כ זהירות עקיצה - סקס אדיר

זהירות עקיצה

1
באיזור התעשייה חולון נדמה לי ברחוב המשביר עומדת בחורה כבת 45 בלונדינית צבועה קוראת לעצמה שלי.
הציעה ללכת למקום תמורת 270 ש"ח לשעה כולל הכל. לקחה אותי לאיזה בניין, בתמימותי נתתי לה כסף כדי ל"ארגן את החדר" ונעלמה.
אחרי כשעה חזרתי למקום שבו היא עומדת ואיך שהיא ראתה אותי היא ניגשה והתישבה ליד איזה גבר שכנראה משגיח עליה, כמובן שהיסתלקתי. ראו הוזהרתם!!!

זהירות עקיצה

2
לדעתי היא בערך בת 30-35, בהנחה שאנחנו מדברים על אותה אחת (בירידה שלפני הכיכר של הבאולינג ?), ואיתי היא דווקא היתה בסדר גמור (ברכב) ולא תקתקה.

שאני אבין, אנחנו מדברים על אתמול, ועל בחורה 1.60 רזה, ממוצא מזרחי ?

זהירות עקיצה

3

גם אני העלתי אותה לרכב והציעה לי לגשת לחדר, בתחילה הסכמתי אך היא בקשה שאתן לה את הכסף כדי

לארגן את ההזמנה לחדר, אמרתי לה טוב בואי נגש לעשות זאת ביחד. אך היא התעקשה שאתן לה את הכסף והיא

תסדר אתזה.

חשדתי שמשהו לא בסדר לא הסכמתי מריבונת קטנה והיא ירדה מהרכב.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

זהירות עקיצה

4
***אני רוצה להזהיר על עוד סוג של עוקץ שהזהרתי בעבר ואם זה כבר שירשור אזהרות אז אנצל אותו פה.***

לפני כמה חודשים העלתי נערה עובדת מהר ציון לרכב למציצה ב 50.
הורדתי את המכנס מטה במושב הקדמי אך לא לגמרי.
הנערה החלה במציצה ותוך כדי התחלתי להרגיש שהיא מתחילה להוריד את יד ימין שלה מטה לכיוון המכנס.
שמתי לב לזה ואמרתי לה שתרים מיד את היד. כמובן שפה כבר יורד החשק.
היא המשיכה בעבודתה ושוב הרגשתי שהיד שלה יורדת כלפי מטה לכיוון המכנס. כבר לא ידעתי אם אני סתם פרנואיד מדיווחים שקראתי פה בעבר, אך לא רציתי לאבד ארנק ופלאפון בשביל מציצה ואמרתי לה מיד ששוב תרים את היד.

פה היא כבר "חטפה עצבים" ויצאה מהרכב .

תשגיחו טוב טוב על החפצים שלכם, לא שווה שבשביל איזה קטע קטן ילכו לכם דברים חשובים.

hookaman2011-09-02 00:16:18
:-) chill out, the right time will come...

זהירות עקיצה

5
טוב שאתם כותבים את זה, כי גם לי "שלי" הציעה לבוא לחדר, אבל האמת שתיכננתי לשכור בעצמי חדר ורק אז ללכת להביא אותה,

אבל בכל מקרה העניינים שלכם איתה נשמעים מסריחים (לגביה), וחבל כי היה לי לא רע איתה (ברכב אני עדיין לא פוסל אותה)

זהירות עקיצה

6

היא אכן 1.60 ממוצא מזרחי ואכן היא הייתה פעם בת 30-35 ואכן באוטו היא היתה בסדר (הייתי איתה פעם אחת לפני האירוע המצער) אבל כנראה זאת הדרך שלה ליצור אמון ואז לעקוץ.

זהירות עקיצה

7
[QUOTE=hookaman]
***אני רוצה להזהיר על עוד סוג של עוקץ שהזהרתי בעבר ואם זה כבר שירשור אזהרות אז אנצל אותו פה.***

לפני כמה חודשים העלתי נערה עובדת מהר ציון לרכב למציצה ב 50.
הורדתי את המכנס מטה במושב הקדמי אך לא לגמרי.
הנערה החלה במציצה ותוך כדי התחלתי להרגיש שהיא מתחילה להוריד את יד ימין שלה מטה לכיוון המכנס.
שמתי לב לזה ואמרתי לה שתרים מיד את היד. כמובן שפה כבר יורד החשק.
היא המשיכה בעבודתה ושוב הרגשתי שהיד שלה יורדת כלפי מטה לכיוון המכנס. כבר לא ידעתי אם אני סתם פרנואיד מדיווחים שקראתי פה בעבר, אך לא רציתי לאבד ארנק ופלאפון בשביל מציצה ואמרתי לה מיד ששוב תרים את היד.

פה היא כבר "חטפה עצבים" ויצאה מהרכב .

תשגיחו טוב טוב על החפצים שלכם, לא שווה שבשביל איזה קטע קטן ילכו לכם דברים חשובים.

[/QUOTE]

בגלל זה עדיף שיהיה בארנק את הסכום המדוייק, וחפצים יקרים כמו הפלאפון, ארנק ושאר ירקות עדיף להחביא בתא הכפפות או בדלת בצד מבלי שיראו

זהירות עקיצה

9
לפין-חס

קח לדוגמא את הנשואים מבינינו שהיו נשרפים אלמלא שיחקו נכון את המשחק.
על כל הכנותיהם כגון לפנות זמן, לפנות מזומן, אליבי מול האשה, בישום, חולצה להחלפה, כרטיס SIM להחלפה ועוד ועוד.

לכן לשאלתך - אפשר להנות ממציצה כזו בתנאי שאתה מקיים את כללי המשחק.

זהירות עקיצה

10
מוסלי ידידי,
אנחנו לא חלוקי דעות, אני לחלוטין מסכים אתך.
יחד עם זאת, לי אישית, יש קושי ואף נרתע מלקבל סקס בכל צורה שהיא מזונת רחוב נרקומנית.
מי שמין זמין ברחוב נותן לא פתרון הולם שיהנה ושיכין כרטיס קופת חולים בתוקף.
פין חס - מזיין ולא חס
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”