים עברנו לסקס רגיל כאשר בין האקטים הסטרפאון שוב נכנס לתמונה ויש לציין שכאשר שרון לובשת אותו היא נהיית חיה רעה.

9

פורסם במקור ב - 09/05/2009

שרון באמת נראית מדהים במדי המארינס אבל אני בתור המפקד שלה לא יכולתי לוותר לה על הסתובבות בבסיס בהופעה מרושלת. כאשר היא נכנסה למשרד שלי מייד הערתי לה על התלבושת שלה, אמרתי לה שזאת לא תלבושת תקנית וככה לא מסתובבים בבסיס אבל היא במקום להגיד משהו להגנתה ניסתה לשכנע אותי שהחצאית, החולצה והכובע ממש יפים, וכאילו לא די בזה היא גם הוסיפה גרביוני רשת בנוסף להכל ממש חיילת למופת מה היא חשבה לעצמה

נאלצתי לנקוט נגדה באמצעים מחמירים ואמרתי לה שיהיה לה משפט עוד היום אצל מפקד הבסיס ואני אדאג לכך שהיא תקבל ריתוק ארוך. היא התחילה להתחנן בפני שאני אוותר לה וביקשה לדעת האם יש משהו שהיא יכולה לעשות...

מכיוון שהיא הייתה לבושה כמו חשפנית הצעתי לה שתעשה לי ריקוד פרטי ואני בהחלט אשכול לוותר לה על הכל. לשמחתי היא הסכימה לא לפני שאמרה לי שזה לא בסדר שאני מנצל אותה ככה, אבל לא הייתה לה בררה והיא התחילה בריקוד חושני ומחרמן מאוד. התחככה עם הטוסיק המדליק והמשגע שלה בזין שלי , העבירה את הציצי החצוף שלה על הפנים שלי וביקשה שאני אלקק ואמצוץ לה את הפטמות הזקורות

בלי לשים לב תלבושת המארינס כבר לא הייתה עליה והמשכתי למזמז אותה בציצי בטוסיק ובכוס החלק שלה. היא ביקשה לדעת מה אני מתכנן הלאה והדגישה שהיא ביצעה את החלק שלה "בעיסקה". "גם ככה את ערומה, תזרמי" אמרתי לה. היא המשיכה להגיד לי שאני מנצל אותה וזה לא בסדר לעשות לה דבר כזה בתור מפקד ושאני ממש חרמן וסוטה. הזכרתי לה מה יקרה אם היא לא תעשה את מבוקשי והיא הפצירה בי שזאת סחיטה! מה שנכון נכון אבל לא היה אכפת לי באותו שלב כי הייתי חרמן עליה אששששששששש

שרון שמה לב לכוס התה שהייתה מונחת על השידה שעל יד המיטה ומיהרה לכיוון. תוך כדי שהיא אומרת לי שעם האיומים שלי על הבאתה למשפט כמעט עשיתי לה התקף לב ועכשיו אני צריך לפצות אותה ולהרגיע אותה. היא התיישבה על ארבע על קצה המיטה וציוותה עלי לשתות מהכוס וללקק לה את החור של התחת ועודדה אותי לתת לה כפות על הטוסיק, הכריחה אותי ללקק לה במרץ ולחפור שם עם הלשון טוב טוב. כמובן שעשיתי את מבוקשה וכבר התחלתי לחשוש ממנה, לא ידעתי לאן זה מוביל. אולי עשיתי טעות והלכתי איתה רחוק מידי?

לאחר כמה דקות של פעילות אינטנסיבית עם הלשון ועידוד של כמה סטירות שנחתו לי בהפתעה על הפנים, היא ביקשה שאני אשכב על הגב כאשר תוך כדי אני כבר שואל בחשש מה הולך לבוא עכשיו והיא רק מצחקקת לה בהנאה.

היא התיישבה לי על הפנים עם הכוס על הפה והתחילה לזוז לי על הפנים ממש מכסה לי את כל הפנים עם הטוסיק שלה, בקושי נותנת לי לנשום ובטח שלא לדבר ותוך כדי מלטפת לי את הזין עם האצבעות שלה. רוכבת על הפנים שלי ומאשימה אותי שאני מפקד שלא עושה כלום, רק יושב כל היום במשרד ומדבר בטלפון שטויות, עושה שיחות סקס, אומרת לי שבטח אני גם מחביא פה אביזרי מין, כל הזמן הזה הפנים שלי מכוסות לגמרי עם הישבן שלה ואני לא יכול להוציא מילה להגנתי. מידי פעם מסובבת את הראש ונותנת לי סטירות עידוד. ברגע הזה באמת הייתי חסר עונים ורק קיוויתי שהיא לא תגלה את ה...

מאוחר מידי, שמעתי את המגירה נפתחת... "הממממממממ... מה זה יש לך סטרפאון במגירה?!" (צוחקת תוך כדי) "למה יש לך סטרפאון במגירה?" (צוחקת) "מה אתה עושה איתו דוחף אותו בטוסיק כן?" "מה פתאום" עניתי לה, "זה בכלל לא שלי אני לא יודע מה זה עושה פה!". "לא! אתה משקר לי! אני ראיתי אותך נכנס עם חבילה מסתורית למשרד עקבתי אחריך" היא אומרת לי... "ואני הצצתי דרך פתח המנעול וראיתי אותך מוציא אותו ודוחף אותו לטוסיק תוך כדי שיחה חמה בטלפון, נכון? אתה כזה סוטה אני יודעת עליך הכל, אני ראיתי את זה, זה מה שאתה עושה במשרד... מדבר בטלפון ודוחף את הסטרפאון בטוסיק, כזה סוטה מין! מה אתה רוצה לעשות עכשיו? אה?"

מכיוון שהיא כבר תפסה אותי עם הצעצוע החדש שלי, הסכמתי להראות לה איך אני דוחף את הסטרפאון לטוסיק אבל בתנאי שאני מזיין אותה תוך כדי... ולשמחתי היא הסכימה... זיינתי אותה במרץ בדוגי ודחפתי לעצמי את הסטרפאון לתחת, כאשר גם בשלב הזה היא לא הפסיקה לקשקש ושאלה אותי האם אני מזיין ככה את כל החיילות בבסיס? וכמובן שהכחשתי ואמרתי לה שרק חיילות כמוהה שעושות בעיות ועוברות על הנהלים

הייתי ממש מאושר אחרי שגמרתי בהנאה רבה. וממש שמחתי שיש לי חיילת כמו שרון. מצידי שתסתובב כל הזמן בתלבושת המארינס בבסיס... רק שלא תשכח לבקר אותי במשרד לעיתים קרובות

10
פורסם במקור ב - 15/05/2009

היום קבענו לשחק משחק תפקידים שבו אנחנו נפגשים ללמוד ביחד. שרון בתפקיד תלמידת ביה"ס חרמנית ואני תלמיד רציני שבא אליה למטרת לימודים בלבד. שרון הייתה צריכה להתחיל איתי ואני הייתי צריך לשחק אותה קשה להשגה שבסופו של דבר מתמסר לה. המשחק לא הלך לפי התוכנית המקורית ועל כך אני אסביר בהמשך...

קבעתי היום עם שרון ללמוד איתה קצת ולהכין עבודה לאחר ביה"ס, חשבתי שיהיה כיף ללמוד ביחד ולעזור אחד לשני.

הגעתי אליה בשעה שקבענו... היא הייתה ממש שמחה לראות אותי היא הייתה עדיין לבושה בתלבושת ביה"ס בחצאית החמודה שלה, שאלה אם הבאתי את כל החומר כי אצלה לא היה כלום. נשכבנו על המיטה פיזרנו את המחברות וספרי הלימוד, והתחלנו לעבור על החומר. תוך כדי הכתיבה שרון ישר הזכירה לי את הקטע המצחיק שקרה היום בשיעור עם המורה המחליף. מישהו הדביק סרגל למשקוף של הדלת וכאשר הוא נכנס לכיתה הפאה שלו עפה היא אמרה לי כבר כמה פעמים שהוא קירח אבל לא האמנתי לה. אז הייתי חייב לבדוק את זה ובהפסקה הדבקתי סרגל שקוף למשקוף של הדלת. אבל מה? מסתבר ששרון עקבה אחרי בהפסקה וראתה אותי מדביק את הסרגל למשקוף. ניסיתי להכחיש בהתחלה אבל היא כבר תפסה אותי אז לא הייתה לי בררה להודות במעשה, צחקנו על זה והמשכנו בכתיבה.

תוך כדי דיברנו קצת על היחסים שלי ושלה ומסתבר שהיא לאחרונה ניפרדה ממישהו ועכשיו היא פנויה ואוהבת להשתולל מידי פעם. ממשיכים ללמוד ומה עכשיו? היא אומרת שיש לי טוסיק חמוד ומבקשת לראות אותו. היא אומרת לי "תראה לי את הטוסיק שלך ואני אראה לך את שלי" לא הבנתי אותה בהתחלה הרי באנו ללמוד, אבל היא ביקשה שוב אז הורדתי את המכנסיים ונשכבתי לידה להמשך הלימודים. לא עברו 10 שניות והנה היא מלטפת לי את הטוסיק ומתחילה להפליק לי עליו מציינת תוך כדי איזה כיף זה להפליק לי עליו כי הוא משמיע קולות כאלה של פליק... פליק...

"עכשיו בוא תראה את הטוסיק שלי" היא אומרת לי, לא היססתי הרבה ומיד התיישבתי לידה "תרים את החצאית ותציץ בטוסיק". הרמתי את החצאית ונגלה לעיניי הטוסיק המהמם של שרון עם חוטיני לבן מהמם. התחלתי ללטף אותו ושרון ביקשה שאני אפליק לה גם על הטוסיק כמובן שעשיתי זאת ברצון רב אחחחח איזה טוסיק משגע

(מהרגע הזה חלה תפנית במשחק. בשלב הזה כבר הייתי כל כך חרמן שתפקיד התלמיד הטוב והרציני שבא במטרה ללמוד ברח לי לגמרי מהראש. החרמנות עלתה לי כך כך גבוה והפכתי לתלמיד חרמן, או כפי ששרון ציינה זאת אח"כ חרמנוביץ' שרון הבינה לאן זה מוליך ואמרה לי אח"כ שבזמן המשחק עברה לתוכנית ב' ומאותו שלב היא שיחקה תלמידה חרמנית מצטיינת שמתלבטת בין לסיים את העבודה לבין החרמנות שתקפה אותה. אותי כבר לא עניינו הלימודים ורק רציתי לחזור לטוסיק שלה )

תוך כדי שרון סיפרה לי שלפני יומיים היא וחברה שלה הלכו למועדון ושם הם פגשו חבורת בנים וכולם הלכו לבית של אחד מהם ועשו אורגיה ושהיה ממש שמח, ושהיא אוהבת להשתולל ככה מידי פעם (אני בטוח )

שרון שמה לב שאני לא עוזב את הטוסיק שלה וקראה לי לחזור לעשות את העבודה "מה אתה כבר מפנטז שם" היא אומרת לי תחזור לכתוב... אמרתי לה שאני לא רוצה ללמוד יותר ושקשה לי להתרכז ככה (לגמרי שכחתי את הדמות ששיחקתי). שרון התחילה להלחץ ואמרה לי שהיא תקבל בגללי 0 בעבודה ודרשה ממני לחזור ללמוד.

היא אמרה שהיא קראה באינטרנט שהמומחים אומרים שהדרך הכי טובה להתכונן למבחנים היא 10 דקות של לימודים ואז 5 דקות של מנוחה... כרגע השתוללנו 5 דקות ועכשיו צריך לחזור ללמוד, לבסוף הסכמתי איתה וחזרנו לכתיבת העבודה. הייתי כבר ממש חסר סבלנות ולא היה לי כוח לעבודה הגעתי למצב שעיצבנתי את שרון והיא החטיפה לי כמה סטירות (זה הפך לנורמה אצלה). בסוף לקחתי יוזמה עזבתי את הכל וחזרתי לטוסיק שלה. בהפתעה גמורה (האמת שממש לא ) היא דחפה לי את כף הרגל לפה, לא הייתי צריך הרבה הסברים ועברתי למציצת האצבעות וכמובן משחק עם הלשון (מה שהוציא ממנה את אותן הצעקות שממש התגעגעתי אליהן ) "אם לא תמצוץ לי את האצבעות ברגל אני אספר למורה שאתה זה שהדבקת את הסרגל" היא אומרת לי...

עזבתי את כף הרגל הורדתי ממנה את החוטיני ועברתי לליקוק הטוסיק... זה נחמד היא אומרת לי תעשה את זה כמו שצריך וצוחקת תוך כדי. בזמן שאני חופר לה עם הלשון בחור שלה היא מציינת שעברו 5 דקות וצריך לחזור ללמוד. שוב ויכוחים שלא עזרו לי (תפסה לי את הזין ומשכה אותי אליה ) ובסוף חוזרים ללמוד. אני שוכב כותב את העבודה מנסה להתרכז והיא ממשיכה עם הפליקים על הטוסיק, אני לא מצליח להחזיק את עצמי שולח יד לטוסיק שלה מפליק לה גם. ממשיך ללמוד... היא שולחת את היד ונוגעת בביצים וצוחקת.

שרון מציינת שעברו 10 דקות של לימודים ואומרת לי לחזור לטוסיק שלה, אני ישר קופץ בלי הרבה שאלות. "אתה תמשיך להתעסק שם (בטוסיק) ואני אמשיך לכתוב" היא אומרת לי... עם זה לא הייתה לי התנגדות . ואז היא אומרת שצריך להציע באינטרנט הצעה חדשה של כל מיני מומחים שכשלומדים אז צריך לקבל רימינג ולמצוץ כפות רגליים כי ככה העבודה הולכת יותר טוב

אח"כ היא ביקשה ממני לשכב על הגב ולהמשיך לכתוב את העבודה. היא עלתה עלי ל-69 והחטיפה לי כמה כאפות עם שתי כפות הרגליים בו זמנית (לזה באמת לא ציפיתי) ואז עברה לפייס סיטינג, רוכבת לי על הפנים ואומרת שזה מגיע לי כי לא עשיתי את העבודה כמו שצריך ממשיכה למצוץ ב-69 ואני מלקק לה שם בכיף (אני חייב לציין שבשלב הזה החרמנות כבר הייתה בשיא החצאית עדיין הייתה עליה וזה רק הוסיף לזה עוד יותר) לבסוף היא עברה לרכב עלי עם הטוסיק לכיוון שלי והחצאית עדיין עליה, בשלב הזה כבר לא יכולתי להחזיק יותר, עברו כמה שניות והתפוצצתי בהנאה גדולה...

המשחק הזה חירמן אותי ברמות קשות הייתי ממש מופתע וכך גם שרון... ותודה גם לחצאית הסקוטית שתרמה את שלה לתוצאה הסופית

עוד משהו מצחיק שאני חייב לציין... במספר השני כאשר שרון מצצה לי, בשלב מסויים היא עברה למציצה ממש מהירה ואחרי שכבר גמרתי היא המשיכה למצוץ באותו הקצב ובכלל לא שמה לב למתרחש, מצצה לי ככה עוד איזה חצי דקה עד שעצרתי אותה (כבר התחלתי לפחד שקרה לה משהו והיא נכנסה למצב שהיא לא יכולה להפסיק כמו איזה לופ אינסופי של מציצה )

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”