כ נטלי - מבוגרת פרטית מתל אביב - סקס אדיר

נטלי - מבוגרת פרטית מתל אביב

1
הנדון : אובייקט חדש לחובבי הז'אנר

את הטלפון שלה קיבלתי בה"פ מחבר בפורום , תמורת עיסקת החלפות על הטלפון של נינה מר"ג .
מדובר ברוסיה מבוגרת שחצי מהזמן נימצאת בישראל והחצי השני נימצאת במוסקבה ומנהלת אורח חיים כפול בשני מדינות
לטענתה עובדת שם בתיאטרון .. ולסרוגין מגיעה מדי פעם לביקור מולדת , וחוזרת שוב למטרות עבודה ברוסיה .

וכרגע לדבריה תישאר תקופה יחסית ארוכה בישראל .לאחר בדיקה הנ"ל לא מפרסמת בשום מדיה ,ומקבלת בשיטת חבר
מביא חבר .

להלן הפרטים :

שם :
נטלי/נטליה

הערכת גיל :
50+/-

מוצא : רוסיה

תאור חצוני : מבנה גוף רזה ,ציצי קטן ופטמות זקורות (כמו תחנות של רדיו ) , כוס שעיר , שיער חום גלי/מקורזל
בסגנון קארה , פנים בסדר מינוס (לא לטעמי ) שסימני הגיל ניכרים עליהם , הגובה כ-1.70 ...
ישבן בינוני טיפה רופס .החשוב מכל אישה נקייה אסטטית ומבושמת .

אופי : אישה מאוד נחמדה , טובת לב להפליא , אינטילגטית ואפשר לנהל שיחה בנעימים , חייכנית ואדיבה מאוד .

מזל אסטרולוגי: תאומים

דירה : דירת חדר פרטית , מעוצבת בסיגנון רוסי ישן .. דיי דחוס ומאובזר .. חובבת ענתיקות (אתם חייבים לראות את הטלפון שלה חיוך) מיטה זוגית גדולה ומקלחון .יש אפשרות לעשן אצלה .

תעריף : 200 ש"ח - לשעה מלאה ! [ניתן לשלם לאחר מעשה ]

שירות : מסז' לחימום האווירה שמתבצע במיטה הזוגית ,עם שמן או טלק לבחירת הלקוח ...
זורמת חופשי בחירמונים , מוצצת עם גומי , נשיקות לא עיניינו אותי במקרה שלה . יכול להיות אפשרי .
2 מספרים באווירה רגועה ונינוחה , לוקחת את הזמן ולא מתקתקת בכלל ! משתדלת לפנק ולרצות .
יאמר לזכותה שהשבלול צר , והיה חיכוך טוב בחדירה .. למרות שהסקס היה לא יותר מנחמד .
באקט השני ביקשתי שתאונן לי ... ויצאתי משם אחרי שעה מסופק ורגוע .

שעות ימי פעילות : כל השבוע כולל שישי שבת עד 21:00 , רק צריך לתאם איתה כמה שעות מראש .

*לא מדובר בלהיט , אך העיסקה הוגנת ומשתלמת לחובבי הז'אנר .
סה"כ אלטרנטיבה לא המונית - פרטי ודיסקרטי , תיאום טלפוני נוח וזמינות גבוהה (כל עוד היא שוהה בארץ ).
דגמתי היה נחמד - ובזה גם מציתי אותה לחלוטין ... לא חושב שאחזור כי היא לא כ"כ מתאימה לי מבחינה ויזואלית .
אני כעיקרון מחפש משהו קצת יותר עסיסי .

טלפון + קוד - יימסר בערוץ הפרטי ,למעוניינים ולתורמים בקצב איטי .

דיווחים מהשטח תמיד יתקבלו בברכה !

חולה כוס2011-07-23 13:19:29
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

2
ביקרתי את הגברת- חולה כוס ופטיש חשמלי הטיבו לתאר אותה , הגברת רזה מאוד עד שדופה, ציצים קטנים פטמות בולטות כמו במבה , טוסיק קטן אבל עגלגל (מזכיר ישבן של נערה!!) אישה נחמדה .יש בה משהוא מאוד סקסי !!
אבל כאן מגיע האבל הגדול שלי ! הגברת מאופקת בהתנהגותה וגם במיטה היא גילתה איפוק יתכן שזה נובע מאישיותה או אולי בי האשם !? ,אבל לי היה חסר קצת יותר התלהבות למרות שניסתה לרצות אותי כל הזמן .
מבולבלהמינוס הנוסף היה ריח לא מלהיב שיצא מבין רגליה , למרות שהיא אישה מטופחת, וזה הפריע לי מאוד.

לסיום הגברת היא פרטית אמיתית , איננה מפרסמת בשום מקום אלא רק מפה לאוזן ואין אצלה תור !!!
לשעבר גלגל עמוק

3
בתחילת תגובתי אודה לחולה כוס על מספר הטלפון והקוד הנכסף.

קיבלה אותי גברת נחמדה גבוהה ובעלת גוף רזה,לטעמי יותר מדי,

הוזמנתי למקלחת לפני ולאחרי,כל זאת לאחר שהוזמנתי לשיחה

קצרה ומעניינת עם נטליה שמה,וכך נפלו החסמים,לתקשורת מעולה,

אכן, כל אשר תיארו כאן קודמיי נכון והולם לשרות שקיבלתי,וזאת בנעימות ונחמדות

שהרעיפה עליי, במהלך כל המפגש.

לא יצאתי מכליי בכל הקשור לאקט עצמו,שהוא כנראה שונה בעיני כל אחד מאיתנו

היא מאד ניסתה לרצות אותי ,והזמינה אותי לבקרה שוב

אכן שרות הולם למחיר של 200 זוזים,אני לא יודע עתה באם אחזור שוב
טובטוב

4
סוף סוף זכיתי למספר שעות חופש מ"בית הסוהר", וחיש קל שמתי פעמי לביקור אצל נטליה, אשר את הטלפון שלה ואת מילת הקוד קיבלתי מידידי, ח"כ.

אציין, כי הגברת היא אחת הנשים היותר נחמדות ואינטיליגנטיות בתחום. כך היה בשיחת הטלפון, וכך גם במפגש עצמו. אגב, ח"כ- היא שאלה אותי האם אני מכיר את XXX או שקיבלתי את המספר דרך חבר של חבר של XXX. כנראה שהבחינה שיש ל XXX הרבה חברים...צחוק

תיאורם של כל קודמי מדוייקים בכל הנוגע למראה ובמיוחד לכוס השעיר, שכל כך נדיר במחוזותינו.

מדובר באישה בוגרת עם פנים נחמדות, גוף שמור וחזה קטן מאד עם במבות בקצהו.

פיתחתי לא מעט ציפיות לקראת המפגש (גם משום שלצערי אינני מצליח לדגום אחרות כפי שהייתי רוצה), אבל את החוויה איתה הייתי מגדיר כפרווה, לא יותר, על אף שכפי שנכתב מעלי, מדובר באישה שירותית להפליא, המנסה לרצות את הלקוח.

חווית ה- GFE, לפחות איתי, לא היתה קיימת, והדבר היה חסר לי. לאחר המקלחת נכנסנו למיטה, תוך שהיא מתעניינת במה שאני אוהב (כבר אמרתי, שירותית). התחילה בסדרת חרמונים עדינים, עם נשיקות לאורך הגוף וליטוף החבר בעדינות. נישקתי את גופה וניסיתי לבדוק באופן יסודי, איזה טעם יש לבמבה, תוך שהיא נאנחת מדי פעם. בהערת אגב אציין, כי לאורך כל המפגש, אנחותיה וקולותיה נשמעו לי מעט מזוייפים.

לאחר שאובחנה התעוררות בדרום, הולבשה חליפה והחלה במציצה לא רעה למשך כמה דקות, כשלאחריה השכבתי אותה על הגב במטרה לבדוק, עם הלשון, את הכוס השעיר, אך להפתעתי, שמה שם חומר סיכה ולא הרשתה לי לרדת לה.

בדיעבד הודיתי לה, שכן כשאר התחלתי לפמפם עלו מהכוס ריחות לא נעימים.

גמרתי במסיונרית, שלאחריה הורידה בהקפדה יתירה את החליפה וניקתה אותי. עשתה לי עיסוי קליל, תוך שאנו מנהלים שיחה מעניינת על שורה של נושאים (אישה אינטיליגנטית, כבר אמרנו), כשלאחריה התחלנו שוב בפעילות. סירבה למציצה לא חשופה, תוך שהיא מרצה על הסכנות, רכבה עלי ולאחר מכן התהפכנו לדוגי שנמשך כ- 5 דקות לערך. לא גמרתי, והבחנתי שהיא התעייפה או שפשוט לא נוח לה. חזרנו למסיונרית ולאחר מספר דקות שאלה אם אני רוצה בלגמור ידנית. הורידה החליפה והחלה בעבודת יד מאומצת, אך ללא הועיל. יש לציין שלא חסכה מאמצים ובמשך כ-20 דקות ניסתה ככל יכולה, אבל הצלחתי לגמור רק עם ידי שלי.

מקלחת, כוס מים, נשיקה על הלחי ועזבתי. מעניין- בי לא הפצירה שאשוב... להיעלב?

לסיכום- נחמד, לא נראה לי שאשוב, אך מי יודע.

6
לפני כשנה + קיבלתי בפרטי את הנייד של הבחורה,לא נאמר לי שמה ולא נאמר לי הקוד.
התקשרתי אליה היא הייתה קצת עקשנית לגבי מאיפה המספר??? אמרתי לה את השם אבי וחירטטתי לה משהוא על קעקוע בסוף היא התרצתה לקבל אותי.
היא מקבלת ברחוב בן עמי במספרים הקטנים... בעצם כל הרחוב הזה הוא קטן,להחנות שם זה סוג של שואה.
מי שלא מוצא חניה בתחילת הרחוב יש תחנת דלק שהם עושים חלטורות בחנייה תמורת סכום סימלי וכמובן ש 200 מטר משם יש את חניון בית כלל הישן דוריאנוב 5,נדמה ששם הבניין שונה לשם - "בית מטווך".
בכול מיקרה הגעתי לבחורה ניראת לטעמי בת 50 בול או אפילו שנה פחות,היא רזה מאוד גוף נחמד מאוד לאוהבי הרזות.
הוצאתי מהכיס 200 שקל היא אמרה שזה בסדר אפשר לשלם בסוף אני התעקשתי לשלם לפני.
זה הרגל מהבית... צחוק

יש לה דירה קלסטרופובית או שאני בחור שמן מאוד.זה הרגיש לי כמו פיל בחנות חרסינה,לא מספיק הדירה 9 מטר מרובע היא שמה במרכז החדר כיסא נדנדה.כדי להגיע למיטה אתה צריך להתלות על המנורה ולעשות סנפלינג למיטה.
המיטה עצמה היא בתוך מרפסת סגורה ומולה יש ארון מדפים עמוס בספרים בלועזית.
התפשטתי תליתי את המכנסים והחולצה על כיסא הנדנדה,כניראה שזה כיסא נדנדה לאנשים רזים כי רק מהבגדים היא דפקה 45 מעלות.
נכנסתי למקלחת קטנה מאוד פס יצור לאנורקסים,היא אפשר להסתובב בה ולצאת אתה יוצא כמו משאית ברוורס.
מכול דבר יש לה 4,מברשות שיניים 4,משחת שיניים 4,שמפו 4,הכול היה שם 4...
הדירה כמה קטנה ככה עמוסה כאילו נכנסת לחנות הכול ב-$ הבחורה חולת קניות.
אחרי המקלחת נגשתי למיטה,נטלי הייתה ערומה היא נשארה רק עם תחתון חוטיני שקוף שרואים את הכוס השעיר שלה,יש לה כוס שעיר אבל מסופר קצר והסתטי.
נשכבתי על המיטה נטלי התחילה עם קרם ברגלים אחרי זה עברה לעיסוי הגב,יש לה מסאג' בשביל כיף לא מיקצועי ולא בטיח.
לאחר 15 דקות היא ביקשה שאסתובב.
הצעתי לה שאני יעשה לה מסאג' היא הסכימה בכייף,עשיתי מסאג' אמיתי אחרי זה עברתי לבודי/ארוטי נטלי לא זרמה בעיניין והייתה מודאגת שאני בלי קונדום,למרות שלא הייתי קרוב לכוס שלה או משהו.
היא ביקשה שאשכב על הגב היא שמה קונדום ועשתה מציצה לא רעה,אני לא יכול להגיד שנהנתי אבל במציצה מקונדמת כמה שטובה היא תהיה... היא לא תהיה כמו חשופה.
אחרי 5 דקות של מציצה היא עברה לרכיבה והיא רוכבת לא רע,היא רזה אתלטית וגמישה בקיצור בנויה לדבר.
ביקשתי ממנה לשכב על הגב ורציתי לתת לה מין אוראלי,היא לא הסכימה.
עליתי עליה במסיונרית ופיפמתי אותה דקות ארוכות אבל די מהר איבדתי עיניין בה כי אין בה ארוטיקה נשיקות קונטרות וכמובן נוסיף את המציצה המקונדמת ובלי בודי זה די הוריד לי.
והיה דבר נוסף שזיינתי אותה במסיונרית שמתי לב לשרשרת שלה מזהב עם צלב של הנוצרים,זה גם הוציא אותי מהריכוז... איכסה נוצריה... צחוק
נטלי ראתה שאני לא בקטע אמרה לי לשכב על הגב הורידה את הקונדום והתחילה בהרפייה.
גם כאן היה חסר סוג רומנטיקה אבל למרות הקשיים למרות התלאות הצלחתי להביא לה שפריץ מהלב.
נטלי הלכה להתקלח ראשונה,אני נשארתי על המיטה מסדיר את הנשימה מסתכל על ארון הספרים,כל הספרים עומדים בטור כך שרואים רק את הצד שלהם ורק ספר אחד עומד עם החזית כלפי,כאילו נטלי לפני שעה הניחה אותו שם-ספר לבן עם צלב קרס של הנאצים.
התחלתי לקבל פלאשבקים על התליון שלה,לקחתי את המגבת הלחה שהתנגבתי בה לפני 40 דקות שיפשפתי את הזיין התלבשתי צ'יק צ'אק.
נעליים קשרתי בישיבה על כיסא הנדנדה,זאת הייתה טעות פאטלית כי כל פעם שאני דופק לולאה בשרוך אני נופל לאחור.
עשיתי שרירי בטן לייצב את הנדנדה שעוד מעט הייתה בורחת לי חירבונציה.
נפרדתי ממנה יפה,נשיקה בלחי לפי כל הגינונים של מזרח אירופה והלכתי הבייתה.

לסיכום-
בת 50 פרטית
מרכז תל אביב רחוב בן עמי.
חניה רק בחניון ליד
רוסיה רזה נראת טוה לגילה,חזה קטן כמו של רקדנית בלט.
פיטמות בולטות בלי פרופורציה לשד עצמו.
יש מקלחת אחרי לפני ,מגבת נקייה.
200 שקל אני הייתי 50 דקות לא מתקתקת וגם לא נותנת מעצמה יותר מידי.
סך הכול חוויה נחמדה בינונית פושרת שווה בהחלט פעם אחת לעשות "V" וללכת.

שב"ש

נייד אפשר לקבל אצלי בפרטי בכיף...

עכשין אני יקדיש שיר לנטלי לאחר שהשפרצתי לתוך ידה מהלב!!!

הפרופסור2013-10-19 01:00:54
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”