את הטלפון שלה קיבלתי בה"פ מחבר בפורום , תמורת עיסקת החלפות על הטלפון של נינה מר"ג .
מדובר ברוסיה מבוגרת שחצי מהזמן נימצאת בישראל והחצי השני נימצאת במוסקבה ומנהלת אורח חיים כפול בשני מדינות
לטענתה עובדת שם בתיאטרון .. ולסרוגין מגיעה מדי פעם לביקור מולדת , וחוזרת שוב למטרות עבודה ברוסיה .
וכרגע לדבריה תישאר תקופה יחסית ארוכה בישראל .לאחר בדיקה הנ"ל לא מפרסמת בשום מדיה ,ומקבלת בשיטת חבר
מביא חבר .
להלן הפרטים :
שם : נטלי/נטליה
הערכת גיל : 50+/-
מוצא : רוסיה
תאור חצוני : מבנה גוף רזה ,ציצי קטן ופטמות זקורות (כמו תחנות של רדיו ) , כוס שעיר , שיער חום גלי/מקורזל
בסגנון קארה , פנים בסדר מינוס (לא לטעמי ) שסימני הגיל ניכרים עליהם , הגובה כ-1.70 ...
ישבן בינוני טיפה רופס .החשוב מכל אישה נקייה אסטטית ומבושמת .
אופי : אישה מאוד נחמדה , טובת לב להפליא , אינטילגטית ואפשר לנהל שיחה בנעימים , חייכנית ואדיבה מאוד .
מזל אסטרולוגי: תאומים
דירה : דירת חדר פרטית , מעוצבת בסיגנון רוסי ישן .. דיי דחוס ומאובזר .. חובבת ענתיקות (אתם חייבים לראות את הטלפון שלה

תעריף : 200 ש"ח - לשעה מלאה ! [ניתן לשלם לאחר מעשה ]
שירות : מסז' לחימום האווירה שמתבצע במיטה הזוגית ,עם שמן או טלק לבחירת הלקוח ...
זורמת חופשי בחירמונים , מוצצת עם גומי , נשיקות לא עיניינו אותי במקרה שלה . יכול להיות אפשרי .
2 מספרים באווירה רגועה ונינוחה , לוקחת את הזמן ולא מתקתקת בכלל ! משתדלת לפנק ולרצות .
יאמר לזכותה שהשבלול צר , והיה חיכוך טוב בחדירה .. למרות שהסקס היה לא יותר מנחמד .
באקט השני ביקשתי שתאונן לי ... ויצאתי משם אחרי שעה מסופק ורגוע .
שעות ימי פעילות : כל השבוע כולל שישי שבת עד 21:00 , רק צריך לתאם איתה כמה שעות מראש .
*לא מדובר בלהיט , אך העיסקה הוגנת ומשתלמת לחובבי הז'אנר .
סה"כ אלטרנטיבה לא המונית - פרטי ודיסקרטי , תיאום טלפוני נוח וזמינות גבוהה (כל עוד היא שוהה בארץ ).
דגמתי היה נחמד - ובזה גם מציתי אותה לחלוטין ... לא חושב שאחזור כי היא לא כ"כ מתאימה לי מבחינה ויזואלית .
אני כעיקרון מחפש משהו קצת יותר עסיסי .
טלפון + קוד - יימסר בערוץ הפרטי ,למעוניינים ולתורמים בקצב איטי .
דיווחים מהשטח תמיד יתקבלו בברכה !