כ נראה לי שנאנסתי על ידי זונה זקנה - סקס אדיר

נראה לי שנאנסתי על ידי זונה זקנה

1
קפצתי לרחוב פיין באחד הימים ירדתי שמה רציתי להכנס לאחד המכונים באיזור , ראיתי בחורה שנראתה לטעמי אבל משום
מה לא הסכימה שאכנס.
לאחר מכן ראיתי מישהי מאחת הדירות הקרובות מסמנת לי להגיע אליה. היה חשוך הצללית שלה נראתה טוב. התקרבתי עדיין חשוך , טוב אכנס לדירה אולי יהיה מעניין.
נכנסתי לדירה והיא אחרי, גל של סירחון תקף אותי מהדירה. בישולים מגעילים על גזיה שהיו שמה. מצעים מלוכלכים, דירת סטודיו פיצית ממש מגעילה.
הסתובבתי ואז ראיתי אותה, זקנה מלאה רוסיה נראית כבת 70 ממש לא לטעמי. סגרה את הדלת אחריה. אמרתי לה שלא נראה לי שאני מעוניין. בהתחלה ניסתה להיות נחמדה, אמרה לי " אל תדאג אני אפנק אותך אפילו אתן לך לזיין אותי בתחת". נגעלתי מהמחשבה ואמרתי לה לא זה בסדר אני אוותר. ואז התחיל הבלאגן. היא התחילה לצרוח בצרחות אימה שאין דבר כזה אם נכנסתי אני אזיין.
אמרתי לה שלא נראה לי והתקדמתי לכיוון הדלת. היא עקפה אותי ולקחה את המפתח מהדלת. והמשיכה עם הצרחות ממש צרחות אימה , כבר לא ידעתי מה לעשות - להזכירכם אני ברחוב פיין ולא בא לי שיקפצו עלי כמה עבריינים.
החלטתי לתת לה 50 שקלים ושהיא תתן לי מציצה. עצמתי את העיניים כלא מאמין מה אני עושה. היא השתתקה.
גמרתי באי הנאה מוחלטת ממציצה גרועה של זקנה. אמרתי לה שעכשיו תבוא לפתוח לי את הדלת. פתחה ועזבתי את המקום מבלי להביט לאחור.

יצאתי עם המון הירהורים.. מזל שהייתי קצת שיכור כדי לשכוח את זה בלילה.
:-) chill out, the right time will come...

7
[QUOTE=menice]
שרון, אני מתפלא עלייך, ישראלים לא פריירים, הוא לא יישלם 50 ש"ח בלי לקבל מציצה

[/QUOTE]
זה לא עינין של פראייריות, אלה "כבוד" עצמי.
להכנע לאיומים של זקנה? עדיף כאילו הסכמת לעיסקה.
אני נתקלתי במצבים כאלה בחו"ל.
לפני המון שנים בלונדון נמשכתי למכון בניהול פלסטינאים שהיו נראים כחמסניקים של היום.
אוהב הרפתקאות.
שאול לפני שנכנס: מה עלות הכניסה? 2 פאונד. נכנסתי. 2 גברים ענקיים נעמדו מיד ביני ובין הדלת.
אומרים: זה מועדון חברים, החברות 20 פאונד.
הייתי צעיר ואחרי צבא, התחלתי לאיים מייד שאקרא למשטרה. אבל פחדתי. בסוף הכניסו אותי ללא תשלום נוסף.
אבל כבר רציתי להסתלק. שילמתי כמה פאונדים לבחורה גואטמלית חמודה ויצאתי.
לאומת זה בבןדפשט היה לי פחות מזל.
הלכתי לבר עם סטריפטיז. התיישבו יל ידי 2 בחורות חמודות ובקשו משקה.
אני מראש לקחתי רק מעט כסף ולא כרטיס אשראי.
סירבתי, הן בקשו. בדקתי תפריט. היה זול. הזמנתי.
מייד הגישו לי חשבון פי 50 מי מה שהיה רשום. סרבתי כמובן לשלם. הראו לי תפריט - המחירים השתנו כבר.
בהונגריה ידעתי שאין טעם לאיים עם משטרה, הכול מושחת. אז נתתי כול מה שהיה לי (בסביבות 30$) ויצאתי והרגשתי שהיה לי מזל.

9
על זה אמר בר-סמכא "זו הצעה שאי אפשר לסרב לה"
מצד אחד אחד מה שהזקנה הזו עשתה זו סחיטה באיומים אבל מצד שני המסכנה צריכה להתפרנס ודמי הביטוח הלאומי לא מספיקים, אז אולי כצעד של יאוש דרשה בכוח שתזיין אותה או לפחות שתשלם לה

המקרה הזה הזכיר לי בדיחה על אדם שהסתובב עם 2 שקים ומזמרה לקיצוץ דשא ליד שרותים ציבוריים. פעם עצרה אותו המשטרה ודרשה ממנו לראות מה יש לו בשקים. בשק הראשון היו שטרות רבים של 50 ש"ח: כשנשאל לפשר הכסף הרב, ענה "אני נכנס לשרותים ציבוריים ומאיים על גברים שם או שישלמו לי 50 ש"ח או שאני קוצץ" ומה השק השני? אהה לא כולם משלמים"

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”